foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
λες να του τ αλλαξαν και να πληρωνετε ανα λεξη τωρα? γιατι βλεπω γραφει περισσοτερα..να πέφτει το μεροκάματο
κρίση έχουμε..
λες να του τ αλλαξαν και να πληρωνετε ανα λεξη τωρα? γιατι βλεπω γραφει περισσοτερα..να πέφτει το μεροκάματο
κρίση έχουμε..
ναι θα παει θα χτυπησει το χερι του και θα πει αρκετα! μεχρι εδω ηταν τσουραπο!αμα κερδισει στις εκλογες θα παει στη Μερκελ να ξαναδιαπραγματευτει![]()
![]()
το ποιο πιθανο ειναι να φαει πορτα, να φτασει μεχρι τον κλητηρα της :o :o :o :o :o :o :o
κάνει δουλειά πάντωςλες να του τ αλλαξαν και να πληρωνετε ανα λεξη τωρα? γιατι βλεπω γραφει περισσοτερα..
O BushΠάντως η διαφορά Σαμαρά-ΓΚΑΠ σαν παρουσία,ομιλία,ευφράδεια,σπιρτάδα κλπ είναι απλά ΧΑΩΔΗΣ(καλά,ποιος δεν φαίνεται ΑΙΝΣΤΑΙΝ μπροστά στον ΓΑΠ....)
δεν μας απαντησες ακομα.το 93 τργουδαγες το συηθηματακιΠάντως η διαφορά Σαμαρά-ΓΚΑΠ σαν παρουσία,ομιλία,ευφράδεια,σπιρτάδα κλπ είναι απλά ΧΑΩΔΗΣ(καλά,ποιος δεν φαίνεται ΑΙΝΣΤΑΙΝ μπροστά στον ΓΑΠ....)
ε δεν υπαρχει συγκριση με τον βλακα..ακομα και ο κατμαν θα μπορουσε να σταθει διπλα του..Πάντως η διαφορά Σαμαρά-ΓΚΑΠ σαν παρουσία,ομιλία,ευφράδεια,σπιρτάδα κλπ είναι απλά ΧΑΩΔΗΣ(καλά,ποιος δεν φαίνεται ΑΙΝΣΤΑΙΝ μπροστά στον ΓΑΠ....)
δεν μας απαντησες ακομα.το 93 τργουδαγες το συηθηματακι![]()
πες μου εσυ αν φωναζες και αν θες και ελληνοβουλγαρικα θα γραφωελληνοαλβανικά γράφεις?
ε δεν υπαρχει συγκριση με τον βλακα..ακομα και ο κατμαν θα μπορουσε να σταθει διπλα του..
ομως μεταξυ καραμανλη σαμαρα σαν παρουσια, ομιλια κτλ προσωπικα πιστευω οτι δεν υπαρχει συγκριση..ο καραμανλης πολυ καλυτερος.
ρε καρνταση το ιδιο πανεπιστημιο εχουν τελειωσει και οι δυοδύσκολη σύγκριση
ο Καραμανλής ήταν πιο παλιάς κοπής αρχηγός,μιλούσε λίγο αλά Ανδρέας,σπάνιες εμφανίσεις,απρόσιτος κλπ
ο Σαμαράς πιστεύω έχει καλύτερη μόρφωση,πιο καλλιεργημένος και καλύτερο λέγειν....παιδί του Αβέρωφ και στενές σχέσεις με Ελύτη,εγγονός Δέλτα...
ρε καρνταση το ιδιο πανεπιστημιο εχουν τελειωσει και οι δυο![]()
αλλα πες μου γιατι θα σκασω
το φωναζες το συνθηματακι
![]()
ποσο χαζος μπορει να ειναι καποιος που πριν 18 χρονια εβριζε αυτον που τωρα τον αποθεωνει.εισαι απο τους τυπους που λενε καποιοι.εκει που εφτυναν τωρα γλυφουν ;)και ας ειμαι στοκος εγω το προτιμω απο το να ειμαι στην δικη σου την θεσηδεν μπορώ όλη μέρα να απαντάω σε στόκους
φτάνει ο ένας
ο Σαμαράς πιστεύω έχει καλύτερη μόρφωση,πιο καλλιεργημένος και καλύτερο λέγειν....παιδί του Αβέρωφ και στενές σχέσεις με Ελύτη,εγγονός Δέλτα...
ποσο χαζος μπορει να ειναι καποιος που πριν 18 χρονια εβριζε αυτον που τωρα τον αποθεωνει.εισαι απο τους τυπους που λενε καποιοι.εκει που εφτυναν τωρα γλυφουν ;)και ας ειμαι στοκος εγω το προτιμω απο το να ειμαι στην δικη σου την θεση![]()
χαχαχαχαδεν ζούσα ρε φίλε το 93 και δεν φώναζα συνθήματα
το 95 γεννηθείς είμαι....
δεν ζούσα ρε φίλε το 93 και δεν φώναζα συνθήματα
το 95 γεννηθείς είμαι....
η ζωή ξεκίνησε μόλις εξελέγη ο Αντώνης...χαχαχαχα![]()
εσυ απλα εισαι μια κατηγορια μονος σου
τελος
![]()