Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
...θα διαφωνήσω. Δείχνει πως αποδέχονται την κατάρρευση της Δημόσιας παιδείας.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ακόμα και η Παπαρήγα έστελνε το παιδί της σε ιδιωτικό σχολείο.

Στη πράξη σου λένε:

1. Το ιδιωτικό σχολείο είναι ανώτερο του δημοσίου.
2. Μακριά από ελληνικά πανεπιστήμια.
3. Οι μελλοντικοί πρωθυπουργοί σπουδάζουν στις ΗΠΑ.
4. Η ποιοτική εκπαίδευση είναι για λίγους και με πολλά χρήματα.
ρε φιλε κολας σε μικροπραγματα.αυτα παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν.η καλυτερη ιδιωτικη παιδεια να γινει στην ελλαδα, οι λεφταδες,οι νεοπλουτοι,και καθε ξιπασμενος θα στελνει τα παιδια του σε ιδιωτικα σχολεια και πανεπιστημια του εξωτερικου.τα παιδια που ειναι μελετηρα,και ειναι απο μεσαιες οικογενειες θα φοιτουν στα ελληνικα πανεπιστημια,και ολα τα υπολοιπα ζωα που δεν ειναι για πουθενα θα πηγαινουν στα τει.υπαρχουν και εδω καποιες κατηγοριες σπουδων.δεν γινετε να ειναι ολοι πρωτη ξαπλωστρα στο ναμμος,καποιοι θα κανουν μπανιο και στα ποταμια.και για να το κλεινουμε το θεμα.

ο πλουσιος μαθητης(ασχετα καλος η κακος) σπουδαζει στο εξωτερικο.
ο καλος ο μαθητης(μεσος+φτωχος) σπουδαζει στην ελλαδα.
και τα καθε λογης στουρναρια μαντρωνοντε στα τει.(γιαυτο αλλωστε εγιναν).
και ετσι δεν ειναι κανεις παραπονεμενος.εχει επιλογες για ολους.τι αντεχει η τσεπη σου ειναι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
... όντος το βιογραφικό του είναι πολύ πλούσιο, αλλά έχω μερικές απορίες:
1.Το Κολλέγιο Αθηνών είναι δημόσιο σχολείο ???
2.Βλέπετε κανένα Ελληνικό Πανεπιστήμιο ???
3.Τα παραπάνω πανεπιστήμια είναι κρατικά ή ιδιωτικά ???
4. Ποιο θα ήταν το κόστος για τον οποιονδήποτε για την απόκτηση των παραπάνω πτυχίων ???
5. Η όλη παραπάνω εκπαίδευση είναι σύνηθες για έναν σοσιαλιστή???
6. Όταν σπούδαζε εργαζόταν (όπως εγώ), ναι ή όχι και που ???
7. Θα πρότεινε σε έναν σημερινό νέο να σπουδάσει σε Ελληνικό ή ξένο πανεπιστήμιο ???      

Στέκα, στέκα, από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

Όχι το Κολέγιο δεν είναι δημόσιο. Και είναι το μόνο "ακριβό" σχολείο στην λίστα. Αλλά για πόσο χρονικό διάστημα πήγε ο Γιωργάκης εκεί;;;;

Το σχολεία στο Ιλινόϊ και στο Τορόντο είναι απλά γυμνάσια. Για το Σουηδικό δεν ξέρω αλλά το είμαι σίγουρος ότι δεν είναι αδελφό σχολείο του Gordnstoun. Άλλωστε ένα κοινό σχολείο φαίνεται και εδώ:

Για το Amherst τα έχουμε πει 500 φορές. Το χαβά σου εσύ. Χάρβαρντ δεν είναι και την εποχή που πήγε ο Γιωργάκης ήταν ιδιαίτερα φθηνό.
Άλλωστε πάντα είχε υποτροφίες και διάφορα τέτοια και μόνον οι στόκοι πλήρωναν.
Ακόμη και σήμερα μπορεί να σπουδάσει κανένας τζάμπα άμα είναι καλός: (είδες οι Αμερικάνοι;;; ).

Οπότε μας μένει το LSE γιατί στα άλλα είτε πήγε σαν ερευνητής (οπότε πληρώνονταν) είτε πήγε αργότερα που θα είχε μαζέψει μερικά λεφτουδάκια.

Τώρα, στο LSE καλά. Τώρα τελευταία και η κουτσή Μαρία πάει στο LSE. Και αφού μπορεί η μέση Ελληνική οικογένεια να στείλει το παιδί της στο LSE γιατί να μην μπορούσε να πάει και ο Γιωργάκης;;;

(Φυσικά σε ανόητες ερωτήσεις του στυλ αν ένας σοσιαλιστής μπορεί να πάει και στο Χάρβαρντ δεν θα απαντήσω).

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
και μην ξεχνας οτι ο ιδιος ο θεος να γινει πρωθυπουργος στην ελλαδα,παιδεια σωστη δεν προκειτε να υπαρξη καμια φορα.το ολο συστημα που τα οικονομαει απο το χαλι τις παιδειας,απο τους ιδιοκτητες των κολεγιων εως και τον πιο πεταμενο καθηγητη,αρεσκετε σε αυτο το πραγμα,και μην ξεχνας οτι ολοι αυτοι ψηφιζουν κιολας.ειναι αυτο που λεμε.
δεν θα γινεις ελληνας ποτε μαλακα αλβανε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
Γιώργο μαζι με τον Ασεμπίγιο δεν φερνεις και τον Αλμοδοβαρ να μας σκηνοθετησει!!!!!!!!!!!!
Γιατι με αυτα που λες ειμαστε ολοι.......στα προθυρα νευρικης κρισης.............
Ειπες οτι θα αναπλασεις την Αθηνα στα πρότυπα της Βαρκελωνης...............
Μηπως τα μπερδευεις παλι;;;;;;; :think: :think: :think:
Αν εσυ ασχοληθεις με τις πολεις, οι Δημαρχοι τι θα κανουν;;;;;;;;;;;; :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Kλεφτες θα γινουν;;;;;;;;;;; :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Aγαπητε δεν παμε για δημαρχο, για πρωθυπουργο παμε.
Του χρονου ειναι οι δημοτικες εκλογες.
Φαντασου να βγει ο Κακλαμανης και να ζητα αναθεωρηση του Συνταγματος.
Τι θα πεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εκαστος στο ειδος του.Ετσι ειναι..................

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Γιώργο μαζι με τον Ασεμπίγιο δεν φερνεις και τον Αλμοδοβαρ να μας σκηνοθετησει!!!!!!!!!!!!
Γιατι με αυτα που λες ειμαστε ολοι.......στα προθυρα νευρικης κρισης.............
Ειπες οτι θα αναπλασεις την Αθηνα στα πρότυπα της Βαρκελωνης...............
Μηπως τα μπερδευεις παλι;;;;;;; :think: :think: :think:
Αν εσυ ασχοληθεις με τις πολεις, οι Δημαρχοι τι θα κανουν;;;;;;;;;;;; :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Kλεφτες θα γινουν;;;;;;;;;;; :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Aγαπητε δεν παμε για δημαρχο, για πρωθυπουργο παμε.
Του χρονου ειναι οι δημοτικες εκλογες.
Φαντασου να βγει ο Κακλαμανης και να ζητα αναθεωρηση του Συνταγματος.
Τι θα πεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εκαστος στο ειδος του.Ετσι ειναι..................
στην Ελλαδα και κυριως στην Αθηνα η κεντρικη εξουσια κανει τα εργα υποδομης
οι δημαρχοι απλα ειναι για την καθαριοτητα και ουτε αυτο ειναι ικανοι να κανουν

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Στέκα, στέκα, από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

Όχι το Κολέγιο δεν είναι δημόσιο. Και είναι το μόνο "ακριβό" σχολείο στην λίστα. Αλλά για πόσο χρονικό διάστημα πήγε ο Γιωργάκης εκεί;;;;

Το σχολεία στο Ιλινόϊ και στο Τορόντο είναι απλά γυμνάσια. Για το Σουηδικό δεν ξέρω αλλά το είμαι σίγουρος ότι δεν είναι αδελφό σχολείο του Gordnstoun. Άλλωστε ένα κοινό σχολείο φαίνεται και εδώ:

Για το Amherst τα έχουμε πει 500 φορές. Το χαβά σου εσύ. Χάρβαρντ δεν είναι και την εποχή που πήγε ο Γιωργάκης ήταν ιδιαίτερα φθηνό.
Άλλωστε πάντα είχε υποτροφίες και διάφορα τέτοια και μόνον οι στόκοι πλήρωναν.
Ακόμη και σήμερα μπορεί να σπουδάσει κανένας τζάμπα άμα είναι καλός: (είδες οι Αμερικάνοι;;; ).

Οπότε μας μένει το LSE γιατί στα άλλα είτε πήγε σαν ερευνητής (οπότε πληρώνονταν) είτε πήγε αργότερα που θα είχε μαζέψει μερικά λεφτουδάκια.

Τώρα, στο LSE καλά. Τώρα τελευταία και η κουτσή Μαρία πάει στο LSE. Και αφού μπορεί η μέση Ελληνική οικογένεια να στείλει το παιδί της στο LSE γιατί να μην μπορούσε να πάει και ο Γιωργάκης;;;

(Φυσικά σε ανόητες ερωτήσεις του στυλ αν ένας σοσιαλιστής μπορεί να πάει και στο Χάρβαρντ δεν θα απαντήσω).

...Σιγά τ αυγά ρε. Εδώ ο πιθηκάνθρωπος Bush τελείωσε το Yale και το Harvard. E, πήγε κι ο Γιωργάκης. Τον έσπρωξε κι ο μπαμπάς που ήταν καθηγητής στην Αμερική. Αμ ο άλλος ο κοντοεβραίος (Σημίτης) δεν ήταν καθηγητής στο LSE? Τι γλώσσα ρε μιλούσε αυτός στους φοιτητές? Γιατί τ Αγγλικά του είναι χειρότερα κι απ του τελευταίου γκαρσονιού στη Ρόδο. ΑΧΡΗΣΤΟΙ...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Γιώργος Α. Παπανδρέου    

Ημερομηνία Γέννησης:  16 Ιουνίου, 1952  
 Γιώργος Α. Παπανδρέου

Γλώσσες:  Αγγλικά, Σουηδικά

Σωστά...Γιατί Ελληνικά έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ ξέρει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν βλέπω να έχει δουλέψει ποτέ του.....
35 δουλειές έχει κάνει.
είναι σαν τη Νατάσα που πριν καν τελειώσει την Ιατρική έπαιρνε και το μάστερ της και την ειδικότητα και δούλευε και σε Νοσοκομείο (ΌΧΙ σαν ειδικευόμενη).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε φιλε εχεις δικιο σε ολα αυτα.αλλα αυτη ειναι η ελλαδα και δεν αλλαζει.η πιτα σε ολους τους τομεις ειναι μοιρασμενη,και ετσι ειναι και εδω.παντως για υπολοιπα κομματα και που συμμετεχουν πολυ τους ειναι με τα χαλια που εχουν.ειναι σαν κατι μπακαλικα που πανε να στηθουν απεναντι απο τα σουπερ μαρκετ.δεν γινετε να παρουν την πελατεια.
1. γιατί να το δεχτώ να είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ειδικά όταν κανείς τους δεν ενδιαφέρεται για τη χώρα του, για τους πολίτες, για μένα που έφτυσα αίμα να φτιάξω κάτι όπως και τόσοι άλλοι.
2. αυτό λέμε. Πως και οι υπόλοιποι είναι ανάξιοι λόγου. Γι'αυτό δεν ξέρω τι να ψηφίσω το κέρατό μου και σκέφτομαι αποχή ή μαυρίλα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι να ξεκινησω και τι να πω.ο γιωργος ασχετα με το οτι ητανε γιος του ανδρεα,εχει μια πειρα,διοτι και υπουργος ειχε κανει για πολλα χρονια,αλλα και παντα ειχε καποιο καιριο ποστο ολα αυτα τα χρονια.

ο δε αλλος ξαφνικα απο εκει που ητανε στο ταμειο ανεργιας εγινε πρωθυπουργος.εμπειρια μηδεν.επειδη ετυχε ο θειος να ειναι αυτος που ητανε και αυτος και ο μιχαλακης,και ο θειος αχιλλεας,ξαφνικα βρεθηκαν εκει που ητανε.προσωπικα πιστευω οτι αν τους φτυσεις αυτους τους τρεις θα νομιζουν οτι βρεχει.
δεν ήταν άνεργος ο Κωστίκας.
ματσάλαγε χρόνια τα λεφτά τα δικά σου και τα δικά μου από τα βουλευτικά έδρανα χωρίς να έχει απολύτως καμία ευθύνη για οτιδήποτε...
σκεφτόταν από τότε τους τρόπους για να μας γαμήσει και έπαιρνε μαθήματα επικοινωνίας από το γέρο πιο πριν.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΛΑ.ΟΣ για να μην παει χαμενη η ψυφος σου , τωρα που αρχισαμε και διαλογο με τις Ιεροδουλες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Από τη μία λες ότι δεν υποστηρίζεις ΝΔ, από την άλλη βρίζεις το ΠΑΣΟΚ αλλά τελικά δεν λες και τίποτα επί της ουσίας, καμιά λύση βρε αδερφέ.
Από τη στιγμή που κάτι πήγε να γίνει το Δεκέμβρη από τη μικρή γενιά (στην οποία ανήκω, και δεν αναφέρομαι στα επεισόδια) κι είχατε βγει και φωνάζατε και λέγατε ένα κάρο μαλακίες, σκάστε και κολυμπήστε στα σκατά που οι ίδιοι φτιάξατε!
πρωτον να ξέρεις ότι τα σκατά που τρώμε είναι της γενιάς των 50 και εξήντα.
μη σου πω και παραπάνω.
δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι που "λέγαμε" τότε, αν θες κάντο λιανά. Εγώ πάντως θεωρώ όπως θεωρούσα και τότε πως η κίνηση αυτή δεν είχε σχέση ούτε με την πραγματικότητα ούτε όμως και με την ουσία του θέματος.
Η πραγματικότητα είναι πως η τωρινή νεολαία είναι παραχαϊδεμένη και παρα-χαρτζηλικωμένη. Δεν θα ξεχάσω τη μαλακία του πεθερού μου που έλεγε στην γυναίκα μου και κοπέλα μου τότε, αντί να πάει να δουλέψει σε αυτό που είχε σπουθδάσει, να της δίνει 300 χιλιάρικα το μήνα (πριν 12 χρόνια είχαν απίστευτη αξία). Έτσι όπως σας μάθανε, έτσι σκέφτεται η νεολαία.

Η ουσία πάντως ΔΕΝ ήταν αυτή που λέγατε και ούτε είναι αυτή που νομίζεις. Η ουσία είναι πολύ πιο απλή. Και λέγεται ελευθερία επιλογής. Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις όταν έχεις περισσότερες από δύο επιλογές. Έχεις τώρα;
Εσύ που λες πως κατέβαινες για τις αξίες, μπορείς να ψηφίσεις καποιον από αυτά τα δύο κόμματα; Από τα άλλα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συμφωνώ και συμπληρώνω:
Συμφωνώ γιατί περιμένω από αυτούς που μας πρήζουνε κάθε μέρα να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα.

Συμπληρώνω όμως τα εξής:
πες μου εγώ που θέλω το παιδί μου να πάει τώρα σχολείο πού να το στείλω; Όταν τα σχολεία τελειώνουνε το αργότερο (!!) 4 και φυσικά πρέπει να είμαι εκεί για να το πάρω; Για σχολικό δεν συζητάμε.
Τι θα το κάνω το παιδί στην επόμενη απεργία; θα το κλείσω μόνο του στο σπίτι; ή θα το παίρνω μαζί στα επαγγελματικά ραντεβού μου;
με σπρώχνουνε δηλαδή στο ιδιωτικό. Οκ, πόσοι μπορούνε να τα πληρώσουνε όταν μόνο το ιδιωτικό δημοτικό κοστίζει κανά 6άρι;

να πάμε και στην καυτή κουκουνάρα;; ωραία τα λέει ο Τζώρτζ. Την παραπαιδεία θα την αγγίξει (πρόσεξε τι καλός που είμαι-υποθέτω πως θα κάνει Όλα τα υπόλοιπα που είπε και ζητάω και κάτι ακόμα...χαχαχααχ)
...θα διαφωνήσω. Δείχνει πως αποδέχονται την κατάρρευση της Δημόσιας παιδείας.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ακόμα και η Παπαρήγα έστελνε το παιδί της σε ιδιωτικό σχολείο.

Στη πράξη σου λένε:

1. Το ιδιωτικό σχολείο είναι ανώτερο του δημοσίου.
2. Μακριά από ελληνικά πανεπιστήμια.
3. Οι μελλοντικοί πρωθυπουργοί σπουδάζουν στις ΗΠΑ.
4. Η ποιοτική εκπαίδευση είναι για λίγους και με πολλά χρήματα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Συμφωνώ και συμπληρώνω:
Συμφωνώ γιατί περιμένω από αυτούς που μας πρήζουνε κάθε μέρα να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα.

Συμπληρώνω όμως τα εξής:
πες μου εγώ που θέλω το παιδί μου να πάει τώρα σχολείο πού να το στείλω; Όταν τα σχολεία τελειώνουνε το αργότερο (!!) 4 και φυσικά πρέπει να είμαι εκεί για να το πάρω; Για σχολικό δεν συζητάμε.
Τι θα το κάνω το παιδί στην επόμενη απεργία; θα το κλείσω μόνο του στο σπίτι; ή θα το παίρνω μαζί στα επαγγελματικά ραντεβού μου;
με σπρώχνουνε δηλαδή στο ιδιωτικό. Οκ, πόσοι μπορούνε να τα πληρώσουνε όταν μόνο το ιδιωτικό δημοτικό κοστίζει κανά 6άρι;

να πάμε και στην καυτή κουκουνάρα;; ωραία τα λέει ο Τζώρτζ. Την παραπαιδεία θα την αγγίξει (πρόσεξε τι καλός που είμαι-υποθέτω πως θα κάνει Όλα τα υπόλοιπα που είπε και ζητάω και κάτι ακόμα...χαχαχααχ)

τι λες μωρε? πας καλα?

ολα τα δημοτικα εχουν δασκαλους που καθονται ειδικα μεχρι της 5 γι αυτο το λογο.

για να παρουν τα παιδια τους οι γονεις το απογευμα.

τι παπαριες και ιδιωτικα μου τζαμπουνας.

μια χαρα ειναι τα δημοσια σχολεια.

α και καποια στιγμη πρεπει να μαθουμε στα παιδακια να βρισκουν το δρομο για το σπιτι.οπως ολοι μας παλιοτερα.

αν και υπαρχει ο δασκαλος/δασκαλα μεχρι της 5 επαναλαμβανω.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Kαι ότι δεν είναι κακό να μείνουν τα πρωινά σπίτι μόνα τους όταν δεν έχουν σχολείο, έλεος...

λες και δεν υπάρχουν καλύτερα επιχειρήματα κατά της δημόσιας εκπαίδευσης..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
...Σιγά τ αυγά ρε. Εδώ ο πιθηκάνθρωπος Bush τελείωσε το Yale και το Harvard. E, πήγε κι ο Γιωργάκης. Τον έσπρωξε κι ο μπαμπάς που ήταν καθηγητής στην Αμερική. Αμ ο άλλος ο κοντοεβραίος (Σημίτης) δεν ήταν καθηγητής στο LSE? Τι γλώσσα ρε μιλούσε αυτός στους φοιτητές? Γιατί τ Αγγλικά του είναι χειρότερα κι απ του τελευταίου γκαρσονιού στη Ρόδο. ΑΧΡΗΣΤΟΙ...

Καλά, τόσες ανακρίβειες μέσα σε 2 γραμμές μόνο εσύ θα μπορούσες να τις γράψεις.

Το 70 μπήκε ο Γιωργάκης στο Amherst το 71 ήταν η τελευταία ακαδημαϊκή θέση του Ανδρέα στο Ανν Άρμπορ.
Και τι πάει να πει τον έσμπρωξε;;;

Επίσης συνεχίζεις τις μαλακίες με τον Σημίτη.
Ο Σημίτης ποτέ δεν ήταν καθηγητής στο LSE. Αυτά είναι αποκυήματα της διαταραγμένης φαντασίας σου.

Ο Σημίτης δίδαξε στην Κωνσταντία και μετά έγινε καθηγητής στο Giessen.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ολα τα δημοτικα εχουν δασκαλους που καθονται ειδικα μεχρι της 5 γι αυτο το λογο.

για να παρουν τα παιδια τους οι γονεις το απογευμα.
Κάθονται οι δάσκαλοι μέχρι τις 5 το απόγευμα?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Κάθονται οι δάσκαλοι μέχρι τις 5 το απόγευμα?

υπαρχουν ατομα που προσεχουν τα παιδια στο δημοτικο μεχρι της 5 το απογευμα

σε ολα τα σχολεια!! 

το ειδα και στην πραξη βεβαια 2 φορες που περασα απο δημοτικα.

αν και το ηξερα γιατι ο κολλητος μου ειναι δασκαλος.

επομενως δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια για τα ιδιωτικα.αυτα ειναι για βουτυρομπεμπεδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom