Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
γεια σου κι απο μενα ρε νατσο. και επειδη δεν εχω παρακολουθησει ολη τη συζητηση τι προσπαθητε να μας πεισετε οι της αριστερας, οτι με το γιωργακι ειναι καλυτερα απο το χοντρο?

Άσε τα πολιτικά ρε αλέκο και πάμε στον τσούτσικο για γουρνοπούλα..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θύμα ο Ρουσόπουλος, που αν τον άφηναν θα κατατρόπωνε τα διαπλεκόμενα. Τι πίνεις και δε μας δίνεις ρε μεγάλε;

Δε μου λες, τις βιλάρες και τις κρουαζιέρες στη Μύκονο με τους νταβατζήδες, οι δεξιοί αρκουδιάρηδες τις έστησαν κι'αυτές για να τον φάνε;

Δηλαδή οι ξένοι μας είχαν σε μεγάλη εκτίμηση και ο Παπανδρέου τους άνοιξε τα μάτια;

Η Ελλάδα ήταν στο στόχαστρο για πολύ καιρό και οι αγορές έψαχναν μια αφορμή. Και για να είμαστε τυπικοί την αφορμή δεν την έδωσε ο Παπανδρέου αλλά ο (κολλητός του Κωστάκη) Προβόπουλος, ο οποίος μόλις έγιναν οι εκλογές θυμήθηκε να πει την αλήθεια για το έλλειμα.

Καλά ντάξ...
Φταίει ο Προβόπουλος, φταίει ο Γιάννης ο φονιάς...
Ακόμη θυμόμαστε τα city tour γκαπ και σπιρτούλη και τα πιστόλια στο τραπέζι καθώς και την πλήρη αδυναμία επί εξάμηνο να δώσουν πειστική απάντηση στις αγορές...
Κατανοώ ότι το μνημόνιο μπορεί και να ήταν ο μόνος τρόπος να αλλαξουν κάποια πράγματα αλλά αυτόν δεν αναιρεί τους τραγικούς χειρισμούς γκαπ πιρν, μετά και κατά τη διάρκεια με τελευταίο αλλά όχι έσχατο δείγμα γραφής το 48 μελές κυβερνητικό σχήμα και την μη αποπομπή αποτυχημένων υπουργών.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαλάκα όλοι από κει τσούτσικο τον έχετε;

ε ναι ρε
οι κορθνθιοι ειναι γνωστοι μικρο-τσουτσικοι

οι βροντοψωληδες ειναι παρακατουλια
Γορτυνια μερια

Εγω,ο Λαλιωτης,ξες τωρα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά ντάξ...
Φταίει ο Προβόπουλος, φταίει ο Γιάννης ο φονιάς...
Ακόμη θυμόμαστε τα city tour γκαπ και σπιρτούλη και τα πιστόλια στο τραπέζι καθώς και την πλήρη αδυναμία επί εξάμηνο να δώσουν πειστική απάντηση στις αγορές...
Κατανοώ ότι το μνημόνιο μπορεί και να ήταν ο μόνος τρόπος να αλλαξουν κάποια πράγματα αλλά αυτόν δεν αναιρεί τους τραγικούς χειρισμούς γκαπ πιρν, μετά και κατά τη διάρκεια με τελευταίο αλλά όχι έσχατο δείγμα γραφής το 48 μελές κυβερνητικό σχήμα και την μη αποπομπή αποτυχημένων υπουργών.

ρε έχει χαθεί η μπάλλα.
ο περιφερόμενος νοικάρης της ακροδεξάς σήμερα ζήτησε εξεταστική για το μνημόνιο που πριν λίγους μήνες υπερψήφισε.
ααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχα ρε μαλάκα δεν υπάρχουν λέμε τα άτομα.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ρε βλακες γαμω την αριστερη σας ιδεολογια που προτειματε τον εβραιο τζεφρυ, ποσες φορες θα σας πω οτι αποφευγω το κρεας? τι γουρνοπουλες και μαλακιες μου λετε λοιπον μη σας  :fuck1: αφου κανω υγιεινη διατροφη. ασε που εχω κανονισει να παω με την εριναλ για ψαρι

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ρε έχει χαθεί η μπάλλα.
ο περιφερόμενος νοικάρης της ακροδεξάς σήμερα ζήτησε εξεταστική για το μνημόνιο που πριν λίγους μήνες υπερψήφισε.

ψαχνει για πολυκατοικια
 ρε τι μαλακα ειναι τουτο;;;;;

χαχαχαχαχχχαχαχαχ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε βλακες γαμω την αριστερη σας ιδεολογια που προτειματε τον εβραιο τζεφρυ, ποσες φορες θα σας πω οτι αποφευγω το κρεας? τι γουρνοπουλες και μαλακιες μου λετε λοιπον μη σας  :fuck1: αφου κανω υγιεινη διατροφη. ασε που εχω κανονισει να παω με την εριναλ για ψαρι

α και γω νομιζα ότι θα πιάσεις γκόμενα τη βαλβίδα μας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε έχει χαθεί η μπάλλα.

Ο νοικάρης έχει γίνει θυρωρός - τσατσά στην πράσινη πολυκατοικία και μάλλον δυσανασχτεί γιατί δεν ειπράττει κοινόχρηστα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  ψαχνει για πολυκατοικια
  ρε τι μαλακα ειναι τουτο;;;;;

χαχαχαχαχχχαχαχαχ
Δ Ε Ν    Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι  λέμε ρε μαλάκα αυτό σε καμμιά αλλη χώρα.

εξεταστική στον εαυτό σου.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
ρε βλακες γαμω την αριστερη σας ιδεολογια που προτειματε τον εβραιο τζεφρυ, ποσες φορες θα σας πω οτι αποφευγω το κρεας? τι γουρνοπουλες και μαλακιες μου λετε λοιπον μη σας  :fuck1: αφου κανω υγιεινη διατροφη. ασε που εχω κανονισει να παω με την εριναλ για ψαρι

Πάμε στο καβοντόρο τότε ρε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο νοικάρης έχει γίνει θυρωρός - τσατσά στην πράσινη πολυκατοικία και μάλλον δυσανασχτεί γιατί δεν ειπράττει κοινόχρηστα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μήπως γιατί δε γαμεί στη ζούλα κάνα μουνάκι γίνεται όλο το θέμα;
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μήπως γιατί δε γαμεί στη ζούλα κάνα μουνάκι γίνεται όλο το θέμα;
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

εδω τονε χεζουνε τα περιστερια στην γκαπετα και το θεωρει γουρι λεει ο Καρατζαφυρερ
  ασε που ειναι και αρκαδας

αχχαχαχαχααχχαχαχααχχαα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom