και αυτό πάιζει
ΥΓ. ακόμα να χωνέψεις?
αμα την δω μπορεί να την χωνέψω.. κατά τα άλλα το αλογίσιο κρέας (από τα πράσινα άλογα) ποτέ δεν το γουστάρησα..
και αυτό πάιζει
ΥΓ. ακόμα να χωνέψεις?
Άμα κάνανε και καμιά πρόταση όλοι αυτοί που κριτικάρουν τι καλά που θα'τανε.
Δηλαδή εσύ περίμενες να βγει και να πει "ψηφίστε με αλλά να ξέρετε πως δεν έχω ιδέα τι θα κάνω".
Φαντάζομαι ότι ψήφισες την Παπαρήγα που έχει σταθερές θέσεις.
είναι καλό να έχεις φαντασία, αλλά όχι στην πολιτική
Δυστυχώς ο Κωστάκης την εξάντλησε όλη το 2004 με την επανίδρυση του κράτους και το "σεμνά και ταπεινά".
Δυστυχώς ο Κωστάκης την εξάντλησε όλη το 2004 με την επανίδρυση του κράτους και το "σεμνά και ταπεινά".
καλα μας τα λες αλλα για πες μας την ελεγες πριν τις εκλογες για ολα αυτα που ελεγε ο κωστακης γιατι θα ειναι καλο να μην ξεχναμε. αλλωστε την ενοια της αυτοκριτικης εσεις δεν την εχετε στο λεξιλογιο σας γιατι αν την ειχατε τουλαχιστον την ντορα δεν θα επρεπε ουτε την πορτα της ρηγιλλης να περναει.μην αντιμετωπίζετε την κριτική με τον ίδιο μαλακισμένο τρόπο που το έκανε και ο κωστάκης
είστε κυβέρνηση, μην απαντάτε σαν να είστε ακόμη αντιπολίτευση
καλα μας τα λες αλλα για πες μας την ελεγες πριν τις εκλογες για ολα αυτα που ελεγε ο κωστακης γιατι θα ειναι καλο να μην ξεχναμε. αλλωστε την ενοια της αυτοκριτικης εσεις δεν την εχετε στο λεξιλογιο σας γιατι αν την ειχατε τουλαχιστον την ντορα δεν θα επρεπε ουτε την πορτα της ρηγιλλης να περναει.
καλες οι υποδειξεις σου αλλα οπως παντα απαντα και σε κατι που σε ρωτανε. σε βλεπω τις τελευταιες μερες η ταση σου για κριτικη ειναι στα υψη ενω πριν λιγους μηνες μας ειχες ταραξει στιςεπειδή αναφέρεσαι σε μένα ειδικά και περί αυτοκριτικής, καλό είναι να κάνουμε και homework πριν γράψουμε κάτι απλά για να το γράψουμε
μην αντιμετωπίζετε την κριτική με τον ίδιο μαλακισμένο τρόπο που το έκανε και ο κωστάκης
αλλωστε την ενοια της αυτοκριτικης εσεις δεν την εχετε στο λεξιλογιο σας
καλες οι υποδειξεις σου αλλα οπως παντα απαντα και σε κατι που σε ρωτανε. σε βλεπω τις τελευταιες μερες η ταση σου για κριτικη ειναι στα υψη ενω πριν λιγους μηνες μας ειχες ταραξει στις
συνεχισε να μας υπενθυμιζεις οτι ακομα δεν το ξεπερασες. θα χρειστεις πολλα χρονια ακομα αλλα θα αντεξεις η χαζομαρα παντα επιβιωνει
συνεχισε να μας υπενθυμιζεις οτι ακομα δεν το ξεπερασες. θα χρειστεις πολλα χρονια ακομα αλλα θα αντεξεις η χαζομαρα παντα επιβιωνει
ετσι ετσι πικραμενε μου.... τη εγινε καμια βολτα απο κανενα στουντιακο προς ΑΓ μελετιου δεν εχει. ηθελα να ηξερα τοσες φορες που εχεις παει και καταθετεις τα λεφτακια σου το μυαλο σου δεν εχει ξελαμπικαρει καθολου; τη διαλο αυτη η νταρια τζαμπα προσπαθειφαίνεται φαίνεται.... υπάρχεις....
γαιμακανο κοιτα να συνελθεις εσυ γιατι απο την κυριακη μου ειπαν οτι περπατας μονοπατα!!!!!!!μποντο συνελθε αγορι μου
γρηγορα σε παρακαλω
ετσι ετσι πικραμενε μου.... τη εγινε καμια βολτα απο κανενα στουντιακο προς ΑΓ μελετιου δεν εχει. ηθελα να ηξερα τοσες φορες που εχεις παει και καταθετεις τα λεφτακια σου το μυαλο σου δεν εχει ξελαμπικαρει καθολου; τη διαλο αυτη η νταρια τζαμπα προσπαθει
μεγαλε εγραψες!!!!!!!!!!!! αλλα σου ξαναλεω τσαμπα στα περνουν τα στουντιο γιατι αντι η εκτονωση να σε ξελαμπικαρει σε κανει χειροτερο. επιβαιβαιωνεται μαλλον αυτο που λενε οτι οι μεγαλοσωμοι ειναι και πολυ βλακες ξερεις εσυ απο αυτα γιαυτο και ξερεις οτι επιβιωνουνμε δύο πράγματα αποφεύγω να τα βάλω
(1) με τους βλάκες
(2) με τις κατσαρίδες
γιατί πάντα επιβιώνουν....