40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Μοιάζει με την παιχτούρα τον Βύντρα. Γιατί, καύλωσες;ποιος ειναι στο αβαταρ σου?
Μοιάζει με την παιχτούρα τον Βύντρα. Γιατί, καύλωσες;ποιος ειναι στο αβαταρ σου?
Μοιάζει με την παιχτούρα τον Βύντρα. Γιατί, καύλωσες;
ασχόλησου με κανέναμουνίπουτσο ρεεε, όλο με το Γιωργάκη και τα εξαπτέρυγα ασχολείσαι
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχα
να δω πόσοι θα μείνουν σε λίγο εντός.....
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
...Μόνο οι κηπουροί...Είναι ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ που ΔΙΕΛΥΣΕ και το κόμμα...Για τη χώρα ας μη μιλάμε καλύτερα...
δεν έχεις και άδικοασχόλησου με κανένα μουνί ρεεε, όλο με το Γιωργάκη και τα εξαπτέρυγα ασχολείσαι
Μοντέλα είσαι; Οι μοντέλες τρελαίνονται για ποδοσφαιριστές. Πάντως είναι γοητευτικό το παλικάρι - να ήξερε και μπάλα.Πάντα ειχα μμια συμπαθεια στους αμυντικους
Ακολουθω πάντως, τη συμβουλη του φιλου
Μοντέλα είσαι; Οι μοντέλες τρελαίνονται για ποδοσφαιριστές. Πάντως είναι γοητευτικό το παλικάρι - να ήξερε και μπάλα.
πες αλευρι η ντορα σας γυρευει
ο καρατζαφερης σας γυρευει
τζωνάκο...
Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάς για σχοινιά....
αντε κοίτα το μπάχαλο που γίνεται στο κόμμα σας το ΣΠΑΣΟΚ και μετά ασχολήσου με άλλους...
και κάτι ακόμη.. η μοίρα της Ντορούλας είναι προδιαγεγραμμένη (στο πολιτικό ράφι) όπως επίσης και του Καρατζαφέρη (επιστροφή στο μαντρί)...
πες αλευρι η ντορα σας γυρευει
ο καρατζαφερης σας γυρευει
Πρέπει να είσαι σπάνιο πουλί. ;) Πρώτη φορά ακούω γυναίκα να λέει ότι είμαι πατσαβούρα - την πιο σαβούρα κομμώτρια από τη Δραπετσώνα να ρωτήσεις, μουνάρα θα σου πει είμαι.οχι, πατσαβουρα ειμαι και δεν τρελαίνομαι για πολλους ποδοσφαιριστες.
...ΘΑΥΜΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΡΧΗΓΟ σου...και δες ποιος ήταν ο προπάππος του...
την πιο σαβούρα κομμώτρια από τη Δραπετσώνα να ρωτήσεις, μουνάρα θα σου πει είμαι.
Α! Μένεις Πεύκη και είσαι HR Manager στη Forthnet;ειναι που δεν ειμαι απο τη Δραπετσωνα - ουτε κομμωτρια.
Α! Μένεις Πεύκη και είσαι HR Manager στη Forthnet;
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια. Θα πουν ότι τα έχεις με Internetικό newbie από το μπουρδέλα.