Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Οι επαγγελματίες απατεώνες της Ιπποκράτους έχουν στήσει ένα σικέ σκηνικό τρόμου με την πέμπτη δόση,η οποία φυσικά και είναι 100% εξασφαλισμένη(όπως και όλες οι υπόλοιπες),αφού ο πράκτορας τα έχει δώσει όλα....

απλά,ως γνήσιο ΠΑΣΟΚ,προετοιμάζουν τον κόσμο για τη νέα σφαγή που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες

τέλος 13-14ος,περικοπή επιδομάτων,απολύσεις στο δημόσιο κλπ

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οι επαγγελματίες απατεώνες της Ιπποκράτους έχουν στήσει ένα σικέ σκηνικό τρόμου με την πέμπτη δόση,η οποία φυσικά και είναι 100% εξασφαλισμένη(όπως και όλες οι υπόλοιπες),αφού ο πράκτορας τα έχει δώσει όλα....

απλά,ως γνήσιο ΠΑΣΟΚ,προετοιμάζουν τον κόσμο για τη νέα σφαγή που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες

τέλος 13-14ος,περικοπή επιδομάτων,απολύσεις στο δημόσιο κλπ

Aς τους απολυσυον ολους ας τα κοψουν ολα να τελειωνει το παραμυθι και να επαναστατησει ο λαος.
Μονο ετσι θα ξυπνησουν!

Επισκέπτης
απολύσεις στο δημόσιο

Αμήν και πότε.
Άμα το κάνει αυτό ο ΓΑΠ , τον ψηφίζω χαλαρά !!!
Θα φοράω και κονκάρδα του ΠΑΣΟΚ όταν θα πάω να ψηφίσω.
Αν ιδιωτικοποιήσει και ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔΑΠ/ΟΣΕ
θα πηγαίνω και σε ομιλίες στο Σύνταγμα με πράσινη σημαία και
πλακάτ το Σιδερένιο !!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.114
Πόντοι
42.697
Αμήν και πότε.

πρόσεχε τι υπόσχεσαι Λάκη....
αν καταργήσει και την νομιμότητα στο Δημόσιο τι θα κάνεις δηλ???

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αμήν και πότε.

Αυτο ακριβώς ειχα πει για τη ΝΔ του Καραμανλή. Κι απογοητευτηκα....

πρόσεχε τι υπόσχεσαι Λάκη....
αν καταργήσει και την νομιμότητα στο Δημόσιο τι θα κάνεις δηλ???

Εκτος απο τα σημαιάκια που θα βάλω στο μπαλκόνι μου, θα γίνω μέλος του κόματος που θα το πετυχει και θα πληρώνω μηνιάια συνδρομη!
Το εχει στην ιδρυτική του διακύρηξη το κόμμα της Ντόρας, αλλα η θεωρία απο την πράξη δυστυχως απέχει πολυ.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Aποθέωση ΓΑΠ στο Ναύπλιο,από συνταξιούχους που έχασαν 30% των χρημάτων που έπαιρναν.
Αναγνωρίζουν όμως ότι το ανδρέικελο κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τη χώρα

χρυσό δοντάκι,σκορδίλα από πρωινό πατσά και ταμπλέτες σκόρδου για την χοληστερίνη και ΠΑΣΟΚ-λαός στην εξουσία

Πατέρα τα έμαθες τα νέα????

Πάω για απολύσεις στο Δημόσιο!!!

Λυπάμαι,αλλά θα τρίζουν τα κόκκαλά σου!!!!

Τί  να κάνω,εσύ μου έμαθες ότι οι ΗΠΑ πάνω από όλα!!!!

Συνημμένα

• 44C4D460923DD53362F4072E3B1D4E29.jpg
    44C4D460923DD53362F4072E3B1D4E29.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεξιά στη φώτο ο κλασικός ΠΑΣΟΚΟΣ με το μουστάκι,τοπικό μεγαλοστέλεχος που από το 81 και μετά πέρασε κατά σειρά από τις θέσεις του

1.διοικητού τοπικού νοσοκομείου
2.δημάρχου
3.περιφερειακού διεθυντή ΕΛΤΑ Ναυπλίου
4.γενικού επιθεωρητή ΕΛΠΕ Πελοποννήσου

ενώ τώρα γεύεται τους καρπούς της εργασίας του και των καταθέσεών του στην Ελβετία

(δεν τον ξέρω τον τύπο,αλλά 1000% κάπως έτσι θα είναι....φαίνεται στο κουτοπόνηρο ΠΑΣΟΚΟβλέμμα του)

Συνημμένα

• 3AA71A5C1F09624FF728DDA372D80BF6.jpg
    3AA71A5C1F09624FF728DDA372D80BF6.jpg
    57,9 KB · Εμφανίσεις: 15

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεξιά στη φώτο ο κλασικός ΠΑΣΟΚΟΣ με το μουστάκι,τοπικό μεγαλοστέλεχος που από το 81 και μετά πέρασε κατά σειρά από τις θέσεις του

2.δημάρχου

ενώ τώρα γεύεται τους καρπούς της εργασίας του και των καταθέσεών του στην Ελβετία

(δεν τον ξέρω τον τύπο,αλλά 1000% κάπως έτσι θα είναι....φαίνεται στο κουτοπόνηρο ΠΑΣΟΚΟβλέμμα του)

θελω κι εγω!!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
κοψε την μεσημεριατικη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

2.δημάρχου

καλά , όλοι οι πασοκομαλάκες έχουν γίνει διοικητές νοσοκομίου;
στο νοσοκομείο του αγρινίου ο διοικητής είναι πολιτικός μηχανικός, σκατοπασόκος, ο υποδιοικητής είναι γεωπόνος και ο 1ος έχει βάλει και μια πατσαβούρα, η οποία είναι γκόμενα του, στο λογιστήριο, η οποία δεν έχει τελειώσει ούτε το λύκειο.
αυτό είναι το σοσιαλιστικό κώμα, ένα λόμπι από μαλάκες που στηρίζεται από μαλάκες.

κοψε την μεσημεριατικη
εσύ πάρε την μεσημεριανή δόση σου  :pipa1:

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλά , όλοι οι πασοκομαλάκες έχουν γίνει διοικητές νοσοκομίου;
στο νοσοκομείο του αγρινίου ο διοικητής είναι πολιτικός μηχανικός, σκατοπασόκος, ο υποδιοικητής είναι γεωπόνος και ο 1ος έχει βάλει και μια πατσαβούρα, η οποία είναι γκόμενα του, στο λογιστήριο, η οποία δεν έχει τελειώσει ούτε το λύκειο.
αυτό είναι το σοσιαλιστικό κώμα, ένα λόμπι από μαλάκες που στηρίζεται από μαλάκες.

εσύ πάρε την μεσημεριανή δόση σου  :pipa1:

αφού ρε συ έβαλαν τα βιογραφικά τους στο ίντετρνετ και έτσι τους βρήκαν....τυχαία!!!

σε όλες τις θέσεις που προκηρύχτηκαν μέσω διαδικτύου,τις κατέλαβαν πρώην πολιτευτές,βουλευτές κλπ του ΠΑΣΟΚ....

ΥΓ Βιογραφικό ΠΑΣΟΚου

1.ήμουν παρών το 81 στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα του Ανδρέα,μπροστά στην εξέδρα....

2.κόλλησα αφίσες από Πατησίων 88 μέχρι τη συμβολή με Λεωφόρο Αλεξάνδρας(συγκεκριμένα την αφίσα με τον Ανδρέα και το κοριτσάκι το 85!!!!)

3.ήμουν στην πίστα του Ελληνικού κατά την επιστροφή από το Χέρφιλντ το 89....έπιασα και λίγο τα μαλλιά τςη Μιμής καθώς περνούσε από δίπλα μου με την Τουρλουμούση....

4.μοίρασα σε 50 γείτονες την φωτογραφία του Μητσοτάκη με τους Γερμανούς

5.έκανα προπαγάνδα υπέρ ΓΑΠ το 2004 και συκοφαντούσα τον Βενιζέλο για να μην μας φάει το κόμμα

6.επί Χρηματιστηρίου,αγόραζα αβέρτα για να στηρίξω τον Γενικό Δείκτη,ιδίως Κλωνατέξ και ΑXON Λιακουνάκο

7.στον γάμο του Ανδρέα το 90,πέταξα 2 σακκούλες ρύζι μπασμάτι....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σαν το δικό μου βιογραφικό ακούγεται.

1) έσκισα αφίσες της δαπ
2)έσκισα αφίσες της πασπ
3) έσκισα αφίσες της πκσ
4) έσκισα αφίσες της κοε
5) έσκισα αφίσες της αρεν
6) έσκισα αφίσες της εαακ
7) τσακώθηκα με δαπιτες
8) τσακώθηκα με πκσιτη
9) βρίστηκα με πασπιτη
10) έχω γνώσεις προγραμματισμού
προσλαμβάνομαι;  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αφού ρε συ έβαλαν τα βιογραφικά τους στο ίντετρνετ και έτσι τους βρήκαν....τυχαία!!!

σε όλες τις θέσεις που προκηρύχτηκαν μέσω διαδικτύου,τις κατέλαβαν πρώην πολιτευτές,βουλευτές κλπ του ΠΑΣΟΚ....

ΥΓ Βιογραφικό ΠΑΣΟΚου

1.ήμουν παρών το 81 στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα του Ανδρέα,μπροστά στην εξέδρα....

2.κόλλησα αφίσες από Πατησίων 88 μέχρι τη συμβολή με Λεωφόρο Αλεξάνδρας(συγκεκριμένα την αφίσα με τον Ανδρέα και το κοριτσάκι το 85!!!!)

3.ήμουν στην πίστα του Ελληνικού κατά την επιστροφή από το Χέρφιλντ το 89....έπιασα και λίγο τα μαλλιά τςη Μιμής καθώς περνούσε από δίπλα μου με την Τουρλουμούση....

4.μοίρασα σε 50 γείτονες την φωτογραφία του Μητσοτάκη με τους Γερμανούς

5.έκανα προπαγάνδα υπέρ ΓΑΠ το 2004 και συκοφαντούσα τον Βενιζέλο για να μην μας φάει το κόμμα

6.επί Χρηματιστηρίου,αγόραζα αβέρτα για να στηρίξω τον Γενικό Δείκτη,ιδίως Κλωνατέξ και ΑXON Λιακουνάκο

7.στον γάμο του Ανδρέα το 90,πέταξα 2 σακκούλες ρύζι μπασμάτι....

Μαλάκα θεΊκό!
+10.000
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300

Απελπισμένη και άνεργη ξάπλωσε σε πεζοδρόμιο!
1.jpg

Η νεαρή γυναίκα δεν άντεξε άλλο. Ανεργία, απελπισία, αδιέξοδα παντού… Εκεί που περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, έτσι της ήλθε, και ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο αρνούμενη να σηκωθεί. Οι φωνές των περαστικών ξεσήκωσαν τη γειτονιά. Ήρθε και η αστυνομία. Μετά από μισή ώρα και παρακάλια από συμπολίτες της, αποφάσισε να σταθεί πάλι στα πόδια της!

πόσο,μα πόσο κόσμο έχουν φέρει σε απόγνωση αυτά τα σκουλίκια.....και όχι τίποτε άλλο ,αλλά κάνουν και περιοδίες στην χώρα,έτσι για να πάρουν τα μπράβο τους και να βρεθούν κοντά στο λαό..να δείξουν το πόσο πολύ ενδιαφέρονται ..και ο μαλάκας ο κόσμος..εκεί ,χτυπάει παλαμάκι,αλλά θα μου πεις,αυτοί όλοι είναι οι ευνοημένοι και οι βολεμένοι ψηφοφόροι τους...πότε θα βρεθεί κανείς με τέρμα τις βίδες γυρισμένες και στην απόγνωσή του θα πυροβολήσει κανέναν υπουργό,πρωθυπουργό....πότε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom