Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
TO ΠΡΙΝ
A11.jpg

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ
%25CE%259114.bmp

ΤΟ ΠΡΙΝ
%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3%CE%A3.jpg

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ
meimarakis_voulgarakis.jpg

ΤΟ ΠΡΙΝ
ap.jpg

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ
pagkalos_vouli_koilia_1.jpg

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.avgi.gr/images/photoarchive/2007/7/27/bitblt-458xNone-9cab1a451fca9957cc387a565a6b11110d2e4f86/1185549604-02184_high.jpg[/img[/URL]]
ΑΥΤΟ παρεμεινε ιδιο..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.681
Πόντοι
506

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Κατά τη διάρκεια της πτήσης με ένα μικρό δικινητήριο αεροπλάνο, παρουσιάζεται ένα ανεπανόρθωτο σφάλμα και αφού ο πιλότος ενημερώνει τους 5 επιβάτες, φοράει το αλεξίπτωτο του, τους συμβουλεύει να κάνουν το ίδιο και τσουπ! Κάνει το μεγάλο άλμα.

Οι επιβάτες 5, τα αλεξίπτωτα 4..

Ορμάει ο πρώτος επιβάτης, αρπάζει το πρώτο αλεξίπτωτο και λέει στους υπόλοιπους:
"Είμαι ο Ζαμπίδης, είμαι απαραίτητος στην χώρα μου, πρεσβεύω τον πρωταθλητισμό και πρέπει να σωθώ! και βουτάει στο κενό.

Ορμάει ο δεύτερος επιβάτης, αρπάζει το δεύτερο αλεξίπτωτο και λέει στους υπόλοιπους:
"Είμαι η Άντα Παπανδρέου. Είμαι η σύζυγος του πρωθυπουργού της Ελλάδος , μια απο τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη, έχω λαμπρό μέλλον . Πρέπει να σωθώ!" και πέφτει στο κενό.

Ορμάει ο τρίτος επιβάτης, αρπάζει το τρίτο αλεξίπτωτο και λέει στους υπόλοιπους:
"Είμαι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου. Είμαι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, από εμένα εξαρτάται το μέλλον όλης της Ελλάδας. Επιπλέον, είμαι ο εξυπνότερος άνθρωπος στην Ελλάδα , πρέπει να σωθώ!" και πέφτει στο κενό...

Είχαν μείνει ο Πάπας και ενα παιδάκι. Λέει πρώτος ο Πάπας:
"Παιδί μου, ένα αλεξίπτωτο έμεινε, παρ'το εσύ που έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Εγώ είμαι γέρος πια."

Και τότε λέει το παιδί: "Α, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί ο εξυπνότερος άνθρωπος της Ελλάδας, πήδηξε από το αεροπλάνο με τη σχολική μου τσάντα..."

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
...800.000 ΕΥΡΩ έδωσε το ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ στην οργάνωση της Μαμάς Μαργαρίτας (ΚΕΔΕ). Η οργάνωση αυτή σήμερα παίρνει ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ ΚΡΑΤΙΚΕΣ διαφημίσεις...

...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΑΛΑΚΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ???
αυτο το σκυλολοι πρεπει να εχει βαλει στην ακρη δις ευρω..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ΤΙΝΑ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ: Eαν στην ελλαδα βρεις τα κλειδια για τις πορτες τοτε μπορεις να κανεις πολλα παραγματα..

σε 5 λεπτακια παρουσιαζεται σ αυτο το βιντεακι η ιστορια μιας μυγας που ποθουσε τοσο πολυ να γινει κατι στην πολιτικη σκηνη της χωρας..αφου επεστρεψε απο το λονδινο αποφασισε να μην βγει στο μεροκαματο και περιπλανηθηκε απο τον δημο αθηναινων και τον αβραμοπουλο μεχρι τα γυμναστηρια..ακομα και καρτερι στο γυμναστηριο ειχε στησει..ΤΕΛΙΚΑ η μυγα βρηκε την πορεια και τον προορισμο  της προς τα σκατα...

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΕΝΑ ΕΝΤΟΜΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ..ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ..

]

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.681
Πόντοι
506
...Το ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ έδωσε γή και ύδωρ στ αφεντικά...ΟΛΑ στη διάθεσή τους για να χτυπήσουν τον (ΤΕΩΣ??) ΚΟΛΗΤΟ του, Καντάφι...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.681
Πόντοι
506
...ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΜΙΛΗΣΕ...(Μετά από 2μηνη ΜΟΥΓΚΑ για τη Λιβύη)...Και τι είπε?? Ότι θα βοηθήσει στην υπεράσπιση της ζωής των Λίβυων κατά του ΚΟΛΗΤΟΥ ΤΟΥ φίλου Καντάφι...

Επισκέπτης
“Σε εκλογές θα πάει ο Παπανδρέου αν μείνει με 153 βουλευτές”

Αποφασισμένος για πρόωρες κάλπες εμφανίζεται ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου σε περίπτωση μη πειθαρχίας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε κρίσιμα νομοσχέδια που θα χρειαστεί να φέρει στη Βουλή. Σε δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Real News» αναφέρεται ότι η απόφαση των ηγετών της ΕΕ για τη χώρα μας ουδόλως καθησυχάζει τον πρωθυπουργό καθώς οι αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα δύσκολες και θέτουν αναμφιβόλου την στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές του κόμματος που έχουν γίνει δέκτες έντονων κοινωνικών πιέσεων.

Στο δημοσίευμα ο πρωθυπουργός φέρεται να αποκλείει έναν νέο ανασχηματισμό της κυβέρνησης ενώ το ερχόμενο διάστημα θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στο θέμα του συντονισμού της κυβέρνησης, ένα μεγάλο «αγκάθι» των υπουργών. Ωστόσο, παρά τις διαψεύσεις το χαρτί του ανασχηματισμού δεν έχει «καεί» ακόμα. Ορόσημο για τις όποιες κινήσεις που θα επιλέξει ο κ. Παπανδρέου θα είναι το Πάσχα. Παρότι δεν έχει λάβει αποφάσεις για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, οι πιέσεις που δέχεται από την τρόικα για την αντικατάσταση συγκεκριμένων υπουργών είναι πολλές και δεδομένες.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
...Το ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ έδωσε γή και ύδωρ στ αφεντικά...ΟΛΑ στη διάθεσή τους για να χτυπήσουν τον (ΤΕΩΣ??) ΚΟΛΗΤΟ του, Καντάφι...
ας καμαρωσουν ξεφτιλικια τα κοματοσκυλα

Συνημμένα

• PapKandL.jpg
    PapKandL.jpg
    145,6 KB · Εμφανίσεις: 23

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οι δεξιοι του σαιτ με ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι για τον πουτσο καβαλα
τοσες μαλακιες εκανε ο Γιωργακης και αυτοι εδω μεσα λυσανε επειδη πουλησε τον "κολλητο" του
ρε κατι ατομα που υπαρχουν

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οι δεξιοι του σαιτ με ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι για τον πουτσο καβαλα
τοσες μαλακιες εκανε ο Γιωργακης και αυτοι εδω μεσα λυσανε επειδη πουλησε τον "κολλητο" του
ρε κατι ατομα που υπαρχουν

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Το έκανε και αυτό να λες.

Και δεν είναι θέμα δεξιάς-αριστεράς είναι θέματα ηθικής (πλέον) από κάποια τσιράκια της πολιτικής
και της "δημοκρατίας" που (κατά την άποψη μου) δεν έχουν ούτε τσίπα, ούτε ιερά, ούτε όσια

Από την στιγμη που ο "κύριος" από την Μινεσότα με ψέματα υπάρχει, ακόμη (αυτός και η παρέα του)
και από την στιγμη που υπέγραψε το κατάπτυστο μνημόνιο (ταφόπλακα για τη χώρα), και ούτε δίστασε να παράσχει γη και ύδωρ, τάχα μου στο όνομα της "δημοκρατίας" (προφανώς της Σοσιαλιστικής διεθνούς) για να πολεμήσει τον τέως Οικογενειακό φίλο του..

τότε...

Αφού τον νομιμοποιεί το πολίτευμα μας..... (τον κύριο από την Μινεσότα)

και......

Εσύ ακόμη μιλάς για δεξιά αριστερά και για κολλημένα άτομα..

προφανώς, Πλάκα κάνεις;

Υ.Γ. Και να σου πω και κάτι άλλο:
    Τα τσιράκια δεν εκλέγονται από τον λαό, ΠΟΤΕ, απλά το θέατρο το κάνει να δείχνει ετσι.
    την αλήθεια αν θέλεις και μπορείς την γράφεις εσύ.
    γιατί υπάρχει περίπτωση το θέατρο να επαναληφθεί και εσύ πάλι θα την πληρώσεις την παράσταση.

Τυχαίο;

(Δεν νομίζω)

Οπότε αν δεν λες και τίποτα μια χαρά σε βρίσκω   :headbang: :headbang: :headbang:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ηθικη και "κολλητοι" στην πολιτικη
μαλιστα

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ηθικη και "κολλητοι" στην πολιτικη
μαλιστα

Όχι φίλε μου,

Αν αυτό είναι το ΔΕΔΟΜΕΝΟ που εσύ εισπράττεις τελικά από την πολιτική

Τότε..

το εισπράττω και εγώ αυτό.

Αλλά..

αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και ετσι ή  να συνεχίζεται έτσι

Επειδή (προφανώς) ετσι βολεύει κάποιους να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ο Αντιπροεδρος της ιστορικης κυβερνησης ΓΑΠ ηταν καλεσμενος σημερα το πρωι στον μπολεκ και τον λολεκ..τα 2 ακια του πασοκ στο mega..
ο κυριος που τρωει κοψιδια περιτριγυρισμενος απο ΜΑΤ ειπε οτι σ αυτη την χωρα πρεπει να αποδοθει δικαιοσυνη και θα πανε φυλακη αυτοι που του πεταξαν γιαουρτι..οι οποιοι ηταν και πληρωμενοι αλβανοι γιατι οι ελληνες δεν εχουν κανενα παραπονο μαζι του..
τα δυο πρασινα ακια τον κοιτουσαν χωρις να τολμανε να ρωτησουν το αυτονοητο..αυτο που σκεφτονταν εκεινη την στιγμη..γιατι κυριε παγκαλε δεν πανε φυλακη και οι πολιτικοι που μας οδηγησαν στην χρεωκοπια?
αυτη ειναι η ελληνικη τηλεοραση...
γεματη πουτανες, ρουφιανους, πουστηδες..
pagkalos+koinonia+ora+mega.jpg

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]
]

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Απίστευτο κι όμως αληθινό,ο βουλευτής "γενικός εισαγγελέας" του ΠΑΣΟΚ Μιχαήλ Καρχιμάκης,φρόντισε από τώρα για το μη κοινοβουλευτικό του μέλλον!Με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ,του Υφυπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων μεταφέρεται ως πρώην υπάλληλος της εταιρείας "Ολυμπιακή Αεροπορία-Υπηρεσίες Α.Ε." στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ και ειδικότητας Διοικητικού−Οικονομικού.Ο ανωτέρω οφείλει να παρουσιασθεί για ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη της θητείας του ως Βουλευτής,για οποιοδήποτε λόγο!
Προς Θεού δεν λέμε ότι η μετάταξη είναι παράνομη,αλίμονο.
Αυτά τα ολίγα,τα σεμνά και ταπεινά που έλεγε κι ο Κωστάκης κι αν ξέρει κανένας που βρίσκονται οι υπόλοιποι υπάλληλοι της Ολυμπιακής ας μας ενημερώσει.
eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_5984.html

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Της Δήμητρας Γκουντούνα.

Ε άει στα σηχτήρια. Ξεχείλισε το ποτήρι για να κάνω τη μαϊμού που δεν ακούει δεν βλέπει δεν καταλαβαίνει.
Να μας πείτε ρε τώρα ποιοι έβαλαν την υπογραφή τους για την απόλυση του Ρασούλη.
Ποιοι καλύτεροι έμειναν στην ΕΡΤ και αυτός έπρεπε να μείνει στο δρόμο.

Εικοσιπέντε χρόνια σας λούστηκα συμπορεύτηκα μαζί σας ,πίστεψα στην σοβαρότητα του καναλιού σας έκανα χίλια πράγματα την ημέρα, έμπαινα Πέμπτη και έφευγα Κυριακή και δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω. Χτυπήσατε ανελέητα κάθε τι που άνθιζε και δεν καταλαβαίνατε το.....
κόλλημα που είχα με τη νεολαία μας .
Ξεχνάγατε να πληρώσετε τους συμβασιούχους Χριστουγεννιάτικα και αν δεν σας κλείδωνα μέσα στο στούντιο των ειδήσεων ακόμη απλήρωτοι θα έμεναν. Αφού είχαμε πληρωθεί εμείς οι μόνιμοι . Τι σας ένοιαζε;

Αλλά και εγώ η πρώτη απ ΄ όλους συμβιβασμένη δεν βγήκα να φωνάξω ''Ε παιδιά τι περιμένατε από τον σύμβουλο του Προέδρου; Αυτός στην χούντα είχε καρφώσει το Νίκο Κωνσταντόπουλο και τώρα θα κιοτέψει;'' -- . Εμ δεν το φώναξα τότε. Και έτσι το θηρίο ανδρώθηκε και έφαγε και μένα στη συνέχεια που μέχρι τότε δεν μπόρεσε να με καταπιεί και να φανταστείτε έγινε ο ΠΑΝΟ από τον πρόεδρο και έφαγε και άλλους πολλούς μαζί με τα τσιράκια του. Για να δίνει τις 25αριές χιλιάδες ευρώ στους νενέκους του.

Βρε αει σηχτήρι που σας δόθηκε εσάς η δύναμη να διώξετε τον Ρασούλη.
Γέλαγε και τότε μαζί σας και γελάει και τώρα που σας βλέπει ανθρωπάκια να έχετε την αγωνία να πληρώσετε τη Βίλα σας. Εκείνος δεν είχε να πληρώσει το νοίκι του αλλά τώρα του παραχωρήθηκε ολόκληρος ο Παράδεισος, γιατί ποτέ δεν πρόδωσε τον ευατό του και πάνω από όλα εμάς.

Σας επισυνάπτουμε το γράμμα που έχει στείλει ο Μανώλης Ρασούλης στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.
Δημοσίευσε στην εφημερίδα Τα Νέα, 16 - 03-2011
«Αρτι αφιχθείς από την Αυστραλία, όπου πήγα για έναν µήνα ν' αλλάξω παραστάσεις, να πάρω µια ανάσα γιατί µοιάζω µε µωρό στη φωτιά και αρχαία σκουριά, µε όλα τούτα τα τεκταινόµενα εγχωρίως, πληροφορήθηκα ότι οι ιθύνοντες µου έκοψαν την εκποµπή που είχα στο Α' πρόγραµµα του ραδιοφώνου (105,8) επί 6 χρόνια, κρατώντας τα µπόσικα στην κατιούσα.
Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα µε τον τρόπο που µε πέταξαν στον κάδο, γιατί βασικά είµαι ένας απ' αυτούς που υποστηρίζουν τις αξίες. Είµαι άνεργος και αχρήµατος και ηλικιωµένος. Σύνταξη δεν έχω πάρει ακόµα. Ευελπιστώ. Κι όπως ξέρεις, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. ∆εν έχω, πάντως, να πληρώνω ούτε και το νοίκι µου. Εδιωξε και την κόρη µου, από το δηµοτικό Κανάλι 1 του Πειραιά, αµέσως µόλις βγήκε δήµαρχος ο µπασκετµπολίστας Φασούλας. Κι ας έκανε το χαρισµατικό και µορφωµένο κορίτσι επί 4 χρόνια εκποµπές πρότυπα. Είµαι στο κουρµπέτι και το ραδιοφωνικό 50 χρόνια και ξέρω τι είναι τι και ποιος είναι ποιος. Η αυτογνωσία µου είναι πολύ ενισχυµένη. Αντί ν' ακούν εµάς, που περάσαµε από 40 κύµατα και να µαθαίνουν, µόλις πήραν το σκήπτρο άρχισαν µε τη γνωστή εµπάθεια, απάθεια και αµάθεια τις εκκαθαρίσεις.
Νοµίζω ότι µέσα στο γενικό και αποδεδειγµένο µπάχαλο, τέτοιες ανόητες εξουσιαστικότητες είναι καταδικασµένες και τιµωρητέες. Οποιος φοβάται τη γνώµη µου ή όποιος νοµίζει ότι είναι ανώτερος, ας βγει να µετρηθούµε στα φανερά. Η χώρα δεν αντέχει άλλο κυνισµό, σαχλαµάρα, µπαλαφάρα, αµάθεια και αρχοντοχωριατισµό. Το µικρό µου έργο δείχνει ότι είµαι πειθαρχηµένος στα κοινωνικά ιδεώδη και στην παραγωγή κοινωνικής και εθνικής συνείδησης. Ο υπουργός Πολιτισµού Τηλέµαχος Χυτήρης, ο Παπαδηµητρίου και ο Ταγµατάρχης µε ξέρουν χρόνια πολλά. Ποιος ιθύνων έβγαλε την απόφαση να µε διώξουν; Ας βγει να µας πει το σκεπτικό. Με το ίδιο σκεπτικό µε έδιωξαν το '84 και από την τότε ΥΕΝΕ∆, όταν είπα µια µαντινάδα που αφορούσε τον Κοσκωτά...»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom