Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως η δήλωση "Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα", με βάση το προφίλ των πρώην και του νυν πρωθυπουργού, ταιριάζει περισσότερο στον Γιωργάκη, λιγότερο στον Κωστάκη και καθόλου στον Σημίτη.

Ο Γιωργάκης δεν ήταν αυτός που μίλαγε συνέχεια για διαφθορά; Ακόμα και σήμερα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εσύ πες που ξέρεις. Εμείς εδώ μετά βίας μιλάμε κάποια English Freund

Δεν μπορείς να κάνεις εύκολα σύγκριση.

Όταν η χώρα που κυβερνάς πάει γαμιώντας, το να ασκείς κριτική, μπορεί να θεωρηθεί και προσόν.

Όταν η χώρα που κυβερνάς πνίγεται και τις εσύ της πατάς και το κεφάλι για να μην μπορεί να πάρει ούτε μία ανάσα, τότε δεν ξέρω πως λέγεται αυτό. Εκτός και εάν το κάνεις για δικαιολογήσεις την ανικανότητά σου ή/και έχεις άλλη ατζέντα για την πάρτη σου και θέλεις να γίνεις "αγαπητός" στους συνομιλητές σου.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όταν η χώρα που κυβερνάς πνίγεται και τις εσύ της πατάς και το κεφάλι για να μην μπορεί να πάρει ούτε μία ανάσα, τότε δεν ξέρω πως λέγεται αυτό. Εκτός και εάν το κάνεις για δικαιολογήσεις την ανικανότητά σου ή/και έχεις άλλη ατζέντα για την πάρτη σου και θέλεις να γίνεις "αγαπητός" στους συνομιλητές σου.

Πάλι καλά. Γιατί όπως είπα :rolleyes: δεν ομιλώ καλά την αγγλικήν leider

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
jounkermillionaire.png
[move]Εντ δε άνσερ ις Β[/move]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά ρε σεις, πλάκα κάνετε; Έχουν βγει χίλιες εκθέσεις την τελευταία δεκαετία από ένα σωρό διεθνείς οργανισμούς που μας ανακυρήσουν την πιο διεφθαρμένη χώρα της ΕΕ, να ανταγωνιζόμαστε τη Μποτσουάνα και την Ονδούρα σε αυτό τον τομέα.
Εσείς νομίζετε ότι δανειστές μας δεν τα ήξεραν αυτά και περίμεναν τη δήλωση του Παπανδρέου να τα μάθουν; Εκτός κι'αν πιστεύετε ότι ενεργούν με τη λογική του "σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου".

Μπαααααααααα, αυτοί που δήλωναν ότι θέλαν στο ελαιουργικό μητρώο, στα βαμβάκια, στα καπνά και τα ρίφια του Ράφη τετραπλασιάζονταν ήταν πρότυπα αρετής, ειλικρίνειας και θερμοί ζηλωτές της αξιοκρατίας.

Χαϊβάνια οι κουτόφραγκοι.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ναι ρε, βγαίνει και ο Πάκης και λέει ότι επί μπουχέσα είχαμε τις μεγαλύτερες νίκες σε βάρος της διαφθοράς.

Βατοπαίδι, Ομόλογα, Ζαχόπουλος, Κουμπάροι, Offshore Βουλγαράκη, Εκβιασμοί Παυλίδη, είναι μόνο μερικές από τις νίκες της ΝΔ για την καταπολέμηση της διαφθοράς. :s&m_3:
Πάκης
τι μουτσούνα
τι προφίλ
είναι μια μούρη για προτομή
πανέξυπνος αλλά μόνο για την πάρτη του
τιτανοτεράστιος λαμόγιος

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ακομα τσακωνεστε για νδ και πασοκ?

καμμενοι..

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μπαααααααααα, αυτοί που δήλωναν ότι θέλαν στο ελαιουργικό μητρώο, στα βαμβάκια, στα καπνά [size=15pt]και τα ρίφια του Ράφη [/size]τετραπλασιάζονταν ήταν πρότυπα αρετής, ειλικρίνειας και θερμοί ζηλωτές της αξιοκρατίας.

Χαϊβάνια οι κουτόφραγκοι.

[size=20pt]ΣΑΒΡΑ...[/size]

αυτο σε μαρανε εσενα.. τα αδικα λεφτα των ΑΓΡΟΤΩΝ..

βαζεις μαλλον στο ιδιο σακι τον ΑΓΡΟΤΗ και το ΒΟΣΚΟ που θα επρεπε να βοηθας ως
κρατος και να μην φερνεις ΦΕΤΑ απο Holland και τυρι MILNER

με τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που ξεκινησε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ των ελλειματων και μετα
"ΕΚΑΝΕ και ενα ΔΩΡΑΚΙ στον εαυτο του" οταν εχτιζε την ΒΙΛΛΑ στην ΕΚΑΛΗ..

Εχεις παει να ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ κατσικες στο βουνο να δεις τι ωραια που ειναι.. υπαρχουν και ΣΑΥΡΕΣ εκει ;;; :cheesy:
Ζωοτρφες (εκτος απο SuperMarket που ψωνιζεις) Εχεις αγορασει ποτε ;;;  :cheesy:

Τελικα ολοι μαζι τα φαγαμε (κατα ΠΑΓΚΑΛΟ) ετσι..;;;

σιγουρα....

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΧΟΥΝ  :uglystupid:
ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΠΑ  :uglystupid:
ΘΑ ΔΩΟΥΜΕ και ΑΥΞΗΣΕΙΣ  :uglystupid:

Και ποσο ρομπα γινεται καποιος που γνωριζει απο πριν οπως ολοι ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ

Ποσο γελοιος μπορει να εναι τελικα;;;;

αλλα δεν πειραζει στην Ελλαδα ανεξάρτητα με το ποσα εφαγε ο αλλος ισχύει η ΠΕΡΑΙΩΣΗ  :uglystupid: :uglystupid:

Ξανα Φιλακια ΣΑΒΡΑ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
...Έλα Γιωργάκη...Πες ΑΛΕΥΡΙ...Ο Γιουνκερ σε γυρεύει...ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΑΚΟ, γιε του ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε πούστη μου .. ο προηγούμενος ήταν απλός βλάκας... ο ΓΑΠ δεν είναι μόνο βλάκας.. είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μαντρώστε τον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
...Έλα Γιωργάκη...Πες ΑΛΕΥΡΙ...Ο Γιουνκερ σε γυρεύει...ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΑΚΟ, γιε του ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ...
και οχι μονο δεν βγηκε η σαυρα να το παραδεχτει αλλα κατηγορουσε τον καραμανλη..

για τετοιον ξεφτυλα μιλαμε..εκτος απο δυσλεκτικος, ανδρεικελο, προδοτης καταλαβαμε οτι ειναι και ρουφιανος..

αντε να ψηφισετε την κομπανια του προβατα σε ενα μηνα..μπορει να σας βολεψει καπου κοπροσκυλα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
[size=20pt]ΣΑΒΡΑ...[/size]

αυτο σε μαρανε εσενα.. τα αδικα λεφτα των ΑΓΡΟΤΩΝ..

βαζεις μαλλον στο ιδιο σακι τον ΑΓΡΟΤΗ και το ΒΟΣΚΟ που θα επρεπε να βοηθας ως
κρατος και να μην φερνεις ΦΕΤΑ απο Holland και τυρι MILNER

Εχεις παει να ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ κατσικες στο βουνο να δεις τι ωραια που ειναι.. υπαρχουν και ΣΑΥΡΕΣ εκει ;;; :cheesy:
Ζωοτρφες (εκτος απο SuperMarket που ψωνιζεις) Εχεις αγορασει ποτε ;;;  :cheesy:

ρε μεγάλε ο Ολλανδός αγρότης που τις βοσκάει τις αγελάδες του? στην Red Light District? και αυτός στο βουνό τις βοσκάει (τεσπα στην εξοχή) και αυτός πλερώνει ζωοτροφές.. πως διάολο λοιπόν καταφέρνει το τυρί του να είναι φτηνότερο από το ελληνικό?

και δεν μιλάμε για τις επιδοτήσεις του αγρότη ή του κτηνοτρόφου αλλά για τις λαμογιές τους που ενώ είχαν 100 ελιές τις δηλώνανε 1000 και τα 50 πρόβατα 500... αυτά πληρώνουμε και όχι τις ΝΟΜΙΜΕΣ επιδοτήσεις...

ΥΓ και από ότι ξέρεις ΠΑΣΟΚος δεν είμαι..

Επισκέπτης
Περισσότερη αστυνόμευση,απέλαση μεταναστών κ κατάργηση του ασύλου θέλω από τον ΓΑΠ για να μην με ξανα κλέψουνε εκεί μέσα και τον ψηφίζω!!! :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Περισσότερη αστυνόμευση,απέλαση μεταναστών κ κατάργηση του ασύλου θέλω από τον ΓΑΠ για να μην με ξανα κλέψουνε εκεί μέσα και τον ψηφίζω!!! :2funny:
Αφου τ αλλαξες που το αλλαξες βαλε μια μεγαλυτερη φοτο του

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ρε μεγάλε ο Ολλανδός αγρότης που τις βοσκάει τις αγελάδες του? στην Red Light District? και αυτός στο βουνό τις βοσκάει (τεσπα στην εξοχή) και αυτός πλερώνει ζωοτροφές.. πως διάολο λοιπόν καταφέρνει το τυρί του να είναι φτηνότερο από το ελληνικό?

και δεν μιλάμε για τις επιδοτήσεις του αγρότη ή του κτηνοτρόφου αλλά για τις λαμογιές τους που ενώ είχαν 100 ελιές τις δηλώνανε 1000 και τα 50 πρόβατα 500... αυτά πληρώνουμε και όχι τις ΝΟΜΙΜΕΣ επιδοτήσεις...

ΥΓ και από ότι ξέρεις ΠΑΣΟΚος δεν είμαι..

Μαλλον δεν με καταλαβες..

Εγω δεν ειπα οτι καλα εκαναν αυτοι και δηλωναν απο 50 προβατα 500 και απο 100 ελιες 1000
το προβλημα ειναι οτι αυτο το κρατος δεν εχει μηχανισμους ελεγχου κατα την αποψη μου
σκοπιμα. και ετσι καταφευγει και στην περιαωση.. αντι να μπορει  να τσεκαρει και να ελεγξει.

Μετα ολα αυτα γινονταν μεσω ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ (ξερεις ποιος τους προωθησε αυτους) και ποιοι και με ποια κριτηρια εμπεναν υπαλληλοι  :uglystupid:
και στο τελος φαληρισαν οι περισσοτεροι.

Αυτο βεβαια βολευει και τον ΠΑΓΚΑΛΟ στο να λεει οτι τα φαγαμε μαζι..

Αλλα δεν ειναι καθολου ετσι..

και στο τεκμηριωνω.....

1> αν μεσα σε ενα κρατος ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ οπου δεν ξερει ποιοι ειναι ζωντανοι και ποιοι ΝΕΚΡΟΙ
  γιατι τα ληξιαρχεια δεν συνεργαζονται με τα ασφαλιστικα ταμεια, και το αποτελεσμα ειναι να
  παιρνουν συνταξεις οι υπεραιωνοβιοι (ΝΕΚΡΟΙ).

2> Ενα κρατος το οποιο δεν γνωριζει και δεν εχει μηχανισμους ελεγχου εισοδηματος των πολιτων
  και καταφευγει στην περαιωση (ολοι by default λαμογια)

3> Ενα γαμημενο κρατος που αυτο ανεχεται την λαμογια χρονια τωρα και σου λεει ΦΑΕ οσα μπορεις να ΦΑΣ και
  μετα θα σου κανω μια περαιωση..

4> Ενα γαμημενο κρατος που ενω ξερει οτι ειναι Χρεοκοπημενο συνεχιζει να παιρνει δανεικα
  απο τους ευρωπαιους που και αυτοι το ηξεραν απο παλια οτι ειναι ΓΑΜΗΜΕΝΟ και του εδιναν
  για να περνουν τοκους, και να πουλανε τα προιοντα τους.

5> Ενα γαμημενο κρατος οπου οι ΔΕΞΙΟΙ ειναι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ και οι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ειναι super
  καπιταλες και εχουν χαθει τα μετρα και τα σταθμα εναντι μικροπολιτικων συμφεροντων
  και σαν συνεπεια ειναι να καταδικαζονται οι επομενες γενιες απο τις προηγουμενες...

Εγω δεν μπορω να καταλαβω που υπαρχει η ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ στα παραπανω

Στην "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" μηπως;;

Εγω αυτη τη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", την ΙΣΟΝΟΜΙΑ και την ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ την ΒΡΑΖΩ, αγαπητε τραμουντανα.

αφου ο κανονας του γαμημενου και αναρχου αυτου κρατους ειναι
ΚΛΕΨΕ να ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ και δουλευε για να ζησεις....

και πιστεψε με οτι ειμαι περισσοτερο δημοκρατης απο τα πρασινα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ (since 1981)

μετα τιμης

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και πιστεψε με οτι ειμαι περισσοτερο δημοκρατης απο τα πρασινα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ (since 1981)

μετα τιμης

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ρε φίλε τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ είναι χρήσιμα.. τα πράσινα λαμόγια όχι...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ρε φίλε τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ είναι χρήσιμα.. τα πράσινα λαμόγια όχι...

και κατι ακομη για το καρτελ στο γαλα και στα προιοντα των πολυεθνικων ειναι ενημερωμενοι
γιατι το τυρι μπορει να το αγοραζεις ακριβα αλλα το γαλα δεν πληρωνεται ακριβα...

αλλα........

κανουν ΟΛΟΙ οτι δεν ξερουν...

οταν ξυπνησουν οταν το χτενι φτασει στον κομπο.... κανουν λυσεις φορτηγατζηδων..

αυτο λεγεται [size=16pt]πρασινος κανιβαλισμος.[/size]

και ας φαινεται οτι απελευθερωνουν το επαγγελμα...

PS: καλο μεσημερι  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
PS: καλο μεσημερι  ;)

.. στώ.. έχω φροντίσει για ένα καλό απόγευμα με ένα μιλφάκι..  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

και όσο για το τυρί δεν έχεις δίκιο.. ένα κιλό πρόβειο γάλα το πληρώνουν στον παραγωγό 0.95 λεπτά.. για να γίνει ένα κιλό τυρί χρειάζονται τεσσερα κιλά γάλα.. και ένα κιλό τυρί φέτα έχει το πολύ 7 ευρώ.. (με τον ΦΠΑ στο σουπερμάρκετ)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom