Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και οι 2 άχρηστοι είναι...ούτε για διαχειριστές πολυκατοικίας δεν κάνουν...
Γι'αυτο μενουν ...σε μονοκατοικια !
Για να μην αναγκαστουν ,οταν ερθει η σειρα τους να γινουν διαχειριστες !

Επισκέπτης
ασε ρε φιλε πια με το παραμυθι οτι ολοι ητανε το ιδιο! δε πουλαει πια!

ο ενας προσπαθησε να αναπτυξει την Ελλαδα παρολλα τα λαμογια που του ειχανε βαλει διπλα του ενω ο αλλος τοποθέτησε αχρηστους παντου για να μη τον ενοχλουν στην ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ πορεια της χωρας προς την αγκαλια για το ΔΝΤ!

Οι φιλοι μας οι Αμερικανοι, ενοχλήθηκαν τοσο πολυ απο την παρουσια και την πολιτική του χοντρού που ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ να ξαναβγει ενας πρωθυπουργος που θα επιχειρησει εστω και εμμεσα να μας βγαλει απο την αποκλειστκη κηδεμονια τους! Γιαυτο εφεραν το ΔΝΤ να μας κυβερναει απο δω και περα!

Βεβαια κατι τετοιο δεν προκειτε να σου το πουνε ουτε τα μεσημεριαναδικα, ουτε τα δελτια ειδησεων ουτε οι δημοσκοπησεις! Ανοιξτε ρε τα ματια σας επιτελους! Νομιζετε οτι εχετε και γνωμη, ζωα!

Το αν "πουλαει το παραμυθι" θα το δουμε οταν θα σφιξουν ακομα τα πραματα.
Το "προσπαθησε να αναπτυξει την Ελλαδα" καλο ανεκδοτο, αλλα εχω ακουσει και καλυτερα.
Τι να πουν οι ειδησεις και τα μεσημεριαναδικα οταν μιλανε τα κομματοσκυλα ?

ΥΓ. Το 2004 τον ψηφισα κι εγω τον χοντρο για να φυγουν οι κλεφτες του ΠΑΣΟΚ που ψηφιζα τοσα χρονια. Ε δεν ειναι και η μοναδικη μαλακια που εχω κανει στη ζωη μου.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το "προσπαθησε να αναπτυξει την Ελλαδα" καλο ανεκδοτο, αλλα εχω ακουσει και καλυτερα.

ΥΓ. Το 2004 τον ψηφισα κι εγω τον χοντρο για να φυγουν οι κλεφτες του ΠΑΣΟΚ που ψηφιζα τοσα χρονια. Ε δεν ειναι και η μοναδικη μαλακια που εχω κανει στη ζωη μου.
Τωρα ποιον θα ψηφισεις ?
Κανενα επιχειρηματια τυπου Βγενοπουλο?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

τις υπογραφες για το ξεκινημα του αγωγου ΔΕΝ τις εβαλε ο Τσαντ! Ξερεις , αυτος για τον οποιο ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ που ενελαβε ειπε οτι θα το επανεξεταει το θεμα για το αν ειναι "πρασινο"

τις υπογραφες για την cosco ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ο Τσαντ! Ξερεις, αυτη τη συμφωνια την οποια ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΤ ΒΓΗΚΕ ο Τσαντ δηλωσε οτι θα την ακυρωσει!

Την ακυρωση της παραγγελιας των ελλατωματικων F16 ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο Τσαντ! Ξερεις, αυτος που θα παραλαβει το αχρηστο C4I και τα υποβρύχια με παρκινσον...

Το ΒΕΤΟ στα Σκοπια, ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο Τσαντ, ξερεις, αυτος που ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ δηλωσε οτι καλυτερα μερικα στρεμματα γης λιγοτερα κ.λ.π κ.λ.π.

Την κουβεντα για την επεκταση των χωρικων μας υδατων στα 12 μιλια οπως δικαιουται η χωρα μας ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο Τσαντ, ξερεις αυτος που απο την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ μιλα για απωλεια της εθνικης κυριαρχιας και ουτε ενας δημοσιογραφος τον εχει ρωτησει τι εννοει...

Την αναγκη για εξοικονομηση χρηματων μεσω του παγωματος των μισθων ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο Τσαντ, ξερεις αυτος που υποσχοταν εμιρατα και δανιες και μας εκανε Ζιμπαμπουε!

Συνεχισε να ενημερωνεσαι και να διαμορφωνεις "αποψη" με βαση τα μεσημεριαναδικα, τις αξιοπιστες ειδησεις, και βεβαιως βεβαιως τις αμεμπτες εφημεριδες!

Ορισμενοι ανθρωποι ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ να εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν!

ΖΩΑ!

Επισκέπτης
ο ενας προσπαθησε να αναπτυξει την Ελλαδα παρολλα τα λαμογια που του ειχανε βαλει διπλα του ενω ο αλλος τοποθέτησε αχρηστους παντου για να μη τον ενοχλουν στην ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ πορεια της χωρας προς την αγκαλια για το ΔΝΤ!

Οι φιλοι μας οι Αμερικανοι, ενοχλήθηκαν τοσο πολυ απο την παρουσια και την πολιτική του χοντρού που ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ να ξαναβγει ενας πρωθυπουργος που θα επιχειρησει εστω και εμμεσα να μας βγαλει απο την αποκλειστκη κηδεμονια τους! Γιαυτο εφεραν το ΔΝΤ να μας κυβερναει απο δω και περα!
Ωκεανος γελιου η αλλιως ο καημος του ΝεοΔημοκρατη.

Επισκέπτης

Την επόμενη να ψηφίσεις και τον Αντώνη,που διέγραψε τον Παυλίδη και καθάρισε τη ΝΔ..

Επισκέπτης
τις υπογραφες για το ξεκινημα του αγωγου ΔΕΝ τις εβαλε ο Τσαντ! Ξερεις , αυτος για τον οποιο ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ που ενελαβε ειπε οτι θα το επανεξεταει το θεμα για το αν ειναι "πρασινο"

τις υπογραφες για την cosco ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ο Τσαντ! Ξερεις, αυτη τη συμφωνια την οποια ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΤ ΒΓΗΚΕ ο Τσαντ δηλωσε οτι θα την ακυρωσει!

Την ακυρωση της παραγγελιας των ελλατωματικων F16 ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο Τσαντ! Ξερεις, αυτος που θα παραλαβει το αχρηστο C4I και τα υποβρύχια με παρκινσον...

Το ΒΕΤΟ στα Σκοπια, ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο Τσαντ, ξερεις, αυτος που ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ δηλωσε οτι καλυτερα μερικα στρεμματα γης λιγοτερα κ.λ.π κ.λ.π.

Την κουβεντα για την επεκταση των χωρικων μας υδατων στα 12 μιλια οπως δικαιουται η χωρα μας ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο Τσαντ, ξερεις αυτος που απο την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ μιλα για απωλεια της εθνικης κυριαρχιας και ουτε ενας δημοσιογραφος τον εχει ρωτησει τι εννοει...

Την αναγκη για εξοικονομηση χρηματων μεσω του παγωματος των μισθων ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο Τσαντ, ξερεις αυτος που υποσχοταν εμιρατα και δανιες και μας εκανε Ζιμπαμπουε!

Συνεχισε να ενημερωνεσαι και να διαμορφωνεις "αποψη" με βαση τα μεσημεριαναδικα, τις αξιοπιστες ειδησεις, και βεβαιως βεβαιως τις αμεμπτες εφημεριδες!
Ορισμενοι ανθρωποι ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠ Ε να εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν!

ΖΩΑ!

Ο Γιωργάκης είναι γιατομπούτσο..το λύσαμε αυτό.
Δε με λες όμως ρε Μέμο από τη στιγμή που εξυμνείς το χοντρομαλάκα,τι εννοείς λέγοντας ότι:"Ορισμενοι ανθρωποι ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠ Ε να εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν!"?

Βάζεις και την πάρτη σου μέσα υποθέτω..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ωκεανος γελιου η αλλιως ο καημος του ΝεοΔημοκρατη.
Εσυ εισαι ενας απο αυτους που ΔΕ θαπρεπε να ψηφιζουν!

αντε καψε καμια τραπεζα τωρα, χρειαζονται ρευστοτητα οι φιλοι σας οι τραπεζιτες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
ήσουνα από πίσω του κάθε μέρα όταν έφευγε με την Μερσεντές?μπορείς να το επιβεβαιώσεις?

ήσουνα μέσα στο γραφείο του όταν....έτρωγε σουβλάκια?

άνοιξες το συρτάρι του να δεις το PS3?

μεγιστο ψεμα!
ο Κωστακης ειχε XBOX και οχι PS3!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Την επόμενη να ψηφίσεις και τον Αντώνη,που διέγραψε τον Παυλίδη και καθάρισε τη ΝΔ..

....σιγα  ρε  Αντωνακη  θα  σπασεις   τα ωα......διεγραψε  λεει  τον  ευκολο  στοχο  τον  Παυλιδη  :headbang:.....Αντωνακη  ,  αν  δεν  θες  να  πιασεις  13%   στις  επομενες  εκλογες  ,  διωξε  τους  Μειμαρακηδες  και   τα  λαμογια  που  τα  επαιρναν  απο  SIEMENS.....και  βεβαια  πρεπει   επιτελους  να  μας  πεις  τον  πραγματικο  λογο  που  εριξες  την ΝΔ  το  1993  και  που  βρηκες  τα  λεφτα  για να ιδρυσεις  κομμα  ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δε με λες όμως ρε Μέμο από τη στιγμή που εξυμνείς το χοντρομαλάκα,τι εννοείς λέγοντας ότι:"Ορισμενοι ανθρωποι ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠ Ε να εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν!"?

Εκτίμησε όμως ότι δεν σου είπε μαλακίες Προεκλογικά... ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

το προβλημα σας, ολων των "υποτιθεται" πολιτικοποιημενων αννθρωπων, ειναι πως ή πρεπει να τα ισοπεδωσετε όλα (ολοι ειναι ιδιοι) ή να κολλησετε κομματικη ταμπελα σε οποιον τολμησει να πει κατι θετικο για καποιον.

Λοιπον, δεν ειναι ολοι ιδιοι, και ο καθενας κρινεται με βαση το εργο του και οχι την πολιτικη του ταυτοτητα! Αν το γεγονος οτι τονιζοντας καποια (σαφως και δεν ηταν πρωθυπουργαρα ο χοντρος) απο τα θετικα πραγματα που εκανε κανει τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ να αισθανονται κομπλεξικα με τον υπαλληλο που υποστηριζουν δεν ειναι δικο μου προβλημα!

Η σωστη αντιμετωπιση στα λεγομενα μου, θα ηταν να μου πουν αν ειναι αληθεια η ψεμματα! Το γνωστο κολπακι οτι εσυ που λες καλα για το χοντρο εισαι ΝΔ, και καλα για να φυγει η προσοχη απο τα ΙΔΙΑ τα επιχειρηματα και να ασχοληθουμε με κομματικες μπουρδιτσες εχει καταντησει ηλιθιο και κουραστικο!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μεμο ,αυτο το "ζωα !" μου θυμιζει Βασιλη Λεβεντη .
Μηπως πρεπει να το αλλαξεις σε "θυματα ,εξαπατημενοι " κ.τ.λ.
χρησιμοποιω την εκφραση εβραιου πολιτικου:"ο ψηφοφορος ειναι ενα ζωο που ψηφιζει"

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
χρησιμοποιω την εκφραση εβραιου πολιτικου:"ο ψηφοφορος ειναι ενα ζωο που ψηφιζει"
έλα ρε μεμάκο!
όποιος λέει τα πράγματα με τ ονομά τους, αντίθετα μ αυτά που ταϊζουν τα κανάλια, είναι κομματόσκυλο,εξυμνεί το χοντρό,έχει καημό και άλλα τέτοια......

άστους να τρώνε το κουτόχορτο που τους έδιναν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τα κανάλια με το "εκλογές τώρα" και το PS3!
και τώρα που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι μάλλον τους κοροϊδευουν με το "Ο Γιώργος προσπαθεί να μας σώσει"  δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί ο χοντρός να μην ήταν και τόοοοοσο όσο θέλαν να πλασάρουν τα ΜΜΕ τους. ;)

η κάθε αντίθετη άποψη αντιμετωπίζεται ως γραφική (μια και δεν το λένε τα κανάλια) και σε παράθεση επιχειρημάτων οι απαντησεις είναι άλλανντάλλον. :jerking:

Βάλε ξανα το βίντεο της Μπενάκη ρε αγόρι μου μπας και φυγουν οι μπακλαβάδες απ τα μάτια καποιων. :booty: :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom