Νέα

Γιωργάκης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

  • Ναι

    Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

    Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

    Ψήφοι: 177 39,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Μετά από 5 χρόνια θυσιών του Ελληνικού λαού, μετά από πέντε μήνες Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά από ένα Δημοψήφισμα με ανύπαρκτο αντικείμενο και σκοπό, η σημερινή Κυβέρνηση και ένα ευρύ φάσμα πολιτικών δυνάμεων, ζητούν, επιτέλους, τα αυτονόητα.

Την ανάγκη έμπρακτης έκφρασης του εθνικού και πατριωτικού καθήκοντος, που ξεπερνά τις μικροκομματικές σκοπιμότητες, ώστε να ψηφιστεί το σύνολο των προαπαιτούμενων ενεργειών προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για ένα νέο μνημόνιο.

Την απαίτηση για εθνική ομοθυμία, ώστε να μην ζήσουμε ένα Grexit. Να αποφύγουμε την άτακτη επάνοδο στη δραχμή, που θα προκαλέσει κατάρρευση της οικονομίας και τεράστια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα.

Την ανάγκη ύπαρξης ενός προγράμματος προσαρμογής, για να μπορέσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να βοηθήσει την ρευστότητα του δικού μας, κλειστού πια, τραπεζικού συστήματος.

Την παραδοχή του τέλους των ψευδαισθήσεων, των μύθων, των παραπλανητικών υποσχέσεων προς τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό, περί χρημάτων από τη Ρωσία, διαγραφής του χρέους, κατάργησης του μνημονίου με ένα άρθρο και πολλών ακόμη.

Σήμερα, για πρώτη φορά στα 5 χρόνια, προβλέπεται να ψηφιστούν δύσκολα – πράγματι – μέτρα, από ένα φάσμα πολιτικών δυνάμεων που ποτέ στο παρελθόν δεν συμφωνούσαν.

[size=20pt]Χρειάστηκαν 5 χρόνια, προκειμένου η πολιτική ελίτ της χώρας να ομονοήσει στα αυτονόητα.

Όμως, δεν ήταν αναγκαία τα 5 χρόνια προσαρμογής.

Εάν αυτά τα αυτονόητα είχαν τότε, το 2010, την αποδοχή ή τουλάχιστον την στήριξη από τις πολιτικές ηγεσίες – από την δεξιά μέχρι την αριστερά – σήμερα δεν θα χρειαζόμασταν ένα νέο μνημόνιο.
[/size]

Το δίλημμα σήμερα είναι, αν η χώρα θα μπορέσει να αποφύγει την καταστροφή που έρχεται ή όχι.

Ως προς αυτό, ο καθένας από εμάς κρίνεται από τη στάση που τηρεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Ο Πρωθυπουργός, ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας διασφαλίσει τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για μια νέα συμφωνία. Σε αυτήν την προσπάθεια, θα έχει την ολόπλευρη συμπαράσταση μας.

Ακόμη και αν σήμερα η Βουλή, στη συντριπτική της πλειοψηφία, ψηφίσει την – εν τέλει – ορθή απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, παρά το ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δέχτηκε με ανακούφιση αυτήν την απόφαση, και παρά το ότι κατανοώ και την προσωπική έρημο που περνά ο Πρωθυπουργός, έχοντας και εγώ ζήσει σκληρότατες διαπραγματεύσεις σε μια πολύ πιο επικίνδυνη πολιτική συγκυρία στο παρελθόν, οφείλω να πω ότι αυτό δεν απαλλάσσει των ευθυνών της τη σημερινή κυβέρνηση.

Πέντε μήνες ψευδαισθήσεων, δήθεν σκληρών διαπραγματεύσεων χωρίς στρατηγική, επέφεραν τεράστιες ζημιές στη χώρα, που θα κληθεί να πληρώσει ο Ελληνικός λαός.

Δεν θα βιώναμε το κλείσιμο των τραπεζών, τις ουρές στα ATM, την οικονομική ασφυξία και την ανασφάλεια από την απουσία ρευστότητας στην οικονομία, δεν θα βιώναμε το φόβο του Grexit, την απειλή να μην πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, δεν θα βιώναμε τον ευτελισμό του συνταξιούχου στις ουρές, όλα όσα δηλαδή, με κόπο αποφύγαμε το 2010.

Και όχι μόνο αυτά – ο λογαριασμός είναι βαρύτατος.

Από 2,5% ανάπτυξη, ίσως να φτάσουμε στο 3% ύφεση.

Χάσαμε 50 δις από τις τράπεζες.

Οδηγηθήκαμε σε περισσότερα και σκληρότερα μέτρα που θα γονατίσουν ανέργους, συνταξιούχους και επιχειρήσεις.

Θα πληρώσει η μητέρα, ο άνεργος, ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας, ο συνταξιούχος, ο επαγγελματίας, ο νοικοκύρης φορολογούμενος, τα σπασμένα μιας χωρίς σκοπό «επαναστατικής γυμναστικής».

Τεράστιες ευθύνες, έχουν και οι εταίροι – δανειστές μας.

Η Ελλάδα ακόμη και σήμερα πληρώνει με μεγάλο κόστος την αδυναμία της Ευρώπης να αναγνωρίσει έγκαιρα ότι, πέρα από τα λάθη της Ελλάδας, το πρόβλημα είχε και την Ευρωπαϊκή του διάσταση.

Ευρωομόλογα, εγγυήσεις για το χρέος μας, παρεμβάσεις που δεν έγιναν έγκαιρα από την ΕΚΤ το 2010, δημόσιες επενδύσεις χωρών με πλεονάσματα ή και της ίδιας της ΕΕ, θα είχαν αποτρέψει ή έστω μειώσει σημαντικά τις συνέπειες της κρίσης.

Κάθε λύση που προκρίθηκε, ήρθε πολύ αργά και πάντα υπολειπόταν της ανάγκης να πείσει η ΕΕ τις αγορές ομολόγων για την βούληση της Ευρωζώνης να στηρίξει μια πορεία αλλαγών στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, οι δυνάμεις που βρίσκονται στον πυρήνα της Ευρωζώνης, δεν μπορούν ακόμη και αυτή την στιγμή να υπερβούν τα όρια που οι ίδιες έθεσαν από την πρώτη στιγμή και οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο.

Ωστόσο, όσο εύκολο είναι να κάνουμε σκληρή κριτική στην συντηρητική Ευρώπη, τόσο ολέθριο θα είναι να αναζητούμε εκεί το άλλοθι για τα δικά μας προβλήματα.

Και ξέρουμε ποιά είναι τα λάθη μας.

Ξέρουμε όλοι ποιές είναι οι αιτίες της σημερινής κρίσης.

Ξέρουμε ότι, η κρίση έφερε τα μνημόνια και όχι τα μνημόνια την κρίση.

Ξέρουμε ότι, η πολυδαίδαλη γραφειοκρατία και πολυνομία, η κακοδιαχείριση, ο συγκεντρωτισμός του κεντρικού κράτους που στερεί οξυγόνο από την αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια, το απάνθρωπα αργό σύστημα απόδοσης δικαιοσύνης, οι αβελτηρίες και αδικίες του φορολογικού συστήματος, οι αγκυλώσεις και η αναποτελεσματικότητα στη διοίκηση των συστημάτων υγείας και παιδείας, η έλλειψη αποδοτικότητας των συστημάτων πρόνοιας και βεβαίως, το πελατειακό πολιτικό σύστημα, δεν αποτελούν ευθύνη της ΕΕ και των δανειστών μας.

Για αυτόν τον λόγο, για μας, για τις προοδευτικές δυνάμεις, το χρέος μας δεν τελειώνει εδώ.

Γιατί αφορά το μείζον διακύβευμα για τη χώρα, την εκ βάθρων αλλαγή της.

Δυστυχώς, και εδώ, τα μέχρι τώρα δείγματα της Κυβέρνησης ήταν αποκαρδιωτικά. Επέδειξε αρνητικό μεταρρυθμιστικό πνεύμα.

Για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό όμως, αποτελεί αδήριτη ανάγκη.

Επιτέλους, ας αναλάβουμε εμείς οι Έλληνες τις δικές μας ευθύνες.

Σήμερα, που ένα ευρύ φάσμα πολιτικών δυνάμεων δείχνει να έχει πάρει αποστάσεις από τη μυθοπλασία και τη συνομωσιολογία, από την αναζήτηση έξωθεν σωτήρων, ας δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα δικό μας πρόγραμμα, για ένα ελληνικό πρόγραμμα.

Ένα ελληνικό πρόγραμμα, όχι προσαρμογής, αλλά ριζοσπαστικών αλλαγών στη χώρα.

Και ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα.

Να οικοδομήσουμε μια δημοκρατία λειτουργική, με διαφάνεια, λογοδοσία, αξιοκρατία, αποτελεσματική, συμμετοχική, που θα τιμά τον κόπο του κάθε Έλληνα και θα αξιοποιεί τον πλούτο της χώρας σωστά, υπεύθυνα, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για πραγματική δημιουργία, βιώσιμη ανάπτυξη, αξιοποίηση του πλούσιου ανθρώπινου δυναμικού, των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων.

Πολλά από αυτά, ξεκίνησαν με ισχυρή βούληση το 2009, αλλά σταμάτησαν στα τέλη του 2011.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, οι δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις του τόπου πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να αναγνωρίσουν που οδηγεί η έλλειψη συναινέσεων που κυριάρχησε εδώ και πέντε χρόνια και να ανοίξουν το δρόμο για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπο

Αλλά αυτό προϋποθέτει να τεθεί οριστικό τέλος στους κινδύνους, που με ασυλλόγιστες επιλογές, εκτέθηκε η χώρα.

Ας σεβαστούμε τις θυσίες του Ελληνικού λαού με μια υπόσχεση.

Να δώσουμε χώρο στην ελπίδα, στη φαντασία – όχι στις ψευδαισθήσεις, τη μυθοπλασία και την πόλωση, με την ευγενή άμιλλα των πραγματικών ιδεών και των προτάσεων που θα πάνε την χώρα μπροστά, μακριά και ελεύθερα.

 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.375
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486

Συνημμένα

  • αρχείο λήψης (5).jpg
    αρχείο λήψης (5).jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 22

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.375
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
:'( :'( :'(
 

Συνημμένα

  • moro_ourliazei_590_b.jpg
    moro_ourliazei_590_b.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 32

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.214
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=39510.0;attach=619322;image[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τζωνάκυ, είσαι αγνό παιδί .
Αγωνίζεσαι για τη Δημοκρατία ,
και πιο ειδικά για τη Νέα Δημοκρατία !  :2funny:
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.375
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Τι του βαζεις του Αλβανού τωρα..Αυτός τότε ηταν στα ..χωραφια,εξω απο το Πογραδετς!!
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 16ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ
Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Προέδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε την ακόλουθη εισαγωγική παρέμβαση στη συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε χθες, λίγο πριν από την επίσημη έναρξη του 16ου Συμποσίου της Σύμης, το οποίο φέτος πραγματοποιείται στην Κέρκυρα:



Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στη σημερινή μας συνέντευξη.

Αλλά θέλω να ευχαριστήσω και τους Κερκυραίους για τη φιλοξενία τους. Η βοήθειά τους στη διοργάνωση του φετινού 16ου Συμποσίου της Σύμης στο νησί, είναι μεγάλη.

Επέλεξα προσωπικά την Κέρκυρα για το 16ο Συμπόσιο της Σύμης.

Είναι η ομορφιά του νησιού, είναι και οι Κερκυραίοι, που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, αλλά είναι και κάτι ακόμη, ιδιαίτερα σημαντικό.

Η Κέρκυρα αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα – και απόδειξη μαζί, του διακυβεύματος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως Έλληνες.

Είναι ένα νησί που τα έχει όλα. Όλες τις ευλογίες του κόσμου.

Και όμως, αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με κάθε γωνιά της ελληνικής γης.

Αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πλούτου που διαθέτει η χώρα, ο Ελληνικός λαός, που δεν παραμένει απλώς αναξιοποίητος, αλλά απαξιώνεται και τελικώς, υποκύπτει στις κακοδαιμονίες ενός παρασιτικού πολιτικο-οικονομικού συστήματος.

Η Κέρκυρα είναι η απόδειξη του χρέους που έχουμε να επιτελέσουμε, για να ξεφύγουμε από τα δεινά που ταλανίζουν τους Έλληνες, τα οποία πληρώνουμε σήμερα πολύ ακριβά με πόνο και χρήμα.

Πρέπει να αλλάξουμε, λοιπόν. Οριστικά.   

Και για να βγούμε από τη κρίση και για να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη οικονομία, μια βιώσιμη ανάπτυξη, με βιώσιμη θέσεις εργασίας.

Αυτή είναι η δική μας αλήθεια, που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο φανερή απένατι στα εύκολα λόγια, τα γεμάτα φρούδες ελπίδες που κάθε μέρα διαψεύδονται οικτρά.

Οι πρόσφατες εξελίξεις αποτελούν μια μεγαλειώδη επιβεβαίωση αυτής της αλήθειας.

Και δεν είναι τυχαίο που, πολλοί φίλοι μας από όλο τον κόσμο, αντιλαμβάνονται αυτήν την αλήθεια.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές διεθνείς προσωπικότητες εξέφρασαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα και ζήτησαν να συμμετάσχουν στο φετεινό Συμπόσιο.

Θέλουν ειλικρινά να μας βοηθήσουν – και εμείς έχουμε να πάρουμε πολλά από αυτούς, αρκεί να κατανοήσουμε ότι, οι μύθοι χτίζουν παλάτια στην άμμο, που τα διαλύει ο αέρας, ενώ οι σοβαρές προτάσεις θέλουν ειλικρινή διάλογο.

Γιατί; Γιατί έτσι χτίζονται οι συμμαχίες. Έτσι οικοδομούνται πραγματικές φιλίες, που μπορούν να αλλάζουν τους συσχετισμούς – όπως για παράδειγμα τους σημερινούς συντηρητικούς συσχετισμούς στην Ευρώπη.

Δουλειά, χρειάζεται. Δουλειά και σχέδιο.

Και κάτι ακόμη καλύτερο, ένα δικό μας σχέδιο. Ένα Ελληνικό σχέδιο.

Ένα σχέδιο που θα μας οδηγήσει σε μια Ελλάδα που θα στέκεται στα δικά της πόδια.

Αυτόνομα και αυτοδύναμα.

Ένα σχέδιο που θα μας επιτρέψει να οικοδομήσουμε μια Δημοκρατία ισχυρή, λειτουργική, αξιόπιστη. Με διαφάνεια και λογοδοσία. 

Με κανόνες ίδιους για όλους, χωρίς εξαιρέσεις για τους λίγους και ισχυρούς.

Ένα σχέδιο που θα μας επιτρέψει να οικοδομήσουμε μαζί, από κοινού, συμμετοχικά, μια Ελλάδα που θα μας γεμίζει με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια.

Αυτό όμως, προϋποθέτει γνώση και χρειάζετα βούληση, τόλμη και βεβαίως, αποφασιστικότητα για ρήξεις, για πραγματικές συγκρούσεις με πραγματικά προβλήματα, με μεγάλα και μικρά κατεστημένα και συμφέροντα.

Αυτές είναι οι ρήξεις για το καλό της Πατρίδας, του Ελληνικού λαού.

Όχι οι άγονες ρήξεις που οδηγούν τους Έλληνες σε αναδίπλωση, αν όχι υποταγή στο μοιραίο, που άλλοι αποφασίζουν.

Την τελευταία περίοδο τα είδαμε όλα αυτά καθαρά μπροστά μας.

Ας μη μείνουμε όμως σε αυτά.

Δεν χρειάζεται απογοήτευση.

Όλοι στεναχωριόμαστε και πονάμε.

Αλλά αυτό που προέχει είναι να δώσουμε λύσεις.

Γι” αυτό είμαστε εδώ.

Το φετεινό Συμπόσιο της Σύμης, έχει ευρεία και επίκαιρη θεματολογία, που αφορά πρωτίστως τη χώρα μας, όλους εμάς.

Δεν είναι μόνο το μείζον ζήτημα του Χρέους που θα συζητήσουμε και το δικό μας παράδειγμα, της Ελλάδας.

Ούτε μόνον το ζήτημα της Ευρώπης και η συζήτηση που θα κάνουμε για την ανάγκη Αναβιώσης του Ευρωπαϊκού Οράματος.

Είναι και όλη η άλλη ατζέντα του Συμποσίου.

Αναφέρω ενδεικτικά:

Οι Γεωπολιτικές Διαστάσεις της Κρίσης,

Η Ασφάλεια και η Σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο,

Οι Ανθρωπιστικές Επιπτώσεις του Πολέμου στη Συρία και το ζήτημα των Προσφύγων,

Η ανάγκη Συνύπαρξης Θρησκειών και Πολιτισμών στον Αραβικό Κόσμο,

Οι Ιδιαίτερες Προκλήσεις που Αντιμετωπίζουν ο Λίβανος και η Ιορδανία,

Τα Διδάγματα από τη Σύγχρονη Ιστορία των Βαλκανίων,

Η Αναγκαιότητα Ενίσχυσης των Προοδευτικών Δυνάμεων για την Προώθηση ενός πιο Συμμετοχικού Κοινωνικού Μοντέλου.

Δεν είναι και λίγα. Το αντίθετο.

Αλλά όλα ιδιαίτερα σημαντικά.

Από τη θεματολογία θα είδατε ότι, θα συζητήσουμε αρκετά για την ευρύτερη περιοχή μας.

Ζητώ την προσοχή σας και ως εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Δεν χρειάζεται κινδυνολογία, ούτε φόβος.

Γνώση και αλήθεια για όσα συμβαίνουν γύρω μας χρειάζεται.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αντιληφθούμε τη σημασία των δραματικών εξελίξεων στη γειτονιά μας και να κατανοήσουμε πόσο μας επηρεάζουν όλα αυτά.

Στα σύνορά μας φτάνουν καθημερινά οι τραγικές επιπτώσεις ενός παράλογου πολέμου, αλλά όχι μόνον αυτού του πολέμου. Φτάνουν και οι πρόσφυγες που είναι θύματα ενός συστήματος που γεννά ανισότητες και αδικίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γνώση, λοιπόν και πίστη στις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας, χρειάζεται.

Κλείνοντας,

Οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαίωσαν, δυστυχώς με αυτόν τον δραματικό τρόπο που όλοι βιώσαμε, ότι πράγματι χρειάζεται ρήξη και σύγκρουση, αλλά για να αλλάξουμε ό,τι μας πληγώνει, ότι πάει την Έλλαδα και τους Έλληνες πίσω.

Να ανατρέψουμε τις κακοδαιμονίες του πολιτικού – οικονομικού συστήματος που παράγει αδικίες και ανισότητες και καθηλώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Να αλλάξουμε – για να μη βουλιάζουμε κάθε μέρα και περισσότερο σε μια πραγματικότητα που δεν μας αξίζει. Δεν αξίζει σε καμιά Ελληνίδα, κανέναν Έλληνα, δεν αξίζει στα παιδιά μας.

Εμείς, αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσουμε να δίνουμε.

Σας ευχαριστώ.

 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
jhonny64,
Κάθησα και το διάβασα όλο το κείμενο του μαλάκα, έτσι από περιέργεια.
Δε λέει ΤΙΠΟΤΑ ο τύπος.
857 λέξεις (4.775 χαρακτήρες χωρις τα κενά), και νόημα ουδέν.
Αν διαφωνείς, πες μου εσύ τι νόημα νομίζεις πως έχουν όλα αυτά, τι πρόταση κάνει για τα προβλήματα που έχει σήμερα ο τόπος, όλοι μας.
Το ίδιο και με τις 1.063 λέξεις (5.896 χαρακτήρες) της "δήλωσης", που έβαλες στην απάντηση #31211, 16/07/15, 21:09'

(Μη σου κάνει εντύπωση που μέτρησα τις λέξεις, τα πέταξα στο word και τις μετράει μόνο του).

Δε λέω ότι κακώς τα έβαλες, αλλά πες μας: Εσύ τι νόημα βγάζεις από τις μπαρούφες του? Βγάζεις κανένα?
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.214
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Ρε φιλε mariath ρωτάς το Τζωνακυ ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Τζωνακυς είναι αγνό παιδί, οπαδός του Πασοκ.
Μιλάει το συναίσθημα.

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.739
Πόντοι
1.306
jhonny64,
Κάθησα και το διάβασα όλο το κείμενο του μαλάκα, έτσι από περιέργεια.
Δε λέει ΤΙΠΟΤΑ ο τύπος.
857 λέξεις (4.775 χαρακτήρες χωρις τα κενά), και νόημα ουδέν.
Αν διαφωνείς, πες μου εσύ τι νόημα νομίζεις πως έχουν όλα αυτά, τι πρόταση κάνει για τα προβλήματα που έχει σήμερα ο τόπος, όλοι μας.
Το ίδιο και με τις 1.063 λέξεις (5.896 χαρακτήρες) της "δήλωσης", που έβαλες στην απάντηση #31211, 16/07/15, 21:09'

(Μη σου κάνει εντύπωση που μέτρησα τις λέξεις, τα πέταξα στο word και τις μετράει μόνο του).

Δε λέω ότι κακώς τα έβαλες, αλλά πες μας: Εσύ τι νόημα βγάζεις από τις μπαρούφες του? Βγάζεις κανένα?

αν και αμφιβαλλω οτι διαβασες το κειμενο  τι περιμενες;

να σου λυσει το οικονομικο προβλημα της χωρας σε 857 λεξεις;

την λυση να την βρουνε αυτοι που σε 6 μηνες  δημιουργησαν  το προβλημα

τον παπανδρεου τον βγαλαν προδοτη

φατε μνημονιο μεχρι το 18 .... .... ... απο τους πατριωτες



 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
αν και αμφιβαλλω οτι διαβασες το κειμενο  τι περιμενες;

να σου λυσει το οικονομικο προβλημα της χωρας σε 857 λεξεις;
Δεν απαντάς στην ερώτηση μου:
Εσύ τι νόημα βγάζεις?

Μάλλον δεν βγάζεις κανένα.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.511
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Επίθεση για την αναφορά του στη βουλή για τα CDS
ΚΙΔΗΣΟ: Δειλός και τραμπούκος ο Καμμένος
24/07/201506:05

Τι κάνει ο Τσίπρας της "πρώτη φορά κυβέρνησης της Αριστεράς"; Συνεπικουρεί τον κ. Καμμένο στην εργολαβία της στοχοποίησης;», διερωτάται το Κίνημα

«Πυρά» κατά του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, χαρακτηρίζοντας τον «δειλό» και «τραμπούκο».

Όπως τονίζει το ΚΙΔΗΣΟ, ο κ. Καμμένος έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των CDS δύο φορές, ως «υβριστής και συκοφάντης». «Παρά ταύτα, και κατά τη χθεσινοβραδινή ομιλία του στη Βουλή, επανέφερε την υπόθεση των CDS. Κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία, συνεχίζει κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα  να ασχημονεί» σημειώνει.

Το κόμμα του κ. Παπανδρέου καταλογίζει στον κ. Καμμένο ότι στοχοποιεί πολιτικούς του αντιπάλους συνειδητά και συστηματικά, για να αποκρύψει, όπως εκτιμά, την πολιτική του ασυνέπεια και δημαγωγία.

«Όμως, είναι εταίρος και υπουργός της κυβέρνησης. Ο κ. Τσίπρας, θα ήθελε να τον κατηγορούν για κάποιο υποτιθέμενο σκάνδαλο με το οποίο δεν έχει ανάμειξη; Τι κάνει, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός της "πρώτη φορά κυβέρνησης της Αριστεράς"; Συνεπικουρεί τον κ. Καμμένο στην εργολαβία της στοχοποίησης;», διερωτάται το Κίνημα.

«Ο δε κ. Μεϊμαράκης, αντιλαμβάνεται ποιόν κάλεσε "να επιστρέψει στο σπίτι του", δηλαδή στη Ν.Δ., όταν το παραλήρημα του κ. Καμμένου ήταν σε πλήρη εξέλιξη;», συνεχίζει το Κίνημα.

«Κι όλα αυτά, εν μέσω μίας σημαντικής κοινοβουλευτικής διαδικασίας και εξαιρετικά κρίσιμης περιόδου για τη χώρα που απαιτεί αλήθειες, ήθος και συναινέσεις. Ντροπή», καταλήγει.

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom