Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οντως ευτυχως που δεν εισαι!!! εχεις δικιο φιλε τη ηθελε το κωλοπαιδο να βριζει τους αστυνομικους γιαυτο και αυτοι τον βαλανε στο φερετρο!!! ακου το παλιοπαιδο να βριζει!!! ρε τη πινεις και δεν μας δινειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

καληνύχτα όμορφε....
σε λίγο θ αρχίσω γαμωμάνες οπότε πάω καλύτερα για ύπνο.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ντροπη σας να μνημονευετε ενα ανηλικο παιδι δι ασημαντον αφορμιν!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
επρεπε να βγαλουμε τον Βενιζελο για αρχηγο ,μ'αυτο το ηλιθιο φλωρακι που μπλεξαμε ,ειναι παρα πολυ επικινδυνο για ολους μας να ανεβει στην εξουσια.

Α και το αλλο τι εγινε ρε παιδια ,σκοτωσε ενας αστυνομικος ,ενα σεκιουριτα ?  :huh: :o
τι γινεται ρε πουστη μου στο ελαντα ?  :huh: :idiot:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
επρεπε να βγαλουμε τον Βενιζελο για αρχηγο ,μ'αυτο το ηλιθιο φλωρακι που μπλεξαμε ,ειναι παρα πολυ επικινδυνο για ολους μας να ανεβει στην εξουσια.
δεν βγάλατε κανένα προεδρο στο κόμμα σας.
οι νεο δημοκράτες σας τον έβγαλαν.
αν ήξερες οτι και ο τελειωμένος δεξιός πήγαινε και ψήφιζε Γ.Α.Π. για να μην βγει κανένας άλλος και πάρει τις εκλογές.

ζούμε σε βασιλεία τόσο καιρό. οι απόγονοι 3 οικογενειών μας κυβερνάνε.
οι Μητσοτακαίοι, οι Παπανδρέηδες, και οι Καραμανλήδες.
οι άλλοι από σπόντα κυβερνήσανε.
εμείς θα πεθάνουμε αυτοί θα κυβερνάνε ακόμα. το κακό είναι ότι πάμε από κακό απόγονο σε χειρότερο.
και πλέον τις εκλογές τις παίρνουν οι φανέλες (κάτι αντίστοιχο που γίνεται στο ποδόσφαιρο)

το μεγαλύετερο πολιτικό παιχνίδι σας έπαιξαν οι Ν.δημοκράτες.... σας άφησαν με βλάκα αρχηγό για να κυβερνάνε πιο εύκολα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:2funny: :2funny:

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου  ;)
αν και ο δαμαλος ειναι 3 μοναδες πανω ακομα ...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια λεω να ξεκολησουμε απο το παρελθον τισ πολιτικης στην ελλαδα.νομιζω ο γιωργος αν και φλωρος εχει καλες ιδεες,και νομιζω οτι κατι θα κανει.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κύριοι δεν είμαι Π.Α.ΣΟ.Κ ούτε και κάνενα άλλο κομματόσκυλο,στις τελευταιες εκλογες έριξα λεύκο,άλλα ο Παπανδρέου νομίζω οτι έχει ένα άλλο αέρα πολιτικού ο οποίος δεν έχει καμία σχέσει με το πολιτικό το φωνακλά που ξέρουμε στην ελλάδα,η τον πολιτικό που σε όλα λέει ναι.Νομίζω αν και με δυσκολίες στην αρχή απο το κατεστημένο του Π.Α.ΣΟ.Κ. ξεπέρασε τις αρχικές δυσκολίες και μπόρεσε να αλλάξει τα πρόσωπα που ήθελε, και να βάλει νέους ανθρώπους,και ας το πλήρωσε κατά κάποιο τρόπο.Με το να λένε οτι δεν υπάρχει και δεν κάνει αντιπολιτευση,και οτι δεν υπάρχει γιατί είναι χαμηλών τόνον στην βουλή.Νομίζω πως πρέπει να του δώσουμε μια ευκαιρία,γιατί θα δείξει κάτι διαφορετικό πιστεύω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κύριοι δεν είμαι Π.Α.ΣΟ.Κ ούτε και κάνενα άλλο κομματόσκυλο,στις τελευταιες εκλογες έριξα λεύκο,άλλα ο Παπανδρέου νομίζω οτι έχει ένα άλλο αέρα πολιτικού ο οποίος δεν έχει καμία σχέσει με το πολιτικό το φωνακλά που ξέρουμε στην ελλάδα,η τον πολιτικό που σε όλα λέει ναι.Νομίζω αν και με δυσκολίες στην αρχή απο το κατεστημένο του Π.Α.ΣΟ.Κ. ξεπέρασε τις αρχικές δυσκολίες και μπόρεσε να αλλάξει τα πρόσωπα που ήθελε, και να βάλει νέους ανθρώπους,και ας το πλήρωσε κατά κάποιο τρόπο.Με το να λένε οτι δεν υπάρχει και δεν κάνει αντιπολιτευση,και οτι δεν υπάρχει γιατί είναι χαμηλών τόνον στην βουλή.Νομίζω πως πρέπει να του δώσουμε μια ευκαιρία,γιατί θα δείξει κάτι διαφορετικό πιστεύω.

τώρα έπεισες τον κάθε παπάρα που νομίζει ότι τα ξέρει όλα......

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ την γνώμη μου είπα.τώρα όποιος θέλει ας κάνει οτι θέλει.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ελπίζω να θυμάστε όλοι επί ΠΑΣΟΚ, ότι σε διαδήλωση των συνταξιούχων τα ΜΑΤ τους δείρανε και τους ξεβρακώσανε! Στην κυριολεξία.Τώρα τι μιλάνε? Ας θυμηθούν πώς αντιμετώπιζαν αυτοί τους διαδηλωτές...Τι κρίμα που δεν αφήσανε τους αγρότες να κάνουν βόλτες στην Αθήνα με τα τρακτέρ και τις μαγκούρες στα χέρια! Πρώτη φορά βλέπω τα κόμματα της αντιπολίτευσης να προσπαθούν να ενθαρρύνουν τόσο έντονα το χάος στην Ελλάδα, για χάρη ψηφοθηρίας.Οχι ότι η κυβέρνηση ΝΔ δεν τα'κανε κι αυτή μαντάρα, αλλά τέτοια επικίνδυνη πολιτική από ΠΑΣΟΚ και συναφή είναι απαράδεκτη.
Όντως, έδειραν τα ΜΑΤ συνταξιούχους επί ΠΑΣΟΚ. Και όχι μόνο. Και κανείς δεν είπε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν αγνό, άσπιλο και αμόλυντο. Ο κ. Καραμανλής ήταν όμως εκείνος που με ύφος ιεροκήρυκα και εκκολαπτόμενου εισαγγελέα ως αρχηγός της αντιπολίτευσης στηλίτευε το κακό και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, ενώ έταζε σε όλους τα πάντα και δημιουργούσε την αίσθηση ότι ερχόμενος στην εξουσία με ένα μαγικό ραβδί θα έλυνε τα προβλήματα του ελληνικού κράτους διά μαγείας. Ο κ. Καραμανλής είναι ο άνθρωπος που μετακίνησε το βάρος της πολιτικής αντιπαράθεσης από την αμιγή πολιτική στην ηθικολογία, στην αοριστολογία, στην επικοινωνιακή πολιτική χωρίς αντίκρυσμα και στην διαρκή εκλογολογία , με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και για εμένα αυτό ήταν το μεγαλύτερο ''έγκλημα'' το οποίο έχει διαπράξει. Αλλά απορώ τι περίμενε κάποιος από έναν πρωθυπουργό ο οποίος ήταν ο χειρότερος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχε περάσει. Στην Ελλάδα έχει παρεξηγηθεί ο ρόλος της αντιπολίτευσης. Η αντιπολίτευση είναι για να ελέγχει την κυβέρνηση, και όχι για να διαφωνεί μαζί της επί παντός επιστητού. Εξ αυτού του λόγου ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι ο τύπος του φωνακλά και ψευτόμαγκα πολιτικού αρχηγού θεωρείται κακός πολιτικός. Από την άλλη πλευρά, η αντιπολίτευση δεν κυβερνά, και επομένως για το χάος και τα όσα στραβά λαμβάνουν χώρα, ευθύνεται αποκλειστικώς εκείνος ο οποίος κυβερνά και όχι η αντιπολίτευση. Διαβάζοντας εδώ μέσα και ακούγοντας τα διάφορα ΜΜΕ νιώθω ότι δεν υπάρχει υπεύθυνη κυβέρνηση, αφού καταβάλλεται τιτάνια προσπάθεια να μας πείσουν ότι δεν φταίνε οι κυβερνώντες μα οι πολιτικοί γενικώς, ο δικομματισμός, ακόμη και μόνη η αντιπολίτευση, η οποία ως λέγεται δεν έχει προτάσεις ή έχει ανεφάρμοστες προτάσεις, και όλοι ασχολούνται με αυτές αφήνοντας ανενόχλητους προς δράση του κυβερνώντες. Αυτό συνιστά παγκόσμια πρωτοτυπία οφείλω να ομολογήσω.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Eχω δει το βινετο απο το λιμανι καμια 20αρια φορες,πως διαολο γινεται σε 200 ανθρωπους να κλαινε μονο 2 απο τα δακρυγονα (ο George και ο Μιχας) ειναι πραγματικα αξιο αποριας. Με τετοιες "πολιτικες πουτανιες" μονο κατι κομματοσκυλα, που εχουν ακομα τη φωτο του Ανδρεα στο σαλονι κρεμασμενη, τσιμπανε. Ειναι πολλοι ακομα δυστυχως και ειναι αυτοι που θα ξανακανουν το ΠΑΣΟΚ κυβερνηση. Μπαχαλο τα εκανε και ο Κωστας με τη ΝΔ βεβαια αλλα το αποκορυφωμα θα ειναι οταν γινει ο Γιωργος πρωθυπουργος. Το εργο θα εχει τιτλο "ο χαζος και τα λαμογια",συντομα στις οθονες σας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Eχω δει το βινετο απο το λιμανι καμια 20αρια φορες,πως διαολο γινεται σε 200 ανθρωπους να κλαινε μονο 2 απο τα δακρυγονα (ο George και ο Μιχας) ειναι πραγματικα αξιο αποριας. Με τετοιες "πολιτικες πουτανιες" μονο κατι κομματοσκυλα, που εχουν ακομα τη φωτο του Ανδρεα στο σαλονι κρεμασμενη, τσιμπανε. Ειναι πολλοι ακομα δυστυχως και ειναι αυτοι που θα ξανακανουν το ΠΑΣΟΚ κυβερνηση. Μπαχαλο τα εκανε και ο Κωστας με τη ΝΔ βεβαια αλλα το αποκορυφωμα θα ειναι οταν γινει ο Γιωργος πρωθυπουργος. Το εργο θα εχει τιτλο "ο χαζος και τα λαμογια",συντομα στις οθονες σας.
το λέω εδώ και μίνιμουμ ένα χρόνο εδώ μέσα.
πως το κακό είναι πως δεν υπάρχει επιλογή.
και άρα η μόνη λύση είναι η εξέγερση. Το πότε θα γίνει, το ποιος θα την κάνει και ποιες οι συνέπειες δεν είναι γνωστό.
Αλλά δεν είναι δυνατόν να βράζει ο κόσμος και οι 300-500 που μας κυβερνούνε μόνιμα τα τελευταία 30 χρόνια να ακούνε μόνο και να νοιάζονται μόνο για τον ήχο των χρυσών τους κουτακιών στις πορσελάνες τους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κουταλιών ήθελα να πω

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Και κλααααάμα η κυρία!!!
:2funny:

Επισκέπτης
Καλημερα Γιωργακη !!!

newfunny.jpg

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Μην αχολειστε ρε ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΕΣ με χαραμοφαηδες

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Στην κατάσταση αφασίας που βρίσκεται σήμερα η ελλάδα δεν μπορεί ξνα κάνει τιποτα ουτε ο Κωστάκης ούτε ο Γιωργάκης ....

μια χώρα με 300 δις Ευρω χρέος με ανεργία που θα φτάσει το 12% μεσα στο 2009 με 68% της οικονομίας να ειναι κρατικοδίαιτη και μεσα στο παγκόσμιο οικονομικό τσουνάμι που έρχεται δεν έχει καμιά ελπίδα .... κακομοιριά, φτώχεια, εγκληματικότητα, χαός και τα 3 κακά της μοίρας περιμένουν το Γιουνανιστάν ...

πιθανότα την επομενη 10ετία θα βρεθεί εκτός Ε.Ε. και τοτε ....

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Στην κατάσταση αφασίας που βρίσκεται σήμερα η ελλάδα δεν μπορεί ξνα κάνει τιποτα ουτε ο Κωστάκης ούτε ο Γιωργάκης ....

μια χώρα με 300 δις Ευρω χρέος με ανεργία που θα φτάσει το 12% μεσα στο 2009 με 68% της οικονομίας να ειναι κρατικοδίαιτη και μεσα στο παγκόσμιο οικονομικό τσουνάμι που έρχεται δεν έχει καμιά ελπίδα .... κακομοιριά, φτώχεια, εγκληματικότητα, χαός και τα 3 κακά της μοίρας περιμένουν το Γιουνανιστάν ...

Αλλη μια σωστη θεση ΠΕΡΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ για ολους εμας που καθε μερα παλευουμε δεν υπαρχει ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom