Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
μισό να ψάξω τι είναι το CSD, το LSD, το CSI, και το GFE και τα ξαναλέμε.
ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εχει γιομίσει η ελλας ανορθόγραφους άνεργους κολοσσούς της επιστήμης.....
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αν ισχύει αυτό τότε τα πράγματα είναι ίσως ακόμη χειρότερα, είναι αδιανόητο να είναι σε θέσεις δύναμης (γιατί και οι παπάδες εκεί βρίσκονται) άτομα που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την εποχή μας.
Οι πνευματικοί ηγέτες της χώρας δηλαδή (λέμε τώρα) είναι δεινόσαυροι??????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε, τουλάχιστον το προσπαθείς... σε 20 χρόνια θα μπορείς να ξεχωρίσεις τον αυνάν από τον ανάν
χαχαχαχα
έτσι έτσι
χα0χα0χα0χα0
γέλα σαν μαλάκας και έλα αύριο να μας λές ότι φεύγεις πάλι.
θα σου έγραφα και άλλα ποσοστά εδώ σαν εκείνα που σου έγραψα την άλλη φορά και μπέρδδεψες τα μπούτια σου.
περίεργο να είσαι προγραμματιστής και να μην ξέρεις λίγο στατιστική... πως στο διάολο βγάζεις κατανομές, πως ελέγχεις σφάλματα;
θα σε αφήσω να λες ότι θες... μην κλείσεις τo pc έτσι ξαφνικά πάλι, έχει σημαντικά ματς στο πρωτάθλημα σήμερα.... θέλουμε τις συμβουλές σου :uglystupid:

ούτε στατιστική ξέρω ούτε πιθανότητες ούτε ν ανά κ, ούτε τριπλά, ούτε όρια, ούτε κατανομή γκάους, ούτε φιμπονάτσι.....
Είμαι αγράμματος αμόρφωτος και δεν έχω καμμιά σχέση με τις επιστήμες. Αφού δεν ξέρω τι είναι το CSD.....
συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αν ισχύει αυτό τότε τα πράγματα είναι ίσως ακόμη χειρότερα, είναι αδιανόητο να είναι σε θέσεις δύναμης (γιατί και οι παπάδες εκεί βρίσκονται) άτομα που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την εποχή μας.
Οι πνευματικοί ηγέτες της χώρας δηλαδή (λέμε τώρα) είναι δεινόσαυροι??????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσύ τα ξέρης όλα

ούτε στατιστική ξέρω ούτε πιθανότητες ούτε ν ανά κ, ούτε τριπλά, ούτε όρια, ούτε κατανομή γκάους, ούτε φιμπονάτσι.....
Είμαι αγράμματος αμόρφωτος και δεν έχω καμμιά σχέση με τις επιστήμες. Αφού δεν ξέρω τι είναι το CSD.....
συνέχισε να μας διασκεδάζεις.
γεμίζεις το φόρουμ με την σοφία σου ... αυτό είναι πάνω από όλες τις επιστήμες.
ξέρεις και ορθογραφία... άρα είσαι υπεράνθρωπος.
άσε που μετά το σεπτέμβριο του '98 όλοι γίνανε πανέξυπνοι phd σε όλους τους τομείς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ τα ξέρης όλα
άσε που μετά το σεπτέμβριο του '98 όλοι γίνανε πανέξυπνοι phd σε όλους τους τομείς

πάνε να κλάψεις για τη μπεζίνα και ζήτα από το μπαμπά να σου δώκει παραπάνω χαρτζιλίκι να βγάλεις τη γκόμενα τσάρκα.

μέχρι να πάρεις πτυχίο μπορείς να ξαναπεράσεις από το δημοτικό το εσπερινό για να μην ξεφτιλίζεσαι όταν μιλάς για των Ελληνων τα ιερά και για την μόρφωσή σου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
εσύ τα ξέρης όλα

Είναι αποδεδειγμένο ότι η γλωσσική ημιμάθεια των νεοελλήνων σηματοδοτήθηκε από τότε που πραξικοπηματικά επιβλήθηκε ή δημοτική........
άν  έχεις νού άνελησέτο......
υ.γ Είμαι gay για αύτό τά ξέρω όλα !!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι αποδεδειγμένο ότι η γλωσσική ημιμάθεια των νεοελλήνων σηματοδοτήθηκε από τότε που πραξικοπηματικά επιβλήθηκε ή δημοτική........
το δύδιμα δε δηλεί ημιμάθεια αλλά Αμάθεια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γιατι τοσο κολημα με την ορθογραφια ρε?στο φορουμ του μπαμπινιωτη γραφουμε?οταν ημουνα σχολειο εγραφα καλυτερα με τον καιρο τα ξεχασα τι να κανω?τον μακρυγιαννη θα τον λιθοβολουσατε εδω?μπορει πολλοι εδω μεσα να μην τα καταφερνουμε καλα αλλα η σκεψη μας μετραει σωστα?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Καί ό άγνωστικιστής βρίσκεται κάπου στή μέση !!!!!!!!1

Επισκέπτης
Μόλις 1 στους 10 πολίτες θεωρεί δίκαια τα νέα μέτρα

Τη διαφωνία του προς τα νέα μέτρα της κυβέρνησης εκφράζει το 40,4% των πολιτών, ενώ, αντιθέτως, σύμφωνους βρίσκει το 36,5%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής». Οι πολίτες εμφανίζονται αντίθετοι στην επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ηλεκτρικό ρεύμα, στην αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ κατά 2% και το πάγωμα όλων των συντάξεων για το 2010 είναι οι πολίτες και υπέρ των περικοπών στις κρατικές δαπάνες.

Μάλλον αντίθετο είναι το 7,5% των ερωτηθέντων με τα νέα μέτρα λιτότητας και μάλλον υπέρ το 10,1%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η οποία πραγματοποιήθηκε 2 ημέρες μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση σε δείγμα 1.044 ατόμων.

Άδικα κρίνονται από 35,6% των ερωτηθέντων τα νέα μέτρα λιτότητας και δίκαια από το 9%. Ωστόσο, μάλλον δίκαια χαρακτηρίζονται από το 31,2% και μάλλον άδικα από το 12,9%.

Όπως αναφέρει «Το Βήμα», οι Έλληνες πολίτες απαντούν και σε αυτή τη δημοσκόπηση με τη λογική «πρέπει να ληφθούν επώδυνα μέτρα, αρκεί να μη με θίγουν προσωπικά». Η συντριπτική πλειοψηφία ( 93,2%) τάσσεται υπέρ της μείωσης των αποδοχών του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, των υπουργών, των βουλευτών και των γενικών γραμματέων, ενώ το 87% υπέρ της μείωσης των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων και των δικαστικών.

Οι πολίτες διαφωνούν, σε ποσοστό 67,4%, με την περικοπή του 30% των επιδομάτων Πάσχα, αδείας και Χριστουγέννων και με τη μείωση του προϋπολογισμού του υπουργείου Παιδείας, κατά 74,3%. Αντιθέτως, συμφωνούν (94%) με την αύξηση της φορολογίας στα είδη πολυτελείας και με την αύξηση της φορολογίας στα ποτά και στα τσιγάρα(82,6%).

Τέλος, διαφωνούν με την αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα (63,8%), με την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ (64,2%) και με την επιβολή ειδικού φόρου στους λογαριασμούς της ΔΕΗ (85,7%).

Σύμφωνα με αντίστοιχη δημοσκόπηση της Public Issue για την τηλεόραση του Σκάι, οι 9 στους 10 δημόσιους υπαλλήλους δηλώνουν αντίθετοι στην περικοπή των δώρων και των επιδομάτων τους. Στο ίδιο ερώτημα, διαφωνία εκφράζουν οι εργοδότες σε ποσοστό 61%, οι μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα (76%) και οι συνταξιούχοι (68%).

Την αντίθεσή τους στο πάγωμα των συντάξεων εκφράζει το 81% των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα ενώ οι εργαζόμενοι του δημοσίου διαφωνούν σε ποσοστό 79%. Όσο για τους συνταξιούχους, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 66% αυτών είναι αντίθετοι.

Χθες, Παρασκευή, οι πολίτες εξέφρασαν μαζικά την αντίθεσή τους στα νέα κυβερνητικά μέτρα, με μπαράζ κινητοποιήσεων. Επικράτησε ένταση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο Μανώλης Γλέζος και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος.

Y.Γ.Μόλις 1 στους 10 πολίτες είναι εντελώς μαλάκας ή κερδίζει!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάνε να κλάψεις για τη μπεζίνα και ζήτα από το μπαμπά να σου δώκει παραπάνω χαρτζιλίκι να βγάλεις τη γκόμενα τσάρκα.

μέχρι να πάρεις πτυχίο μπορείς να ξαναπεράσεις από το δημοτικό το εσπερινό για να μην ξεφτιλίζεσαι όταν μιλάς για των Ελληνων τα ιερά και για την μόρφωσή σου.
άρτια τα σχόλιά σου... όταν δεν χαχανίζεις σαν 15χρονο, βγάζεις μεγάλη ποικιλία θεμάτων προς συζήτηση.

δεν έχουν καμία σχέση να κάνουν οι βαρβαρισμοί με την δημοτική και την καθαρεύουσα.
1ον πρέπει να καταλάβεις αν το παιδί έχει κάποια μορφή δυσλεξίας, εγώ προσωπικά ούτε καλή ανάγνωση μπορώ να κάνω πόσο μάλλον 100% σωστή ορθογραφία(το ξέρω ότι δίνω λαβές στον επιστήμονα περσόνα να μου πει να ξεκινήσω από το νηπιαγωγείο, αλλά όταν δεν έχεις τρόπο να την πεις σε κάποιον, ασχολείσαι με μικροπρέπειες τέτοιου είδους και τις μεγαλοποιείς/επαναλαμβάνεις για να έχεις κάτι να πεις ως αντίλογο. είναι λογική του κώλου αυτή)

2ον πρέπει να έχεις ένα σωστό σύστημα παιδείας να μην βασίζεται στην παπαγαλία , ούτε να έχεις το σύστημα του ξύλου πόσο μάλλον το σημερινό του χαβαλέ

και 3ον να προσπαθείς να μπορείς να πάρεις από το κάθε παιδί "every ounce" από τις δυνατότητες που έχει. αν ήξερε ο μαλάκας που ασχολείτε με την ορθογραφία ότι αυτός που πάγωσε την παραγωγή του cell, επεξεργαστή του PS3, πόσα λάθη κάνει στις παραδόσεις του μαθήματος του θα έβγαζε σπυριά.
αλλά παίρνουμε την  :jerking: και την εξαργυρώνουμε σε πτυχία και εν τέλει σε έπαρση εδώ μέσα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Όπως αναφέρει «Το Βήμα», οι Έλληνες πολίτες απαντούν και σε αυτή τη δημοσκόπηση με τη λογική «πρέπει να ληφθούν επώδυνα μέτρα, αρκεί να μη με θίγουν προσωπικά».
:2funny: :2funny: :2funny:...και ποιον θα θιγούν ρε πασοκομπαγλαμάδες τα μέτρα του μαλάκα του ανθελληνα του Τζέφρυ που ψηφίσατε?
Τους Ελοχίμ?Τους Νεφελίμ?Τους πακιστανο-αραπάδες του Τζέφρυ? :2funny: :2funny: :2funny:
ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΣΑΣ!!!! :rockon: :2funny: :grin: Ε ρε κουνια που σας κουνάγε
Ολόκληρο άρθρο στη πασοκοφυλλάδα και μια μόνο μικρή γραμμή αλήθειας για το θολώμενο μυαλό των
Πασοκάνθρωπων κατοικων του Πασοκισταν που ηδη αρχίζουν να γαβγιζουν για το μαλακα το Τζεφρυ που ψηφισανε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
άρτια τα σχόλιά σου... όταν δεν χαχανίζεις σαν 15χρονο, βγάζεις μεγάλη ποικιλία θεμάτων προς συζήτηση.

δεν έχουν καμία σχέση να κάνουν οι βαρβαρισμοί με την δημοτική και την καθαρεύουσα.
1ον πρέπει να καταλάβεις αν το παιδί έχει κάποια μορφή δυσλεξίας, εγώ προσωπικά ούτε καλή ανάγνωση μπορώ να κάνω πόσο μάλλον 100% σωστή ορθογραφία(το ξέρω ότι δίνω λαβές στον επιστήμονα περσόνα να μου πει να ξεκινήσω από το νηπιαγωγείο, αλλά όταν δεν έχεις τρόπο να την πεις σε κάποιον, ασχολείσαι με μικροπρέπειες τέτοιου είδους και τις μεγαλοποιείς/επαναλαμβάνεις για να έχεις κάτι να πεις ως αντίλογο. είναι λογική του κώλου αυτή)

2ον πρέπει να έχεις ένα σωστό σύστημα παιδείας να μην βασίζεται στην παπαγαλία , ούτε να έχεις το σύστημα του ξύλου πόσο μάλλον το σημερινό του χαβαλέ

και 3ον να προσπαθείς να μπορείς να πάρεις από το κάθε παιδί "every ounce" από τις δυνατότητες που έχει. αν ήξερε ο μαλάκας που ασχολείτε με την ορθογραφία ότι αυτός που πάγωσε την παραγωγή του cell, επεξεργαστή του PS3, πόσα λάθη κάνει στις παραδόσεις του μαθήματος του θα έβγαζε σπυριά.
αλλά κάνουμε την  :jerking: και την εξαργυρώνουμε σε πτυχία και εν τέλει σε έπαρση εδώ μέσα.

Το μεγάλο μου πρόβλημα όμως με αυτά που γράφεις είναι τό ύφάκι σου  ηθελημένο ή άθελά σου.
Όσο και να παλεύεις ούτε η καθαρεύουσα καταργήθηκε με νόμο ούτε η δημοτική επιβλήθηκε με νόμο.
Στο φιλελεύθερο και δημοκρατικό ελληνικό κράτος καθένας είναι ελεύθερος να μιλά και να γράφει σε όποια μορφή της ελληνικής του γουστάρει....... κρίνεται???????
Εξάλλου κάποιος κρίνεται.....πρέπει να κρίνεται από το τι λέει και όχι πώς το εκφέρει.
Σιγά μη δημιουργήσουμε και κανένα εκτελεστικό απόσπασμα για τους αμετανόητους!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε παπάρα.
δε θα αρχίσω τα μπινελίκια......
ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΦΑΙΑΣ χρειάζεται ένας άνθρωπος που μας ζαλίζει τα πελέ για τις γνώσεις του στην πληροφορική χωρίς ακόμα να έχει πάρει πτυχίο να γράφει το [size=18pt]δΥδΙμα[/size]σωστά;

ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ φορές είδε στην τηλεόραση στις εφημερίδες στο ίντερνετ, στα περιοδικά
το "ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ"
Πόση ΦΑΙΑ χρειάζεται ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ για να εκπαιδεύσεις έναν μελλοντικό επιστήμονα να γράφει και να χρησιμοποιεί τη γλώσσα του ΣΩΣΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ;

αρχισε τώρα πάλι να μας ρωτάς για το CSD φοιτητάκο.
αρκετά για σήμερα.

Επισκέπτης
Πάντως είναι η νοοτροπία του Ελλήνα όλοι για έναν και ένας για όλους,καθαρά σαν τους σωματοφύλακες!!! :cheesy:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε παπάρα.
δε θα αρχίσω τα μπινελίκια......
ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΦΑΙΑΣ χρειάζεται ένας άνθρωπος που μας ζαλίζει τα πελέ για τις γνώσεις του στην πληροφορική χωρίς ακόμα να έχει πάρει πτυχίο να γράφει το [size=18pt]δΥδΙμα[/size]σωστά;

ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ φορές είδε στην τηλεόραση στις εφημερίδες στο ίντερνετ, στα περιοδικά
το "ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ"
Πόση ΦΑΙΑ χρειάζεται ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ για να εκπαιδεύσεις έναν μελλοντικό επιστήμονα να γράφει και να χρησιμοποιεί τη γλώσσα του ΣΩΣΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ;

αρχισε τώρα πάλι να μας ρωτάς για το CSD φοιτητάκο.
αρκετά για σήμερα.
καλά θα πάθεις τίποτα μην ζορίζεσαι θα κλάσεις κανένα αρχίδι και θα αυτοτραυματιστείς.
εσύ από την τελεβιζιόν έμαθες ορθογραφία;
σπούδασες και στην σχολή του μαλέλη; :uglystupid:
όπως γουστάρω θα τα γράφω και εσύ κάτσε να γαυγίζεις σαν παλιόσκυλο.
ουστ από εδώ μωρή τραβέλω που θα μας κάνεις και κύρηγμα... αποφάσισε πόσα πτυχία μας μοστράρεις κάθε φορά και πόσα λεφτά έχει ο μπαμπάς σου μανιαμούνια κάνε μια σούμα και έλα κλάσε μας μια μάντρα καλαμπαλίκια

Πάντως είναι η νοοτροπία του Ελλήνα όλοι για έναν και ένας για όλους,καθαρά σαν τους σωματοφύλακες!!! :cheesy:
ο καθενας για την πάρτυ του θα έλεγα :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά θα πάθεις τίποτα μην ζορίζεσαι θα κλάσεις κανένα αρχίδι και θα αυτοτραυματιστείς.
εσύ από την τελεβιζιόν έμαθες ορθογραφία;
σπούδασες και στην σχολή του μαλέλη; :uglystupid:
όπως γουστάρω θα τα γράφω και εσύ κάτσε να γαυγίζεις σαν παλιόσκυλο.
ουστ από εδώ μωρή τραβέλω που θα μας κάνεις και κύρηγμα... αποφάσισε πόσα πτυχία μας μοστράρεις κάθε φορά και πόσα λεφτά έχει ο μπαμπάς σου μανιαμούνια κάνε μια σούμα και έλα κλάσε μας μια μάντρα καλαμπαλίκια

ο καθενας για την πάρτυ του θα έλεγα :grin:

κομπλεξάκο, εκτός του ότι έχεις γίνει παντελώς ρεζίλι κλείνοντας να πούμε:

1.
ελληνικά δε θα μάθεις ποτέ
2.
λεφτά πολλά δε θα βγάλεις ποτέ
3.
κλάψε όσο θες.
και ψάχνε φτηνή μπεζίνα.

δε σε γαμάω.

Επισκέπτης
Ρε μαλάκες μην γεμίσετε όλο το θρεντ με καυγά για το ορθογραφικό του Τσολιά στην λέξη δίδυμος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το μεγάλο μου πρόβλημα όμως με αυτά που γράφεις είναι τό ύφάκι σου  ηθελημένο ή άθελά σου.
Όσο και να παλεύεις ούτε η καθαρεύουσα καταργήθηκε με νόμο ούτε η δημοτική επιβλήθηκε με νόμο.
Στο φιλελεύθερο και δημοκρατικό ελληνικό κράτος καθένας είναι ελεύθερος να μιλά και να γράφει σε όποια μορφή της ελληνικής του γουστάρει....... κρίνεται???????
Εξάλλου κάποιος κρίνεται.....πρέπει να κρίνεται από το τι λέει και όχι πώς το εκφέρει.
Σιγά μη δημιουργήσουμε και κανένα εκτελεστικό απόσπασμα για τους αμετανόητους!!!!!!!!!
το ύφος μου θα είναι πάντα τέτοιο όταν θα έχω να κάνω με μισάνθρωπους που κοιτάνε μην φύγει κανένα σημείο στήξης ή κανένα φωνήεν.

την ουσία κοιτάω σε αυτά που διαβάζω και λεπτομέρειες λες και είμαι διορθωτής σε καμία θεωρητική σχολή.
με κάτι τρόμπες σαν τον άλλο νομίζεις ότι δίνεις ασεπ εδώ μέσα, και κρίνεται το μέλλον σου,
αλλά δεν τον αδικώ... είχε χέσει μαλλί από λύκο την άλλη φορά και παραμιλούσε μόνος του... μέχρι και αποχαιρετιστήριο ποστ είχε κάνει και νομίζω έβαλε να του το σβήσουν αργότερα :2funny:. λογικό είναι να με κυνηγάει δεξιά και αριστερά... δεν θα ξεχάσει για καιρό αυτό που τράβηξε... ζει όλη μέρα στο φόρουμ... οπότε λογικό είναι να θολώνει τόσο πολύ με ορθογραφικά λάθη και με αδέσποτες τελείες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom