Θέλω 300 ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτές και όχι ημίαιμους, μεταλλαγμένους ή ελληνοποιημένους ΄Ελληνες, αυτοί να εκπροσωπούν τις ιδέες και τα πιστεύω όλων των αποχρώσεων των Ελλήνων να μην ανήκουν σε κανένα κομμάτι της Δημοκρατίας ή σε κάποιο μαντρί διαφόρων συμφερόντων. Αυτοί να εκλέγουν τον Πρωθυπουργό, τους υπουργούς και τους διοικητάς των οργανισμών και να είναι υπεύθυνοι διά τις πράξεις των, θέλω κληρωτούς ελεγκτάς από τον Δήμο, εκπροσώπους όλων των επαγγελμάτων, να ελέγχουν τι είχαν υποσχεθεί και έπραξαν οι βουλευτές κατά την θητεία τους, οι παραβάτες να έχουν και τις ανάλογες ποινές. Θέλω οι βουλευτές όταν καταθέτουν νομοθετικές πράξεις, να φέρουν στον λαιμό τους αντί γραβάτας, σχοινί αρκετά μακρύ, με θηλιά, ώστε αν ο νόμος είναι αντιλαϊκός ή αντεθνικός, να κρεμιέται με το υπάρχον σχοινί. ΄Ετσι ποιος θα τολμούσε να κάνει προτάσεις νόμων αντιλαϊκούς ή αντεθνικούς.
Αυτά όλα πού πιστεύω είναι ουτοπικά πού δια να πραγματοποιηθούν προϋποθέτει υψηλή παιδεία (πράγμα πού έχουν φροντίσει να μην υπάρχει), αυτοσεβασμό και ανεξαρτησία και να σταματήση η πελατειακή σχέση μεταξύ ψηφοφόρων και υποψηφίων βουλευτών, να καταλάβουμε ότι είμαστε υπόδουλοι αλλογενών συμφερόντων. Το σύστημα πού έχουν εφαρμόσει, έχει απόλυτη επιτυχία, διότι δεν έχουμε καταλάβει, ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Λοιπόν στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, πηγαίνετε και ψηφίστε κάποιον από το μαντρί των επικυριαρχών η κάποιον πού σας υποσχέθηκε θέση στο δημόσιο, στην σιγουριά του ψωμιού σας και όχι στην αβεβαιότητα της ιδιωτικής επιχειρήσεως, αυτόν πού σας υποσχέθηκε κάποια ψίχουλα αυξήσεων ή δεν ξέρω και εγώ τι. Και εάν σας δώσει κάποια ψίχουλα, θα σας τα πάρη πίσω με τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων. ΄Οποιον και να ψηφίσετε ξεγελασμένοι θα είσθε. ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ !!!!!
WAKE UP !!!! (Ξυπνήστε Ρέέέέέέέ.)