Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αντε αλλη μια

ακριβως τα ιδια λεει  2.42

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
που πήγε όλος αυτός ο κόσμος;;;

syriza7_5.jpg

οσο για τον Γιωργο ας τον αφησουμε να παει στο χρονοντουλαπό της ΚΩΜΩΔΙΑΣ

ΥΓ καπου εδω μεσα (debate 2009) λεει "λεφτα υπάρχουν"

(τοτε που ο γιωργος θα εισεπρατε τους ανεισπρακτους φόρους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ο άλλος πιστεύει ότι ο Γιωργάκης ήταν καλός πολιτικός και έκανε καλό σε αυτόν τον τόπο. Λοβοτομή ρε μαλάκες η μόνη λύση. Η ράματα στο στόμα και ανάμεσα στα δάκτυλα. Να μην μιλάτε και να μην γράφετε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο άλλος πιστεύει ότι ο Γιωργάκης ήταν καλός πολιτικός και έκανε καλό σε αυτόν τον τόπο. Λοβοτομή ρε μαλάκες η μόνη λύση. Η ράματα στο στόμα και ανάμεσα στα δάκτυλα. Να μην μιλάτε και να μην γράφετε.
Εγω παλι λεω εξορια στην Σεληνη...εαν πω κατι αλλο θα με πουν ρατσιστη οποτε αστο...ο καθενας ας βαλει την φαντασια του να δουλεψει

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
syriza7_5.jpg

οσο για τον Γιωργο ας τον αφησουμε να παει στο χρονοντουλαπό της ΚΩΜΩΔΙΑΣ

ΥΓ καπου εδω μεσα (debate 2009) λεει "λεφτα υπάρχουν"

(τοτε που ο γιωργος θα εισεπρατε τους ανεισπρακτους φόρους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
Δεν πηγε μονο εκει πηγε κ στο ΠΟΤΑΜΙ (3 κομματα σε 1 ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) κ σε αυτους που βγηκαν 3ο κομμα..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μαλλον δεν σας απασχολεί κ τοσο δεν πειράζει

υπαρχει μια σειρα σ ολα

το πασοκ ενδιαφερεται να σωθει η χωρα

στον τσυριζα ενδιαφερεστε για τους ψηφους

ειναι θεμα προτεραιοτητας

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αυτο λεω

εσυ εχεις να πεις κατι διαφορετικο ;

μαλλον ΟΧΙ
Σου χαλαω εγω χατιρι? Οτι πεις εσυ....!Οτι ειχα να πω στα εχω πει κ εκανες την παπια κ το επαιζες τρελιτσα...!Δεν θα αλλαξω κανενος την αποψη δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες...! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ρωτησες τον ιδιο και το λες αυτο ;

Ρε μαλάκα σοβαρά τώρα τα τελευταία σαράντα χρόνια κυβερνάει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αυτοί που κυβερνάνε και τώρα. Αυτοί και τα δικά τους παιδιά (εσύ και το σινάφι σου δηλαδή) φέραν τον τόπο σε αυτό το χάλι λαδιές, ευκολίες, μεταθέσεις, θέσεις κ.ο.κ. Και τολμάς να λες ότι αυτοί οι δύο κυβερνάνε επειδή αγαπάνε τον τόπο ΚΑΙ ΟΧΙ γιατί αν κυβερνήσει άλλος θα πάνε φυλακή μέχρι και τα δισέγγονα τους; Η θες να μου πεις ότι ενδιαφέρονται τόσο για την χώρα που κατέστρεψαν που τώρα θέλουν το καλό της; Ασε μας ρε φίλε αν τραβάς σίσα πριν να γράψεις στο πολιτικό section προβλημά σου. Μην απορείς όμως που σε κράζει ο καθένας.

Και όχι δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ ούτε με ενδιαφέρει ποιος θα κυβερνήσει ΕΣΕΙΣ και το σινάφι σας μόνο θέλω να εξαφανιστείτε και τον κυρ γίωργη από την κάτω ραχούλα να βάλουμε να κυβερνήσει λιγότερο μουνόπανο θα'ναι και πιο έξυπνος από τους τεμπέλιδες που δεν πήγαν στρατό και που βγάλαν σχολές στις οποίες πλήρωνε ο μπαμπάς 10 χρόνια μέχρι να τελειώσουν μέχρι να ρθουν στην Ελλάδα και να πολιτευτούν (και πάλι για να μην δουλέψουν).

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε μαλάκα σοβαρά τώρα τα τελευταία σαράντα χρόνια κυβερνάει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αυτοί που κυβερνάνε και τώρα. Αυτοί και τα δικά τους παιδιά (εσύ και το σινάφι σου δηλαδή) φέραν τον τόπο σε αυτό το χάλι λαδιές, ευκολίες, μεταθέσεις, θέσεις κ.ο.κ. Και τολμάς να λες ότι αυτοί οι δύο κυβερνάνε επειδή αγαπάνε τον τόπο ΚΑΙ ΟΧΙ γιατί αν κυβερνήσει άλλος θα πάνε φυλακή μέχρι και τα δισέγγονα τους; Η θες να μου πεις ότι ενδιαφέρονται τόσο για την χώρα που κατέστρεψαν που τώρα θέλουν το καλό της; Ασε μας ρε φίλε αν τραβάς σίσα πριν να γράψεις στο πολιτικό section προβλημά σου. Μην απορείς όμως που σε κράζει ο καθένας.

Και όχι δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ ούτε με ενδιαφέρει ποιος θα κυβερνήσει ΕΣΕΙΣ και το σινάφι σας μόνο θέλω να εξαφανιστείτε και τον κυρ γίωργη από την κάτω ραχούλα να βάλουμε να κυβερνήσει λιγότερο μουνόπανο θα'ναι και πιο έξυπνος από τους τεμπέλιδες που δεν πήγαν στρατό και που βγάλαν σχολές στις οποίες πλήρωνε ο μπαμπάς 10 χρόνια μέχρι να τελειώσουν μέχρι να ρθουν στην Ελλάδα και να πολιτευτούν (και πάλι για να μην δουλέψουν).

ρωτησα κατι συγκεκριμενο και μου αναλυεις την μεταπολιτευση

νδ και πασοκ κυβερνανε επειδη ψηφιστηκαν και με μεγαλα ποσοστα επανειλημμένως

οποτε οτι κανανε ειχαν την εγκριση του λαου

τωρα αν θελεις να ψηφισεις τον κυρ γιωργη απο την κατω ραχουλα ας κανει κομμα και ψηφισε τον

δημοκρατια εχουμε οποιος θελει μπορει να κυβερνησει

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ρωτησα κατι συγκεκριμενο και μου αναλυεις την μεταπολιτευση

νδ και πασοκ κυβερνανε επειδη ψηφιστηκαν και με μεγαλα ποσοστα επανειλημμένως

οποτε οτι κανανε ειχαν την εγκριση του λαου

τωρα αν θελεις να ψηφισεις τον κυρ γιωργη απο την κατω ραχουλα ας κανει κομμα και ψηφισε τον

δημοκρατια εχουμε οποιος θελει μπορει να κυβερνησει

:helpplea:

Θες να σου απαντήσω γιατί θα σε έλεγε μαλάκα και ο ίδιος ο Γιωργάκης; Γιατί πιστεύεις ότι και αυτός και τα "φιλαράκια" του θένε το καλό αυτού του τόπου και δεν κοιτάνε να βγάλουν κάνα φράγκο. Πιστεύεις ότι κυβερνάνε αυτοί και ότι δεν είναι εντολοδόχοι... Αν αγάπαγαν έστω και λίγο την χώρα τους δεν θα ήταν πουτανάκια κανενός και θα ήταν ντόμπροι σε αυτά που λένε. Οπότε ναι και ο ίδιος ο Γιωργάκης ξέρει ότι είναι πουτανάκι συμφερόντων και θα σε έλεγε μαλάκα που τα πιστεύεις αυτά που λες. Ο ίδιος που μίλαγε για λεφτά υπάρχουν" έκλεινε deals με το ΔΝΤ πρίν καν κυβερνήσει. Ήξερε καλά τι γινόταν και πάλι έλεγε ότι έλεγε για να τον ψηφίσουν τα ζώα και να κάνει ότι τον είχαν διατάξει οι από πίσω... Και μην μπείς καν στην διαδικασία να μου πεις ότι με το λεφτά υπάρχουν εννούσε άλλα (ότι θα παίρναν τους τόκους και θα είχαμε λεφτά κτλ κτλ)... Και άλλα τόσα έχει κάνει σ'αυτήν την χώρα. Για κρέμασμα για εσχάτη προδοσία είναι όλοι τους. Μπορείς να είσαι όσο κολλημένος θες με τα λαμόγια που υποστηρίζεις μην προσπαθείς να μας πείσεις ομως γιατί τα νεύρα μας δεν είναι καλα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:helpplea:

Θες να σου απαντήσω γιατί θα σε έλεγε μαλάκα και ο ίδιος ο Γιωργάκης; Γιατί πιστεύεις ότι και αυτός και τα "φιλαράκια" του θένε το καλό αυτού του τόπου και δεν κοιτάνε να βγάλουν κάνα φράγκο. Πιστεύεις ότι κυβερνάνε αυτοί και ότι δεν είναι εντολοδόχοι... Αν αγάπαγαν έστω και λίγο την χώρα τους δεν θα ήταν πουτανάκια κανενός και θα ήταν ντόμπροι σε αυτά που λένε. Οπότε ναι και ο ίδιος ο Γιωργάκης ξέρει ότι είναι πουτανάκι συμφερόντων και θα σε έλεγε μαλάκα που τα πιστεύεις αυτά που λες. Ο ίδιος που μίλαγε για λεφτά υπάρχουν" έκλεινε deals με το ΔΝΤ πρίν καν κυβερνήσει. Ήξερε καλά τι γινόταν και πάλι έλεγε ότι έλεγε για να τον ψηφίσουν τα ζώα και να κάνει ότι τον είχαν διατάξει οι από πίσω... Και μην μπείς καν στην διαδικασία να μου πεις ότι με το λεφτά υπάρχουν εννούσε άλλα (ότι θα παίρναν τους τόκους και θα είχαμε λεφτά κτλ κτλ)... Και άλλα τόσα έχει κάνει σ'αυτήν την χώρα. Για κρέμασμα για εσχάτη προδοσία είναι όλοι τους. Μπορείς να είσαι όσο κολλημένος θες με τα λαμόγια που υποστηρίζεις μην προσπαθείς να μας πείσεις ομως γιατί τα νεύρα μας δεν είναι καλα...
Πες κ για τα CDS που μολις αγορασε ο αδερφος του...βγηκε στο εξωτερικο κ μας εβριζε....μην τα ξεχναμε αυτα..! Ποσα δις εβγαλε οταν τα πουλησε εκεινο το διαστημα? 2-2,5δις εαν δεν κανω λαθος..!Τι λεμε ρε τωρααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom