Γι'αυτο μενουν ...σε μονοκατοικια !Και οι 2 άχρηστοι είναι...ούτε για διαχειριστές πολυκατοικίας δεν κάνουν...
Για να μην αναγκαστουν ,οταν ερθει η σειρα τους να γινουν διαχειριστες !
Γι'αυτο μενουν ...σε μονοκατοικια !Και οι 2 άχρηστοι είναι...ούτε για διαχειριστές πολυκατοικίας δεν κάνουν...
ασε ρε φιλε πια με το παραμυθι οτι ολοι ητανε το ιδιο! δε πουλαει πια!
ο ενας προσπαθησε να αναπτυξει την Ελλαδα παρολλα τα λαμογια που του ειχανε βαλει διπλα του ενω ο αλλος τοποθέτησε αχρηστους παντου για να μη τον ενοχλουν στην ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ πορεια της χωρας προς την αγκαλια για το ΔΝΤ!
Οι φιλοι μας οι Αμερικανοι, ενοχλήθηκαν τοσο πολυ απο την παρουσια και την πολιτική του χοντρού που ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ να ξαναβγει ενας πρωθυπουργος που θα επιχειρησει εστω και εμμεσα να μας βγαλει απο την αποκλειστκη κηδεμονια τους! Γιαυτο εφεραν το ΔΝΤ να μας κυβερναει απο δω και περα!
Βεβαια κατι τετοιο δεν προκειτε να σου το πουνε ουτε τα μεσημεριαναδικα, ουτε τα δελτια ειδησεων ουτε οι δημοσκοπησεις! Ανοιξτε ρε τα ματια σας επιτελους! Νομιζετε οτι εχετε και γνωμη, ζωα!
Τωρα ποιον θα ψηφισεις ?Το αν "πουλαει το παραμυθι" θα το δουμε οταν θα σφιξουν ακομα τα πραματα.
Το "προσπαθησε να αναπτυξει την Ελλαδα" καλο ανεκδοτο, αλλα εχω ακουσει και καλυτερα.
Τι να πουν οι ειδησεις και τα μεσημεριαναδικα οταν μιλανε τα κομματοσκυλα ?
ΥΓ. Το 2004 τον ψηφισα κι εγω τον χοντρο για να φυγουν οι κλεφτες του ΠΑΣΟΚ που ψηφιζα τοσα χρονια. Ε δεν ειναι και η μοναδικη μαλακια που εχω κανει στη ζωη μου.
Τωρα ποιον θα ψηφισεις ?
Κανενα επιχειρηματια τυπου Βγενοπουλο?
Ουδεν σχολιον.Ο κωστάκης μπορούσε αλλά βαριόταν...
τις υπογραφες για το ξεκινημα του αγωγου ΔΕΝ τις εβαλε ο Τσαντ! Ξερεις , αυτος για τον οποιο ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ που ενελαβε ειπε οτι θα το επανεξεταει το θεμα για το αν ειναι "πρασινο"Το αν "πουλαει το παραμυθι" θα το δουμε οταν θα σφιξουν ακομα τα πραματα.
Το "προσπαθησε να αναπτυξει την Ελλαδα" καλο ανεκδοτο, αλλα εχω ακουσει και καλυτερα.
Τι να πουν οι ειδησεις και τα μεσημεριαναδικα οταν μιλανε τα κομματοσκυλα ?
ΥΓ. Το 2004 τον ψηφισα κι εγω τον χοντρο για να φυγουν οι κλεφτες του ΠΑΣΟΚ που ψηφιζα τοσα χρονια. Ε δεν ειναι και η μοναδικη μαλακια που εχω κανει στη ζωη μου.
Μπαμ κανει!Στις βουλευτικες ψηφισα Τσιριζα.
Ωκεανος γελιου η αλλιως ο καημος του ΝεοΔημοκρατη.ο ενας προσπαθησε να αναπτυξει την Ελλαδα παρολλα τα λαμογια που του ειχανε βαλει διπλα του ενω ο αλλος τοποθέτησε αχρηστους παντου για να μη τον ενοχλουν στην ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ πορεια της χωρας προς την αγκαλια για το ΔΝΤ!
Οι φιλοι μας οι Αμερικανοι, ενοχλήθηκαν τοσο πολυ απο την παρουσια και την πολιτική του χοντρού που ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ να ξαναβγει ενας πρωθυπουργος που θα επιχειρησει εστω και εμμεσα να μας βγαλει απο την αποκλειστκη κηδεμονια τους! Γιαυτο εφεραν το ΔΝΤ να μας κυβερναει απο δω και περα!
Μεμο ,αυτο το "ζωα !" μου θυμιζει Βασιλη Λεβεντη .
τις υπογραφες για το ξεκινημα του αγωγου ΔΕΝ τις εβαλε ο Τσαντ! Ξερεις , αυτος για τον οποιο ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ που ενελαβε ειπε οτι θα το επανεξεταει το θεμα για το αν ειναι "πρασινο"
τις υπογραφες για την cosco ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ο Τσαντ! Ξερεις, αυτη τη συμφωνια την οποια ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΤ ΒΓΗΚΕ ο Τσαντ δηλωσε οτι θα την ακυρωσει!
Την ακυρωση της παραγγελιας των ελλατωματικων F16 ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο Τσαντ! Ξερεις, αυτος που θα παραλαβει το αχρηστο C4I και τα υποβρύχια με παρκινσον...
Το ΒΕΤΟ στα Σκοπια, ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο Τσαντ, ξερεις, αυτος που ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ δηλωσε οτι καλυτερα μερικα στρεμματα γης λιγοτερα κ.λ.π κ.λ.π.
Την κουβεντα για την επεκταση των χωρικων μας υδατων στα 12 μιλια οπως δικαιουται η χωρα μας ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο Τσαντ, ξερεις αυτος που απο την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ μιλα για απωλεια της εθνικης κυριαρχιας και ουτε ενας δημοσιογραφος τον εχει ρωτησει τι εννοει...
Την αναγκη για εξοικονομηση χρηματων μεσω του παγωματος των μισθων ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο Τσαντ, ξερεις αυτος που υποσχοταν εμιρατα και δανιες και μας εκανε Ζιμπαμπουε!
Συνεχισε να ενημερωνεσαι και να διαμορφωνεις "αποψη" με βαση τα μεσημεριαναδικα, τις αξιοπιστες ειδησεις, και βεβαιως βεβαιως τις αμεμπτες εφημεριδες!
Ορισμενοι ανθρωποι ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠ Ε να εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν!
ΖΩΑ!
Εσυ εισαι ενας απο αυτους που ΔΕ θαπρεπε να ψηφιζουν!Ωκεανος γελιου η αλλιως ο καημος του ΝεοΔημοκρατη.
ήσουνα από πίσω του κάθε μέρα όταν έφευγε με την Μερσεντές?μπορείς να το επιβεβαιώσεις?
ήσουνα μέσα στο γραφείο του όταν....έτρωγε σουβλάκια?
άνοιξες το συρτάρι του να δεις το PS3?
Να ξερες ποσοι ΚΑΜΜΕΝΟΙ κυκλοφορουν που ψηφιζουν...Εσυ εισαι ενας απο αυτους που ΔΕ θαπρεπε να ψηφιζουν!
Την επόμενη να ψηφίσεις και τον Αντώνη,που διέγραψε τον Παυλίδη και καθάρισε τη ΝΔ..
Ο Γιωργάκης είναι γιατομπούτσο..το λύσαμε αυτό.
Δε με λες όμως ρε Μέμο από τη στιγμή που εξυμνείς το χοντρομαλάκα,τι εννοείς λέγοντας ότι:"Ορισμενοι ανθρωποι ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠ Ε να εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν!"?
Βάζεις και την πάρτη σου μέσα υποθέτω..
και βεβαια πρεπει επιτελους να μας πεις τον πραγματικο λογο που εριξες την ΝΔ το 1993 και που βρηκες τα λεφτα για να ιδρυσεις κομμα ;)
το προβλημα σας, ολων των "υποτιθεται" πολιτικοποιημενων αννθρωπων, ειναι πως ή πρεπει να τα ισοπεδωσετε όλα (ολοι ειναι ιδιοι) ή να κολλησετε κομματικη ταμπελα σε οποιον τολμησει να πει κατι θετικο για καποιον.Ο Γιωργάκης είναι γιατομπούτσο..το λύσαμε αυτό.
Δε με λες όμως ρε Μέμο από τη στιγμή που εξυμνείς το χοντρομαλάκα,τι εννοείς λέγοντας ότι:"Ορισμενοι ανθρωποι ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠ Ε να εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν!"?
Βάζεις και την πάρτη σου μέσα υποθέτω..
χρησιμοποιω την εκφραση εβραιου πολιτικου:"ο ψηφοφορος ειναι ενα ζωο που ψηφιζει"Μεμο ,αυτο το "ζωα !" μου θυμιζει Βασιλη Λεβεντη .
Μηπως πρεπει να το αλλαξεις σε "θυματα ,εξαπατημενοι " κ.τ.λ.
έλα ρε μεμάκο!χρησιμοποιω την εκφραση εβραιου πολιτικου:"ο ψηφοφορος ειναι ενα ζωο που ψηφιζει"