Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 761K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Επειδή είστε καλλιτέχνες ...σας στέλνω αυτό που μόλις το έλαβα από φίλο

Για να σας βαλω στο κλιμα, το ποιηματακι αναφερεται στην βουλευτη επικρατειας (και προσωπικη επιλογη του ΓΑΠ) Έλενα Παναριτη, η οποία δηλωσε στην Guardian ότι δεν είναι Ελληνιδα, αλλά Αμερικανιδα.

Το ποιηματακι είναι προσωπικης έμπευσης….

Ήθελα ένα βουλευτή
να έχω να μιλήσω
μα τα σαρδαμ ηταν πολλά
καλλιο να το αφησω

Στα αγγλικά τους μιλαγα
μ' αυτοί κοιτούσαν έξω
problem η συνεννόηση
κι εγω πως θα τ' αντέξω...

Ιδεα μου 'ρθε στο μυαλό
πολλοί μ' είπαν προφητη
και βουλευτινα έβαλα
την Ελενα Παναριτη

Και τωρα εχω βουλευτη
και στο επικρατειας
που 'ναι επιπεδου υψηλου
και άλλης γοητειας...!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
η ραδιο αρβυλα δουλευει κανονικα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.801
Πόντοι
1.206
Καλά, πολύ σοβαρό πρόβλημα τώρα τί δηλώνει τι κάθε βλήμα του στυλ Παναρίτη. Αμερικάνος είναι και ο Γιωργάκης, αναμφισβήτητα.
Δεν ξέρω αν το δηλώνει στις συνεντεύξεις του ο ίδιος, πάντως κάποιος αδερφός του είχε πει κάποτε για αυτήν την "απαίσια" (κάπως έτσι) χώρα που λέγεται Ελλάδα, όταν ήταν ο πατέρας τους πρωθυπουργός.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι πως είναι Αμερικάνος. Είναι πως είναι βλάκας ο άτιμος.

Θα μου πεις και από τον πατέρα του που ήταν έξυπνος είδαμε προκοπή; Αυτός δημιούργησε το σημερινό μπάχαλο!
Είναι δυνατόν να το συμμαζέψει ο βλάκας γιος;

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606

Εσύ τι πιστεύεις?

Την έχεις ικανή να μην το είπε?

Αλλά επειδή με ρώτησες, δεν το άκουσα εγώ ο ίδιος, επειδή δεν βλέπω TV. Αλλά θα μάθω και θα σε ενημερώσω, αφου καίγεσαι.. :-*

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

εδω ο πωρθυπουργος σας εχει πουλησει την πατριδα σας στα αμερικανια..ε τινα πει κι το τσολι εκεινη? σ αμερικανικη γη ζει

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.801
Πόντοι
1.206
Μου το διηγήθηκαν προχθές.

Πριν γίνει πρωθυπουργός ακόμα ο ΓΑΠ (πριν 4-5 χρόνια) βρίσκεται ένα καλοκαίρι σε ολοήμερη εκπαίδευση υποβρύχιας κατάδυσης στα νότια του ν. Χανίων. Μετά από τα μαθήματα λοιπόν στα οποία και έδειχνε εξαιρετικό ζήλο (είπαμε είναι sport maniac το αγόρι, αυτό να μην του τα αμφισβητήσουμε!), στην επιστρφή, γυρνάει και λέει στον εκπαιδευτή του που την συγκεκριμένη μέρα είχε ασχοληθεί σχεδόν αποκλειστικά με αυτόν.

"Και τί δουλειά κάνετε εσείς είπαμε;"  :o :o

Μετά βγήκε πρωθυπουργός!

Γιατί να μας κακοφανεί τώρα που θα βγει ο άλλος βλάκας ο Αντωνάκης; Αυτός τουλάχιστον τις χοντρές μαλακίες τις έχει κάνει προ ετών.
Τώρα, προ του επερχομένου κινδύνου πρωθυπουργοποίησής του κάθεται ήσυχα και δεν εκτίθεται.
Κάποιον καλό σύμβουλο έχει προφανώς που τον προστατεύει από τις κακοτοπιές. Τον Λαζαρίδη να υποθέσω...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
εδω ο πωρθυπουργος σας εχει πουλησει την πατριδα σας στα αμερικανια..ε τινα πει κι το τσολι εκεινη? σ αμερικανικη γη ζει

ασε ρε φου φου  αν πουμε ποιος εχει πουλησει και ποιος οχι θα τον περασουμε τον περσονα στα μηνυματα

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Στον τζωνη64 θα απαντήσω. Ψάχνω να βρω της gardian το κείμενο. Ίσως αργήσω λίγο αλλά θα του απαντήσω. Και εδώ και σε πμ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Στον τζωνη64 θα απαντήσω. Ψάχνω να βρω της gardian το κείμενο. Ίσως αργήσω λίγο αλλά θα του απαντήσω. Και εδώ και σε πμ.
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
στείλτε και εμειλ στο e-gov account

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τζέυ Χώνει νομίζω ότι βρέθηκε εχθές από κάποιο μέλος η συνέντευξη στο Guardian. Και έλεγε ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
ασε ρε φου φου  αν πουμε ποιος εχει πουλησει και ποιος οχι θα τον περασουμε τον περσονα στα μηνυματα

Το οτι είναι μουνόπανο ξεφτιλισμένο ο τζέφρυ και αυτός και όλο του το σόι, είναι γνωστό σε όλους. Ακόμα και στις αμοιβάδες που τους υποστηρίζουν, αλλά επειδή είναι αμοιβάδες, δεν το καταλαβαίνουν. Πρέπει να πάνε προς Σιβηρία, για αναμόρφωση...

Με ένα μνμ το τελείωσα και δεν χρειάζεται να φτάσω ή να περάσω αυτόν τον περσόνα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007