Κοίτα σου πω κάτι (εντελώς δικό μου)
Δεν τους συμφέρει να πάρουμε τα αρχιδια τους τώρα
και να πάμε για πτώχευση (μη ελεγχόμενη) -> Ο Γιωργάκης θα φύγει νύχτα με ελικόπτερο τότε
κατί για κουρεματάκι - ψαλιδάκι βλεπω και πιθανή επιμήκυνση αποπληρωμής.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Μακάρι να πτωχεύσουμε (καλύτερα θα είναι, εγώ δεν αυταπατώμαι)
οσο περνουν οι μερες, τοσο πιο πιθανο φανταζει το σεναριο που προεβλεψε ο οσοοσος...
απο τη μια ρομπο-μεταναστες που αντεχουν εναμισυ μηνα (και καλα) χωρις φαϊ και νερο
απο την αλλη ο Τσαντ τρεχει πανικοβλητος τελευταια στιγμη να βρει συννενοχους στο εγκλημα που εχει ΗΔΗ διαπραξει...
και επιπλεον οι Ευρωπαιοι που δεν παιζει να δεχθουν να φορτωθουν τα παρανομα τοκογλυφικα κερδη των κολλητων του Τσαντ που πανε να ρευστοποιησουν τις ΚΛΕΨΙΕΣ τους και να φορτωσουν ολη την Ευρωπη σκουπιδια και να της μαμησουν τον αδοξαστο στη συνεχεια! Καλως η κακως (και το ειχα πει παλιοτερα) η Ελλαδα με πρωθυπουργο Τσαντ ειναι ΕΧΘΡΟΣ της Ε.Ε.! ο ανθρωπος κανει το παν για να την διαλυσει, ξεχαρβαλωνοντας πρωτα την ιδια του την χωρα!
το: "we need global financial goverment, and we need it fast" ουτε κατα λαθος το ειπε, ουτε τα μπερδεψε 9στη μητρικη του)
Λαβετε τα μετρα σας! ΠΑΣΟΚ και αριστερα συνεργαζονται ΑΨΟΓΑ και θετουν σε εφαρμογη το τελικο σχεδιο διαλυσης της χωρας ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ στο χρονοδιαγραμμα που εχουν θεσει! Ξυπνατε Ελληνες επιτελους και ανοιξτε τα ματια σας! Σε μια βδομαδα θα ειναι πολυ αργα για δακρυα...