Συγγνώμη που επεμβαίνω , αλλά ναι στην Ελλάδα ή το ένα θα έχουμε ή το άλλο . Δεν το έχεις προσέξει ?
μήπως θια πρέπει να γίνει κάτι για να αλλάξει αυτό ντόκτορ..
Συγγνώμη που επεμβαίνω , αλλά ναι στην Ελλάδα ή το ένα θα έχουμε ή το άλλο . Δεν το έχεις προσέξει ?
χαλαρά....δημοκρατη μου εσύ.. μήπως θα έπρεπε να αντικαταστήσουμε το σχετικό άρθρο του συντάγματος με τα λεγόμενα σου?
ρε καμμένε.....ενώ τα πασόκια που έχουν χάσει το μέλι για 5 χρόνια είδαμε πως συμπεριφέρονται.. περίμενε μακάκα και θα δείς τώρα που θα αρχίσει ο δάμαλος να βγάζει στην φόρα τα άπλυτα της Siemens.. ούτε ο βόθρος θα βγάζει τέτοια αποφορά και όσο και να προσπαθεί ο βλάκας ο Καχριμάκης να βρεί αντίπαλα σκάνδαλα δεν θα μπορεί να τα κουκουλώσει..
και αυτό γιατί ο μακάκας ο γιωργάκης πιθανόν χάλασε την συμφωνία κυρίων που είχαν κάνει τα δύο κόμματα... να καλύψει ο ένας τα άπλυτα του άλλου.. νομίζει το βλαμένο ότι θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός..
Ποτέ δε θα αλλάξει γιατί είναι στη νοοτροπία , στα γονίδια , στο DNA μας.μήπως θια πρέπει να γίνει κάτι για να αλλάξει αυτό ντόκτορ..
Αρχηγού παρόντος...λοιπόν καθαρίζω...
σκουπα-φαράσι.
παρακαλώ κάντε διάλογο σε κόσμια πλαισια.
να λείπουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοί.
ευχαριστώ
λοιπόν καθαρίζω...
σκουπα-φαράσι.
παρακαλώ κάντε διάλογο σε κόσμια πλαισια.
να λείπουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοί.
ευχαριστώ
φιλιπς δεν έχεις ρε καμμένε;
με το χέρι ακόμα;
εγώ της καινούργιας γι αυτό σε κάνω γουόρν......ειμαι της παλαιάς σχολής
Γιατί ποιοι θες να τον ψηφίσουν?Οι εργάτες?Ζητησε εκλογες μεχρι τον Ιουνιο αλλα και συναινεση στην εκλογη προεδρου το 2010. Τι λες ρε Γιωργο? μηπως να σε ψηφισουν και οι δεξιοι?
Γιατί ποιοι θες να τον ψηφίσουν?Οι εργάτες?
ρε περσονα οταν μιλας με θεσσαλονικιους ανθρωπους που βγαζουν νομαρχη το πανικα πες μου τη σοβαρη κουβεντα μπορεις να κανεις; μιλανε για siemens οταν το μεγαλυτερο σκανδαλο που εχει περασει ειναι το βατοπαιδικαι αυτο το παραδεχονται οι ιδιοι οι δεξιοι!!! τη αλλο να λεμε!!!εγώ της καινούργιας γι αυτό σε κάνω γουόρν......
Γιατί ποιοι θες να τον ψηφίσουν?Οι εργάτες?
Γιατί θες να πας για κυνήγι?(ασχετο.........τελικα υπαρχουν κορμορανοι στον Βοτανικο?)
Γιατί θες να πας για κυνήγι?