Το θέμα είναι το πόσο ή το at all?
Εσύ πες που ξέρεις. Εμείς εδώ μετά βίας μιλάμε κάποια English Freund
Το θέμα είναι το πόσο ή το at all?
Εσύ πες που ξέρεις. Εμείς εδώ μετά βίας μιλάμε κάποια English Freund
Όταν η χώρα που κυβερνάς πνίγεται και τις εσύ της πατάς και το κεφάλι για να μην μπορεί να πάρει ούτε μία ανάσα, τότε δεν ξέρω πως λέγεται αυτό. Εκτός και εάν το κάνεις για δικαιολογήσεις την ανικανότητά σου ή/και έχεις άλλη ατζέντα για την πάρτη σου και θέλεις να γίνεις "αγαπητός" στους συνομιλητές σου.
[move]Εντ δε άνσερ ις Β[/move]
Καλά ρε σεις, πλάκα κάνετε; Έχουν βγει χίλιες εκθέσεις την τελευταία δεκαετία από ένα σωρό διεθνείς οργανισμούς που μας ανακυρήσουν την πιο διεφθαρμένη χώρα της ΕΕ, να ανταγωνιζόμαστε τη Μποτσουάνα και την Ονδούρα σε αυτό τον τομέα.
Εσείς νομίζετε ότι δανειστές μας δεν τα ήξεραν αυτά και περίμεναν τη δήλωση του Παπανδρέου να τα μάθουν; Εκτός κι'αν πιστεύετε ότι ενεργούν με τη λογική του "σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου".
ΠάκηςΝαι ρε, βγαίνει και ο Πάκης και λέει ότι επί μπουχέσα είχαμε τις μεγαλύτερες νίκες σε βάρος της διαφθοράς.
Βατοπαίδι, Ομόλογα, Ζαχόπουλος, Κουμπάροι, Offshore Βουλγαράκη, Εκβιασμοί Παυλίδη, είναι μόνο μερικές από τις νίκες της ΝΔ για την καταπολέμηση της διαφθοράς.
Μπαααααααααα, αυτοί που δήλωναν ότι θέλαν στο ελαιουργικό μητρώο, στα βαμβάκια, στα καπνά [size=15pt]και τα ρίφια του Ράφη [/size]τετραπλασιάζονταν ήταν πρότυπα αρετής, ειλικρίνειας και θερμοί ζηλωτές της αξιοκρατίας.
Χαϊβάνια οι κουτόφραγκοι.
και οχι μονο δεν βγηκε η σαυρα να το παραδεχτει αλλα κατηγορουσε τον καραμανλη.....Έλα Γιωργάκη...Πες ΑΛΕΥΡΙ...Ο Γιουνκερ σε γυρεύει...ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΑΚΟ, γιε του ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ...
[size=20pt]ΣΑΒΡΑ...[/size]
αυτο σε μαρανε εσενα.. τα αδικα λεφτα των ΑΓΡΟΤΩΝ..
βαζεις μαλλον στο ιδιο σακι τον ΑΓΡΟΤΗ και το ΒΟΣΚΟ που θα επρεπε να βοηθας ως
κρατος και να μην φερνεις ΦΕΤΑ απο Holland και τυρι MILNER
Εχεις παει να ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ κατσικες στο βουνο να δεις τι ωραια που ειναι.. υπαρχουν και ΣΑΥΡΕΣ εκει ;;;
Ζωοτρφες (εκτος απο SuperMarket που ψωνιζεις) Εχεις αγορασει ποτε ;;;
Αφου τ αλλαξες που το αλλαξες βαλε μια μεγαλυτερη φοτο τουΠερισσότερη αστυνόμευση,απέλαση μεταναστών κ κατάργηση του ασύλου θέλω από τον ΓΑΠ για να μην με ξανα κλέψουνε εκεί μέσα και τον ψηφίζω!!!
Αυτή είναι αστεία όμως!!!Αφου τ αλλαξες που το αλλαξες βαλε μια μεγαλυτερη φοτο του
ρε μεγάλε ο Ολλανδός αγρότης που τις βοσκάει τις αγελάδες του? στην Red Light District? και αυτός στο βουνό τις βοσκάει (τεσπα στην εξοχή) και αυτός πλερώνει ζωοτροφές.. πως διάολο λοιπόν καταφέρνει το τυρί του να είναι φτηνότερο από το ελληνικό?
και δεν μιλάμε για τις επιδοτήσεις του αγρότη ή του κτηνοτρόφου αλλά για τις λαμογιές τους που ενώ είχαν 100 ελιές τις δηλώνανε 1000 και τα 50 πρόβατα 500... αυτά πληρώνουμε και όχι τις ΝΟΜΙΜΕΣ επιδοτήσεις...
ΥΓ και από ότι ξέρεις ΠΑΣΟΚος δεν είμαι..
και πιστεψε με οτι ειμαι περισσοτερο δημοκρατης απο τα πρασινα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ (since 1981)
μετα τιμης
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ρε φίλε τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ είναι χρήσιμα.. τα πράσινα λαμόγια όχι...
PS: καλο μεσημερι ;)