Τι θα γινει? Ο Χοντρος ειπε οτι με κατω απο 6% φευγει από την συγκυβερνηση..Αυτό θα γινει.Θελεις να σου πω και τι θα ακολουθησει??
Αν δεν κάνω λάθος, ο χοντρός αρνείται να πει συγκεκριμένο ποσοστό.
Τι θα γινει? Ο Χοντρος ειπε οτι με κατω απο 6% φευγει από την συγκυβερνηση..Αυτό θα γινει.Θελεις να σου πω και τι θα ακολουθησει??
Ακριβως. Παρα την επιμονη όλων να τον ρωτανε.Αν δεν κάνω λάθος, ο χοντρός αρνείται να πει συγκεκριμένο ποσοστό.
Φυσικα ας ερθουν να μου κανουν ενα ποθεν εσχες και αν αποδειχθει κατι ας μου τα παρουν ολα.εσυ θα τα επιστρεψεις πισω;
Γιατι, τα ποθεν εσχες των πολιτικων τι αποδεικνυουν?Φυσικα ας ερθουν να μου κανουν ενα ποθεν εσχες και αν αποδειχθει κατι ας μου τα παρουν ολα.
Βουλευτικες εκλογες, νεα νικη ΝΔ, συγκυβερνηση με Βενιζελο και τελος.
Αποδεικνυουν απλουστατα οτι ενω το κρατος βουλιαζε και πτωχευε αυτοι πλουτιζαν.Πραγμα που σημαινει οτι δεν εκανανΓιατι, τα ποθεν εσχες των πολιτικων τι αποδεικνυουν?
Πες μας.
Αυτοδυναμια Συριζα?
Συγκυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ?
Εκλογες συνεχεια?
Ε μην μας κρατας σε αγωνια...
Εσυ μιλησες για ποθεν εσχες.Αποδεικνυουν απλουστατα οτι ενω το κρατος βουλιαζε και πτωχευε αυτοι πλουτιζαν.Πραγμα που σημαινει οτι δεν εκαναν
σωστα αυτο που τους επελεξε ο λαος να κανουν.Γιατι οταν σε ψηφιζει ο λαος,δουλευεις για το καλο της χωρας και οχι για να κανεις την περιουσια σου δεκαπλασια.
Αποδεικνυουν απλουστατα οτι ενω το κρατος βουλιαζε και πτωχευε αυτοι πλουτιζαν.Πραγμα που σημαινει οτι δεν εκαναν
σωστα αυτο που τους επελεξε ο λαος να κανουν.Γιατι οταν σε ψηφιζει ο λαος,δουλευεις για το καλο της χωρας και οχι για να κανεις την περιουσια σου δεκαπλασια.
Σε αυτη τη χωρα, οποιος αυξανει την περιουσια του ειναι εγκληματιας και υποπτος.γιατι ξερεις πως εκαναν την περιουσια τους;
Ο ακης δηλωνε ποθεν εσχες η οχι;Εσυ μιλησες για ποθεν εσχες.
Το να αυξανεις την περιουσια σου δεν ειναι παρανομο.
Το να μην δικαιολογειται απο το ποθεν εσχες, ναι.
Αρα τι το ανακατευεις το ποθεν εσχες?
Εντοπισθηκε η παρανομια και εφαγε 8 χρονια φυλακη γι' αυτο.Ο ακης δηλωνε ποθεν εσχες η οχι;
Φυσικα και οποιος εχει μυαλο (οποτε αυτοματα εσυ με τον αλεξ αποκλειεστε) καταλαβαινειγιατι ξερεις πως εκαναν την περιουσια τους;
Να εντοπισθει για ΟΛΟΥΣ.Και ο ακης μια χαρα το δηλωνε το ποθεν εσχες του.Εντοπισθηκε η παρανομια και εφαγε 8 χρονια φυλακη γι' αυτο.
Αρα κατα την γνωμη σου, οποιος εχει κανονικο ποθεν εσχες ειναι ενταξει?
Φυσικα και οποιος εχει μυαλο (οποτε αυτοματα εσυ με τον αλεξ αποκλειεστε) καταλαβαινει
πως εκανε καποιος περιουσια οταν σε 15 χρονια στο κοινοβουλιο,απεκτησε τεραστια ακινητη περιουσια
και εκατομυρια ευρω σε μετρητα.Ριξε μια ματια τι ειχε ο βενιζελος το 2003 και τι εχει το 2015.
Ναι. Παντρευτηκε μια απο τις πλουσιοτερες γυναικες της Ελλαδας κι εσυ αναζητας κλεψιές.Φυσικα και οποιος εχει μυαλο (οποτε αυτοματα εσυ με τον αλεξ αποκλειεστε) καταλαβαινει
πως εκανε καποιος περιουσια οταν σε 15 χρονια στο κοινοβουλιο,απεκτησε τεραστια ακινητη περιουσια
και εκατομυρια ευρω σε μετρητα.Ριξε μια ματια τι ειχε ο βενιζελος το 2003 και τι εχει το 2015.
Να εντοπισθει για ΟΛΟΥΣ.Και ο ακης μια χαρα το δηλωνε το ποθεν εσχες του.
και ο λιαπης το ιδιο.
Τωρα για να μιλησω σοβαρα μαζι σου,σε ενα πραγμα απαντησε.Πιστευεις οτι μονο αυτος εκλεβε;ο ακης φιλε μου ειναι στην φυλακη
το εχεις χωνεψει η οχι ;
αν εκλεψε ειναι υπευθυνος ο ιδιος και κανεις αλλος
Τωρα για να μιλησω σοβαρα μαζι σου,σε ενα πραγμα απαντησε.Πιστευεις οτι μονο αυτος εκλεβε;
Επειδη εχω δει στα δικαστηρια ποσο κακο πραγμα ειναι η συκοφαντια, σε συμβουλευω να μην λες πραγματα για κανεναν αν δεν γνωριζεις.Τωρα για να μιλησω σοβαρα μαζι σου,σε ενα πραγμα απαντησε.Πιστευεις οτι μονο αυτος εκλεβε;