Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ειπαμε ειναι νωρις ακομα δεν εχει φυγει ακομη η επηρεια

004_syntagma.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είπαμε όλοι αυτοί την πατάνε γιατί δεν έχουν βοήθεια.Βγάλαμε τους βλάκες μπροστά.Αυτοί ακριβώς είναι είναι όπως φαίνονται και φαίνονται όπως είναι.Δεν μπορούν να κρυφτούν.Πάμε για κρεμάλες.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
ιδρώνει ο κώλος σου και μουσκεύουν οι κωλοτριχές σου μωρή πασόκα, τρίζει ο θρόνος του καθυστερημένου απόγονου και οι θέσεις των πράσινων κατσαρίδων σαν και εσένα, γι' αυτό είναι 24/7 εδώ μέσα;
:2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
δεν το βγαζει το καλοκαιρι ο δυσλεκτικος ανθρωπακος...
και εμεις δεν βγαζουμε την χρονια..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ο Γιώργος Παπανδρέου, τόνισε ότι θα παραμείνει και δεν θα φυγομαχήσει μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά της η Ελλάδα.

"Δεν είναι η ώρα να φυγομαχήσουμε. Θα δώσουμε τη μάχη με κάθε κόστος. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου " είπε ο πρωθυπουργός καταχειροκροτούμενος.

Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

μπας σε καλο σου ρε ανθρωπακι...show δινεις καθε μερα ρε αργοστροφε...

αι στο καλο μ αυτους που εχουμε απο πανω μας!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ο Γιώργος Παπανδρέου, τόνισε ότι θα παραμείνει και δεν θα φυγομαχήσει μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά της η Ελλάδα.

"Δεν είναι η ώρα να φυγομαχήσουμε. Θα δώσουμε τη μάχη με κάθε κόστος. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου " είπε ο πρωθυπουργός καταχειροκροτούμενος.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

μπας σε καλο σου ρε ανθρωπακι...show δινεις καθε μερα ρε αργοστροφε...
Καλα,ποιοι τον χειροκροταγαν?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτοι που ταιζει..νομιζεις εαν χασουν την θεση που τους εδωσε αυτοι οι κοπριτες θα βρουν πουθενα αλλου δουλεια?
οχι.το θεμα ειναι οτι εμεις τους ταιζουμε,οχι αυτος.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ψεύτης
Μπλοφαδόρος της κακιάς ώρας
Απατεώνας ολκής
Ανθρωπάκι-έπαρχος των ΗΠΑ στην περιοχή

Πέτυχε το ακατόρθωτο,το ανθρωπίνως αδύνατο,ξεπέρασε σε απατεωνιά τον τρισμέγιστο πατέρα του....

Τα ζώα που τον ψήφισαν και τώρα αγανακτούν δήθεν,δεν ήξεραν ότι είναι ανύπακρτος,στόκος,ψεύτης,αποτυχημένος υφυπουργίσκος σε κυβερνήσεις με κληρονομικό δικαίωμα,με χασίσια και Πακιστανούς και γλάστρες στα μπαλκόνια και.....πράσινη ανάπτυξη?

ότι ηγείτο κόμματος που βασίζεται,έχει στο DNA του την απάτη και την ψευτιά και την κολοτούμπα?(Κόσκο κλπ)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.719
Πόντοι
2.606
αυτοι που ταιζει..νομιζεις εαν χασουν την θεση που τους εδωσε αυτοι οι κοπριτες θα βρουν πουθενα αλλου δουλεια?
ρε συ μεσιε φουφου 30...Τωρα παρατηρησα  το αβαταρ στο πλαι....ΕΙΝΑΙ ρε συ ο παπαδοπουλος?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ψεύτης
Μπλοφαδόρος της κακιάς ώρας
Απατεώνας ολκής
Ανθρωπάκι-έπαρχος των ΗΠΑ στην περιοχή

Πέτυχε το ακατόρθωτο,το ανθρωπίνως αδύνατο,ξεπέρασε σε απατεωνιά τον τρισμέγιστο πατέρα του....

Τα ζώα που τον ψήφισαν και τώρα αγανακτούν δήθεν,δεν ήξεραν ότι είναι ανύπακρτος,στόκος,ψεύτης,αποτυχημένος υφυπουργίσκος σε κυβερνήσεις με κληρονομικό δικαίωμα,με χασίσια και Πακιστανούς και γλάστρες στα μπαλκόνια και.....πράσινη ανάπτυξη?

ότι ηγείτο κόμματος που βασίζεται,έχει στο DNA του την απάτη και την ψευτιά και την κολοτούμπα?(Κόσκο κλπ)
κάνεις λάθος
έπαρχος είναι ο εκάστοτε πρέσβης
αυτός είναι ο κλητήρας του

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εισαι βαμενος οταν τους λες το αυτονοητο..οτι τον καραμανλη τον ριξανε γιατι φοβηθηκαν τα παρε δωσε με το ρωσακι..και το 2010 θ ανοιγαν και οι φακελοι πετρελαια..
το οτι ο καραμανλης τηρει σιγη ιχθυος αυτο δεν τους λεει τιποτα..μονο οτι ειναι ανευθυνος συμφωνα με το πηγμενο μυαλο τους..ο πουτιν θα εμπαινε και στο παιχνιδι του πετρελαιου στο αιγαιο με θετικα αποτελσματα για εμας..
..και εαν δεν κυρητε εκλογες ο καραμανλης φοβουμενος τα μυνηματα που του περασαν και συνεχιζε την ροτα με πουτιν πραγματικα δεν ξερω τι θα γινοταν.μετα απο πολλα χρονια ισως μαθουμε τι παιχθηκε
Αποκάλυψη σοκ από το περιοδικό "Επίκαιρα", κάνει λόγο για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή . Το δημοσίευμα παραθέτει έγγραφο φωτιά της ΕΥΠ, το οποίο επικαλείται τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και αναφέρεται σε σχέδιο δολοφονίας του με την κωδική ονομασία "Πυθία 1".

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αποκάλυψη σοκ από το περιοδικό "Επίκαιρα", κάνει λόγο για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή . Το δημοσίευμα παραθέτει έγγραφο φωτιά της ΕΥΠ, το οποίο επικαλείται τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και αναφέρεται σε σχέδιο δολοφονίας του με την κωδική ονομασία "Πυθία 1".

Τρίχες κατσαρές.

Σιγά την πολιτική προσωπικότητα του κωστάκη. Τεμπέλης και ανίκανος

Επισκέπτης

Που το αστείο ρε μάγκα;;;;

Άμα έχετε έστω και 1 γραμμάριο από το μυαλό του Γιώργου Παπανδρέου,όλοι εσείς οι "απλοί" πολίτες που τον κράζετε...θα πηγαίναμε πολύ μπροστά.

Οι περισσότεροι θα είχαν παραιτηθεί σε 1 ημέρα ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
ο χοντρός έχει αποφασίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον. εδώ και καιρό...
δεν είναι ντορίτα πίστεψέ με.
:think: Πέρσυ εσύ τι λές?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Ειδικά για τον Καραμανλή, δε νομίζω να χρειαζόταν δολοφονία..Φώτος και λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή ,αρκούν για να τον κάνουν να σωπάσει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom