Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μην το βρίζετε το παιδί...έγινε πρωθυπουργός για το χατίρι της μαμάς...του άφησε ο μπαμπάς την χώρα στην διαθήκη του, να αρνηθεί δηλαδή?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βρε μεγαλε για τα πολιτικα σας πιστευω δεν σας θιγει κανεις αν και υπηρξαν και επιμενουν να συνεχιζουν να υπαρχουν σαν ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ για την ΕΛΛΑΔΑ.
τα ιδια ακριβως με τα ΡΟΖ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ που ακομα επιμενουν να πεισουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ περι του ΔΗΘΕΝ ΕΜΦΥΛΙΟΥ !!!!!!
αλλα να μιλας και για τον ΕΘΝΙΚΟ ΒΛΑΚΑ , ΑΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ το ειπε , δεν το περιμενα.....
δεν σε εχω συνομοταξια jhonny64  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: !!!!
τουλαχιστον εσυ διαβαζεις μην εκτιθεσαι .......
μην συμπλεεις στην καταστροφη της ΕΛΛΑΔΑΣ με Διαναντοπουλου , Κακλαμανη τον ανεκδιηγητο, Λοβερδο body guard ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΛΑΚΑ , mrs ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ που ακομα την ψαχνουν στην ΕΤΕ να υπογραψει παρουσια , mrs ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ εκτος ΟΟΣΑ κλαιει αυτα που εχασε, να συνεχισω ;;;;;
δεν αισθανεσαι και εσυ ΓΡΑΦΙΚΟΣ με αυτα που γραφω ??????
μην υποβιβαζεις τον εαυτο σου !!!!!
ρε φίλε ομολογώ ότι δεν σε καταλαβαίνω...

θα μου πείς στο νήμα του Γιωργάκη είμαστε μπορεί η βλακεία του να είναι μεταδοτική...  :grin:

γιαυτό δεν μου τα γράφεις λίγο ποιό κατανοητά μπας και καταλάβω... και δεν σου κάνω πλάκα ούτε σου την βγαίνω να μην παρεξηγηθώ κιόλας...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Πραγματικά απορώ με μερικούς,ΒΛΑΚΑΣ,ο ΓΑΠ?Ούτε περνάει στο μυαλό σας,πόσο δόλιο και έξυπνο είναι αυτό το άτομο,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ,χωρίς να αποκατασταθεί,χωρίς να προστατευτεί,ανατρέξτε σε αρχείο με δηλώσεις ΤΟΥΡΚΩΝ αξιωματούχων και διπλοματών,οι χαρακτηρισμοί τους μόνο βλάκα δεν των λένε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
θαυμαστο το ευρος των επιχειρηματων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
θαυμαστο το ευρος των επιχειρηματων

Δεν ηθελα να εμπλακω στον καυγά σας, μεχρι που ειδα το avatar σου....Εσυ λοιπόν ,που υποστηρίζεις τους πρασινους ληστές-γιατί υπάρχουν και μπλε-με τι ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΛΜΑΣ να βαζεις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ?Οι όμοιοί σου μας ξεφτίλισαν,μας αποκάλεσαν "αυτιστικούς" και "κηφήνες",προκάλεσαν δεκάδες παραιτήσεις Ανωτάτων Αξκων του Ναυτικού με καριέρα σε μαχιμες μονάδες,σαν Διοικητές ολόκληρων Σχηματισμών του ΝΑΤΟ,ο Μπενυ και ο Μπεγ-(Αλ)-ίτης,εβγαλαν ότι κόμπλεξ είχαν μαζεμένο τόσα χρόνια στους Στρατιωτικούς,απαξιώνοντας εναν απο τους σημαντικότερους Πυλώνες της Ελληνικής κοινωνίας και αποκαλώντας μας "ενστολους ΔΥ", κι ερχεσαι εσυ τωρα να τους υπερασπίσεις με τετοιο avatar???Δηλαδή προσυπογράφεις τα αίσχη τους????
Θα ηθελα μια απάντηση σου...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με κάλυψες..Τιποτα περισσότερο από ενα πράσινο γρανάζι στον πασοκικό μηχανισμό....Τουλάχιστον στο Πανεπιστήμιο, οι ΠΑΣΠίτες είχαν και κάποια επιχειρήματα,οι δε ΚΝίτες βελάζανε.Εσύ????Τόσο αμοιβάδα?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
χαιρομαι που δεν σε αφησα ακαλυπτο

http://[URL unfurl="true"]www.ipolistonkosmo.gr/pics/akalyptos.jpg[/img[/URL]]

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
ρε φίλε ομολογώ ότι δεν σε καταλαβαίνω...

θα μου πείς στο νήμα του Γιωργάκη είμαστε μπορεί η βλακεία του να είναι μεταδοτική...  :grin:

γιαυτό δεν μου τα γράφεις λίγο ποιό κατανοητά μπας και καταλάβω... και δεν σου κάνω πλάκα ούτε σου την βγαίνω να μην παρεξηγηθώ κιόλας...
"μωραινει ο κυριος ον βουλεται απωλεσαι...."
2η φορα που εισερχεται ο "δαιμων του τυπογραφειου " και κειμενο που αφορα αλλον παραδιδεται σε αλλον.
σε καθε περιπτωση το σφαλμα ειναι δικο μου , δεχομαι την ειρωνικη σημειωση σου , και σου ζητω συγνωμη.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εκανε λαθος ο  "τυπογραφος"

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
απορει ο "τυπογραφος" που εκανε λαθος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
"μωραινει ο κυριος ον βουλεται απωλεσαι...."
2η φορα που εισερχεται ο "δαιμων του τυπογραφειου " και κειμενο που αφορα αλλον παραδιδεται σε αλλον.
σε καθε περιπτωση το σφαλμα ειναι δικο μου , δεχομαι την ειρωνικη σημειωση σου , και σου ζητω συγνωμη.

εντάξει φίλε σε ειρωνεύθηκα αλλά θεώρησε το αδίκημα στιγμιαίο και όχι διαρκές όπως και εγώ  ;)

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σου το εγραψα ειχες απολυτο δικαιο.
για πιο αδικημα ασχολεισαι.

της ειρωνίας  ;)

τεσπα... όταν μπαίνω σε αυτό το νήμα νιώθω την αύρα του Γιωργάκη και κάπου χάνω το μυαλό μου...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
της ειρωνίας  ;)

τεσπα... όταν μπαίνω σε αυτό το νήμα νιώθω την αύρα του Γιωργάκη και κάπου χάνω το μυαλό μου...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και γιατι δεν πας στο νημα του κουρασμενου να νοιωθεις την τσικνα του κωστακη;

:2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Στο θρεντ του συριζα το τσιμπουκι θελει παντα απαντησεις. Θελει να του μιλανε σοβαρα και να του απαντανε σοβαρα σε αυτα που ποσταρει. Οι 'ροζ' γλιτσες....
Στα θρεντ πασοκικου ενδιαφεροντος και στις ερωτησεις του στυλ 'που ειναι ο γιωργακης να καταθεσει' το τσιμπουκι απανταει με γελακια και χαχανιζει σαν καθυστερημενο(που δεν υπαρχουν και αμφιβολιες οτι ειναι αλλωστε).
Τοσο...σοβαρα ειναι τα επιχειρηματα του γι αυτο και θελει...σοβαρες απαντησεις σε αυτα που τον κατατρεχουν απο το προηγουμενο καλοκαιρι(και τα οποια δυστυχως γι αυτον θα τον κατατρεχουν και για τα επομενα χρονια).
Η μασκοτ του site. Προσφερει απλοχερα γελιο 24 ωρες την ημερα, 7 ημερες την εβδομαδα.
Μου αρεσει που ρωτησε ο τυπος γιατι εχει την ελληνικη σημαια για avatar.....γιατι ρε μηπως ξερει οτι αυτη ειναι η ελληνικη σημαια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom