Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κλάαααααψτε στράκια.

www.express.gr/news/politics/268149oz_20100218268149.php3]Γ. Καρατζαφέρης: Eίχαμε υποτιμήσει τον Γ. Παπανδρέου[/url]

«Ως πρόσωπο, τον είχαμε υποτιμήσει λίγο, είχαμε μείνει στο υποκοριστικό. Η διαπίστωσή η δική μου, όταν πηγαίνουμε στα βαθιά, βλέπω ότι αντέχει, είναι καλή η επίδοσή του και η αναπνοή του, που σημαίνει ότι είμαι τουλάχιστον λίγο πιο ήσυχος από ότι ήμουν στις 4 Οκτωβρίου, σχετικά με τη δυνατότητα του τιμονιέρη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται βοήθεια, ότι κι αυτός αντιλαμβάνεται ότι στο εσωτερικό του θέλει μία κορτιζόνη και αυτός είναι ο ρόλος μου…»

karatzaferis+psinakis.jpg

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Κλάαααααψτε στράκια.

www.express.gr/news/politics/268149oz_20100218268149.php3]Γ. Καρατζαφέρης: Eίχαμε υποτιμήσει τον Γ. Παπανδρέου[/url]

«Ως πρόσωπο, τον είχαμε υποτιμήσει λίγο, είχαμε μείνει στο υποκοριστικό. Η διαπίστωσή η δική μου, όταν πηγαίνουμε στα βαθιά, βλέπω ότι αντέχει, είναι καλή η επίδοσή του και η αναπνοή του, που σημαίνει ότι είμαι τουλάχιστον λίγο πιο ήσυχος από ότι ήμουν στις 4 Οκτωβρίου, σχετικά με τη δυνατότητα του τιμονιέρη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται βοήθεια, ότι κι αυτός αντιλαμβάνεται ότι στο εσωτερικό του θέλει μία κορτιζόνη και αυτός είναι ο ρόλος μου…»
ετσι ετσι!

απανωτοι οργασμοι σημερα για το Σαυρουκο!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Κλάαααααψτε στράκια.

Καλά μωρή σαύρα αυτά που ποστάρεις είναι παλιά...

το κάναμε για το "εθνικό συμφέρον"

άντε να σου γράψω ένα στοίχο...χεχεχε

Τώρα λέμε άλλα ΑΛΛΑ αλλά μάλλον έχεις χάσει την ΜΠΑΛΑ

ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΕΜΕ.. :uglystupid:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Γουστάρεις να σου δώσει τα χύσια του μωρή λούγκρα; :2funny:
πιεξουλα, αντε να γραψεις στο κοσμοπολιταν και στα θεματα που απασχολουνε τα υπολοιπα κοριτσακια, εδω ειναι για αγορακια!

τα οποια δε γαμανε πουστρακια!

τζαμπα τριβεσαι

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Που ειναι η λουγκρα ο πιεξουλης να μας πει για το 'καλο ΔΝΤ' που 'καταφερε να μας χωσει ο GAP'
ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ...
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΙΑ!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Που ειναι η λουγκρα ο πιεξουλης να μας πει για το 'καλο ΔΝΤ' που 'καταφερε να μας χωσει ο GAP'
ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ...
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΙΑ!
ο πιεξουλης ειναι βολεμενος σε τεχνικη εταιρεια που θα κανει παρτη τωρα με τον γ.α.π, γιατι νομιζεις οτι σκουζει;; ειναι και καποια αλλα λαμογια σε γραφεια τυπου υπουργειων και το παιζουν προοδευτικοι......

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
το ΠΑΣΟΚ χαρίζει ποινές σε εμπόρους ναρκωτικών και σε λαμόγια του κοινού ποινικου δηκαίου για να διορηστουν σε δήμους και αλλού δείτε σχετικά
Μια εβδομάδα περιμένω να πάρω μια απάντηση για αυτό το αίσχος αλλά τα ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ μούγκα  :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Ε, αφού καθάρισε -για άλλη μια φορά- για τη Δημοκρατία ο Μητσοτάκης,
γιατί ανησυχείς;

Οι θεσμοί και η ομαλότης είναι ασφαλείς.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν με ξενίζει η στάση του εν λόγω.. πάντα οι πάσης φύσεως λαικιστές θεωρούσαν την δικαιοσύνη ώς παίγνιο και ότι οι αποφάσεις της θα πρέπει να συνάδουν προς το κοινόν αίσθημα (φυσικά όπως το αντιλαμβάνονται αυτοί).. ζητούν μία δικαιοσύνη κατά παραγγελίαν, την οποίαν θα έχουν υποχείριον και εις την οποία θα είναι εις θέσιν να επιβάλλουν τις ορέξεις τους (ορμές τους για να είμαι συμβατός με τον παρόντα ιστότοπο)...

ο Καστανίδης είναι ένας τραγικός καραγκίοζης, εκ των νεωτάτων χρόνων του σφουγκοκωλάριος της εκάστοτε επικρατούσας εις το ΠΑΣΟΚ τάσης, μειωμένης πνευματικής αντίληψης .. το μόνο δια το οποίο δεν μπορεί να καταηγορηθεί είναι χρηματισμός (τουλάχιστον δεν έχει γίνει ευρέως γνωστόν κάτι παρόμοιον)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Από τη στιγμή που καθάρισε για Κυριάκο και Ντόρα, ο Ζαγοριανός έχει ανακυρηχθεί επίτιμο μέλος της Αγίας Οικογένειας.
:2funny:

ο Ζαγοριανός θα έπρεπε να έχει ήδη ανδριάντα του στην είσοδο των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ φίλε μου γιατί με την συμπεριφορά του σκέπασε τις λαμογιές των κυβερνήσεων του κινέζου (στις οποίες πολλοί από τους σημερινούς υπέρμαχους της αγνότητας ήταν υπουργοί και μεγαλοστελέχη).. οπως εκεί θα έπρεπε να υπάρχει και ανδριάντας του μπουχέσα του καραμανλή, ο οποίος το 2004 όταν ανέλαβε την εξουσία δεν ξεβρώμισε τον τόπο από τα λαμόγια που κυβέρνησαν αλλά άφησε και τα δικά του τα σκατά να βγούν στους δρόμους με αποτέλεσμα να καταφέρουν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι τα προηγούμενα σκατά μυρίζαν τριαντάφυλλο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Stories

Νέο!