Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 759K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.824
Πόντοι
4.365
1. πάρε τα ονόματα όλων των κυβερνώντων. τελευταίοι ήταν καραμανλής, παπανδρέου, μητσοτάκης, σημίτης,τζέφρυ.
2. είναι μεγάλη συζήτηση αλλά ξεκινάς από τα απλά. ζητάς 25ετές ομολογιακό δάνειο με 10ετή περίοδο χάριτος και επιτόκιο 2,8 (όσο στην αμερική) αλλιώς λες ότι θα χρεωκοπήσεις. Εκεί να δεις ουρά από πιστωτές που δεν θέλουν να πληρώσουν cds και υπερκάλυψη δανείου.
3.τα ασφάλιστρα εννοείς δεν πληρώνονται αν όντως χρεωκοπήσει ένα πιστωτικό ίδρυμα ή μια χώρα???
Δεν στα χουν πει καλα.Η Ελλαδα με νοικοκυρεμα και απεμπλακη απο την υφεση που προκαλεσε το μνημονιο αντεχει μονη της.Το χρεος δεν μπορουμε να το πληρωσουμε και το ξερουν ολοι.Διαβασε Ιστορια,τι εγινε την προηγουμενη φορα που ειχαμε μνημονιο το 1843 και μαλιστα με ορους σχεδον ιδιους με σημερα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Δεν στα χουν πει καλα.Η Ελλαδα με νοικοκυρεμα και απεμπλακη απο την υφεση που προκαλεσε το μνημονιο αντεχει μονη της.Το χρεος δεν μπορουμε να το πληρωσουμε και το ξερουν ολοι.Διαβασε Ιστορια,τι εγινε την προηγουμενη φορα που ειχαμε μνημονιο το 1843 και μαλιστα με ορους σχεδον ιδιους με σημερα
ok

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
1.μιλαμε σοβαρα τωρα? μας το επεβαλαν? ή το θερμοπαρακαλεσαμε ?
2. περαν των τοκοχρεωλυσιων, σου λειπουν ετησιως 7 δισεκατομυρια ευρω για να πληρωνουν τα παραλογα εξοδα του Δημοσιου! αυτο λεγεται ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΑ....δεν εχει σχεση με τοκους....

1> Σε ρωτησε εσενα ο ΓΑΠ και ο ΠΑΠΑΚ.. εμενα οχι (και μην επικαλεστεις την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατι δεν υπαρχει)

2> Λαθος.. ξαναδιαβασε δες τι πληρωνεις για τοκοχρεωλυσια (και κανε αφαιρεση) ;)

και .....

3> πιστευεις οτι μπορουμε να πληρωσουμε δηλαδη εσυ  :cheesy:;;;

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.824
Πόντοι
4.365
1.μιλαμε σοβαρα τωρα? μας το επεβαλαν? ή το θερμοπαρακαλεσαμε ?
2. περαν των τοκοχρεωλυσιων, σου λειπουν ετησιως 7 δισεκατομυρια ευρω για να πληρωνουν τα παραλογα εξοδα του Δημοσιου! αυτο λεγεται ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΑ....δεν εχει σχεση με τοκους....
1)επεβαλλαν
2)7 δισεκατομμυρια δεν ειναι πολλα λεφτα φιλε.Απλα νοικοκυρεμα,ητις μειωση σπαταλης,αποκρατικοποιησεις,μειωσεις παραλογων μισθων σε δημοσιους υπαλληλους,παταξη φοροδιαφυγης(το σημαντικοτερο)και αναπτυξιακες πολιτικες με εμφαση στην παραγωγη και στον αγροτικο τομεα για να γινουμε αυταρκεις.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
1. πάρε τα ονόματα όλων των κυβερνώντων. τελευταίοι ήταν καραμανλής, παπανδρέου, μητσοτάκης, σημίτης,τζέφρυ.
2. είναι μεγάλη συζήτηση αλλά ξεκινάς από τα απλά. ζητάς 25ετές ομολογιακό δάνειο με 10ετή περίοδο χάριτος και επιτόκιο 2,8 (όσο στην αμερική) αλλιώς λες ότι θα χρεωκοπήσεις. Εκεί να δεις ουρά από πιστωτές που δεν θέλουν να πληρώσουν cds και υπερκάλυψη δανείου.
3.τα ασφάλιστρα εννοείς δεν πληρώνονται αν όντως χρεωκοπήσει ένα πιστωτικό ίδρυμα ή μια χώρα???

1. Ας πουμε οτι ειναι αληθεια...και? μπορω να κανω κατι να απαλλαγω αμεσα, και να ταισω την χωρα? αν ναι, πες μου πως, κι εγω μαζι σου...
2. μεγαλη συζητηση....απλα η Ελλαδα μην ξεχναμε ειχε και υποχρεωσεις απεναντι στην ΕΕ και το ευρω, για συγκρατησει ελλειματων στο 3%..Το μηνμονιο λειτουργει και σαν δανειο και σαν adjustment στους στοχους αυτους....μην το ψαξουμε...αν ποτε βγει σαν σχεδιο, η Ελλαδα θα εχει σωθει!
3. κυριως σπεκουλατοροι λευκογιακαδες παιζουν τετοια...και σοβαροι παιχτες σαν την Γερμανια, Γαλλια δεν νομιζω να κοπτονται για αυτα τα τζογαδορικα χαρτια...αποψη μου φιλε μου...δεν βαζω το χερι μου στην φωτια

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν το ανεφερα ως κακο.Εγω φιλε ειμαι αντιμονεταριστης,δεν ειμαι υπερ του καπιταλισμου τον οποιο θεωρω ενα σαπιο συστημα σε καθιζηση και πληρη παρακμη,στυγνο και αντιλαικο.Εννοω πως ακριβως επειδη διακυβευονται πολλα δεν θα αφησουν με την καμια το ευρω να πεσει

αυτο πρεπει να γινει απο ΕΜΑΣ με νυχια και δοντια :)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
1)επεβαλλαν
2)7 δισεκατομμυρια δεν ειναι πολλα λεφτα φιλε.Απλα νοικοκυρεμα,ητις μειωση σπαταλης,αποκρατικοποιησεις,μειωσεις παραλογων μισθων σε δημοσιους υπαλληλους,παταξη φοροδιαφυγης(το σημαντικοτερο)και αναπτυξιακες πολιτικες με εμφαση στην παραγωγη και στον αγροτικο τομεα για να γινουμε αυταρκεις.
στο 1. δεν συμφωνω
στο 2. σου συμφωνω απολυτα!!
αλλα τα χρεωλυσια και τους τοκους δεν πρεπει να τα πληρωσουμε?...σορρυ, αλλα αποψη μου ειναι οτι ολο αυτο το επιπλαστο ΕΥ ΖΕΙΝ που ειχαμε τοσα χρονια με δανεικα και μια απαισια νοοτροπια, πρεπει να τα πληρωσουμε!!! καποιοι μας τα δωσαν...κακοι, στραβοι δεν ξερω...αλλα δεν πρεπει να πληρωθουν πισω?

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.824
Πόντοι
4.365
στο 1. δεν συμφωνω
αλλα τα χρεωλυσια και τους τοκους δεν πρεπει να τα πληρωσουμε?...σορρυ, αλλα αποψη μου ειναι οτι ολο αυτο το επιπλαστο ΕΥ ΖΕΙΝ που ειχαμε τοσα χρονια με δανεικα και μια απαισια νοοτροπια, πρεπει να τα πληρωσουμε!!! καποιοι μας τα δωσαν...κακοι, στραβοι δεν ξερω...αλλα δεν πρεπει να πληρωοθουν πισω?
Μην το βλεπεις ετσι.Δεν ειναι αγγελουδια.Οταν υπερδανειζεις καποιον ξεροντας πως δεν θα μπορει να σε πληρωσει εχεις ευθυνη.Επιπλεον εχε υποψιν πως η ιδια η γερμανια π.χ την ιδια ωρα μας δανειζε και μας τα τρωγε με χιλιους τροπους.Στην ουσια η γερμανια μας δανειζε και με τα ιδια τα λεφτα οι κυβερνητες μας και πρακτορες τους αγοραζαν αμυντικα προιοντα απο γερμανια με ποσα μεγαλυτερα της αξιας τους,παιρνοντας και τη μιζα τους.Ασε τωρα θα λυπηθουμε τους μασονους,ελεος...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στο 1. δεν συμφωνω
αλλα τα χρεωλυσια και τους τοκους δεν πρεπει να τα πληρωσουμε?...σορρυ, αλλα αποψη μου ειναι οτι ολο αυτο το επιπλαστο ΕΥ ΖΕΙΝ που ειχαμε τοσα χρονια με δανεικα και μια απαισια νοοτροπια, πρεπει να τα πληρωσουμε!!! καποιοι μας τα δωσαν...κακοι, στραβοι δεν ξερω...αλλα δεν πρεπει να πληρωθουν πισω?

Οχι... δεν πρεπει να πληρωθουν διοτι ειναι χιλιοπληρωμένα   ;)

αλλα αυτο που σου λεω ψαξε το  ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
1> Σε ρωτησε εσενα ο ΓΑΠ και ο ΠΑΠΑΚ.. εμενα οχι (και μην επικαλεστεις την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατι δεν υπαρχει)

2> Λαθος.. ξαναδιαβασε δες τι πληρωνεις για τοκοχρεωλυσια (και κανε αφαιρεση) ;)

και .....

3> πιστευεις οτι μπορουμε να πληρωσουμε δηλαδη εσυ  :cheesy:;;;
1. ουτε οι προηγουμενοι κυβερνωντες με ρωτησαν οταν προσλαμβαναν αφειδως στον Δημοσιο τομεα πελατες τους, ουτε με ρωτησαν οταν δινανε επιδοματα, προνομια, συνταξεις στα 40 κλπ!!! εγω μια ζωη (στον Ιδ.τομεα) τα πληρωνα....και δυστυχως ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα χαλια τους πληρωνω...ο ΓΑΠ δεν με ρωτησε....αλλα επιτελους μπαινει τελος στο παραλογο παρτυ...
2. με την αφαιρεση εβγαλα τα 7 δις....ειναι καθαρο ελλειμα μισθοδοσιων, λειτουργιας κλπ....
3. με τιποτα!!! :grin:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
1. ουτε οι προηγουμενοι κυβερνωντες με ρωτησαν οταν προσλαμβαναν αφειδως στον Δημοσιο τομεα πελατες τους, ουτε με ρωτησαν οταν δινανε επιδοματα, προνομια, συνταξεις στα 40 κλπ!!! εγω μια ζωη (στον ζΙδ.τομεα) τα πληρωνα....και δυστυχως ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα χαλια τους πληρωνω...ο ΓΑΠ δεν με ρωτησε....αλλα επιτελους μπαινει τελος στο παραλογο παρτυ...
2. με την αφαιρεση εβγαλα τα 7 δις....ειναι καθαρο ελλειμα μισθοδοσιων, λειτουργιας κλπ....
3. με τιποτα!!! :grin:

1> Δεν σου φταιει αυτο ΞΕΚΟΛΑ ΛΕΜΕ..   ( οχι οτι δεν πρεπει να συμαζευτει ομως ετσι )
2> Έχεις κανει λαθος  :grin:

3> Οποτε μην μας ο παιζεις και φεργγυος...  :grin: :grin: --> (Παρόλα αυτά τα εχεις χιλιοπληρωσει  :uglystupid: )

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μην το βλεπεις ετσι.Δεν ειναι αγγελουδια.Οταν υπερδανειζεις καποιον ξεροντας πως δεν θα μπορει να σε πληρωσει εχεις ευθυνη.Επιπλεον εχε υποψιν πως η ιδια η γερμανια π.χ την ιδια ωρα μας δανειζε και μας τα τρωγε με χιλιους τροπους.Στην ουσια η γερμανια μας δανειζε και με τα ιδια τα λεφτα οι κυβερνητες μας και πρακτορες τους αγοραζαν αμυντικα προιοντα απο γερμανια με ποσα μεγαλυτερα της αξιας τους,παιρνοντας και τη μιζα τους.Ασε τωρα θα λυπηθουμε τους μασονους,ελεος...
σε πολλα συμφωνω απο αυτα φιλε....αλλα ειναι το ρημαδι το bottom line που λεμε στην λογιστικη...δλδ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
1. Ας πουμε οτι ειναι αληθεια...και? μπορω να κανω κατι να απαλλαγω αμεσα, και να ταισω την χωρα? αν ναι, πες μου πως, κι εγω μαζι σου...
2. μεγαλη συζητηση....απλα η Ελλαδα μην ξεχναμε ειχε και υποχρεωσεις απεναντι στην ΕΕ και το ευρω, για συγκρατησει ελλειματων στο 3%..Το μηνμονιο λειτουργει και σαν δανειο και σαν adjustment στους στοχους αυτους....μην το ψαξουμε...αν ποτε βγει σαν σχεδιο, η Ελλαδα θα εχει σωθει!
3. κυριως σπεκουλατοροι λευκογιακαδες παιζουν τετοια...και σοβαροι παιχτες σαν την Γερμανια, Γαλλια δεν νομιζω να κοπτονται για αυτα τα τζογαδορικα χαρτια...αποψη μου φιλε μου...δεν βαζω το χερι μου στην φωτια
1. εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. δεν σώνεται με τίποτα το παιχνίδι σε αυτό τον τομέα.
2. μην ξεχνάς το άρθρο 14.5 που παραχωρεί εθνική κυριαρχία προς όφελος των πιστωτών. το μνημόνιο έχει φτιαχτεί για αυτούς και όχι για λύση και
3. κυρίως οι γνωστές μας τράπεζες επενδύουν εκεί γιατί εκεί είναι τα πολλά λεφτά κι όχι από τις εμπράγματες επενδύσεις.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ενεκα Παρασκευης,
σας αφηνω για να βγω εξω...
ευχαριστω για την πολυτιμη ανταλλαγη αποψεων! το εννοω...

καλο βραδυ και καλη συνεχεια

ΥΓ θα επανελθω σιγουρα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
«Θα συνεχίσουμε το τιτάνιο έργο της προηγούμενης κυβέρνησης...»
Σημερινή δήλωση του πρωθυπουργεύοντα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Κοιμησου Αγγελουδι μου και Ονειρα Γλυκα....
Πρεπει να εισαι λιγοτερο απο 25 ετων, δεν εξηγειται διαφορετικα.
Αλλιως θα ηξερες τι σημαινει ΠΑΣΟΚ.
Λυπαμαι, αλλά ΕΣΥ κοιμασαι, αν περιμενεις να...πεσει το ΠΑΣΟΚ.
Σε αυτην την χωρα, ΜΟΝΟ η κακια δεξιά πεφτει.
Το κακο ΠΑΣΟΚ παντα μενει, επειδη...ολοι ειναι ιδιοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τι να κανω εξπλέιν.. ρε

Ακουσε λιγο...  ;)

Αν εσυ θελεις να τρως Τσιπούρα Ινδιας επειδη την βρισκεις σχετικα φτηνη
να και την ιδια ωρα κλεινεις το Ελληνικο Ψαραδικο και κανεις τον ψαρα ανεργο και φεσωμενο απο το ψαραδικο
και αυτο το εχεις σαν ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ σχεδον για τα παντα...

Έρχεται και η σειρά σου  ;)
ο ψαρας δεν πουλαει σε μενα πουλαει στους εμπορους,ειναι λιγοι οι ιδιωτες που παιρνουν απευθειας απο τον ψαρα.Εγω γουσταρω ντοπια και φρεσκα προιοντα,αλλα εχω φροντισει να εχω καποια οικονομικη κατασταση,που μου το επιτρεπει.ο φτωχουλης ομως που βρισκει την τσιπουρα ινδιας 5 ευρω το κιλο π.χ. στο καρφουρ,τι να κανει δεν θα το παρει την στιγμη που η ελληνικη φρεσκια εχει 20?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom