Νέα

Γιωργάκης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 744K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

  • Ναι

    Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

    Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

    Ψήφοι: 177 39,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
19
Like
3.135
Πόντοι
7.195

Συνημμένα

  • 1551656_775522819143264_1332551507_n.png
    1551656_775522819143264_1332551507_n.png
    211,7 KB · Εμφανίσεις: 23

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ναι ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ μου ειναι γνωστο το παθος σου για τα ΠΑΚΙΑ !!!!
μην επιμενεις τοσο , ειναι γνωστο το παθος σου !!!!4

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε νουμερουλη αν εσενα σε ικανοποιουν τα πακια εμενα γιατι να με πειραζει ;



 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Στην Ιορδανία ο Γιώργος Παπανδρέου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:38 - Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014

Πραγματοποιεί επίσκεψη ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς

Στην Ιορδανία μεταβαίνει ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπου αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη, 2 και 3 Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Οργάνωσης για την ενίσχυση της σταθερότητας στη Μέση Ανατολή και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανθρωπιστικές συνέπειες του πολέμου στη Συρία.

Η Ιορδανία υποφέρει ιδιαίτερα από την συνεχιζόμενη συριακή κρίση καθώς έχει υποδεχθεί μέχρι τώρα 1.200.000 πρόσφυγες και εκτοπισμένους, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα συναντηθεί με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλα ΙΙ, τον πρόεδρο της Βουλής, Atef Tarawneh, τον υπουργό Εσωτερικών, Hussein Al Majali και τον υπουργό Διεθνούς Συνεργασίας, Dr. Ibrahem Saif.

Επίσης, θα επισκεφτεί καταυλισμούς προσφύγων, όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή.

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σε πρότυπο προσφυγικό καταυλισμό στην Ιορδανία ο Γιώργος Παπανδρέου
Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2014

Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί στην Ιορδανία, συναντήθηκε χθες, στο Αμμάν, με τον Βασιλιά Αμπντάλα ΙΙ.

Ο Ιορδανός μονάρχης ενημέρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου για τις εξελίξεις στην περιοχή και για τις επιπτώσεις από την κρίση στη Συρία, στις γειτονικές χώρες και ιδιαίτερα την Ιορδανία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, υπογράμμισε τον ρόλο – κλειδί που διαδραματίζει η Ιορδανία για τη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής και εξήρε τη συμβολή του Βασιλιά Αμπντάλα στην προσπάθεια αντιμετώπισης των πολιτικών και ανθρωπιστικών προβλημάτων που δημιούργησε ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία. Τόνισε επίσης ότι, είναι επιτακτική ανάγκη η διεθνής κοινότητα να βοηθήσει αποφασιστικά την Ιορδανία στο τιτάνιο έργο της παροχής βοήθειας στους 1.200.000 πρόσφυγες που έχουν προέλθει από τη Συρία, εκ των οποίων περίπου το 17% βρίσκεται σε στρατόπεδα υποδοχής και το υπόλοιπο 83% φιλοξενείται σε πόλεις και χωριά, με αποτέλεσμα να ασκείται μεγάλη πίεση στις υπάρχουσες υποδομές καθώς και στις υπηρεσίες παιδείας και υγείας της χώρας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά τα θέματα ασφαλείας που προκαλεί η αστάθεια στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Υπουργό Εσωτερικών της Ιορδανίας, Χουσεΐν Αλ Ματζαλί.

Για τη σημασία μιας αποτελεσματικής διεθνούς ανθρωπιστικής και αναπτυξιακής βοήθειας σε περιπτώσεις ανάλογων κρίσεων με μεγάλη χρονική διάρκεια, αντάλλαξε απόψεις με τον Υπουργό Σχεδιασμού και Διεθνούς Συνεργασίας, Δρ. Ιμπραήμ Σαΐφ.

Λεπτομερή ενημέρωση για τον τρόπο υποδοχής και υποστήριξης των προσφύγων, είχε από τον επικεφαλής του UNHCR, Άντριου Χάρπερ καθώς και από τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και τον υπεύθυνο της ανθρωπιστικής οργάνωσης Mercy Corps.

Χθες το μεσημέρι, ο Γιώργος Παπανδρέου παρακάθησε σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο Μητροπολίτης Φιλαδελφείας, Βενέδικτος, όπου συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Ορθόδοξες κοινότητες στην περιοχή αλλά και η συμβολή της θρησκευτικής διπλωματίας στην ειρήνη.
Σήμερα το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ιορδανιάς, Νάσερ Τζούντεχ, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και τον πόλεμο στη Συρία.

Το πρωί, ο Γιώργος Παπανδρέου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ιορδανικού Κοινοβουλίου, Άτεφ Ταραουνέχ, ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με την Ελλάδα καθώς είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του πολιτικού συστήματος που αναμένεται να προωθηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπανδρέου, επισκέφτηκε τον προσφυγικό καταυλισμό Αλ Άζρακ. Ο καταυλισμός αυτός, θεωρείται πρότυπος σε παγκόσμιο επίπεδο τόσο στο επίπεδο της κατασκευής όσο και σε αυτό της λειτουργίας του. Οι Ιορδανικές αρχές, σε συνεργασία με το UNHCR, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία από τους προηγούμενους καταυλισμούς, δημιούργησαν με τη συνεισφορά της διεθνούς κοινότητας, μονάδες φιλοξενίας που διασφαλίζουν μια αξιοπρεπή διαβίωση στους πρόσφυγες και περιλαμβάνουν σχολείο, κέντρο υγειονομικής περίθαλψης και χώρους απασχόλησης για τα παιδιά

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Παπανδρέου:Χρειάζεται μάχη με τα κατεστημένα

Διημερίδα πολιτικής εμβάθυνσης και ανάλυσης οργανώνει σήμερα και αύριο στη Ρώμη το ευρωπαϊκό think tank («δεξαμενή σκέψης») ECFR (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων), με τη συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Τα κύρια θέματα της διημερίδας αφορούν το νέο πολιτικό σκηνικό το οποίο διαμορφώνεται μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές, τις συνέπειες της ουκρανικής κρίσης σε διεθνές επίπεδο, αλλά και τις πρόσφατες εκλογές στη Συρία και το αν ο πρόεδρός της, Μπασάρ αλ Άσαντ, πρέπει να θεωρεί ότι κατάφερε να ενισχυθεί.

Ο κ. Παπανδρέου στην παρέμβασή του, μεταξύ των άλλων, υπογράμμισε ότι «για να γίνει πιο δημοκρατική η Ευρώπη και να εμπλακούν οι πολίτες στη διαμόρφωση θέσεων με σαφές ιδεολογικό περιεχόμενο, είναι απαραίτητο οι σημερινές πολιτικές ομάδες να μετεξελιχθούν σε πανευρωπαϊκά κόμματα».

Σε ό,τι αφορά τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν η πολιτική και οι κοινωνίες, ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε: «Πρόκειται για προκλήσεις υπερεθνικές, οι οποίες, για να αντιμετωπισθούν χρειάζονται πρωτοβουλίες που να αλλάξουν την παγκόσμια αρχιτεκτονική των διεθνών οργανισμών, ώστε να μπορέσουμε να εξανθρωπίσουμε την παγκοσμιοποίηση».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε, επίσης, την άποψη ότι «χρειάζεται διαρκής παρουσία και συμμετοχή κάθε Ευρωπαίου δημοκράτη πολίτη στα τεκταινόμενα, όπως και διαρκής μάχη με τη συντήρηση και τα κατεστημένα».

Στους ομιλητές της διήμερης συνάντησης του ECFR στην Αιώνια Πόλη συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ των άλλων, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, ο Φινλανδός υπουργός Εξωτερικών, Έρκι Τουομιόγια, η Ιταλίδα πρώην υπουργός Εξωτερικών Έμμα Μπονίνο και η Ισπανίδα πρώην υπουργός Εξωτερικών, Άννα Παλάθιο.

 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Γιώργος Παπανδρέου, έχει σήμερα τα γενέθλιά του, την ίδια ημέρα που τιμάται η μνήμη του Οσίου Μνημονίου.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου του 1952 και σήμερα γίνεται 62 χρονών. Όμως, κάθε χρόνο τέτοια μέρα, τιμάται και η μνήμη του Οσίου Μνημονίου (όχι, δεν είναι κινητή εορτή), ο Όσιος Μνημόνιος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Ιουνίου

 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
σήμερα το πρωί ο γαπ πέταγε για τη γενεύη, θέση 1Α, ακριβώς δίπλα από την πόρτα Ε/Ε...
 

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.243
Κριτικές
81
Like
8.031
Πόντοι
7.865
Ωρε συναγωνιστές,τι ασχολείστε ακόμα με τον ΓΑΠ;Αυτός πάει,πέρασε και ξανά προς την δόξα τραβά.Στην τελική τα μέτρα ΓΑΠ ήταν πικ νικ σε σχέση με τα μέτρα Παπαδήμου και κατόπιν Σαμαρά.Ξέραμε ότι το παιδί,πέρα απο ένα όνομα,δεν έχει κάτι άλλο,αλλά τα ονόματα δεν κυβερνάνε.Παρά ταύτα,όμως,ψηφίστηκε απο ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού και όχι με ένα 27% με το πιστόλι στον κρόταφο.Αυτό είναι το πρόβλημά μας.Κράζουμε τον τρελό του χωριού για κάτι που του έχουν στήσει άλλοι,αποδεδειγμένα,και εν συνεχεία αφήνουμε όλους τους πρακτικά υπευθύνους να κάνουν ότι γουστάρουν.Ξεχνάμε τα ψεύτικα στοιχεία που είχε δώσει η τελευταία κυβέρνηση Μπούλη στην Eurostat.Ξεχνάμε τον Αλογογκούφη που μας κάρφωσε στο Ecofin ότι είμαστε για τον πούτσο ως προς τις ελεγκτικές και εισπρακτικές πολιτικές μας περί του μαύρου χρήματος(λές και δεν το ήξεραν και δαύτοι...αλλά αλλιώς ακούγεται απο το στόμα του Υπουργού Οικονομικών).Μας διαφεύγει ότι δεν ήταν μόνο το ΠΑΣΟΚ στην ρεμούλα,αλλά και η ΝΔ(βλέπε Ρουσσόπουλος,Τσιτουρίδης κ.ο.κ.),τα "Ανεξάρτητα" Καμμένα Ελληνόπουλα,ο κατιμάς του ΠΑΣΟΚ που πήγε στην ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ,αλλά και άλλοι αριστεροί με δεξιές τσέπες του ΚΚΕ κτλ κτλ κτλ.Ο ΓΑΠ έπεσε στην παγίδα των ενδοπασοκικών λαμογιών,οι οποίοι σήμερα το παίζουν άγιοι απο το μετερίζι άλλων κομμάτων ή απλά ιδιωτεύουν,καθώς επιτέλεσαν το έργο τους και έκαναν την μεγαλύτερη και θεωρητικά σοδιαλιστική παράταξη της Ελλάδος δεκανίκι της χουντοβασιλικής δεξιάς,εφαρμόζοντας στο εσωτερικό της τις ίδιες μεθόδους.Δυστυχώς ο βλάκας άνοιξε αργά τα μάτια του,αφού μας είχε πάρει ο διάολος και μας είχε σηκώσει.Όμως φέρει μέρος της ευθύνης και όχι όλη την ευθύνη.Αυτό να έχουμε κατά νου,καθώς έχουμε το χούι να είμαστε προσωπογείς και παρωπιδοφόροι...
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ε βεβαια επρεπε να αφησει την χωρα να πτωχευσει η να συνεχισει το <<εργο>> του μπουχεσα

αι ρε παραπερα
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο Γιωργάκης πάντως, τέτοιος που είναι,

αν ζούσε την εποχή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας,

ήταν ένας πρίγκηπας ας πούμε,

θα τον είχανε σφάξει μές στον ύπνο του.

πριν κλείσει τα 12.

τελικά τότε το σύστημα ήξερε να διαχειρίζεται καλύτερα τους πόρους του.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom