foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
ειπε το προγραμμα ο αντωνακης?
αυτος θα μας κανει ελβετια?
παιζει κανα link?
παιζει κανα link?
ακριβως..δεν το συνεχισα γιατι θα εγραφα ακομη...Υπαλλήλων βουλής, ΔΕΗτζήδων και άλλων ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΩΝ, κομμάτων, συμβούλων, ανώτερων δικαστών, τέως βουλευτών και υπουργών, Προέδρου Δημοκρατίας, Διευθυντών ΔΕΚΟ και Υπουργείων, Διοικητών Νοσοκομείων κτλ. κτλ..
μεχρι να βγει σε συλλεκτικη κασετινα εχεις λινκ να μου δωσεις με τις προτασεις του?μολις τελειωσε το παραμυθι ζαππειο 2
ειπε το προγραμμα ο αντωνακης?
παιζει κανα link?
μεχρι να βγει σε συλλεκτικη κασετινα εχεις λινκ να μου δωσεις με τις προτασεις του?
ειπε θα μιλησει μ αριθμους και θελω να το δω αυτο
...Ο άλλος πάντως τοπε και τόκανε...Μας έκανε ΔΑΝ(Ε)ΙΑ του Νότου...
οταν σε φτασω στα ποστς και μπορω να σε κοιταξω στα ματια θα σου πω ποιος ειναι αρχηγος μουδεν ειδες τον αρχηγο;
...Ο άλλος πάντως τοπε και τόκανε...Μας έκανε ΔΑΝ(Ε)ΙΑ του Νότου...
επειδη κανουμε λογοπαιγνια κανει πολλα (ΤΑ)ΞΙΔΙΑ επειδη του εμεινε απο τον μπαμπακουλη τουεντάξει,εδώ έχω ακούσει και από σοβαρούς ανθρώπους(φίλους κλπ) ότι ο Γιώργος "προσπαθεί" και"κάνει πολλά ταξίδια"....![]()
έχουμε τον πρωθυπουργό που αξίζει στην πλειοψηφία του κόσμου,που δεν είναι απλά Τζώνηδες,αλλά ίσως και πολύ πιο κάτω....
εντάξει,εδώ έχω ακούσει και από σοβαρούς ανθρώπους(φίλους κλπ) ότι ο Γιώργος "προσπαθεί" και"κάνει πολλά ταξίδια"....![]()
έχουμε τον πρωθυπουργό που αξίζει στην πλειοψηφία του κόσμου,που δεν είναι απλά Τζώνηδες,αλλά ίσως και πολύ πιο κάτω....
ενω το δυσλεκτικο ανδρεικελο το περνει μαζι του να παιζει sims..na τους φοραει ρουχαλακια..οχι θα κατσει να παιζει ps
λογω τιμης ετρωγα και με πνιξες..ιδιως ολοι στις καλτσες..βαζει την τσεπη στο χερι του οικογενειαρχη..
ποτε θα κανει καμια διακαναλικη συνεντευξη να γελασουμε..
παρόμοια έλεγε πρασινοφρουρε και το γαπ πριν 2 χρόνια περίπου.......πριν 1 παιζοταν η κωμωδια ζαπειο 2 γιατι δεν καθοσουν να το δεις
θα γελαγες τουλαχιστον για μια εβδομαδα
παρόμοια έλεγε πρασινοφρουρε και το γαπ πριν 2 χρόνια περίπου.......
παρόμοια έλεγε πρασινοφρουρε και το γαπ πριν 2 χρόνια περίπου.......