Εννοείται ότι ήταν ΝΑΤΟϊκά. Δεν ξέρω για ακόμη...
Μικρή διόρθωση (χωρίς να αλλάζει η ουσία)
Ποτέ δεν ήταν ΝΑΤΟΙΚΑ.
Αμερικάνικα ήταν, από marines φυλάγοταν οι εγκαταστάσεις ;)
και μάλλον έχουν φύγει όλα.
Εννοείται ότι ήταν ΝΑΤΟϊκά. Δεν ξέρω για ακόμη...
Αχ μην του το χαλάς,αστόν να ζει το παραμυθάκι του....Μικρή διόρθωση (χωρίς να αλλάζει η ουσία)
Ποτέ δεν ήταν ΝΑΤΟΙΚΑ.
Μικρή διόρθωση (χωρίς να αλλάζει η ουσία)
Ποτέ δεν ήταν ΝΑΤΟΙΚΑ.
μόνο αμερικάνικαΠάντως το άτομο που ξέρω, με Αμερικανούς έμπαινε στη Βουλγαρία και φωτογράφιζε. Και με αυτούς έκανε τις συνεννοήσεις για τα πυρηνικά
Παίζει αυτό που λες. Έτσι κι αλλιώς δεν είχαν άλλοι πυρηνικά νομίζω. Ίσως οι Γάλλοι; Αλλά δεν είχαν αποχωρήσει από το στρατιωτικό σκέλος;
23/2 μεγάλη απεργία, να δω πόσοι από εσάς θα βγείτε στους δρόμους, ή θα συνεχίσετε τον... ανένδοτο αγώνα από το φορουμ του μπουρδελα...
Άντε, αφού όλες οι πολιτικές δυνάμεις είναι εναντίον του μνημονίου και του ΔΝΤ γιατί δεν μπαίνει μπροστά ο Σαμαράς και πίσω όλοι οι άλλοι για να τους διώξουν;
Και υπαλληλος των μασονων ξεχασες...ΜΑΣΟΝΟΣ ...ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ ..Ο ΓΑΠ - ΤΖΕΦΡΥ - ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΕΙ Η ΣΤΟΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιος είναι ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.
Καταγωγή
Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από...
πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον
Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα εβραία την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.
Συνεχεια εδω.
ΜΑΣΟΝΟΣ ...ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ ..Ο ΓΑΠ - ΤΖΕΦΡΥ - ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΕΙ Η ΣΤΟΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιος είναι ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.
Καταγωγή
Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από...
πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον
Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα εβραία την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.
Συνεχεια εδω.
το ιδιο παραμυθι
κατι καινουργιο
το ιδιο παραμυθι
κατι καινουργιο
Εσύ σε ποια μασονική στοά ανήκεις στραπονιάρη μου;;;Και υπαλληλος των μασονων ξεχασες...
Και γιατί θα έπρεπε να μας νοιάζει;;;Δεν ειναι αληθεια φιλε οτι η μανα του ΓΑΠ ειναι μαρτυρας του ιεχωβα?
..σα κουτοπόνηρος Τζέφρυ όμως προσπαθει να περάσει τη "μεταβίβαση μικρής έκτασης γης"Βέβαια, όλα αυτά δεν εξηγούν την πρεμούρα του γκαπ να μιλήσει ακόμη και για συνταγματική απαγόρευση πώλησης γης...
Είτε το κλασικό στο πρώτο κράξιμο τα μαζεύουν και θα προσπαθήσουν να το περάσουν κάπου,κάπως κάποτε..απο την άλλη όπως λέει και ο πρωτοθέμας εναμιση χρόνο δεν έχει πουληθεί πόμολο και μιλάνε και για νησιά...κουκουρουκουκουΕίτε ο Παπακωνσταντίνου έχει κρεμάσει την ταμπέλα "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" και ο γκαπ δεν έχει παρει χαμπάρι είτε κάποιοι μυρίζονται αίμα...
Μπάμπης Παπαδημητρίου και η άλλη η φακλάνα που είχε προσλάβει ο Χατζηγάκης στο κανάλι των αγροτών, η Ακριβοπούλου, είναι για πολλές κλωτσιές. Κάνουν ακόμη και τον Πρετεντέρη να φαίνεται συμπαθητικός.
Μάλλον η φάτσα του Τζαβάρα θα τον στοιχειώνει για τα επόμενα χρόνια.
Εμένα η αδυναμία μου είναι ο Πρωτοσάλτε!
Όσο για τον Πρετεντέρη, οφείλεις να ομολογήσεις από όλους τους μεγαλοδημοσιογράφους είναι ο μόνος που έχει ασκήσει κριτική επί της ουσίας στο θέμα του μνημονίου και φυσικά γουστάρω τον τρόπο με τον οποίο γελοιοποιεί τους τσυριζοκουκουέδες...
Θα τον στοιχειώνει βέβαια πάντα η άνευ όρων και ορίων υπόστηριξη στον Μακέτο (κατά το Μαγκνέτο...