tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ειπα και πριν στα διαμερισματα ειναι πιο ευκολα τα πραματα.
σίγουρα....
ειπα και πριν στα διαμερισματα ειναι πιο ευκολα τα πραματα.
μα ολοι οι ημιυπαιθριοι ετσι ειναι, ματι βγαζουν , μονο ο μαλακας ο περσονας δεν τους ξεχωριζειδεν νομίζω να κοστίζει ακριβά να γκρεμίσεις έναν τοίχο και να ανοίξεις τον ημιυπαίθριο..
εγώ όταν αγόρασα το διαμέρισμα μου η βεράντα είχε ένα κλειστό αλουμινένιο δωμάτιο 3.5*5.5 με οροφή από κεραμίδια .. το πρώτο πράγμα που έκανα πρίν μπώ μέσα ήταν να το γκρεμίσω μαζί με τις άλλες εργασίες που έκανα στο σπίτι..
ρε μαλακα καραγκιοζη αν φτιαξεις το σπιτι σου θα ειναι σε πολυκατοικια;;; αντε τραβα καμια μαλακια να ξελαμπικαρεις γιατι δεν γαμας που δεν γαμας!! ο κατασκευαστης θα παει να βγαλει τοσες αδειες οσα και τα διαμερισματα;; ηλιθιε η αδεια κατεδαφισης [αν προυπαρχει κτισμα] η αδεια καταληψης πεζοδρομιου η κοινοχρηστων χωρων και η αδεια ανεγερσης βγαινουν στο ονομα της εταιριας που κατασκευαζει την πολυκατοικια, μετα ακολουθει πωληση διαμερισματω και μεταβιβαση χιλιοστων, χιλιοστα αγοραζεις αν δεν το ξερεις κοπανε, τωρα αν εσυ χτισεις μονοκατοικια στο ονομα σου και ο μηχανικος σου κανει πουστιες και δεν παρεις χαμπαρι τιποτα μονο εσυ μπορει να το κανεις
νομιζω οτι ο περσον οπως και εγω, δεν μιλα για διαμερισματα.
ελα αρκετά είπαμε.νομιζω οτι ο περσον οπως και εγω, δεν μιλα για διαμερισματα.
οχι παντα, πλεον οι κατασκευαστες αγοραζουν το οικοπεδο πριν χτισουνεκτός στην περίπτωση αντιπαροχής που η άδεια βγαίνει και στο όνομα του παραχωρησιούχου ο οποίος έχει συνευθύνη..
γιατί ρε φίλε ο κλειστός ημιυπαίθριος σε ένα διώροφο δεν ξεχωρίζει?
έχεις μπει ποτέ σε σπίτι επαυλη ζώο με τον ημιυπαίθριο στο κέντρο και κυκλικά χτισμένες τις πτέρυγες;
μα ρε εκτορα ακομα χειροτερα θα φτιαξεις σπιτι με αδεια στο ονομα σου και δεν θα παρεις χαμπαρι αν μηχανικος σου κανει πουστια;; δηλαδη ο μηχανικος θα σου παραδωσει ενα σπιτι με περισσοτερα τετραγωνικα απο αυτα που εχει πληρωθει για να βγαλει την αδεια;; τι λετε, δεν υπαρχουν αυτα!!θα πληρωσεις λιγοτερα και θα παρεις ενα σπιτι που αξιζει περισσοτερα;; τι λετε τωρα;;;νομιζω οτι ο περσον οπως και εγω, δεν μιλα για διαμερισματα.
γιατί ρε φίλε ο κλειστός ημιυπαίθριος σε ένα διώροφο δεν ξεχωρίζει?
ο έχων έπαυλη βρε μαλάκα δεν θα ασχοληθεί να κλείσει τον ημιυπαίθριο, ίσως μάλιστα να τον αφήσει και μεγαλύτερο για design.. κάτι φτωχομπινέδες και ψιλολαμόγια σαν και σένα τα κάνουν αυτά..
οχι παντα, πλεον οι κατασκευαστες αγοραζουν το οικοπεδο πριν χτισουν
έχεις μπει ποτέ σε σπίτι επαυλη ζώο με τον ημιυπαίθριο στο κέντρο και κυκλικά χτισμένες τις πτέρυγες;
ρε μαλακα σκασε επιτελους εκτιθεσαι, πως να στο πω διαφορετικα, 6 χρονια με αρχιτεκτονισα τα ειχα, αι γαμισου σκασε, πετας την μια μαλακια μετα την αλλη, αντε μαλακα, δεν ξερεις ποτε πρεπει να βαλεις στοπ στις μαλακιες σου νουμερο, επιμενεις μαλακωδως για να μην παραδεχτεις οτι λες παπαριες!!έχεις μπει ποτέ σε σπίτι επαυλη ζώο με τον ημιυπαίθριο στο κέντρο και κυκλικά χτισμένες τις πτέρυγες;
ΡΕ μαλακες,το θρεντ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ είναι αυτό
Σωστος..ρε σύ .. η πολεοδομία δεν ελέγχει πλέον τις κατασκευές (εκτός στις περιπτωσεις που γίνεται έγγραφη καταγγελία).. η νομιμότης της κατασκευής πιστοποιείται από τον επιβλέποντα μηχανικό..
Εάν ο εργολάβος χτίσει χωρίς παρανομίες,είτε ημιυπαιθριους είτε υπόγεια,δεν πρόκειται να βγάλει κέρδος
σε οικόπεδο 100 μέτρα με συντελστή 1.8,κανένας δεν χτίζει 180 μέτρα αλλά τουλάχιστον 300
αφού χτιστεί,όλοι συμπράτουν στην διατήρηση-νομιμοποίηση της παρανομίας...αγοραστής,δικηγόρος,συμβολαιογράφος,εφορία
ενώ εσύ που είσαι μεγαλωμένος σε επαύλεις με κεντρικό αίθριο...
φωτό από το σπίτι του περσόνα με το κεντρικό αίθριο και τις πτέρυγες κυκλικά του