ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
ΛΜετά από 20 χρόνια ξυπνησα,αργά αλλά ξύπνησα!
Και όμως τον ακούω..Από περιέργεια να δω τι θα σκαρφιστεί ακόμη για να εξαπατήσει και τους τελευταίους μαλακες ψηφοφόρους...μυγα τσε τσε σε τσιμπησε;
τελος παντων
αφου λες οτι ξυπνησες αντι να πετας χαριτομενιες κατσε να ακουσεις
εστω και αν τον αντιπαθεις
Δεν ειχα καμια αμφιβολία για τη γνωμη σου!!!!μια χαρα τα λεει
Δεν ειχα καμια αμφιβολία για τη γνωμη σου!!!!
Δε χωράει το σαιτ τις φατσες για τα γελια!!!!Σταματα!!!και η γνωμη μου μια χαρα ειναι
σωστη και σοβαρη
πως χαρακτηριζετε ετσι τον "ΛΕΠΤΟ" Μπενυ ναυαρχε ????Παλι καλά πάντως που τελευταία στιγμή απαρνηθηκες το Χοντρο...Εχεις ελπίδες..Σε μιαν άλλη ζωη βεβαια!
πως χαρακτηριζετε ετσι τον "ΛΕΠΤΟ" Μπενυ ναυαρχε ????
ντροπη.
ο ανθρωπος επωμιζεται την ευθυνη ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!
το βλεπετε αστειο ????
Ετσι μιλαγα και για το βατραχο τοτε..Μπραβο που καταλαβες και συνεκρινες τα γραφόμενά μου...Αλλά Συριζαίος δεν ειμαι ετσι??Απελθέτω...Αλλά η π@υτσα ερχεται αδερφε..Το βλεπεις και στα μουτρα και το υφος των ΝΔ που βγαινουν στα καναλια..παρατηρησε Βουλτεψη χτες το βραδυ στο ΣΚΑΙ,Μειμαρακη σημερα και Μητσοτακη στο Χατζηνικολάου..Νάυαρχε, μου θυμίζεις τον τρόπο που μίλαγαν οι ΑΕΚτζήδες για τον Μπάγεβιτς μετά που πήγε στον Ολυμπιακό.
Σοβαρέψου.
καλα τα λεει ο γαπΔε μιλάω για τους δεξιούς, αυτοί θα πάθουν ότι τους αξίζει. Μιλάω για την εμπάθεια σου με τον ΓΑΠ.
Αν είδες τη συνέντευξη του με τον Χατζηνικολάου (όπου ακόμη και πολλοί δεξιοί τη χαρακτήρισαν εξαιρετική) θα πήρες αρκετές απαντήσεις για όσα έγραφες τις προάλλες.
Την ειδα ολη τη συνεντευξη..Το μεγαλύτερο προεκλογικό σποτ του..Ολες οι ερωτήσεις αβανταδόρικες και πιασαρικες..Ετσι τον εχεις κοψει εσυ το Χατζηνικολάου?Να του λεει ο ΓΑΠ "με ανετρεψαν" και να του λεει ο ο αλλος "ποιοι" και ο ΓΑΠ να λεει "αυτο να το βρουν οι ιστορικοί του μέλλοντος"..Και ο Χατζηνικολάου ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ???Ακόμα και το κοινό τον καλόπιανε,ισω ςαπό μενος κατα του χοντρού...Δε μιλάω για τους δεξιούς, αυτοί θα πάθουν ότι τους αξίζει. Μιλάω για την εμπάθεια σου με τον ΓΑΠ.
Αν είδες τη συνέντευξη του με τον Χατζηνικολάου (όπου ακόμη και πολλοί δεξιοί τη χαρακτήρισαν εξαιρετική) θα πήρες αρκετές απαντήσεις για όσα έγραφες τις προάλλες.
Την ειδα ολη τη συνεντευξη..Το μεγαλύτερο προεκλογικό σποτ του..Ολες οι ερωτήσεις αβανταδόρικες και πιασαρικες..Ετσι τον εχεις κοψει εσυ το Χατζηνικολάου?Να του λεει ο ΓΑΠ "με ανετρεψαν" και να του λεει ο ο αλλος "ποιοι" και ο ΓΑΠ να λεει "αυτο να το βρουν οι ιστορικοί του μέλλοντος"..Και ο Χατζηνικολάου ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ???Ακόμα και το κοινό τον καλόπιανε,ισω ςαπό μενος κατα του χοντρού...
Εμπαθεια δεν εχω,αλλά οι μεγάλες αγάπες καταληγουν και σε μεγάλα μίση...Τον πίστεψα κάποτε βλέπεις..
Καλά, ακόμη και ένα βαμμένο κούτσουρο είναι καλύτερο από τον Μπένι Χιλ.
απορώ πως δεν τον έχουν μαζέψει ακόμα φορώντας του την άσπρη μπλούζα!!!!!!!!
κανονικός τρελός και πανηλίθιος είναι ο άνθρωπος(??)
δημοσιογράφος--γιατί πήγατε στο Καστελόρριζο σε μια τόσο θλιβερή μέρα για τους Ελληνες?
ψυχοπαθής-δεν έχει καμία σημασία........έγινε διάσημο το Καστελόρριζο παγκοσμίως!!!!!!!!!!!!!!