Τινος κλωνος εισαι εσυ θα μας πεις?
Daniel72
Τινος κλωνος εισαι εσυ θα μας πεις?
ωραία να φύγει λοιπόν ο Καραμανλής και να έρθει ποιος κύριε Κάλαχαν;
Ο Γιωργάκης;
Δηλαδή ο Σουφλιάς και ο Χατζηδάκης οφείλουν να παραιτηθούν επειδή ο Τεό και ο Βουλγαράκης τα πήραν για το Βατοπέδι;
Δεν έχει λογική αυτό που λες, ειδικά στην Ελλάδα.
εχει η Χριστοπιστία και ο κάθε Λεβέντης τα στελέχη που έχει η ΝΔ;Και ο Βεργής να έρθει και ο Λεβέντης και το κόμμα της Χριστοπιστίας,τόσο σκατά δε θα τα κάνουν.Είμαι σίγουρος γι'αυτό
εχει η Χριστοπιστία και ο κάθε Λεβέντης τα στελέχη που έχει η ΝΔ;
Γιαυτό θελει το Πασοκ ο Σουφλιάς να διαδεχθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας;
καταγράφεταιΩρίστε;Πού το είδες αυτό γραμμένο;Αν βάλλουν τον Σουφλιά για Π.τ.Δ να ψάχνω από τώρα για σπίτι στο εξωτερικό.100 φορές τον Μητσοτάκη.100 φορές.
Γιατι να ρισκαρουμε οτιδηποτε για τον Οτσαλαν?
Φίλε, ηρέμησε.
Μόνο αυτό σου λέω.
ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΝΑΞΑΚΗΣ: " Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΟΤΣΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΑΣΚΟ............. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ"
Φίλε με συγχωρείς, έχω πει πως κι εγώ είμαι αντιπασόκος, αλλά ο Ναξάκης δεν ήταν πατριώτης, ήταν κόπανος [μη πω τίποτα χειρότερο!] που πήγαινε να μας μπλέξει σε πόλεμο για τον άλλο κόπανο τον Οτσαλάν λες και του χρωστάγαμε και τίποτα.
Οι χειρισμοί του Σημίτη ήταν απόλυτα συνετοί.
Τελικά αυτός ο καημένος ήταν σοβαρός πολιτικός, αλλά τα λαμόγια του κόμματός του ούτε που προσπάθησε να τα μαζέψει. Μπορεί και να είχε δίκιο. Στην πολιτική δεν δείνεις μάχες όταν ξέρεις από πριν πως είναι χαμένες!
Καλα τα λες. Ομως ο Σημιτης δεν ειχε τον απαιτουμενο τσαμπουκα που πρεπει να εχει ενας
πρωθυπουργος.
Μην πιάσουμε τώρα τον Ανδρέα που είχε τσαμπουκά τί καλά που τα έκανε!
Έχει πάει και δύο η ώρα, θα ξενυχτήσουμε!
Μην πιάσουμε τώρα τον Ανδρέα που είχε τσαμπουκά τί καλά που τα έκανε!
Απλα η Ελλαδα δεν επρεπε να ασχοληθει καθολου με τον Οτσαλαν.
Στο κατω κατω να παει να πνιγει.
Γιατι να ρισκαρουμε οτιδηποτε για τον Οτσαλαν?