streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
συνέλληνα,
εμένα θα μου βάλεις αφύπνιση κατά τα μεσάνυχτα, που θέλω να βγω;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Δεν έχουν αφύπνιση στην makedonski telekom;
συνέλληνα,
εμένα θα μου βάλεις αφύπνιση κατά τα μεσάνυχτα, που θέλω να βγω;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Δεν υπαρχει μεγαλυτερος εχθρος των Ελληνων απο τους ιδιους τους Ελληνες.
Ολα ειναι γνωστα και γινονται γαργαρα για να μη χαθει η βολη μας.
Ψηφιζουμε και ξαναψηφιζουμε τα ιδια ζωα με γνωμονα το προσωπικο κερδος και μετα βριζουμε. ποιον???
Ποσοι δεν ειπαν τη φραση: ελα μωρε εγω θα φτιαξω την χωρα
ελα μωρε αφου καλα ειμαστε, ελα μωρε..............
Ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη βισμα, βολεμα, ματαιοδοξια και ευκολο κερδος
Αυτα
Δεν έχουν αφύπνιση στην makedonski telekom;
αν οι πολιτες ειχαμε τη συνειδηση μας καθαρη τωρα θα ημασταν Αιγυπτος αλλα...Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και μη βγαζετε ευκολα συμπερασματα.
τον καταντησαν η καταντησε δεν εχει σημασια αυτοι ειμαστε αυτοι μας κυβερνανε.Τον Ελληνα τον καταντησαν ετσι για να πετυχουν τους σκοπους τους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Οποτε μη γραφετε αλλες παρε'ι'στικες μαλακιες.
ναι ο κακόμοιρος ο έλληνας..δεν τα ήθελε..όταν πληρωνόταν χωρίς να δουλεύει,όταν έβγαινε στη σύνταξη στα 40 ήταν καλά..αν έριχναν τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟ στη β΄εθνική ,να δεις επανάσταση που θα γινόταν..αμάν πια με τα ξένα κέντρα που θέλουν το κακό μας!!Τον Ελληνα τον καταντησαν ετσι για να πετυχουν τους σκοπους τους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Οποτε μη γραφετε αλλες παρε'ι'στικες μαλακιες.
τον καταντησαν η καταντησε δεν εχει σημασια αυτοι ειμαστε αυτοι μας κυβερνανε.
the PaPaki Alarm Gay ClockΔεν έχουν αφύπνιση στην makedonski telekom;
Ουτε καν τα συνορα της χωρας δεν ειναι ασφαλισμενα.
Καλο διαβασμα και καλη αφυπνιση!
(Δε μου αρεσει που το ξαναποσταρω για 5η φορα αλλα οταν καποιοι γαμανε το θρεντ δε μου μενει αλλη επιλογη)
Δε μου λετε ρε μαγκες?
Ποτε ζητησε ο Ελληνικος λαος εβραιους για πρωθυπουργους-υπουργους εεε?
Ποτε ζητησε εκατομμυρια λαθρομεταναστες εεε?
τραβατε με κι ας κλαίω!!!
the PaPaki Alarm Gay Clock
Και τι να κάνω ρε φίλε να αρχίσω τα προζακ και να βγαίνω στα κανάλια να πουλάω βιβλία ή να κάνω επανάσταση από το face book ?? Πες μου τι να κάνω και θα το κάνω.Προς Προχωρημένος
Εχεις 100% αδικο και μονο που λες οτι το ΔΝΤ ειναι καλο και βαζει ταξη ενω κανει εντελως το αντιθετο δειχνει οτι εχεις υποστει και εσυ πλυση εγκεφαλου απο τα μεσα μαζικης εξαθλιωσης και πλυσης εγκεφαλου,δε θελω να σε προσβαλω και στο λεω εντελως φιλικα και με καλη διαθεση.