jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Πρωΐ πρωΐ με την αυγούλα μου ήρθε μία αναγούλα - έκανε login ο φούφουτος.![]()
![]()
οχι θα γλυτωνες

Πρωΐ πρωΐ με την αυγούλα μου ήρθε μία αναγούλα - έκανε login ο φούφουτος.![]()
![]()
το λέω καιρόώστε κατά τη γνώμη σου υπάρχουν κόμματα που δεν κάνουν αυτά που κάνει η ΝΔ και το πασοκ. Μάλιστα, ενδιαφέρουσα άποψη
Δεν ξέρω κανένα μίχα, αλλα είχα και έχω την άποψη ότι οι συνδικαλιστές πρέπει να φάνε πρώτα ένα γερο χέρι ξύλο και μετά να σταλούν σε κάποιο ξερονήσι να ασχοληθούν με τη γεωργία
δεν αλλάζει τίποτα στη μαλακισμένη χώρα
εσύ να περιμένεις δύο χρόνια για να ψηφίσεις τον κατάλληλο πρωθυπουργό
δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα ... αφού εσύ το λύνεις με σωστή επιλογή πρωθυπουργού στις εκλογές
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις με τις μαλακίες σου.![]()
στο μαλακισμένο τόπο όλα ξεχνιώνται σε διάστημα ντετε
αν ο Γιόργκο αποφασίσει αύριο για πλάκα να πει πως δίνει βοήθημα στους δημόσιους υπαλλήλους ένα χιλιάρικο, και την επόμενη κάνει εκλογές, θα βγει πανηγυρικά
Ώρες - ώρες αναρωτιέμαι εάν όντως αντιλαμβάνεσαι τί γράφω και σε τί απαντάς...
Μωρ' εδώ, δεν αντιλαμβάνεσαι εσύ ο ίδιος τι γράφεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαγκες,
να μπω ή οχι στην θαλασσα?
σκεφτομαι οτι στην ιδια ελληνικη θαλασσα κολμπαει και το ανδρεικελο και θα την εχει βρωμισει με το αμερικανανικο του δερμα και τον προδοτικο ιδρωτα του.
ισως φορεσω στολη σφουγγαρα για να μπω.
καλα μπανια.
ασε γιατι μπορει να βρουν κανα βυθισμενο υποβρυχιο γεματο πακετα ευρω..και μετα θα εκκενωσουν την περιοχη και θα μου χαλασουν τις διακοπες.βάλε βατραχανθρώπους να ψάξουν το βυθό,όπως έκανε ο....Σαρτζετάκης!!!!!
ρε Σαρτζετάκη,ποιος να σε σκότωνε εσένα!!!!!!....ποιος να καταδεχόταν!!!!
Μωρ' εδώ, δεν αντιλαμβάνεσαι εσύ ο ίδιος τι γράφεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)
και αυτο επειδη θα βρεθουν 5 με 10 χιλιαδες κοπροσκυλα
να ειστε σιγουροι και βαλτε το καλο στο μυαλο σαςοτι εαν ποτε ο κοσμος ξεσηκωθει εναντιον αυτου του προδοτικου ανδρεικελου, αυτου του μιασματος της πολιτικης θα ξεσπασει εμφυλιος και αυτο επειδη θα βρεθουν 5 με 10 χιλιαδες κοπροσκυλα να τον υποστηριξουν μιας και στο κομα του οφειλουν την ιδια τους την υπαρξη.