Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να μας εξηγήσει κάποιος mod με ποια λογική ο anatolgami είναι warned και ο αρχιτραμπούκος 1personanongrata δεν είναι? :think: :think: :think:
είμαι πρασινοφρουρός και ο αντισθένης μου είπε ότι πρέπει να πορσέχω γιατί δε θα μπορεί να είναι περισσότερο ελαστικός μαζί μου.

στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο τον Ραγκούση, μίλησε απευθείας με τον Ζίροου και πλέον η επίσημη θέση του σάιτ είναι
[move][size=24pt]ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.[/size][/move]

Επισκέπτης
είμαι πρασινοφρουρός και ο αντισθένης μου είπε ότι πρέπει να πορσέχω γιατί δε θα μπορεί να είναι περισσότερο ελαστικός μαζί μου.

στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο τον Ραγκούση, μίλησε απευθείας με τον Ζίροου και πλέον η επίσημη θέση του σάιτ είναι
[move][size=24pt]ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.[/size][/move]

ωραία η περικεφαλαία σου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!τωρα φροντιζει και για την εκπαιδευση σου :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωραία η περικεφαλαία σου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

hornet-helmet-medieval-armor.jpg

Επισκέπτης
!!!!! και για την διασκεδαση σου με φαγητο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

karpouzi

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ναιαιαιαιαιαιαιαιαι Με ακούτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

11890 εκείειειειειειειειει;;

Με συνδέετε με κοπιτσολόγο;

Επισκέπτης
bodos πες και για τα τρία δεν Καραμανλέα,ξέχασες!!! :grin:

Επισκέπτης
!!!!! για να μην ξεχναμε και τη σημαινει το ο λαος δεν ξεχνα τη σημαινει δεξια!!!!!!! ιδιοι ηταν ιδιοι παρεμειναν!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
daniel καλά θα κανεις να το χωνέψεις

ΝΔ Πούλο

μην αργήσεις με τα αντίγραφα

Δε θα περιμένουμε τον κλητήρα ποτε θα κάνει τη δουλειά του

μπααα δεν νομίζω, γιατί επειδή είναι κακός μαθητής θα μείνει μετεξεταστέος τον Σεπτέμβριο! :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny:

Φτάνειειειειειει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

μαλακες κομματόσκυλα....
για τον πούτσο άνθρωποι

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
"Kανένας δεν είδε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν απάντησε ούτε σε μία ερώτηση "
"Διάβασα τα πρωτοσέλιδα από αρκετές εφημερίδες στο διαδίκτυο, διάβασα αρκετά σχόλια σε blogs και αρκετά σχόλια «δημοσιογράφων» και συνειδητοποίησα ότι τελικά η ζωή είναι ή μαύρη ή άσπρη.
Δεν υπάρχει το γκρι σε αυτή την χώρα και ειδικά...
όταν μιλάμε για κόμματα. Οι με είδαν ότι ο κ. Παπανδρέου ήταν χείμαρρος και για τους δε ο κ. Καραμανλής ήταν με καθαρές απόψεις και καθαρή γραμμή. Δηλαδή κανένας δεν είδε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν απάντησε ούτε σε μία ερώτηση που του έγινε και κανένας δεν είδε ότι ο κ. Καραμανλής ουσιαστικά χρύσωνε το χάπι σε πολλά θέματα παρόλο που έχει απολογηθεί για αυτά. Περίμενε κανένας κάτι διαφορετικό από αυτό που είδε, έναν Παπανδρέου που ουσιαστικά έχει αδυναμία σε τέτοιου τύπου αντιπαραθέσεις και ένα Καραμανλή που ουσιαστικά δεν έχει καταλάβει γιατί φεύγει. Όπως θα φύγει και ο Παπανδρέου μετά από μερικό καιρό εάν κάνει τα ίδια λάθη.
Για τα υπόλοιπα κόμματα έκπληξη με τον Καρατζαφέρη που τον περίμενα καλύτερο έκπληξη με τον Τσίπρα που δεν το περίμενα τόσο καλό. Για την φίλτατη Παπαρήγα νομίζω ότι πρέπει να είπε τα ίδια ακριβώς πράγματα του debate 2007 και για τον κύριο Χρυσόγελο αρκετά καλός με το οικολογικά αλλά τα πήγε χάλια στα υπόλοιπα."

]

Επισκέπτης
μαλακες κομματόσκυλα....
για τον πούτσο άνθρωποι
μοικανε το ξερω οτι αν και δεξιος δεν σου αρεσουν αυτα που βλεπεις αλλα αν δεν μπορεις αλλαξε θρεντ και μη μας ζαλισεις τα αρχιδια με τις ανακριβειες που λες κατα καιρους[ασεπ]!!!!!

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
bodos πες και για τα τρία δεν Καραμανλέα,ξέχασες!!! :grin:

Όταν οι ηθοποιοί ξεχνούν το παντελόνι στο καμαρίνι

Ποιοι είναι όμως οι πρωταγωνιστές που σε διάφορες παραστάσεις ξέχασαν τα παντελόνια τους… στο καμαρίνι;

Aπό τις πιο προβεβλημένες για το γυμνό της -και όχι μόνο- παράσταση, ήταν αυτή του «Nτόριαν Γκρέι» του Oσκαρ Oυάιλντ, με τον Στράτο Tζώρτζογλου στον ομώνυμο ρόλο. O Aπόστολος Γκλέτσος δεν δίστασε να πετάξει ακόμα και το τελευταίο εσώρουχο, μπροστά στην πρώην πεθερά του, στη συμπρωταγωνίστριά του Zωή Λάσκαρη, στο έργο «H συνάντηση» στο θέατρο «Aθηνών», σε σκηνοθεσία Aνδρέα Bουτσινά.

//Kαλα το Κ.Κ.Ε που ειναι "σοβαρο" κατεβαζει σαν δημοτικους συμβουλους ηθοποιους που "τσιτσιδωνονται"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom