jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
αλλά φλιπινγκ μπέργκερσ φορ α φακιν λιβιν
:2funny
γιου μπετ.
αλλά φλιπινγκ μπέργκερσ φορ α φακιν λιβιν
ειπε ο ματακιας που παει και παιρνει ματι τα κοριτσακια του δημοτικου
νεκρόφιλε
...και εγω βρηκα το φαρμακο για το κάρκινο και εγω εφερα τη παγκοσμια ειρηνη και και καιΓιώργος Παπανδρέου: Εγώ έσωσα τη χώρα από τη χρεοκοπία
...και εγω ...
παλι μαλακιες λες ρε καθυστερημενε πεθαμενατζή νεκρόφιλε,στο διαόλο ανωμαλο σίχαμα... παιρνω ματι τα κοριτσακια του δημοτικου
παλι μαλακιες λες ...
Φιλαρακο δε ξερω για τα υπολοιπα,αλλα σιγουρα οσον αφορα το θεμα μουνι ειναι μεγαλη γκαντεμια να εισαι ελληνας.Αυτοι που θα τη περασουν σαφως καλυτερα ειναι οι νεοτεροι ελληνες οι οποιοι θα απολαυσουν τους καρπους των μεικτων γαμων.Μιλαμε αν δεις τα πιτσιρικια στα δημοτικα θα παθεις πλακα!Μικρα ρωσσιδακια στην ουσια ειναι που μιλανε τελεια ελληνικα!!
Του είχαν δώσει τον μισθό φαίνεται ...Συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη
Γιώργος Παπανδρέου : Εγώ έσωσα τη χώρα από τη χρεοκοπία
20/06/2015 13:45
...
«Αν δεν έπαιρνα τα επώδυνα μέτρα δεν θα ήταν 5,10,100,1000 άνθρωποι που πράγματι υποφέρουν... Θα ήταν ολόκληρος ο ελληνικός λαός» είπε ο πρώην πρωθυπουργός
...
ειπε ο θαλασσιος ελεφαντας
Συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη
Γιώργος Παπανδρέου:
«Αν δεν έπαιρνα τα επώδυνα μέτρα δεν θα ήταν 5,10,100,1000 άνθρωποι που πράγματι υποφέρουν... Θα ήταν ολόκληρος ο ελληνικός λαός» είπε ο πρώην πρωθυπουργός
Τι ζητας από το Αλβανό τωρα..Να κάνει και "edit"???Ρε [size=25pt]μαλέα jhonny[/size], πέταξε τέτοια παπαριά πάλι ο αρχιμπετόβλακας;
Ρε μαλέα, κάνε τα έντιτ τουλάχιστον, σβήνε τα, μην τον εκθέτεις.