You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 751K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
...Άλλος ΒΛΑΞ...Από που περνούσες μια χαρά ρε?? Απ του πατέρα του τα λεφτά σουδινε?? ΔΑΝΕΙΚΑ ήταν ΒΛΑΚΑ...ΔΑ-ΝΕΙ-ΚΑ...Αυτά χρωστάς τώρα...
σεμνά ρε... το παλληκάρι δεν διαφέρει από πολλούς Ελληνες .. πιθανόν να έχει μια απλοική αντίληψη των πραγματων και να μην βλέπει πίσω από την κουρτίνα.. όπως δεν βλέπουν και πολλοί έλληνες..
μην τον προγκάς.. ο παραλίμνιος είναι ένα από τα καλύτερα μέλη
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
συμφωνω σε πολλα απο αυτα που γραφει ο φουφουτος30.το θεμα ειναι οτι το παρασιτικο χρηματηστηριακο κεφαλαιο εφοσον εχει το πανω χερι ειναι ηλιου φαεινοτερο πως τα χρεωμενα μικρα κρατη-για τον οποιοδηποτε λογο και αν ειναι χρεωμενα-τα αντιμετωπιζει απλα σαν χαρτια και ομολογα.δεν μπορει λοιπον να
προσδοκα καποιος καλυτερευση της καταστασης χωρις σεισμικες αλλαγες στο παγκοσμιο οικονομικο γιγνεσθαι.
προσδοκα καποιος καλυτερευση της καταστασης χωρις σεισμικες αλλαγες στο παγκοσμιο οικονομικο γιγνεσθαι.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
συμφωνω σε πολλα απο αυτα που γραφει ο φουφουτος30.το θεμα ειναι οτι το παρασιτικο χρηματηστηριακο κεφαλαιο εφοσον εχει το πανω χερι ειναι ηλιου φαεινοτερο πως τα χρεωμενα μικρα κρατη-για τον οποιοδηποτε λογο και αν ειναι χρεωμενα-τα αντιμετωπιζει απλα σαν χαρτια και ομολογα.δεν μπορει λοιπον να
παρασιτικό χρηματιστηριακό κεφάλαιο=ασφαλιστικά ταμεία, ασφαλιστικές εταιρείες, αμοιβαία κεφάλαια.. δηλαδή οργανισμοί αποταμίευσης..
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
και αυτα αλλα και οι μεγαλοκαρχαριες του παγκοσμιου οικονομικου παιχνιδιου τυπου σορος,ροτσιλντ,ροκφελερ,κλιμ και αλλοι οι οποιοι καιπαρασιτικό χρηματιστηριακό κεφάλαιο=ασφαλιστικά ταμεία, ασφαλιστικές εταιρείες, αμοιβαία κεφάλαια.. δηλαδή οργανισμοί αποταμίευσης..
διαμορφωνουν το κλιμα στις παγκοσμιοποιημενες αγορες κεφαλαιου.το κακο ειναι οτι ενω το κεφαλαιο ειναι πλεον παγκοσμιο και μετακινειται με εκπλ
ηκτικη ταχυτητα οπου το κερδος προσταζει η ταλαιπωρη εργασια μενει τοπικα χωρις μεγαλη δυνατοτητα μετακινησης ερμαιο στα χερια αυτων που την εκμετα
λευονται και την καθιστουν ολο και φθηνοτερη εξαθλιωνοντας την παλαι ποτε μεσαια ταξη της δυσης.
Επισκέπτης
...Άλλος ΒΛΑΞ...Από που περνούσες μια χαρά ρε?? Απ του πατέρα του τα λεφτά σουδινε?? ΔΑΝΕΙΚΑ ήταν ΒΛΑΚΑ...ΔΑ-ΝΕΙ-ΚΑ...Αυτά χρωστάς τώρα...
Ενω εσυ που ψηφιζεις μια ζωη Νεα Δημοκρατιας εισαι εξυπνος. Ρε καλος χουφτερμαν εισαι κι εσυ. Τουλαχιστον εγω εστω και αργα καταλαβω τη μαλακια μου και δεν τους υποστηριζω, εσυ συνεχισε να
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ραβδος εν γωνια αρα βρεχει.Ενω εσυ που ψηφιζεις μια ζωη Νεα Δημοκρατιας εισαι εξυπνος. Ρε καλος χουφτερμαν εισαι κι εσυ. Τουλαχιστον εγω εστω και αργα καταλαβω τη μαλακια μου και δεν τους υποστηριζω, εσυ συνεχισε να
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Στην πρωτη γραμμη ο αφισοκολητης-γλυφτης παπουτσης..ο φονιας των 83 ανθρωπων..
