Επισκέπτης
Ξερείς πόσο καιρό έψαχνα να βρω την λέξη;;;στην ηλικία σου να μαλακίζεσαι σαν τα πεντάχρονα (και μάλιστα τα χαζότερα από αυτά),
ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ θα σε χαρακτήριζα!
Nα'σαι καλά!!!
Του πάει γάντι!!!
Ξερείς πόσο καιρό έψαχνα να βρω την λέξη;;;στην ηλικία σου να μαλακίζεσαι σαν τα πεντάχρονα (και μάλιστα τα χαζότερα από αυτά),
ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ θα σε χαρακτήριζα!
μάλλον γράφεις για να περάσει η ώρα
εν τέλει,πιστοποιητικό βλακείας δεν υπάρχει!!!
από όλες τις κινήσεις-ομιλίες-απόψεις συνάγεται το συμπέρασμα ότι κάποιος είναι βλάκας-έξυπνος-μορφωμένος κλπ
Το παρακάτω αποδεικτικό ίσως να μη φτάνει(λέμε τώρα) για να τον χαρακτηρισεις μαλάκα και καθυστερημένο άλλα σίγουρα φτάνει για να τον χαρακτηρισεις άσχετο με βασικότατες παραδόσεις και έθιμα της χώρας στην οποία πορδη-πουργεύει κάτι σαν Αμερικανάκι δηλαδίςάρα, παραμένουμε στην υπόθεση του καθενός και όχι στην απόδειξη...
σωστα τωρα κυβερναει το πασοκ..ο λοβερδος και ο τζεφρυς..α ξεχασα και η μιλενα αποστολακη..αυτοι αποφασιζουν..και ποιος θα κυβερνάει αυτή τη χώρα;
Το παρακάτω αποδεικτικό ίσως να μη φτάνει(λέμε τώρα) για να τον χαρακτηρισεις μαλάκα και καθυστερημένο άλλα σίγουρα φτάνει για να τον χαρακτηρισεις άσχετο με βασικότατες παραδόσεις και έθιμα της χώρας στην οποία πορδη-πουργεύει κάτι σαν Αμερικανάκι δηλαδίς
το οποίο συμπέρασμα είναι απολύτως υποκειμενικό ΠΡΟΦΑΝΩΣ....
σωστα τωρα κυβερναει το πασοκ..ο λοβερδος και ο τζεφρυς..α ξεχασα και η μιλενα αποστολακη..αυτοι αποφασιζουν..
μετα θα κυβερνησει και ο γιακουματος με τον σαμαρακο και την μαρω κοντου..
δεν ειμαι ολυμπιακος..κι εσύ στον καναπέ!
μη σου φύγει!
το υποκειμενικό συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν ΠΟΛΛΟΙ λέγεται ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ππ....
μάστα!
τι μέτρηση θες ;
εθνικές εκλογές 2009;
πρόσφατα γκάλοπ;
έχεις κάποια άλλη μέτρηση;
ρε ραμολί αφού δεν το χεις γιατί παιδεύεσαι;
το υποκειμενικό συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν ΠΟΛΛΟΙ λέγεται ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ππ....
ωραία φράση!
την σκέφτηκες μόνος ή κάπου την είδες γραμμένη?
Να με σχωρνας συντροφε αλλά εγω απλά τον χαρακτήρισα ως άσχετο με κάποια βασικά της ελληνικής πραγματικότητας.δεν έχω αντίρρηση να λέει καθείς τη μαλακία του για οποιον/οτιδήποτε!
αλλά να χαρακτηρίζει τη μαλακία του αποδειγμένη, εκεί διαφωνώ!
συνεχίστε το παιχνιδάκι (γιωργάκης - κωστάκης - αντωνάκης)...
δε με αφορά!
είμαστε σε έναν μικρόκοσμο αυτήν την στιγμή ΠΠ που λέγεται μπου.κομ...
Να με σχωρνας συντροφε αλλά εγω απλά τον χαρακτήρισα ως άσχετο με κάποια βασικά της ελληνικής πραγματικότητας.
Κατι σα τουρίστα ρε παιδί μου..το οποίο βέβαια δεν είναι κακό αν σκεφτεις οτι είμαστε τουριστική χώρα άρα έχουμε και τουρίστα πορδηπουργό.
Δε ξέρω αν με εννοάειςςς
Και όπως πάντα το απέδειξα όπως είδες.
Τώρα αν αυτό σε τσαντίζει
Εντάξει δε τον είπα και καθυστερημένο μαλάκα ..μη κάνεις έτσι
θες να πεις ότι η (φερόμενη ως) πλειοψηφική γνώμη στο μικρόκοσμό σου
ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ;
σε κάθε κοινωνικό σύνολο η αντικειμενικότητα έτσι προσδιορίζεται.. υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν μπορούν να αποδειχθούν με την μαθηματική λογική και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιείται η μέτρησις..