Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
αυτος ο πεταλωτης δεν σε προδιαθετει να τον πλακωσεις στα σκαμπιλια με τα μαγουλα που εχει;;

...Όχι...η κοιλιά του Πάγκαλου με προδιαθέτει να τον πλακώσω στα ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ μέχρι να ξεφουσκώσει...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μιλάμε η προπαγάνδα τους δεν παίζεται. Τούτοι δω κάνουν τον Γκέμπελς να μοιάζει μαθητούδι

Στανταράκι. Βέβαια, λογικό είναι να υποστηρίζουν το σύστημα, γιατί δεν τους αφήνει ποτέ χαμένους.
20 εκατομμυριάκια περιμένουν από την Ψηφιακή Σύγκληση και δίνουν εξετάσεις στον τηλέμαχο.

Φυσικά, πέραν από τους προφανείς έχουμε και άλλους επαγγελματίες:

κλείνοντας έναν κύκλο

Πριν από 4 ακριβώς χρόνια, είχα την απίθανη ευκαιρία να συναντήσω, μετά από πρόσκλησή του, τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιώργο Παπανδρέου.

Πολιτικοποιημένος νομίζω πως πάντα ήμουν -οι πολιτικές συζητήσεις δεν έλειπαν ποτέ ούτε από το σπίτι, ούτε από τις παρέες μου. Κομματικοποιημένος δεν ήμουν -όχι μόνο δεν ήταν ποτέ το όνειρό μου να συσχετιστώ με κάποιο πολιτικό κόμμα, αλλά ως τότε το είχα αποφύγει επιμελώς.

Ήταν όμως μία μεγάλη πρόκληση. Μία πρόκληση να ασχοληθώ ενεργά με πράγματα που με ενδιέφεραν. Να επηρεάσω τα πράγματα προς την κατεύθυνση που εγώ πίστευα. Και όλα αυτά συνδυασμένα με το να αναλάβω επίσημα με κάτι που σε όλο τον κόσμο, και πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, βρισκόταν στα πρώτα του βήματα: το πάντρεμα πολιτικής, επικοινωνίας και internet.

Έφυγα από την OgilvyOne όπου δούλευα και τον Ιανουάριο του 2007 ξεκίνησα να εργάζομαι ως σύμβουλος σε θέματα social media στο ΠΑΣΟΚ. Για εμένα ήταν η αρχή ενός προκλητικού και ανέλπιστου ταξιδιού.

Μέσα σε 4 χρόνια έζησα πολλά, πρώτα ως σύμβουλος στο ΠΑΣΟΚ και από τον Ιανουάριο του 2010 ως Ειδικός Συνεργάτης στο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού -πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσα να είχα φανταστεί τον Νοέμβριο του 2006. Έζησα στιγμές έντονες, λύπες, απογοητεύσεις, ανατροπές και χαρές -κάποιες από αυτές, ίσως κάποια στιγμή να θεωρούνται ιστορικές και εγώ είχα την τύχη να τις ζήσω από πολύ κοντά και σε μερικές να είμαι και εγώ αναπόσπαστο μέρος.

Ξέρω πολύ καλά, ότι μέσα από αυτή την διαδικασία άλλαξα και εγώ. Ασχολήθηκα με θέματα που ποτέ δεν είχα ασχοληθεί. Απέκτησα προσωπική άποψη για πρόσωπα και καταστάσεις. Σε κάποια θέματα, η πραγματικότητα ήταν πολύ χειρότερη από αυτή που είχα πλάσει στην φαντασία μου. Σε άλλα, πολύ καλύτερη. Είδα ότι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα ιδέες που μοιάζουν απίθανες, αρκεί κάποιοι (μερικές φορές ελάχιστοι) να πιστέψουν σε αυτές. Και γνώρισα ανθρώπους εξαιρετικά ικανούς, παθιασμένους για αυτά που πιστεύουν, ακέραιες προσωπικότητες, τους οποίους εκτιμώ πλέον απεριόριστα.

Ο σημερινός πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δεν μου έδωσε απλά την ευκαιρία να ξεκινήσω αυτό το “ταξίδι” των τεσσάρων ετών. Το καθόρισε -με το πείσμα του, το ήθος του, την δυνατότητά του να αντιλαμβάνεται και να αγκαλιάζει νέες ιδέες, την αστείρευτη ενέργειά του, το πολιτικό θάρρος του και το ότι μου έδωσε την δυνατότητα να ονειρεύομαι περισσότερα για τον τόπο μου. Η προσωπικότητα και οι πράξεις του μετέτρεψαν κάτι που ήταν για μένα αρχικά περισσότερο δουλειά, σε κάτι που είναι περισσότερο πάθος. Προσπάθησα να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξε και ελπίζω ότι τις περισσότερες φορές τα κατάφερα.

Υπάρχει η αντίληψη ότι ο χώρος (με την ευρύτερη έννοια) της πολιτικής είναι προνομιακός, ότι όποιος “μπει” σε αυτόν “βολεύεται”. Η εικόνα που σχημάτισα εγώ είναι ότι αν έχεις την στοιχειώδη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνεις, ο χώρος της πολιτικής είναι σκληρός και απαιτητικός όσο κανένας άλλος -όχι μόνο για τους πολιτικούς, αλλά και για τους συνεργάτες τους.

Και κάπου, πριν από μερικούς μήνες, αισθάνθηκα ότι αυτή η πίεση είχε αρχίσει να με κουράζει, ότι δεν είχα την όρεξη και την δύναμη να συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου όπως θέλω: να είμαι παραγωγικός, δημιουργικός, συνεπής. Άρχισα να σκέφτομαι την περίπτωση να αποχωρήσω, αλλά δυσκολευόμουν να αποφασίσω. Τελικά, λίγο μετά το καλοκαίρι, το πιο σπουδαίο και χαρμόσυνο νέο, με πίεσε να πάρω μία απόφαση: σε μερικούς μήνες θα γίνω πατέρας!

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπορώ να διαθέτω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου, να μπορώ να προγραμματίζω την ζωή μου σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες (πέρασα 4 χρόνια που όχι μόνο δεν μπορούσα να προγραμματίσω τις διακοπές μου, αλλά ούτε την επόμενη μέρα, μία κατάσταση που ήταν εις βάρος των σχέσεών μου με την οικογένεια και τους φίλους μου), αλλά και να αντεπεξέλθω σε μεγαλύτερες οικονομικές υποχρεώσεις.

Στους περισσότερους θα ακουστεί περίεργο, αλλά αυτή την στιγμή, ο ιδιωτικός τομέας μου μοιάζει πολύ πιο εύκολος και ανέμελος από τον χώρο της πολιτικής.

Το αποφάσισα λοιπόν: θα επιστρέψω στον ιδιωτικό τομέα. Στο τέλος Νοεμβρίου, θα αποχωρήσω από την θέση που έχω στο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού -θα συνεχίσω βέβαια να βοηθάω όπου μπορώ εθελοντικά.

Αισθάνομαι ότι “φεύγω” την στιγμή που έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται μία αχτίδα ελπίδας, την στιγμή που φαίνεται ότι τα πιο δύσκολα είναι πίσω μας -εγωιστικά, ίσως να μοιάζει λίγο άδικο, αλλά αντικειμενικά είναι πολύ παρήγορο. Και, πέρα από όλα τα άλλα, αισθάνομαι ότι αποχωρίζομαι ανθρώπους με τους οποίους συνδέθηκα βαθιά μέσα από δύσκολες καταστάσεις, που τους είδα να περνάνε τα πιο δύσκολα τεστ και να αποδεικνύονται άξιοι, ακέραιοι, αξιοπρεπείς -θα μου λείψετε!

Δεν μου είναι εύκολο. Αλλά και το έχω ανάγκη και αισθάνομαι ότι είναι το πιο έντιμο απέναντι στην δουλειά μου.

Τι μας λέει το παλικάρι;

1. Το μπασόκ έχει ειδικό τμήμα social media. Όπου social media, και τα forums.
2. Ο ηλίθιος είναι ένα μείγμα Μέγα Αλέξανδρου, Καρλομάγνου και Αβραάμ Λίνκολν.
3. Φυσικά ο βρυώνης ανταμείφθηκε για τις υπηρεσίες του με την θέση του συμβούλου.
Και μια θέση στο ΔΣ του ΟΠΑΠ, την οποία δεν αναφέρει καν πόσο μάλλον αν παραιτήθηκε και από εκεί.

Resume: Δικηγόροι του μπασοκ στο διαδίκτυο, δεν είναι μόνο πωρωμένοι μπαστόκοι.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Στανταράκι. Βέβαια, λογικό είναι να υποστηρίζουν το σύστημα, γιατί δεν τους αφήνει ποτέ χαμένους.
20 εκατομμυριάκια περιμένουν από την Ψηφιακή Σύγκληση και δίνουν εξετάσεις στον τηλέμαχο.

Φυσικά, πέραν από τους προφανείς έχουμε και άλλους επαγγελματίες:

Τι μας λέει το παλικάρι;

1. Το μπασόκ έχει ειδικό τμήμα social media. Όπου social media, και τα forums.
2. Ο ηλίθιος είναι ένα μείγμα Μέγα Αλέξανδρου, Καρλομάγνου και Αβραάμ Λίνκολν.
3. Φυσικά ο βρυώνης ανταμείφθηκε για τις υπηρεσίες του με την θέση του συμβούλου.
Και μια θέση στο ΔΣ του ΟΠΑΠ, την οποία δεν αναφέρει καν πόσο μάλλον αν παραιτήθηκε και από εκεί.

Resume: Δικηγόροι του μπασοκ στο διαδίκτυο, δεν είναι μόνο πωρωμένοι μπαστόκοι.

...Σου λέει και κάτι άλλο στην αρχή που ΔΕΝ τόπιασες...Τι?? ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ από μας τους κοινούς θνητούς, ΧΩΡΙΣ να είναι καν ΠΑΣΟΚ, μπορεί
κάποια μέρα, να δεχτεί ξαφνικά ένα τηλεφώνημα από τον ΓΑΠ, που να του προτείνει να δουλέψει για το ΚΟΜΜΑ και την πατρίδα...Οποία ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΣ...

...Κι έτσι τώρα φίλοι συναγωνιστές, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ πως για τα Χάλια αυτής της χώρας δεν ευθύνονται μόνο οι διάφοροι ΓΑΠ, αλλά κυρίως τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ και οι ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ που τους περιστοιχίζουν....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ο σημερινός πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δεν μου έδωσε απλά την ευκαιρία να ξεκινήσω αυτό το “ταξίδι” των τεσσάρων ετών. Το καθόρισε -με το πείσμα του, το ήθος του, την δυνατότητά του να αντιλαμβάνεται και να αγκαλιάζει νέες ιδέες, την αστείρευτη ενέργειά του, το πολιτικό θάρρος του και το ότι μου έδωσε την δυνατότητα να ονειρεύομαι περισσότερα για τον τόπο μου. Η προσωπικότητα και οι πράξεις του μετέτρεψαν κάτι που ήταν για μένα αρχικά περισσότερο δουλειά, σε κάτι που είναι περισσότερο πάθος. Προσπάθησα να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξε και ελπίζω ότι τις περισσότερες φορές τα κατάφερα.

xaxaxa..ολα αυτα ειναι για τον πανιβλακα δυσλεκτικο?????για το ανδρεικελο?????

χαχαχαχααα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

no comments....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι να κάνει ρε το παλληκάρι.. γλύφει μπας και στην επόμενη παρτίδα διορισμών χωθεί και αυτός κάπου...

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φουφουτε  μη  βριζεις  το  γιωργακη  :grin:   

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
λες να είναι μέλος στο σάιτ  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
    Ο Γ. Παπανδρέου ανάμεσα στους 100 κορυφαίους στοχαστές του κόσμου    :2funny: :2funny: :2funny:    μονο  οι  ξενοι  μπορουν  να  εκτημισουν  τι  εκανε  αυτος  ο  ανθρωπος  για  το  λαο  του :2funny:  φουφουτε  κορυφαιος  στοχαστης  ο  γιωργακης :2funny:    και  ο  αινσταιν  δυσλεκτικος  ηταν    :2funny: :2funny: :2funny:  αχαχαχχαχα    φουφουτε  εχω  κλασει  απ  το  γελιο  να  σε  καλα

Το περιοδικό πλέκει το εγκώμιο του έλληνα πρωθυπουργού για τα σκληρά μέτρα που έχει χρειαστεί να πάρει για τη χώρα του.
Στους κορυφαίους 100 στοχαστές για το 2010 βρίσκεται ο έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τη λίστα που συνέταξε το περιοδικό “Foreign Policy”, το οποίο μάλιστα τον κατατάσσει στην 79η θέση.

Σύμφωνα με το περιοδικό μπαίνει στη συγκεκριμένη λίστα αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “κάνει το καλύτερο δυνατό για την Ελλάδα στη χειρότερη χρονιά της χώρας”, κάνοντας και ιδιαίτερη αναφορά στο έλλειμμα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει παρά τα ψευδή στοιχεία του προκατόχου του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό ο κ. Παπανδρέου έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σκληρότατο πρόγραμμα λιτότητας παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της χώρας.

Από τις πλέον γνωστές φυσιογνωμίες στη λίστα του περιοδικού είναι ο Διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος καταλαμβάνει την τρίτη θέση, ενώ ο γνωστός Μπιλ Γκέιτς βρίσκεται δεύτερος στη λίστα. Πέμπτος στη λίστα είναι ο αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιωργακης  "λεφτα  υπαρχουν"  "λεφτα  υπαρχουν"    "εχουμε  γεματο  το  περιστροφο  στραμενο  προς  τις  αγορες"  χα χα χαχαχχαχχαχαχχαχχα      και  να  σου  βραβεια  ο  γιωργακης  χαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο τυπος ειναι η μεγαλυτερη πολιτικη απατη που περασε ποτε απο την ελλαδα..ξεπερασε ακομα και τα ιδια τα γονιδια του..

ψευτης, αργοστροφος, ρουφιανος (ελεγε οτι ο καραμανλης ειπε οτι η ελλαδα ειναι διεθφαρμενη), πολιτικο ανδρεικελο..και πανω απ ολα επικινδυνος..τετιοι τυποι δεν εχουν κανενα ενδοιασμο για τιποτα..

ο δυσλεκτικος αυτος βλακας  εκτος απο στοχαστης ειναι και πρωτοπορος..χτιζει αμεσα τζαμι σε λαθρομεταναστες με τα λεφτα μας και θελει να ειναι ο πρωτος που θα εφαρμοσει την ηλεκτρονικη ταυτοτητα..σε μια χωρα που ειναι απο τις τελευταιες σε ολα παγκοσμιως θελει να ειναι πρωτη σ αυτο..

δεν υπαρχει σωτηρια..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
άμα εξυπηρετείς καλά τα συμφέροντα τρίτων
επιβραβεύεσαι από τους τρίτους
απλό δεν είναι?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τα δυο φιλαρακια ερχονται χερι χερι...

:zombie: :zombie:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον  τον  προετοιμαζουν  για  προεδρο  του  ΔΝΤ  το  γιωργακη  δεν  εξηγητε  αλλιως (τοσα  βραβεια)  ποτε  φευγει  ο  στρος-καν?  2012?  θα  παει  και  στη  γενετειρα  του  την  αμερικη    και  θα  παρει  και  τον  αδερφο  του  τον  αλλο  μεγαλο  στοχαστη-συγγραφεα :2funny: :2funny: :2funny:  το  νικο  που  οπως  μας  δηλωσε  εχει  καρδια  αμερικανικη  και  καταπιεζετε  το  παιδι  στην  ελλαδα  GOD  BLESS  AMERICA  :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τον κωστακη τον προετοιμαζουν για κριτη στο master chef

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο  χοντρος  κωστακης  αναμενει  το  πλευστεσιον  4 :2funny:  μην  τον κλαις  ουτε  αυτον  εχει  μπαρμπα  (αχιλλεα)  με  πλοια  και  ναυπηγεια  παρακαλω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο  χοντρος  κωστακης  αναμενει  το  πλευστεσιον  4 :2funny:  μην  τον κλαις  ουτε  αυτον  εχει  μπαρμπα  (αχιλλεα)  με  πλοια  και  ναυπηγεια  παρακαλω
ποτε βγαινει?το 3 γαμαει παντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom