Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πρεπει παντα καποιος να ερθει???πρεπει παντα καποιος να σε κανει κουμαντο????ΟΛΟΙ μας και μονοι μας...
ποιός τι που ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ .....
τσέκαρε τον χώνη....
απο τις μαγκιές πριν κάνα 6μηνο έχει κλάσει μέντα και μας ερωτά ποιά είναι η επομενη λύση.
τέτοια πουτσα έχουν φάει στην ιπποκράτους.....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ετοιμο σ έχουν....
κόμματα και πολιτικές τέλος...
με υπαλλήλους της ΕΕ θα κυβερνάσαι απο δω και πέρα....
κοροιδεύατε τους αγγλους κυβερνήτες των κυπρίων πουστάκια.
τώρα λουστέιτε τα...  :tits2:

"οι πολίτες ενώ επικροτούν σε ένα ποσοστό της τάξης του 22,2% τον σχηματισμό κυβέρνησης Τεχνοκρατών"

τελειωσαν τα ψέμματα.
εθνική κυριαρχία τέλος.
η ελλάς έγινε μαγαζάκι των αγγλογάλλων.

όχι ότι αυτό απαραίτητα θα είναι χειρότερο απο τα αίσχη της τελευταίας 35ετίας...... να γλιτώσουμε και τις επιπλέον μίζες στα εγχώρια λαμόγια......  :dancing:

τεχνοκρατες

τωρα δεσαμε  :2funny: :2funny:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
ΔΕΝ θα διαφωνησω καθολου μεσιε 64 αυτη τη φορα....ουτε καν δεν θα κτυπησει το ξυπνητηρι.ΤΟ μεγαλο προβλημα της ελληνικης κοινωνιας ειναι οτι κοιμαται ορθια.
ΘΑ ξυπνησει μια και καλη πανω στον τοιχο....

μακάρι να χτύπαγε φίλε μου και να ξυπνάγαμε....αλλά όπως βλέπεις...

ανεβαίνω πριν λίγο στα γραφεία στον πάνω όροφο και  είναι η γραμματέας του διευθυντή...ουφ και ουφ..ξεφυσάει...τι έγινε της λέω ?? καλά μου λέει δεν ξέρεις? δεν πάμε καλά...η αυριανή συνάντηση θα κρίνει πολλά...όπα λέω..έχουμε συνάντηση για σοβαρά ζητήματα εδώ μέσα και δεν μου έχουν πει τίποτα? καλά της λέω,εμένα δεν με έχει ενημερώσει κανείς..ποιοι θα είναι? ο δικός σου(ο διευθυντής εννοούσα),....τι λες μου απαντά...ο πρωθυπουργός με τους υπόλοιπους....ρε δε μας γαμάς πρωϊνιάτικα...με το μουνόπανο που ασχολείσαι..συνέχισα να λέω...αυτή είχε δαγκώσει το στυλό,κάτι άρχισε να λέει..αλλά απομακρύνθηκα συνεχίζοντας τα μπινελίκια..
Ξυπνήστε γαμώ το μουνί σας μέσα.....δείτε τι γίνεται στην Ισπανία....αλλά ξέχασα..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ετοιμο σ έχουν....
κόμματα και πολιτικές τέλος...
με υπαλλήλους της ΕΕ θα κυβερνάσαι απο δω και πέρα....
κοροιδεύατε τους αγγλους κυβερνήτες των κυπρίων πουστάκια.
τώρα λουστέιτε τα...  :tits2:

"οι πολίτες ενώ επικροτούν σε ένα ποσοστό της τάξης του 22,2% τον σχηματισμό κυβέρνησης Τεχνοκρατών"

τελειωσαν τα ψέμματα.
εθνική κυριαρχία τέλος.
η ελλάς έγινε μαγαζάκι των αγγλογάλλων.

όχι ότι αυτό απαραίτητα θα είναι χειρότερο απο τα αίσχη της τελευταίας 35ετίας...... να γλιτώσουμε και τις επιπλέον μίζες στα εγχώρια λαμόγια......  :dancing:
έγινε?
δεν ήτανε :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

με μεσάζοντες...
τώρα οι εντολές θα ρχονται απευθείας....
μίζες τέλος...
θα δώσουν και στον απλό μαλάκα για ξεκάβλωμα κομματόσκυλα και παπατζήδες και α νιου ίρα χαζ μπιγκάν.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
με μεσάζοντες...
τώρα οι εντολές θα ρχονται απευθείας....
μίζες τέλος...
θα δώσουν και στον απλό μαλάκα για ξεκάβλωμα κομματόσκυλα και παπατζήδες και α νιου ίρα χαζ μπιγκάν.
η Panafone
γίνεται Vodafone
όου γες γιου χαβ ράιτ :thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
γουόντερ...
η επιτροπή τεχνοκρατών έχει ήδη μπει στο παίγνιο και αρχίσε η μεταβατική περίοδος μέχρι την τελετή-παράδοση.  :fuck2: :fuck2:

ποιός θα το φανταζόταν πριν από 3-4 χρόνια ότι το ΠΑΣΟΚ θα άνοιγε θέμα μονιμότητας αυτών που βόλευε κατά ριπάς.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πουτάνα ζωή.  :cum: :cum:

Ανοίγει σιγά-σιγά από την κυβέρνηση η συζήτηση γύρω από το θέμα της μονιμότητας στον δημόσιο τομέα.

Λίγες μέρες μετά τη δημόσια παραδοχή πως μέσω των μετατάξεων και των αξιολογήσεων του ΑΣΕΠ θα επέλθουν απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ο υπουργός Εσωτερικών, Γ.Ραγκούσης, δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ότι «η μονιμότητα θα είναι πλέον κατοχυρωμένη μόνο για τους άξιους».

Ο κ.Ραγκούσης, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», αναφερόµενος στο θέµα της µονιµότητας υπενθύµισε ότι, εφόσον είναι συνταγµατικά κατοχυρωµένη, η όποια συζήτηση οφείλει να διεξαχθεί στο πλαίσιο της αναθεωρητικής διαδικασίας που παραπέµπει στην µετά το 2014 περίοδο.

Προσθέτει δε ότι σήµερα αναδεικνύεται µια νέα γενιά δηµοσίων υπαλλήλων µε µια ιεραρχία που έχει αναδειχτεί αξιοκρατικά, δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτε και έχει όλα τα εχέγγυα της ποιότητας και αξιοσύνης, για να καταλήξει: «Όταν αυτό το πλαίσιο κατοχυρωθεί συνταγµατικά, τότε θα έχουµε άρει τους λόγους που µας οδήγησαν στην κατοχύρωση της νοµιµότητας και τότε θα έχουµε δηµιουργήσει τις προϋποθέσεις της σύνδεσης της µονιµότητας µε την αξιολόγηση».

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ααααααααχααχχαχαχαχαχα

εγκζάκτλυ.
το θέμα λοιπόν αφορά τους σκύλους
τους σκύλους που έγλυφαν κόκκαλα από τα αφεντικά τους εδώ
και τώρα που δεν θα έχουν αφεντικό εδώ
θα πέσουν σε κατάθλιψη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το θέμα λοιπόν αφορά τους σκύλους
τους σκύλους που έγλυφαν κόκκαλα από τα αφεντικά τους εδώ
και τώρα που δεν θα έχουν αφεντικό εδώ
θα πέσουν σε κατάθλιψη

δεν πειράζει.
καιρός ήταν......
πριν κάνα εξάμηνο δω έμπαινε ένας ΔΥ και έλεγε.
στα παπάρια μου εγώ είμαι στο δημόσιο και έχω λύσει το πρόβλημά μου.
αααααααααααααααχαχαχαχαχχαα

πουτάνα ζωή......
σε λίγο στα φανάρια θα βλέπετε πάκια και ΔΥ.
καιρός ήταν. πήγαινες σε ΔΥ και σε αντιμετώπιζαν με ύφος 100 καρδιναλιών. ενίοτε σ έγραφαν και στα παπάρια τους.
πίπα κώλο θα οτυς πηγαίνουν τώρα οι πολίτες. ......

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
πήγαινες σε ΔΥ και σε αντιμετώπιζαν με ύφος 100 καρδιναλιών. ενίοτε σ έγραφαν και στα παπάρια τους.

ποτε δεν ειναι αργα,καιρος ηταν!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.728
Πόντοι
2.606
μακάρι να χτύπαγε φίλε μου και να ξυπνάγαμε....αλλά όπως βλέπεις...

ανεβαίνω πριν λίγο στα γραφεία στον πάνω όροφο και  είναι η γραμματέας του διευθυντή...ουφ και ουφ..ξεφυσάει...τι έγινε της λέω ?? καλά μου λέει δεν ξέρεις? δεν πάμε καλά...η αυριανή συνάντηση θα κρίνει πολλά...όπα λέω..έχουμε συνάντηση για σοβαρά ζητήματα εδώ μέσα και δεν μου έχουν πει τίποτα? καλά της λέω,εμένα δεν με έχει ενημερώσει κανείς..ποιοι θα είναι? ο δικός σου(ο διευθυντής εννοούσα),....τι λες μου απαντά...ο πρωθυπουργός με τους υπόλοιπους....ρε δε μας γαμάς πρωϊνιάτικα...με το μουνόπανο που ασχολείσαι..συνέχισα να λέω...αυτή είχε δαγκώσει το στυλό,κάτι άρχισε να λέει..αλλά απομακρύνθηκα συνεχίζοντας τα μπινελίκια..
Ξυπνήστε γαμώ το μουνί σας μέσα.....δείτε τι γίνεται στην Ισπανία....αλλά ξέχασα..
ΑΥΤΑ ΦΩΝΑΖΩ μαστορα συνεχεια και εχω γινει γραφικος.ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ απο τα παπαρια καποιου δισεκατομυριουχου τραπεζιτη η απο τις επιλογες καποιου ηλιθιου γονου....ΣΑΡΚΑ, αιμα και σκατα για μυαλο ειναι ολοι αυτοι και τους εχουμε σα θεους....ΠΟΤΕ αλλοτε τοσοι λιγοι δεν εξουσιασαν τοσους πολλους.ΣΤΑ δικα μας κατι αλανια σα την γραμματεα ,σαν τον 64 και σαν πολλους αλλους που ξερω παρακαλανε να υπαρχει καποιος να τους τα χωνει,γιατι πολυ απλα ειναι μαλλον εντελως αχρηστοι να  βρουνε μονοι τους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΑΥΤΑ ΦΩΝΑΖΩ μαστορα συνεχεια και εχω γινει γραφικος.ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ απο τα παπαρια καποιου δισεκατομυριουχου τραπεζιτη η απο τις επιλογες καποιου ηλιθιου γονου....ΣΑΡΚΑ, αιμα και σκατα για μυαλο ειναι ολοι αυτοι και τους εχουμε σα θεους....ΠΟΤΕ αλλοτε τοσοι λιγοι δεν εξουσιασαν τοσους πολλους.ΣΤΑ δικα μας κατι αλανια σα την γραμματεα ,σαν τον 64 και σαν πολλους αλλους που ξερω παρακαλανε να υπαρχει καποιος να τους τα χωνει,γιατι πολυ απλα ειναι μαλλον εντελως αχρηστοι να  βρουνε μονοι τους...

όσο σε  πλερώνει για να καλοπερνάς και να κάνεις το κομμάτι σου χωρίς να είσαι σε θέση να κερδίσεις το μεροκάματο θα κρέμεσαι ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.728
Πόντοι
2.606
όσο σε  πλερώνει για να καλοπερνάς και να κάνεις το κομμάτι σου χωρίς να είσαι σε θέση να κερδίσεις το μεροκάματο θα κρέμεσαι ...
Καταρχας γαμω την ομαδα σου,μας εχει βγαλει τα σκωτια.Δευτερον αυτο ακριβως λεω...δεν μπορει να γλυφεις συνεχεια για ενα κοκκαλο.ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ πανω απο ολα...πλεον ειναι αναγκαιο να ιδρωσουμε για να φαμε...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πιο έγκυρη πλέον απ τις ξέπουλες των εταιρειών δημοσκόπησης.
το δείγμα τεράστιο και μάλιστα είχε προβλέψει πολύ κοντά τη νίκη Σαμαρά με ντόρα με μεγάλη διαφορά....

δες τι έπαθε ο Θαπατέρο στην Ισπανία....
θεωρώ ότι στις επόμενες εκλογές (όποτε γίνουν) αλλάζει το πολιτικό σκηνικό.
ο ΓΑΠ λογικά θα πάει για μονιμες διακοπές όπως ο κωστάκης και το πασοκ θα περάσει πολύ σύντομα ένα 2ο 89 για να γλιτώσουν η λοιποί το μένος του κόσμου.

Το σκηνικό αλλάζει, ναι. Αλλά μόνο οι εταιρίες δημοσκοπήσεων κάνουν δημοσκοπήσεις που έχουν αξιοπιστία. Τώρα τί να κλάσει ο Ζούγκλας; Δημοσκόπος είναι; Δε βασίζεται σε επιστημονικές μεθόδους αυτό που κάνει.

Απρόβλεπτο το τί θα γίνει πάντως. Μέχρι πριν από λίγο δεν θα απέκλεια ευρεία νίκη του Πα.Σο.Κ...

Τώρα είμαι μπερδεμένος... Συγκυβέρνηση των δύο τους ή έστω μια οικουμενική θα ήταν το πιο ασφαλές...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δεν πειράζει.
καιρός ήταν......
πριν κάνα εξάμηνο δω έμπαινε ένας ΔΥ και έλεγε.
στα παπάρια μου εγώ είμαι στο δημόσιο και έχω λύσει το πρόβλημά μου.
αααααααααααααααχαχαχαχαχχαα

πουτάνα ζωή......
σε λίγο στα φανάρια θα βλέπετε πάκια και ΔΥ.
καιρός ήταν. πήγαινες σε ΔΥ και σε αντιμετώπιζαν με ύφος 100 καρδιναλιών. ενίοτε σ έγραφαν και στα παπάρια τους.
αυτό νομίζω ότι έτσι ήτανε τέλος 40 αρχές 50
από ότι μου έχουνε πει
δεν είμαι σίγουρος
τότε τους ΔΥ τους θεωρούσανε μιάσματα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καταρχας γαμω την ομαδα σου,μας εχει βγαλει τα σκωτια.Δευτερον αυτο ακριβως λεω...δεν μπορει να γλυφεις συνεχεια για ενα κοκκαλο.ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ πανω απο ολα...πλεον ειναι αναγκαιο να ιδρωσουμε για να φαμε...

από την αρχή ετσι έπρεπε να είναι ... αλλά εμείς την είχαμε δεί αλλιώς.. τώρα διπλό ίδρωμα..

ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.728
Πόντοι
2.606
ΠΑΝΕ 4-5 χρονια πριν και κατι φιλοι κανονιστηκανε για σκι π-σ-κ.ελα ελα μου ζαλισανε τα αρχιδια...μαγκες σορυ αλλα εχω δουλεια...-αντε ρε μαλακα εβραιε ελα ,θα ερθουν απο δευτερα οι πελατες.νοοτροπια τελος του μηνα θα μπει ο μισθος στην τραπεζα ειχαν ολοι....ΤΩΡΑ μου λενε αλλα οι μαγκες....ΤΕΣΠΑ το αποτελεσμα ειναι οτι θα παρουμε πλεον ΟΛΟΙ τα αρχιδια μας ,προνοητικοι και μη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom