...που να εχουν παει και στην ζυριχη και στο λονδικο
για διακοπές?
...που να εχουν παει και στην ζυριχη και στο λονδικο
βέβαια και η παλιά παιδική χαρά έχει χαβαλέ...η αλήθεια είναι ότι η νέα παιδική χαρά της δεξιάς είναι καλύτερη....
έχει απ' όλα μέσα!
Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
για διακοπές?
και Για συμφωνιες ζυριχης-λονδινου....
Και καθε κοινοτητα ανθρωπων εστω,ετσι αμτζικ?... ;) ;) ;)Όσο και της πεποίθησης ότι κάθε ηθικά βιώσιμη ανθρώπινη κοινωνία εξαρτάται από τη μη καταναγκαζόμενη αγαθή βούληση των μελών της.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το να χαρακτηρίζεις κάποιον ηλίθιο, χωρίς επιχειρήμτα τι είναι;σε μια δημοκρατια ειναι αναγκαιοι και οι χρησιμοι ηλιθιοι....να στο πω απλα εαν δεν υπηρχαν οι ηλιθιοι πως θα επαιρνε το κ.κ.ε 7%?
Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Και καθε κοινοτητα ανθρωπων εστω,ετσι αμτζικ?... ;) ;) ;)
Δεν πρεπει να μιλας ΕΣΥ για μη καταναγκαζομενη αγαθη βουληση....ουκ 3Που ζής;;;;;![]()
![]()
είναι η τέταρτη νομίζω φορά που το λέω, αλλά η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως...Ποσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να δουλεύεις σοβαρά και να είσαι και έντιμος (με "φορολογική συνείδηση" και καλά!) και να μην βάλεις κάτω να "σφάξεις" ότι σου βρίσκεται και δεν σου βρίσκεται και να πας ας πούμε στη Βραζιλία που με 1.500 Ευρώ το μήνα είσαι βασιλιάς; Εγώ είμαι μαλάκας αλλά φαντάζομαι όχι για πολύ ακόμη! Έτσι περιμένω το Γιώργο μιά "ώθηση" να μου δώσει να τα βροντήσω όλα κάτω!
Δεν πρεπει να μιλας ΕΣΥ για μη καταναγκαζομενη αγαθη βουληση....ουκ 3
για το φιλο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Ας μεινει εδω τοτε...Μην τό βλεπης άπο την πλευρα αύτη......