Γι' αυτό έλεγα στον περσόνα πριν λίγο, τι έχασα τόσα χρόνια που δεν είχα ανακαλύψει αυτό το απίθανο site.Τελικά έχει ενδιαφέρον πως ερμηνεύει κανεις κάποια γεγονότα
Σχεδόν κάθε οπτική έχει ενδιαφέρον
Δε θα πλήξουμε ποτέ εδώ μέσα.
Γι' αυτό έλεγα στον περσόνα πριν λίγο, τι έχασα τόσα χρόνια που δεν είχα ανακαλύψει αυτό το απίθανο site.Τελικά έχει ενδιαφέρον πως ερμηνεύει κανεις κάποια γεγονότα
Σχεδόν κάθε οπτική έχει ενδιαφέρον
ο γιωργακης παιζει.Ονοματισε τα υπουργεια με ολες του τις λοξες ,κλιματικη αλλαγη,διαφανεια,ανθρωπινα δικαιωματα καμ(και αλλες μαλακιες)
Τα ονοματα των υπουργειων ειναι τωρα σιδηροδρομιακα ,τεραστια.
Το πιο κουφο, βαφτισε το υπουργειο των μπατσων σε υπουργειο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ χαχαχα ,new speak
αρχιζουν τα γελια
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
ψάξε - ψάξε, έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου, τουλάχιστον 8 χρόνια...ψαχνω τωρα στο youtube το βιντεακι του gap ,που τον ρωτησε προδφατα σε μια συνεντευξη για το φορολογικο και απαντησε κατι για τα laptop , οποιος το εχει υποψιν του ,ας δωσει ενα link
μαλλον ειναι καλυτερα να βρεις το κανονικο link ,
Οπως θα γινοταν και η Δαμανακη υφυπουργος των μπατσων ακομα φανταζομαι τη μουρη της οταν θα ακουσε τη προταση του .Αυτος ο τουριστας που εχει μεινει λιγο Καναδα,λιγο Αμερικη,λιγο Σουηδια,λιγο Ελλαδα και τελικα δεν ξερει καμμια χωρα καλα θα προσφερει απιστευτες στιγμες γελιου και συγχυσης με τη βλακεια του,την αγνοια του και κυριως με τη βαθεια υπεροψια με την οποια αντιμετωπιζει τους Ελληνες και την ιστορια τους.Αν δεν ηταν τοσο ηλιθιος, η κινηση του θα χαρακτηριζοταν τουλαχιστον προσβλητικη ως προς τη Δαμανακηκαλα υπουργο εξωτερικων εβαλε τον εαυτο του??
μα πως θα γινει αυτο?
ναι ειχαμε δει ποσο λιγο μας γαμησε κι ο αλλος πριν.....μαλλον ειναι καλυτερα να βρεις το κανονικο link ,
μπας και μαθεις τιποτα απο laptop , αν δε γουσταρεις ν'άκους για φορολογικες κλιμακες και οικονομικα μοντελα...
οσο για το οξικο οξυ που προτεινεις , να σαι σιγουρος οτι θα συνεχιζει να τσουζει τον ποπο της αγελης ...περιμενε λιγο και αν νιωσεις κανενα πρασινο φορο-μαρκουτσι ,βαθια απο πισω , αυτο δυστυχως δε θα κανει δουλεια :
θα φατε καλα την πρασινη αναπτυξη του einstein , οσο για μενα πραγματικα στα @@ μου ,οικονομικα ειμαι αξιοπρεπεστατα ,και δεν εχω αναγκη κομματικα οπαδιλικια.
λιγο υπομονη...
ρε φιλε μηπως εισαι εσυ που επιασε τον κωστακη στο κρεβατι ο σπηλιωτοπουλος και χωρισαν για αυτο το λογο?γιατι σε βλεπω πολυ ερωτευμενο μαζι του.Ένας σοφός στο MEGA. Ο νομπελίστας Τζόζεφ Στίγκλιτς, ο άνθρωπος, από τον οποίο ο Παπανδρέου ζήτησε συνταγή σωτήριας για την ελληνική οικονομία, μίλησε στην ΕΡΕΥΝΑ, του Παύλου Τσίμα. Δεν...
ήταν δυνατόν στα πλαίσια μιας τηλεοπτικής εκπομπής να παρουσιάσει τη θαυματουργή συνταγή, μίλησε, όμως, με πολύ θερμά λόγια για το Γιώργο Παπανδρέου. "Είστε τυχεροί που έχετε για ηγέτη έναν από τους πιο προοδευτικούς και σκεπτόμενους ανθρώπους στον κόσμο" . :'( :- :o
Αυτοκολλητάκι μου
Μέρα και νύχτα, πρωί και βράδυ
με φως, με σκοτάδι, πάντα μαζί
και δε χωράει τίποτε άλλο
ανάμεσά μας για μια ζωή.
Αυτοκολλητάκι μου να το θυμάσαι
το καρδιοχτυπάκι μου για πάντα θα ‘σαι
και πια το ξέρω, εμείς οι δύο
χώρια δε ζούμε ούτε λεπτό
αυτοκολλητάκι μου σε αγαπάω.
Χαρά και κλάμμα, γέλιο και δάκρυ
στου κόσμου την άκρη πάντα μαζί
και δεν τ’ αλλάζω με τίποτ’ άλλο
εσένα θέλω για μια ζωή.
Αυτοκολλητάκι μου να το θυμάσαι
το καρδιοχτυπάκι μου για πάντα θα ‘σαι
και πια το ξέρω, εμείς οι δύο
χώρια δε ζούμε ούτε λεπτό
αυτοκολλητάκι μου σε αγαπάω.
Οπως θα γινοταν και η Δαμανακη υφυπουργος των μπατσων ακομα φανταζομαι τη μουρη της οταν θα ακουσε τη προταση του. Αν δεν ηταν τοσο ηλιθιος, η κινηση του θα χαρακτηριζοταν τουλαχιστον προσβλητικη ως προς τη Δαμανακη
Ηγέτη Καραμανλή!!!!!! Την κοπάνησες.. Κατάλαβες οτι ήμαστε χαμηλής νοημοσύνης όλοι από τη στηγμή που ψηφίσαμε Παπανδρέου και παρετήθηκες... Εμ... Σωστότατος!!