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ...
ΠΑΜΕΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΑΑΑΑ....
και βεβεαια μην ξεχναμε το μελλον του κομματος..της ελλαδος...ισως και του πλανητη γη (συμπεριλαμβανομενης της κοιλης γης)..
και εδω με τον μπαμπα..ειχε μερες να τον δει γιατι ειχε παει σουηδια για ξεπετα ο μπαμπας..
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ...
ΠΑΜΕΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΑΑΑΑ....
και βεβεαια μην ξεχναμε το μελλον του κομματος..της ελλαδος...ισως και του πλανητη γη (συμπεριλαμβανομενης της κοιλης γης)..
και εδω με τον μπαμπα..ειχε μερες να τον δει γιατι ειχε παει σουηδια για ξεπετα ο μπαμπας..
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Φίλε μου , ήρεμα, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι εδώ. Μιλάμε για να εξηγήσουμε στον άλλο, όχι να του την πέσουμε.
Paralimnios τη δεκαετία του 80 η ευημερία δεν ήταν αποτέλεσμα δημιουργικής προσπάθειας της κοινωνίας. Αλλά έπεσαν πολλές ευνοικές συγκυρίες. Καταρχήν, η πρόσβαση στο διεθνή δανεισμό ήταν πανεύκολη. Πρώτον διότι η χώρα ως τότε δημοσιονομικά ήταν υγιής, δε χρώσταγε δεκάρα, άρα ο καθένας τη δάνειζε άνετα, δεύτερον διότι υπήρχε και η κάλυψη από την ΕΟΚ που μόλις είχε μπει η Ελλάδα τότε. Σου λένε οι αγορές, φερέλπιδες οι Έλληνες, δόσ΄ τους. Οι αγορές οι οποίες τότε άρχισαν να ανοίγουν κάπως.
Επίσης, όπως είπαμε και πριν, μόλις μπήκε η χώρα στην ΕΟΚ, οπότε... νααα τα πακέτα
Όλο αυτό κακό δεν ήταν, ίσα ίσα. Αλλά η διαχείρισή του αποδείχτηκε καταστροφική. Αντί να αξιοποιηθούν σε επενδύσεις και παραγωγή, χάθηκαν σε κατανάλωση. Σου λένε, τώρα που βρήκαμε τα έτοιμα θα κάτσουμε να δουλέψουμε? Ως κοινωνία λοιπόν κάναμε την επιλογή μας. Έπειτα όταν δόθηκε το σήμα πως game over, θα πρέπει να δείξουμε κάτι παραπάνω, ήταν πλέον δύσκολο να αφήσουμε την κουτάλα.
Ο Ανδρέας έκανε ότι έκανε, αλλά όταν το κανε αυτός, τον έπαιρνε. Οι επόμενοι έπρεπε να το σταματήσουν νωρίς το έργο. Εν τέλει η εύκολη κατανάλωση, διάλυσε τη χώρα. Αποδιάρθωσε την παραγωγή, μηδένισε κάθε εσωτερική προσπάθεια, έκανε ένα κράτος και κοινωνία- χαβαλέ. Τώρα επιχειρείται η αντιστροφή αυτής της κατάστασης. Μόνο που επιχειρείται να γίνει σε πολύ σύντομο χρόνο με έντονα σκληρές συνέπειες.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ καποιος καποτε ειπε οχι στους ''ισχυρους''..
"Δέκα λεπτά πριν από τις 3 της νύχτας της 28ης Οκτωβρίου του 1940, ο στρατιωτικός μου ακόλουθος, ο διερμηνέας μου και εγώ, φθάσαμε στην καγκελόπορτα μιάς μικρής οικίας στην Κηφισιά, όπου έμενε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος. Στον φρουρό της οικίας είπα ότι επιθυμώ να δώ τον Πρωθυπουργό για κάτι πολύ επείγον. Ο φρουρός άρχισε να κτυπά το κουδούνι του εσωτερικού της οικίας, αλλά δεν ελάμβανε καμίαν απάντηση. Διερωτήθηκα εάν ήτο δυνατόν μια πρωθυπουργική κατοικία να μην απαντά αμέσως. Γιατί εγώ είχα εντολή να παραδώσω το τελεσίγραφον στις 3 π.μ. ακριβώς, της 28/10/1940, λόγω Δε της προσπάθειας μου να ακουσθεί το κουδούνι και να ανοίξει η πόρτα, η ώρα είχε ήδη φθάσει 3.
Επιτέλους το κουδούνισμα ξύπνησε τον ίδιο τον Μεταξά, που έκαμε την εμφάνισή του σε μια μικρή πλαϊνή πόρτα και αναγνωρίζοντάς με, με άφησε να περάσω. Ο Μεταξάς φορούσε μια μάλλινη ρόμπα, από τον γιακά της οποίας φαινόταν ένα μετριότατο
βαμβακερό νυκτικό. Μου έσφιξε το χέρι και με έβαλε να καθίσω σε ένα μικρό φτωχικό σαλόνι του σπιτιού. Μόλις καθίσαμε, και επειδή η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 3, του είπα αμέσως ότι η Κυβέρνησίς μου, μου είχε αναθέσει να το εγχειρίσω προσωπικά ένα κείμενο, που δεν ήτο τίποτε άλλο, παρά το τελεσίγραφον της Ιταλίας προς την Ελλάδα, με το οποίον η Ιταλική Κυβέρνηση απαιτούσε την ελεύθερη διέλευση των στρατευμάτων της στον Ελληνικό χώρο, από τις 6 π.μ. της 28/10/1940. Ο Μεταξάς άρχισε να το διαβάζει. Μέσα από τα γυαλιά του, έβλεπα τα μάτια του να βουρκώνουν. Όταν τελείωσε την ανάγνωση με κοίταξε κατά πρόσωπο, και με φωνή λυπημένη αλλά σταθερή μου είπε:
-Μεταξας:Λοιπόν έχουμε πόλεμο.
-Γκράτσι:Οχι απαραιτητα Εξοχωτατε.Η ιταλικη κυβερνηση ελπιζει οτι θα δεχθειτε την αξιωσιν της και θ'αφησετε τα ιταλικα στρατευματα να διελθουν δια να καταλαβουν τα στρατηγικα σημεια της χωρας.
-Μεταξας:Και ποια ειναι τα στρατηγικα αυτα σημεια,περι των οποιων ομιλει η διακοινωσις;
-Γκρατσι:Δεν ειμαι εις θεσιν να σας ειπω,Εξοχωτατε.Η Κυβερνησις μου δεν με ενημερωσε...Γνωριζω μονον οτι το τελεσιγραφο εκπνεει εις τας 6 το πρωι.
-Μεταξας:Εν τοιαυτη περιπτωσει η διακοινωσις αυτηαποτελει κηρυξιν πολεμου της Ιταλιας εναντιον της Ελλαδος.
-Οχι,Εξοχωτατε.Ειναι τελεσιγραφον.
-Ισοδυναμον προς κηρυξιν πολεμου.
-Ασφαλως οχι,διοτι πιστευω οτι θα παρασχετε τας διευκολυνσεις,τας οποια ζητει η κυβερνησις μου.
-ΟΧΙ! Ουτε λογος δυναται να γινη περι ελευθερας διελευσεως.Ακομη ομως και αν υπετιθετο οτι θα εδιδα μια τοιαυτην διαταγην (την οποιαν δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω),ειναι τωρα τρεις το πρωι.Πρεπει να ετοιμασθω,να κατεβω εις τας Αθηνας,να ξυπνησω τον Βασιλεα,να καλεσω τον Υπουργον των Στρατιωτικων και τον αρχηγον του Γενικου Επιτελειου,να θεσω εις κινησιν ολες τος στρατιωτικες τηλεγραφικες υπηρεσιες,ετσι που μια τετοια αποφασις να γινει γνωστη στα πλεον προκεχωρημενα τμηματα των συνορων.Ολα αυτα ειναι παρακτικως αδυνατα.Η Ιταλια,η οποια δε μας παρεχει καν τη δυνατοτητα να εκλεξωμε μεταξυ πολεμου και ειρηνης,κηρυσσει ουσιαστικως τον πολεμον εναντιον της Ελλαδος
Μεταξάς:Πολυ καλα λοιπον,εχομεν πολεμον.
"Με συνόδευσε στην έξοδο υπηρεσίας από την οποία είχα μπεί και όταν ήμασταν στο κατώφλι μου είπε:
"Vous etes le plus forts" (είσθε οι πιο ισχυροί). Με την σειρά μου δεν ήξερα τι να απαντήσω στα λόγια αυτά και στην βαθιά λύπη που τα δονούσε. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο, ο οποίος μια τουλάχιστο φορά στην ζωή του, να μην αισθάνθηκε απέχθεια για το επάγγελμά του. Αν στη μακρά σταδιοδρομία μου στην υπηρεσία του κράτους υπήρξε ποτέ μια στιγμή κατά την οποία εμίσησα το δικό μου, μια στιγμή κατά την οποίαν το καθήκον του αξιώματος μου μου φάνηκε σταυρός και όχι μόνο θλιβερός, αλλά και ταπεινωτικός, η στιγμή αυτή ήταν όταν άκουσα εκείνα τα αποκαρδιωμένα λόγια που πρόφερε ο πρεσβύτης εκείνος, που είχε καταναλώσει ολόκληρη τη ζωή του αγωνιζόμενος και υποφέροντας για την χώρα του και που, και κατά την υπέρτατη εκείνη στιγμή, προτιμούσε να διαλέξει για την πατρίδα του το δρόμο της θυσίας και όχι το δρόμο της ατιμώσεως. Υποκλίθηκα μπροστά του με τον βαθύτερο σεβασμό και βγήκα από το σπίτι του".
και καποιος καποτε ειπε ΝΑΙ στους ''ισχυρους''..βεβαια και εκεινος εθετε σαν εσενα διλληματα με την μονη διαφορα οτι σαπισε στην φυλακη σαν προδοτης..
"Δέκα λεπτά πριν από τις 3 της νύχτας της 28ης Οκτωβρίου του 1940, ο στρατιωτικός μου ακόλουθος, ο διερμηνέας μου και εγώ, φθάσαμε στην καγκελόπορτα μιάς μικρής οικίας στην Κηφισιά, όπου έμενε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος. Στον φρουρό της οικίας είπα ότι επιθυμώ να δώ τον Πρωθυπουργό για κάτι πολύ επείγον. Ο φρουρός άρχισε να κτυπά το κουδούνι του εσωτερικού της οικίας, αλλά δεν ελάμβανε καμίαν απάντηση. Διερωτήθηκα εάν ήτο δυνατόν μια πρωθυπουργική κατοικία να μην απαντά αμέσως. Γιατί εγώ είχα εντολή να παραδώσω το τελεσίγραφον στις 3 π.μ. ακριβώς, της 28/10/1940, λόγω Δε της προσπάθειας μου να ακουσθεί το κουδούνι και να ανοίξει η πόρτα, η ώρα είχε ήδη φθάσει 3.
Επιτέλους το κουδούνισμα ξύπνησε τον ίδιο τον Μεταξά, που έκαμε την εμφάνισή του σε μια μικρή πλαϊνή πόρτα και αναγνωρίζοντάς με, με άφησε να περάσω. Ο Μεταξάς φορούσε μια μάλλινη ρόμπα, από τον γιακά της οποίας φαινόταν ένα μετριότατο
βαμβακερό νυκτικό. Μου έσφιξε το χέρι και με έβαλε να καθίσω σε ένα μικρό φτωχικό σαλόνι του σπιτιού. Μόλις καθίσαμε, και επειδή η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 3, του είπα αμέσως ότι η Κυβέρνησίς μου, μου είχε αναθέσει να το εγχειρίσω προσωπικά ένα κείμενο, που δεν ήτο τίποτε άλλο, παρά το τελεσίγραφον της Ιταλίας προς την Ελλάδα, με το οποίον η Ιταλική Κυβέρνηση απαιτούσε την ελεύθερη διέλευση των στρατευμάτων της στον Ελληνικό χώρο, από τις 6 π.μ. της 28/10/1940. Ο Μεταξάς άρχισε να το διαβάζει. Μέσα από τα γυαλιά του, έβλεπα τα μάτια του να βουρκώνουν. Όταν τελείωσε την ανάγνωση με κοίταξε κατά πρόσωπο, και με φωνή λυπημένη αλλά σταθερή μου είπε:
-Μεταξας:Λοιπόν έχουμε πόλεμο.
-Γκράτσι:Οχι απαραιτητα Εξοχωτατε.Η ιταλικη κυβερνηση ελπιζει οτι θα δεχθειτε την αξιωσιν της και θ'αφησετε τα ιταλικα στρατευματα να διελθουν δια να καταλαβουν τα στρατηγικα σημεια της χωρας.
-Μεταξας:Και ποια ειναι τα στρατηγικα αυτα σημεια,περι των οποιων ομιλει η διακοινωσις;
-Γκρατσι:Δεν ειμαι εις θεσιν να σας ειπω,Εξοχωτατε.Η Κυβερνησις μου δεν με ενημερωσε...Γνωριζω μονον οτι το τελεσιγραφο εκπνεει εις τας 6 το πρωι.
-Μεταξας:Εν τοιαυτη περιπτωσει η διακοινωσις αυτηαποτελει κηρυξιν πολεμου της Ιταλιας εναντιον της Ελλαδος.
-Οχι,Εξοχωτατε.Ειναι τελεσιγραφον.
-Ισοδυναμον προς κηρυξιν πολεμου.
-Ασφαλως οχι,διοτι πιστευω οτι θα παρασχετε τας διευκολυνσεις,τας οποια ζητει η κυβερνησις μου.
-ΟΧΙ! Ουτε λογος δυναται να γινη περι ελευθερας διελευσεως.Ακομη ομως και αν υπετιθετο οτι θα εδιδα μια τοιαυτην διαταγην (την οποιαν δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω),ειναι τωρα τρεις το πρωι.Πρεπει να ετοιμασθω,να κατεβω εις τας Αθηνας,να ξυπνησω τον Βασιλεα,να καλεσω τον Υπουργον των Στρατιωτικων και τον αρχηγον του Γενικου Επιτελειου,να θεσω εις κινησιν ολες τος στρατιωτικες τηλεγραφικες υπηρεσιες,ετσι που μια τετοια αποφασις να γινει γνωστη στα πλεον προκεχωρημενα τμηματα των συνορων.Ολα αυτα ειναι παρακτικως αδυνατα.Η Ιταλια,η οποια δε μας παρεχει καν τη δυνατοτητα να εκλεξωμε μεταξυ πολεμου και ειρηνης,κηρυσσει ουσιαστικως τον πολεμον εναντιον της Ελλαδος
Μεταξάς:Πολυ καλα λοιπον,εχομεν πολεμον.
"Με συνόδευσε στην έξοδο υπηρεσίας από την οποία είχα μπεί και όταν ήμασταν στο κατώφλι μου είπε:
"Vous etes le plus forts" (είσθε οι πιο ισχυροί). Με την σειρά μου δεν ήξερα τι να απαντήσω στα λόγια αυτά και στην βαθιά λύπη που τα δονούσε. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο, ο οποίος μια τουλάχιστο φορά στην ζωή του, να μην αισθάνθηκε απέχθεια για το επάγγελμά του. Αν στη μακρά σταδιοδρομία μου στην υπηρεσία του κράτους υπήρξε ποτέ μια στιγμή κατά την οποία εμίσησα το δικό μου, μια στιγμή κατά την οποίαν το καθήκον του αξιώματος μου μου φάνηκε σταυρός και όχι μόνο θλιβερός, αλλά και ταπεινωτικός, η στιγμή αυτή ήταν όταν άκουσα εκείνα τα αποκαρδιωμένα λόγια που πρόφερε ο πρεσβύτης εκείνος, που είχε καταναλώσει ολόκληρη τη ζωή του αγωνιζόμενος και υποφέροντας για την χώρα του και που, και κατά την υπέρτατη εκείνη στιγμή, προτιμούσε να διαλέξει για την πατρίδα του το δρόμο της θυσίας και όχι το δρόμο της ατιμώσεως. Υποκλίθηκα μπροστά του με τον βαθύτερο σεβασμό και βγήκα από το σπίτι του".
και καποιος καποτε ειπε ΝΑΙ στους ''ισχυρους''..βεβαια και εκεινος εθετε σαν εσενα διλληματα με την μονη διαφορα οτι σαπισε στην φυλακη σαν προδοτης..
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Στην πρωτη γραμμη ο αφισοκολητης-γλυφτης παπουτσης..ο φονιας των 83 ανθρωπων..
Το γράφεις και το ξαναγράφεις και το ξαναγράφεις. Όχι μόνο εσύ, πολλοί.
Και σου απαντώ με απλοϊκή ερώτηση.
Γιατί ρε φίλε, αυτός οδηγούσε;
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
ενας υπουργος-πρωθυπουργος επι θητειας του δεν καρπωνεται μονο τις νικες στις εκλογες..ουτε τις επιμικυνσεις χρεους..πιστωνεται και ο,τι ασχημο συμβαινει επι υπουργειας του..εξαλλλου γι αυτο αμοιβεται με 15 χιλιαρικα τον μηνα.. να ειναι υπευθυνος για τα καλα και τα κακα..στην ιαπωνια βεβαια καποιος σε παρομοια θεση θα ειχε κανει χαρακιρι απο τις τυψεις οπως και εχει γινει..Το γράφεις και το ξαναγράφεις και το ξαναγράφεις. Όχι μόνο εσύ, πολλοί.
Και σου απαντώ με ερώτηση.
Γιατί ρε φίλε, αυτός οδηγούσε;
ή κανω λαθος?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
ενας υπουργος-πρωθυπουργος επι θητειας του δεν καρπωνεται μονο τις νικες στις εκλογες..ουτε τις επιμικυνσεις χρεους..πιστωνεται και ο,τι ασχημο συμβαινει επι υπουργειας του..εξαλλλου γι αυτο αμοιβεται με 15 χιλιαρικα τον μηνα.. να ειναι υπευθυνος για τα καλα και τα κακα..στην ιαπωνια βεβαια καποιος σε παρομοια θεση θα ειχε κανει χαρακιρι απο τις τυψεις οπως και εχει γινει..
ή κανω λαθος?
Ενα λεπτο βρε φιλε, κι εγω δεν χωνευω τον παπουτση, αλλά με τη λογική αυτή, ο Παυλόπουλος και ο Πολυδωρας ειναι φονιαδες 75 ανθρωπων από την πυρκαγια στην Ηλεία το 2007, και ο εκαστοτε υπουργός συγκοινωνιών είναι φονιας 3.000 ανθρώπων κάθε χρόνο από τροχαία. Δεν πολυσυμφωνώ, για να ειμαι ειλικρινής. Άλλο η πολιτική ευθύνη, κι άλλο να είσαι "φονιας".
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
βαμβακερό νυκτικό. Μου έσφιξε το χέρι και με έβαλε να καθίσω σε ένα μικρό φτωχικό σαλόνι του σπιτιού.
αυτο τωρα τι ειναι αποσπασμα απο το σεναριο της σειρας
"τα μυστικα της εδεμ"
ασε ρε πρωινιατικα
ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο Ανδρέας έκανε ότι έκανε, αλλά όταν το κανε αυτός, τον έπαιρνε. Οι επόμενοι έπρεπε να το σταματήσουν νωρίς το έργο. Εν τέλει η εύκολη κατανάλωση, διάλυσε τη χώρα. Αποδιάρθωσε την παραγωγή, μηδένισε κάθε εσωτερική προσπάθεια, έκανε ένα κράτος και κοινωνία- χαβαλέ. Τώρα επιχειρείται η αντιστροφή αυτής της κατάστασης. Μόνο που επιχειρείται να γίνει σε πολύ σύντομο χρόνο με έντονα σκληρές συνέπειες.
λυπάμαι αλλά προέκυψε η εξής ερώτηση (γιατί αλλιώς δεν εξηγείται)
Υ.Γ. Είδες η πυρηνική ενέργειά, και γιατί δεν θέλω αντιδραστήρα, σε ακτίνα 20 χιλιόμετρων
που λέγαμε τις προάλλες
ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ενα λεπτο βρε φιλε, κι εγω δεν χωνευω τον παπουτση, αλλά με τη λογική αυτή, ο Παυλόπουλος και ο Πολυδωρας ειναι φονιαδες 75 ανθρωπων από την πυρκαγια στην Ηλεία το 2007, και ο εκαστοτε υπουργός συγκοινωνιών είναι φονιας 3.000 ανθρώπων κάθε χρόνο από τροχαία. Δεν πολυσυμφωνώ, για να ειμαι ειλικρινής. Άλλο η πολιτική ευθύνη, κι άλλο να είσαι "φονιας".
Αφού βρε Αλεξ όποιος άλλος και να ήταν θα είχε (κατά πάσα πιθανότητα) δικαστεί (αν δεν είχε Προστασία από το νόμο περί ευθύνης)
εσύ τώρα αυτό γιατί το λες, επειδή δεν δικαστικέ από την "Άφθαρτη" δικαιοσύνη μας και τη "Δημοκρατία μας";
για μένα πάντως (άποψη μου) είναι επικίνδυνος και Εγκληματικά ανεπαρκής.
δεν κατηγορώ ευθέως (λέω την δημοκρατική άποψη μου )
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
οποιοσδηποτε υπουργος παραμενοντας γαντζωμενος σε μια θεση μετα απο τετοια συμβαντα μου δινει να καταλαβω τι? οτι παραμενει για να παλεψει και να διορθωσει την κατασταση? οτι παραμενει γιατι ενταξει δεν εγινε και κατι..σε ενα μηνα θα εχουν ξεχαστει οι ψυχες που εφυγαν αλλα εγω θα ειμαι υπουργος?..οτι παραμενει γιατι τον ενδιαφερει η εξουσια?τι μου δινει να καταλαβω?μιλαμε για ανθρωπινες ζωες..δεν ειναι φυστικια..θα μπορουσε να ειχε πνιγει σαν κουνελι η μανα μας, ο πατερας μας..Ενα λεπτο βρε φιλε, κι εγω δεν χωνευω τον παπουτση, αλλά με τη λογική αυτή, ο Παυλόπουλος και ο Πολυδωρας ειναι φονιαδες 75 ανθρωπων από την πυρκαγια στην Ηλεία το 2007, και ο εκαστοτε υπουργός συγκοινωνιών είναι φονιας 3.000 ανθρώπων κάθε χρόνο από τροχαία. Δεν πολυσυμφωνώ, για να ειμαι ειλικρινής. Άλλο η πολιτική ευθύνη, κι άλλο να είσαι "φονιας".
κ επειδη ανεφερες τις πυρκαγιες, ο κοσμος επερνε τηλεφωνο τα καναλια να τους σωσει..να στειλει ελικοπτερα ο ευαγγελατος..αυτοι ειναι ολοι τους..οι υπουργατζες..η καρεκλα εχει σημασια και σ ενα μηνα ολα θα εχουν ξεχαστει..
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Φίλε μου , ήρεμα, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι εδώ. Μιλάμε για να εξηγήσουμε στον άλλο, όχι να του την πέσουμε.
Paralimnios τη δεκαετία του 80 η ευημερία δεν ήταν αποτέλεσμα δημιουργικής προσπάθειας της κοινωνίας. Αλλά έπεσαν πολλές ευνοικές συγκυρίες. Καταρχήν, η πρόσβαση στο διεθνή δανεισμό ήταν πανεύκολη. Πρώτον διότι η χώρα ως τότε δημοσιονομικά ήταν υγιής, δε χρώσταγε δεκάρα, άρα ο καθένας τη δάνειζε άνετα, δεύτερον διότι υπήρχε και η κάλυψη από την ΕΟΚ που μόλις είχε μπει η Ελλάδα τότε. Σου λένε οι αγορές, φερέλπιδες οι Έλληνες, δόσ΄ τους. Οι αγορές οι οποίες τότε άρχισαν να ανοίγουν κάπως.
Επίσης, όπως είπαμε και πριν, μόλις μπήκε η χώρα στην ΕΟΚ, οπότε... νααα τα πακέτα
Όλο αυτό κακό δεν ήταν, ίσα ίσα. Αλλά η διαχείρισή του αποδείχτηκε καταστροφική. Αντί να αξιοποιηθούν σε επενδύσεις και παραγωγή, χάθηκαν σε κατανάλωση. Σου λένε, τώρα που βρήκαμε τα έτοιμα θα κάτσουμε να δουλέψουμε? Ως κοινωνία λοιπόν κάναμε την επιλογή μας. Έπειτα όταν δόθηκε το σήμα πως game over, θα πρέπει να δείξουμε κάτι παραπάνω, ήταν πλέον δύσκολο να αφήσουμε την κουτάλα.
δεν ειναι ετσι τα πραγματα αλλα και ετσι να ηταν κανεις δεν διαμαρτυροταν τοτε και μετα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
δεν ειναι ετσι τα πραγματα αλλα και ετσι να ηταν κανεις δεν διαμαρτυροταν τοτε και μετα
Για αυτό είπα πως " κάναμε τις επιλογές μας ως κοινωνία".
Stories
Νέο!DanaeEscort: Miss my boys
DanaeEscort: Weekend mood