Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τραγουδα τραγουδα ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΚΟΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗς ΑΡΚΟΥΔΑς .
ΤΡΑΓΟΥΔΑ και κατα την προσφιλη μεθοδο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΛΑΚΑ μην απαντας ουτε στα δημοσιευματα του τυπου.
ελα και το δημοσιο ποστο σε περιμενει !!!!!!! (και μην ξεχνας ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ και εσυ .....)

:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:
γιατί έχεις την εντύπωση πως τον χαλάει;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
jhonny64 δεν ειπαμε επανελημενα να μην εκτιθεσαι πλεον ως ΑΡΧΙΒΛΑΚΑΣ στα πλαισια της δικαιολογησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΛΑΚΑ ??????
κανεις και ρωτας ως καλος ΒΛΑΞ και παρουσιαζεσαι οτι αγνοεις οτι μεχρι και σημερα ο ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ειναι οργανωμενος στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ως ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΕΟΥΔΟ του τεως πρωτοπαλικαρου του ΑΝΔΡΕΑ , ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ υπουργου ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΤΑΞΙΑΣ σήμερα στας αγκαλας του προφητη !!!!
ο κ. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ αφου τακτοποιησε τους τεμπεληδες και χαραμοφαηδες γυιους πασοκους στην χωροφυλακη τοτε , τους τοποθετησε στον Νομο Ηλειας ως επι το πλειστον δημιουργωντας ενα πρωτοφανες φεουδο !!!!!
ηταν η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ εκεινη εποχη που χωρις ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ δεν επιτρεποταν να περασεις ουτε απο το πεζοδρομιο της ΚΑΤΕΧΑΚΗ.
επισης "εντυσε" την ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ( Νομαρχια - επιθεωρηση εργασιας - υπηρεσιες υγειας ) με τον ιδιο τροπο την ιδια μεθοδο και ολοκληρωσε ετσι την δημιουργια του ΚΡΑΤΟΥΣ εν ΚΡΑΤΕΙ.
σαν επιστεγασμα ανελαβε και ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ηλθε και εδεσε.
Σαν παραδειγμα δεν θα ξεχασω ποτε σε χωριο της Αρχαιας Ολυμπιας δυστυχης συνταξιουχος καλοκαιρι συντηρει την κεραμοσκεπη της αποθηκης του. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ! την ωρα που ειναι στην στεγη με τους τεχνιτες ο πρασινορουφιανος του χωριου ,το βραδυ εμφανιστηκε στο καφενειο του χωριου και εκαυχατο ,ενημερωνει το ΑΤ ερχετε το τζιπ sujuki με εναν ενωμοταρχη ,να ξεχειλιζει απο το λιπος μεσα στη στολη του, να συλλαβει τον εγκληματια που δεν ειχε αδεια επισκευης απο την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΥΡΓΟΥ. και μεχρι εδω θα πεις , ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ , ολα καλα τι φωναζεις ???? εφαρμογη του νομου .... ελα που 2 τετραγωνα πιο δεξια ειχε ελθει η μπετονιερα και εριχνε σπιτι 2ΟΡΟΦΟ χωρις αδεια χωρις τιποτα !!!!! εκεινη την στιγμη !!!!
ετσι λοιπον η συγκεκριμενη οργανωση μεχρι και ΣΗΜΕΡΑ καλύπτει πληρως τους ημετερους χωρις κανενα προβλημα φυσικα , και εδω ειμαι υποχρεωμενος να σου ριξω δικαιο, και οι σημερινοι κυβερνωντες υποθαλπουν την ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
δουλεμποριο , χασισοφυτειες οτι τραβαει η καρδουλα σου ΠΑΣΟΚΕ.
και μην ξεχναμε και τον αειμνηστο ΠΑΣΟΚΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ ο οποιος σε συνεντευξη σςτην TV , οχι σε τοπικο καναλι, εξηγουσε στους Ελληνες οτι εχουμε την καλύτερη ποιοτητα χασις στην ΕΛΛΑΔΑ.
Δηλαδη επρεπε να κατεβει ο ιδιος ο Υπουργος Δημοσιας Αταξιας για συληφθουν 3 μπραβοι ??????
αλλα πως να το κουλαντρισει το θεμξα οταν ο υπενωμοταρχης που προαναφεραμε καθημερινα εν στολη και με το sujuki κοινη θεα παρελαυνει στο χωριο υπερηφανα και παει και ταιζει τα κοτοπουλα του στο κτημα ????
χρειαστηκε να ελθει ο Υπουργος για να εμφανιστει η επιθεωρηση εργασιας και να κοψει 3 προστιμα ολα και ολα να μην αναφερω σε ποσα εκταρια καμπου σημερα ηδη καλλιεργημενα ???
αλλα ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ μου ειναι φυσικο αναμενομενο.
αν η κυβερνηση δεν εξυπηρετουσε ενδοκυβερνητικες ισοροπιες μεταξυ αντωνακη μπενυ και λοιπων και απλα Ο κυριος ΔΕΝΔΙΑΣ σημερα ειχε μεταθεσει το 90% των υπηρετουντων απο τον ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ στον ΕΒΡΟ και συγκεκριμενα στις παραποταμιες περιοχες να αντιμετωπιζουν σαν καθ υλη αρμοδιοι το λαθρεμποριο , την δουλεια , το traffiking που σημερα τα αντιμετωπιζει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ και ειχε φερει στο νομο αντικαταστατες βλαχους θα σου ελεγα εγω αν θα μιλουσε ανθρωπος τωρα και που θα ηταν ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΛΑΞ μαζι και εσυ και οι υπολοιποι γελοιοι.
οι Ελληνες ομως δεν το θελουν αυτο.
γι αυτο μπορεις ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΑΝΕΤΑ...
χοροπηδα λοιπον οσο σε παιρνει.
αλλα σταματα να νομιζεις οτι ολοι ειναι ΒΛΑΚΕΣ σαν και σενα.
Πάλι βλάκα των ΛΕΤΕ,των ΓΑΠ,θα το ξαναπώ και σε ΣΕ ΣΕΝΑ,ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ,και ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΕΤΣΙ,των ΑΘΩΩΝΕΙΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Τρία χρόνια και τόσες σελίδες μετά κι'ακόμη να μας πουν οι φωστήρες του μπου την άλλη λύση εκτός του μνημονίου που θα μας έβγαζε από την κρίση αλώβητους και την οποία αγνόησε ο "προδότης, δοσίλογος, πράκτορας", αλλά ταυτόχρονα και "βλάκας, καθυστερημένος, ανίκανος", ΓΑΠ.

Τουλάχιστον κάποιοι λίγοι που ονειρεύονταν σωτηρία από Ρώσους και Κινέζους ελπίζω να ξύπνησαν μετά από όσα συνέβησαν στην Κύπρο.
"προδότης, δοσίλογος, πράκτορας,και εσύ μας λες τώρα οτι δεν είναι αυτα ε?

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Ναι, να τον δικάσουμε μαζί με τους πρωθυπουργούς της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και τους αδελφούς μας Χριστόφια και Αναστασιάδη. Όλοι τους προδότες και πράκτορες των Γερμανών. :jerking:

Υ.Γ. Την άλλη λύση θα μας την πεις ή κοκοκο;
Ναι θα σου την ΠΩ,Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 0 ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΩΝ 480 η των 500,άντε ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΤΩΡΑ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Τον ειδες τελικα τον Μπουταρη?  :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γιαννακη 64 και PX 75 είναι τουλάχιστον προκλητικό να υπερασπίζεστε με τοση θέρμη τη μια παράταξη που ευθύνεται για τον κατηφορο της Χωρας εδω και 40 χρόνια..Η αλλη παραταξη προς το παρόν βγαινει λιγότερο συνυπεύθυνη...
Τα δις των Σημιτη,Ακη,Γιαννου,Τσουκάτου,Μαντελη,μαζί με το τελευταίο αυτιστικό παρελαυνουν καθημερινα κι εσεις ΑΚΟΜΑ στον κόσμο σας?Ακόμα υπερασπιζεστε ενα ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που βολευε αφισοκολλητές και προσκυνημενους αλλά και δυστυχους που ελπίζανε σε μια σιγουρη δουλειά με αντάλλαγμα ψιχουλα μπροστα στα δις που τρωγανε οι μεγάλοι?Τι να πω ρε πούστη μου..Μόνο βολεμένους θα σας χαρακτήριζα που τρέμετε μη χασετε τη μονιμότητα σας......
Τόση θερμη δεν εξηγείτε διαφορετικά.Καλά κανετε βεβαια,αφου εχετε συμφέρον αλλά μην προκαλείτε τον κόσμο που πεινάει, με 40% ανεργία και με αβεβαιο μέλλον..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

παντως εμαθες νεα λεξη   :2funny: :2funny: :2funny:

καλα μαθε πρωτα τις εννοιες και μετα κανεις τον εξυπνο

Μαθηματα ορθογραφιας και ελληνικης γλωσσας απο τον τζωναρο.
Αυτα ειναι!  :2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Γιαννακη 64 και PX 75 είναι τουλάχιστον προκλητικό να υπερασπίζεστε με τοση θέρμη τη μια παράταξη που ευθύνεται για τον κατηφορο της Χωρας εδω και 40 χρόνια..Η αλλη παραταξη προς το παρόν βγαινει λιγότερο συνυπεύθυνη...
Τα δις των Σημιτη,Ακη,Γιαννου,Τσουκάτου,Μαντελη,μαζί με το τελευταίο αυτιστικό παρελαυνουν καθημερινα κι εσεις ΑΚΟΜΑ στον κόσμο σας?Ακόμα υπερασπιζεστε ενα ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που βολευε αφισοκολλητές και προσκυνημενους αλλά και δυστυχους που ελπίζανε σε μια σιγουρη δουλειά με αντάλλαγμα ψιχουλα μπροστα στα δις που τρωγανε οι μεγάλοι?Τι να πω ρε πούστη μου..Μόνο βολεμένους θα σας χαρακτήριζα που τρέμετε μη χασετε τη μονιμότητα σας......
Τόση θερμη δεν εξηγείτε διαφορετικά.Καλά κανετε βεβαια,αφου εχετε συμφέρον αλλά μην προκαλείτε τον κόσμο που πεινάει, με 40% ανεργία και με αβεβαιο μέλλον..

Ναι βρε παιδι μου αλλα τουλαχιστον ο px ειναι συναγωνιστης και συναθλητης.
Ο αλλος δεν εχει καταλαβει και κανεις τι δουλεια εχει σε αυτο το site  :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η αλλη παραταξη προς το παρόν βγαινει λιγότερο συνυπεύθυνη...

παντως μεχρι στιγμης απο την αλλη παραταξη ειναι φυλακη με οριστικες αποφασεις δικαστηριων 

αλλα βαβα γιαυτο

120 δις δανεια μεσα σε 5 χρονια

15.7% ελειμμα

34 δις

αυτα λεει η ιστορια

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
αμ και συ δεν ξερεις τι εισαι  

παπαγαλακι εισαι οτι ακους το αναπαραγεις
Μάλιστα αναπαράγω εγώ οτι λένε αλλοι ε?Οπως ας πούμε GUARDIAN,όπως η FINANCIAL TIMES,PRAVDA,τόσοι οικονομολόγοι ?Για αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην χωρα,και στους πολίτες?Χίλες φορές.ΕΣΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ SIEMENS,HOCHTIEF,TVN BΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕ ΤΩΝ ΝΟΜΟ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥ,ΤΩΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ,ΤΩΝ ΜΑΝΤΕΛΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΟΤΕ,ΤΩΝ ΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ.Μεχρι και ΠΜ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
παντως μεχρι στιγμης απο την αλλη παραταξη ειναι φυλακη με οριστικες αποφασεις δικαστηριων 

Σωστα οι απο δω ειναι αθωοι και θα λαμψει η αληθεια  :rockon:
images

http://[URL unfurl="true"]www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/260412143846_6637_jpg.jpg[/img[/URL]]

[img]http://farm8.static.flickr.com/7207/7067489021_237e550174_b.jpg

«Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον "θάψω"» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος, το πρωί της Τρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΒΗΜΑ FM 99,5.
Ο κ. Πάγκαλος τόνισε στη συνέχεια ότι «υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι τώρα στελέχη και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν.
Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει Πρωθυπουργός της χώρας,σε ποια θέση θα ήταν το κόμμα, το πολιτικό σύστημα και η χώρα γενικότερα».».
Μάλιστα για τη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου συμπλήρωσε:"Με ενοχλεί, ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον «θάψω»."
"Είναι πολύ εύκολο να πας σε αυτούς που θα στο πουλήσουν (τον εξοπλισμό) και να τους πεις «για να φέρω την εισήγηση αυτή, και να την προωθήσω δραστήρια, έχω ανάγκη από ορισμένα χρήματα.»"
Είχε και παράπονο (ο Άκης) και μου το είχε πει κατά καιρούς. « Ό,τι και να κάνω, είσαι εναντίον μου.»

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μάλιστα αναπαράγω εγώ οτι λένε αλλοι ε?Οπως ας πούμε GUARDIAN,όπως η FINANCIAL TIMES,PRAVDA,τόσοι οικονομολόγοι ?Για αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην χωρα,και στους πολίτες?Χίλες φορές.ΕΣΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ SIEMENS,HOCHTIEF,TVN BΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕ ΤΩΝ ΝΟΜΟ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥ,ΤΩΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ,ΤΩΝ ΜΑΝΤΕΛΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΟΤΕ,ΤΩΝ ΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ.Μεχρι και ΠΜ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

αλλη μια εκθεση ιδεων χιλιογραμμενη

για την ουσια τιποτα

δηλ ποια ειναι η αλλη εναλλακτικη λυση

η εστω που θα βρεθουν τα χρηματα

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
αλλη μια εκθεση ιδεων χιλιογραμμενη

για την ουσια τιποτα

δηλ ποια ειναι η αλλη εναλλακτικη λυση

η εστω που θα βρεθουν τα χρηματα
Τωρα περιμένεις να συζητήσω μαζί σου ?ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΕΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

αλλα βαβα γιαυτο

120 δις δανεια μεσα σε 5 χρονια

15.7% ελειμμα

34 δις

αυτα λεει η ιστορια
Πρώτη απάντηση για το αβαβα:
Ερχομαι σπίτι σου και σε κλέβω..Και το καταλαβαίνεις μετά από χρόνια..Μέχρι να το καταλάβεις,ερχεται ενας αλλος κλέφτης και σε πεταει στο δρόμο με κατάσχεση ακινήτου..  .ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ σαν υπευθυνος?ΕΓΩ???
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...Ο Κουρασμένος την εκανε εγκαιρα.....Ας μην ηταν εντολοδόχος ο Αυτιστικός να τον επαιρνε χαμπαρι...
Δευτερη απάντηση συμπληρωματική της παραπάνω:
Θελεις να πεισεις εμενα και αλλους τόσους εδω μεσα, ότι η διακυβερνηση της χωρας από τους πράσινους ηταν ηθικη και αμεμπτη,ότι όλα αυτα που απαριθμησα κι εγω και οι αλλοι ειναι μυθευματα και ότι μόνο ο Κουρασμένος και ο Δράκουλας ευθύνονται για τα χαλια μας....ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ κουβεντιάζουμε και για τα μπλε...Μπορείς????Η ΑΒΑΒΑ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom