Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Κλωναράκο, εγώ μιλάω με στοιχεία και αριθμούς.

Εσύ μιλάς με παπαριές του στυλ: "τρισεκατομμύρια", "τόσα πολλά που ζαλίζεσαι".

Όταν μπορέσεις να παραθέσεις συγκεκριμένα επιχειρήματα θα σου δώσω σημασία.

Μέχρι τότε θα σε γράφω στα @@ μου.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τι επιχειρηματα να εχει ο καθε καραγιοζακος που αναγκαζεται να στηριζει τον γκουφη για πρωθυπουργο για να μην χασει την κουταλα!!καποτε με ειχε απειλησει με μηνυση για εθιξα λεει την γυναικα του λαλιωτη,μου τα εκλασε, για τετοιο ανεγκεφαλο μιλαμε...

Επισκέπτης
Κλωναράκο, εγώ μιλάω με στοιχεία και αριθμούς.

Εσύ μιλάς με παπαριές του στυλ: "τρισεκατομμύρια", "τόσα πολλά που ζαλίζεσαι".

Όταν μπορέσεις να παραθέσεις συγκεκριμένα επιχειρήματα θα σου δώσω σημασία.

Μέχρι τότε θα σε γράφω στα @@ μου.
δεν είναι συγκεκριμένα επιχειρήματα οι δηλώσεις της Κας Παπανδρεου και του ιδιου του Κου Τσουκάτου?  και αυτους στα @@ σας τους έχετε γραμμένους? Δεν είναι συγκεκριμένο επιχείρημα το παίξιμο στο χρηματιστήριο των αποθεματικών των ταμέιων? Δεν είναι συγκεκριμένο επιχείρημα πως επι ΠΑΣΟΚ διεχειρήστηκαν ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ευρωπαϊκα κονδύλια? τα πακέτα Ντελόρ? ότι έγιναν οι μεγαλύτερες αγορές οπλικών συστημάτων? Ότι έγινε η ακριβότερη μέχρι τότε Ολυμπιάδα στην ιστορία? ¨οτι γιγαντώθηκαν κατασκευαστικές εταιρείες?

σας θυμίζω πως μονο απο ΕΝΑ περιστατικό μίζας,μιας σύμβασης, ο κος Τσουκάτος δήλωσε ότι πήγε 1 εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ!  υπολογίστε ποσα τρισσεκατομύρια ευρώ είναι όλα τα παραπάνω που σας ανέφερα και βγάλτε τα ποσοστά μόνος σας!  Εαν έχετε κότσια εκεί στο ΠΑΣΟΚ, να παραδέχεστε την αλήθεια πάντοτε! όχι μόνον όταν θίγεται κάποιο μέλος σας προσωπικά, οπως η Κα βασω Παπανδρέου!

δε μου είπατε όμως, ύστερα πό τόσα και τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμητων κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ, ο κος Λαλιώτης ούτε ένα σπίτι δεν αξιώθηκε να χτίσει? μένει μήπως στο νοίκι τώρα σε κάποια συνοικία της Δραπετσώνας?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Κράτα τη για το Μεμά καλύτερα, μη μείνει παραπονεμένη η σουφρίτσα του. :fuck2:

αντε τραβα στου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ για να χωσεις κανενα κοτοπουλο στη σουφρα σου για αρχη  :uglystupid:

γιατι οταν θα σου φερω τις σαμπανιες θα πονεσεις πολυ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥ με φρέσκα κοτοπουλα  για να  μην ΣΚΟΥΖΕΙΣ μετα :uglystupid:

:2funny:

και μην τα παρεις απο το Ψυγειο του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ  :cheesy: έχει και ΣΟΥΒΛΑΣ καυτα  :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν είναι συγκεκριμένα επιχειρήματα οι δηλώσεις της Κας Παπανδρεου και του ιδιου του Κου Τσουκάτου?  και αυτους στα @@ σας τους έχετε γραμμένους? Δεν είναι συγκεκριμένο επιχείρημα το παίξιμο στο χρηματιστήριο των αποθεματικών των ταμέιων? Δεν είναι συγκεκριμένο επιχείρημα πως επι ΠΑΣΟΚ διεχειρήστηκαν ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ευρωπαϊκα κονδύλια? τα πακέτα Ντελόρ? ότι έγιναν οι μεγαλύτερες αγορές οπλικών συστημάτων? Ότι έγινε η ακριβότερη μέχρι τότε Ολυμπιάδα στην ιστορία? ¨οτι γιγαντώθηκαν κατασκευαστικές εταιρείες?

σας θυμίζω πως μονο απο ΕΝΑ περιστατικό μίζας,μιας σύμβασης, ο κος Τσουκάτος δήλωσε ότι πήγε 1 εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ!  υπολογίστε ποσα τρισσεκατομύρια ευρώ είναι όλα τα παραπάνω που σας ανέφερα και βγάλτε τα ποσοστά μόνος σας!  Εαν έχετε κότσια εκεί στο ΠΑΣΟΚ, να παραδέχεστε την αλήθεια πάντοτε! όχι μόνον όταν θίγεται κάποιο μέλος σας προσωπικά, οπως η Κα βασω Παπανδρέου!

δε μου είπατε όμως, ύστερα πό τόσα και τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμητων κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ, ο κος Λαλιώτης ούτε ένα σπίτι δεν αξιώθηκε να χτίσει? μένει μήπως στο νοίκι τώρα σε κάποια συνοικία της Δραπετσώνας?
μην λες πολλα για τον λαλιωτη....ειδες τι επαθε ο αλλος που τα εβαλε μαζι του..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δεν είναι συγκεκριμένα επιχειρήματα οι δηλώσεις της Κας Παπανδρεου και του ιδιου του Κου Τσουκάτου?  και αυτους στα @@ σας τους έχετε γραμμένους? Δεν είναι συγκεκριμένο επιχείρημα το παίξιμο στο χρηματιστήριο των αποθεματικών των ταμέιων? Δεν είναι συγκεκριμένο επιχείρημα πως επι ΠΑΣΟΚ διεχειρήστηκαν ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ευρωπαϊκα κονδύλια? τα πακέτα Ντελόρ? ότι έγιναν οι μεγαλύτερες αγορές οπλικών συστημάτων? Ότι έγινε η ακριβότερη μέχρι τότε Ολυμπιάδα στην ιστορία? ¨οτι γιγαντώθηκαν κατασκευαστικές εταιρείες?

σας θυμίζω πως μονο απο ΕΝΑ περιστατικό μίζας,μιας σύμβασης, ο κος Τσουκάτος δήλωσε ότι πήγε 1 εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ!  υπολογίστε ποσα τρισσεκατομύρια ευρώ είναι όλα τα παραπάνω που σας ανέφερα και βγάλτε τα ποσοστά μόνος σας!  Εαν έχετε κότσια εκεί στο ΠΑΣΟΚ, να παραδέχεστε την αλήθεια πάντοτε! όχι μόνον όταν θίγεται κάποιο μέλος σας προσωπικά, οπως η Κα βασω Παπανδρέου!

και γιατι ο κακ δεν τους πηγε φυλακη;;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ποιά σύμβαση βρε ανόητε;;;

Τι σχέση είχε ο Τσουκάτος με οποιαδήποτε σύμβαση..

Και ξέρεις ήταν 1 εκατομμύριο μάρκα.......

Τέλος συζήτησης με τα κατακάθια της κοινωνίας και του bourdela.com.

Όλα τα σκουλήκια βγήκαν έξω, τώρα θα σκάσει μύτη και ο Πλοπλοπ.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Αστα τα σάπια
μετά έτρεξες να τα μπαλώσεις με τον νομπελίστα...
που θα τον δουμε κι αυτον.
Κι ο ρουμπινι νομπελίστας είναι και έχει κάνεις ουκ ολιγες άστοχες προβλέψεις....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

τραβα να χτενισεις τις πουτσοτριχες του γερουλανου....

Επισκέπτης
κι ο γκιολιας ερωτησεις εκανε...
μην ανησυχείτε, δεν έχω κανενα σκοπό να αποκαλύψω τις σκοτεινές πτυχες του πολιτικου συστήματος! Απλά αναπαραγω δηλώσεις τρίτων, εμπλεκομένων στα θέματα που διαπραγματευόμαστε, και ερωτώ για εξηγήσεις όσους τα αμφισβητούν! Μπορείτε να κρύψετε τα όπλα σας, δε θα βγάλετε κανενα μεγάλο λαυράκι στο πρόσωπό μου...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κι ο ρουμπινι νομπελίστας είναι και έχει κάνεις ουκ ολιγες άστοχες προβλέψεις....

Από πότε ο Ρουμπίνι έγινε νομπελίστας;;;

ΠΟΤΕ πήρε Νόμπελ;;;;

Έχετε λαλήσει.......

ΔΝΤ και ξερό ψωμί για ακόμη μιά φορά.

Επισκέπτης
Ας μου πει κάποιος συνοπτικά τις θέσεις ΓΑΠ,θα φάμε κ άλλο γαμήσι( :fuck1:) τί σκοπούς έχει;;; :think:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea::helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Δεν παρακολούθησα ήμουν για καφέ κ μετά cinema...

Επισκέπτης

ειπα καπου οτι ο κος Τσουκατος ειχε σχεση με τη συμβαση? ειπα οτι ο ιδιος δηλωσε οτι πηγε το 1 εκατομμυριο (ναι μαρκα, αλλα με το τοτε νομισμα της δραχμης παλι αμύθητο ήταν το ποσο) στα ταμεια του ΠΑΣΟΚ. Ειπε ψεμματα? γιατι δε δικαστηκε? ειπε αληθεια? γιατι δεν παραιτηθηκε η κυβερνηση? απλα τα πραγματα!

οντως εμεις είμαστε τα κατακαθια,τα ρεταλια της κοινωνιας, δεν είχαμε την τυχη οπως εσεις να κυβερνησουμε! Και απο που να παρουμε εμεις μιζα? απο τον μπακαλη ή απο τον μανάβη? Έχετε απόλυτο δίκιο!
Αυτη η αλλαζονια και η υπεροψια του ΠΑΣΟΚ ξερετε, του εχει ξαναστοιχισει! Απλα εχετε το σε μιαν ακρη του μυαλού σας ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom