Επισκέπτης
Αντίθετα εσείς κολλάτε ταμπέλες και συκοφαντίες, γιατί το κάνετε αυτό ;;
Έχω την αίσθηση ότι κάπου έχετε χαθεί, γιατί συμβαίνει αυτό κύριε Πορνόπαπε ;;
Απλως περιμενει την περιοδο του και δεν ερχεται η γαμημενη με τιποτα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αντίθετα εσείς κολλάτε ταμπέλες και συκοφαντίες, γιατί το κάνετε αυτό ;;
Έχω την αίσθηση ότι κάπου έχετε χαθεί, γιατί συμβαίνει αυτό κύριε Πορνόπαπε ;;
Αγαπητέ κύριε Πορνόπαπε και την προηγούμενη φορά που συνομιλήσαμε με αποκαλέσατε ΚΛΩΝΟ
χωρίς αυτό να το τεκμηριώνετε. Σας προκαλώ λοιπόν αν έχετε κάποια Στοιχεία – Ντοκουμέντα για τα λεγόμενα σας να τα καταθέσετε, σε κάθε άλλη περίπτωση οφείλετε να ζητήσετε συγνώμη και να μην συκοφαντείτε αδίκως άλλα μέλη.
Αν θέλετε στην συνέχεια μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για την συνιστώσα ΠΑΝΤΖΑΣ.
Μαλακίες λες και το ξέρεις.
Πολιτική
Η πρώτη του ενασχόληση με τα κοινά ήταν με την ΕΔΑ το 1951. Αργότερα συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη του οποίου ήταν υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής το 1986. Το 1994 όμως αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκε στο ΔΗΚΚΙ, με το οποίο κατέβηκε υποψήφιος στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Αθηνών σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις. Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 ήταν υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια εκλογική περιφέρεια.
Το 2002 και το 2006 ήταν υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία.
από wiki
O Πάντζας έκανε πολιτική σε πολύ δύσκολα χρόνια ανόητε!!
Τί έλεγα πιο πάνω;
Με την αντίδρασή σου αυτή μάλλον με επιβεβαιώνεις...
Δε μου πέφτει λόγος στο τι πιστεύει ο καθένας για τον οποιοδήποτε, με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο σχόλιο είναι μάλλον αψυχολόγητο (κάτι που δε σε χαρακτηρίζει γενικά, πράγμα που μου έκανε εντύπωση γι' αυτό και είπα να πω κι εγώ κάτι).Ατομ, είσαι νέος στο σάιτ και δεν ξέρεις τους κανόνες...
.....................................
Προς γνώση και συμμόρφωση.
Η εμπάθεια σου με τον ΣΥΡΙΖΑ σ'έχει τυφλώσει και δεν ξέρεις τι λες.
Δε μου πέφτει λόγος στο τι πιστεύει ο καθένας για τον οποιοδήποτε, με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο σχόλιο είναι μάλλον αψυχολόγητο (κάτι που δε σε χαρακτηρίζει γενικά, πράγμα που μου έκανε εντύπωση γι' αυτό και είπα να πω κι εγώ κάτι).
Όταν το ποσοστό του λάος είναι 5-6-7% στην επικράτεια ενώ εδώ μέσα οι εθνικιστές είναι περισσότεροι απ' όλους τους υπόλοιπους, αυτό λέγεται πάρτυ κλώνων και το ξέρεις. Στατιστικά έξω δεν υφίσταταται αυτό που παρακολουθούμε όλοι εδώ μέσα μήνες τώρα, πράγμα που αποδεικνύει αυτό που χιομοριστικά έλεγε ο Ενφό ότι κάνουν βάρδιες.
Για πιο λόγο τώρα έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο site σαν ένα θέρετρο προπαγάνδας, είναι ένα μεγάλο μυστήριο. Εκτός αν πράγματι το site έχει τόσο traffic όσο λένε αυτοί που ξέρουν.
Επαναλαμβάνω: λες μαλακίες και το ξέρεις.
Αν νομίζεις ότι η ιδεολογία είναι αυτό που κάνει έναν κλώνο να ξεχωρίζει από ένα κανονικό μέλος τότε έχεις χοντρό πρόβλημα.
Η εμπάθεια σου με τον ΣΥΡΙΖΑ σ'έχει τυφλώσει και δεν ξέρεις τι λες.
είναι πολύ πρωτότυπη η λογική σου
άρα κι εσύ είσαι εξωγήινος κι όταν έρθουν οι ΕΛ θα πάρεις κι εσύ κάτι....
δεν είναι κακό έλληνες είναι κι αυτοί
Η φορολογία των κερδών των Α.Ε. είναι 25%, στα διανεμόμενα κέρδη επιβάλλεται επιπλέον φόρος 10%.
Θέλω λιγότερη φορολόγηση για τις εταιρείες που πραγματοποιούν επενδύσεις και επανεπενδύουν τα κέρδη τους στην περαιτέρω ανάπτυξή τους.
Αντιθέτως, θέλω περισσότερη φορολόγηση στις εταιρείες που δεν πραγματοποιούν επενδύσεις και δεν επανεπενδύουν τα κέρδη τους, ακολουθώντας "φουσκωμένη" μερισματική πολιτική.
ναι...τέμνουν δίχα και καθέτως το κοινωνικό λούμπεν προλεταριάτο....Είσαι και με τη συνιστώσα Λιακόπουλου ???![]()
...δεν είναι δυνατόν να είσαι και με τη συνιστώσα Λιακόπουλου και με τη συνιστώσα Πάντζα, αυτές οι δυο συνιστώσες έχουν διαφορές μεταξύ τους....![]()
![]()
![]()
(Το δεν - δεν διανέμονται - παρελήφθη εκ παραδρομής).
Κατά τα άλλα Γιωργάκης. Διότι αυτό λέει ακριβώς στο πρόγραμμα:
Τα κέρδη που διανέμουν οι εταιρείες στα φυσικά πρόσωπα-μετόχους τους, θα φορολογούνται σαν εισόδημα φυσικών προσώπων. Αντιθέτως, τα αδιανέμητα κέρδη των νομικών προσώπων θα φορολογούνται με χαμηλό συντελεστή, με στόχο την αύξηση των επενδύσεων, τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και την αύξηση της απασχόλησης. Για τον ίδιο σκοπό, θα καθιερώσουμε φορολογικά κίνητρα για την έρευνα – καινοτομία αλλά και αντικίνητρα για τις ρυπογόνες δραστηριότητες και την εκπομπή αερίων θερμοκηπίου. Πενταετές αφορολόγητο για μικρές επιχειρήσεις νέων σε ημιαστικές και αγροτικές περιοχές.
Πως θα φορολογούνται τα εισοδήματα φυσικών προσώπων ???
Πως θα φορολογούνται τα αδιανέμητα κέρδη των νομικών προσώπων ???
...ο επιχειρηματικός κόσμος θα ήθελε να γνωρίζει ακριβώς ποιοι θα είναι αυτοί οι φορολογικοί συντελεστές, κάτι που το ΠΑΣΟΚ αποφεύγει να διευκρινίσει....γιατί άραγε ???![]()
Δηλ παρατηρείς κάποιο bias - αυτό λες. Σε κάθε περίπτωση δεν πιστεύω ότι είναι κάτι οργανωμένο, όπως για παράδειγμα αυτό των γνωστών και μη εξαιρετέων nicks εδώ μέσα οι οποίοι φτιάχνουν 5-6 threads την ημέρα για το τι είπε o George το 1999 για το τάδε εθνικό θέμα ή η Ντόρα για το δείνα κλπ.Αν ο κυβερνοτραμπουκισμός περιοριζόταν στους 4-5 γραφικούς υβριστές, ακροδεξιών αποχρώσεων που νομίζω έχουν μουταριστεί, δεν θα με ένοιαζε...
Δυστυχώς η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κριτική σε γκαπ και τσύριζα τυγχάνει "θερμής" υποδοχής, ακόμη και όταν δεν προέρχεται από υβριστή ή χρήστη που πιθανολογείται ότι είναι κλώνος...
Έχει καταντήσει μαλακία πια...
έλα ρε πριστινε.Δε μου πέφτει λόγος στο τι πιστεύει ο καθένας για τον οποιοδήποτε, με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο σχόλιο είναι μάλλον αψυχολόγητο (κάτι που δε σε χαρακτηρίζει γενικά, πράγμα που μου έκανε εντύπωση γι' αυτό και είπα να πω κι εγώ κάτι).
με λίγα λόγια θα γεμίσει και η υπολειπόμενη περιφέρεια με καφετέρειες και σουβλατζίδικα που δεν θα φορολογούνται.(Το δεν - δεν διανέμονται - παρελήφθη εκ παραδρομής).
Κατά τα άλλα Γιωργάκης. Διότι αυτό λέει ακριβώς στο πρόγραμμα:
Τα κέρδη που διανέμουν οι εταιρείες στα φυσικά πρόσωπα-μετόχους τους, θα φορολογούνται σαν εισόδημα φυσικών προσώπων. Αντιθέτως, τα αδιανέμητα κέρδη των νομικών προσώπων θα φορολογούνται με χαμηλό συντελεστή, με στόχο την αύξηση των επενδύσεων, τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και την αύξηση της απασχόλησης. Για τον ίδιο σκοπό, θα καθιερώσουμε φορολογικά κίνητρα για την έρευνα – καινοτομία αλλά και αντικίνητρα για τις ρυπογόνες δραστηριότητες και την εκπομπή αερίων θερμοκηπίου. Πενταετές αφορολόγητο για μικρές επιχειρήσεις νέων σε ημιαστικές και αγροτικές περιοχές.
Από ότι έχω καταλάβει (μετά δυσκολίας είναι η αλήθεια) η κλίμακα εισοδήματος φορολογίας φυσικών προσώπων δεν θα αλλάξει. Αλλά τα μερίσματα, αποζημιώσεις, επιδόματα δεν θα φορολογούνται αυτοτελώς αλλά θα προστίθενται στο εισόδημα και επί της σούμας θα γίνεται η φορολόγηση.
Τώρα για τα κέρδη των νομικών προσώπων που δεν διανέμονται έχει πει δύο πράγματα:
α) το παραπάνω - δηλαδή ότι θα υπάρχει μειωμένος συντελεστής για όσα επενδύονται
β) δεν θα ισχύσει το πρόγραμμα μείωσης της ΝΔ που προέβλεπε μείωση κατά 1 ποσοστιαία μονάδα μέχρι να φθάσει το 20%.
Επομένως θα είναι κάτι μεγαλύτερο από το 20% και μικρότερο από το 25%. Δεν νομίζω ότι 1-2 μονάδες είναι τραγική διαφορά.
Προφανώς δεν θέλει να δεσμευθεί τώρα και στο μαγείρεμα, αν πάρει την εξουσία, θα του βγει το ποσοστό.
Επί της αρχής (και πέρα από τα νούμερα) συμφωνείς;
Γνωρίζει πολύ καλά, απλά δεν είναι κορόϊδο να εξαγγείλει λεπτομέρειες από τώρα. Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, πολύ δε περισσότερο όταν κανένας υποψήφιος πρωθυπουργός δεν έχει στόχο μία τετραετία μόνο.Το ότι δεν θέλει να δεσμευθεί τώρα, δείχνει ότι δεν γνωρίζει και την κατάσταση της οικονομίας που θα παραλάβει και ότι δεν έχει σαφής οικονομική - φορολογική πολιτική.