το αρνεισαι την πραγματικοτητα και μαλιστα τηλεοπτικη και μαλιστα ουτε μιας ωρας ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ.κλασσικα εικονογραφημενα ειδες παλι νουμερουκο ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ουτε φαρμακευτικη αγωγη σε αντιμτωπιζει ουτε ιδρυμα σε φιλοξενει !!!!!!!
το αρνεισαι την πραγματικοτητα και μαλιστα τηλεοπτικη και μαλιστα ουτε μιας ωρας ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ.κλασσικα εικονογραφημενα ειδες παλι νουμερουκο ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τον ξεκωλιαρη θα εχει φυλακτο απο τον μαγο της φυλης των Βανουατου
AX ARXIBLAKA !!!!!!Απο τη μαμά του τύπε..
AX ARXIBLAKA !!!!!!
δεν φθανει η βλακεια σου εγινες και γκαβο και κουφο προσφατως !!!!!
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΛΑΞ σου μιλησε για απεργια στο ΑΛΑΦΟΥΖΕΙΚΟ ??????
φταιω εγω που μεταδιδει κανονικα ?????
Α! μην ξεχασεις μια ενυδατικη κρεμα στο "ΠΤΗΝΟ" σου τωρα που το ξεπουπουλιαζεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις δικιο η μανα του ειναι η καλυτερη μαγισσαΑπο τη μαμά του τύπε..
Θαλασσες μελανης χυθηκε για να μαυρισει την εικονα του Προεδρου μας αλλα και αν κρυωσαν οι καρδιες σας τον Γιωργο τον ζεσταινει ο ηλιος του πασοκ
ο δαιμων του τυπογραφειο βλεπεις....α ρε νουμερο ουτε παραθεση δεν ξερεις να κανεις![]()
![]()
![]()
![]()
ο δαιμων του τυπογραφειο βλεπεις....
αλλα αφου ασχολουμαι ακομα με τον αρχιβλακα του σαιτ καλα να παθω....
ρε τον αρχιβλακα επιμονη ......ποιος δαιμων του τυπογραφειου ρε νουμερουλη;τι εκανε ξεχασε να βαλει μελανι ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δόθηκαν, κοινή συναινέσει της νέας ηγεσίας, σε ανάπηρους.
Εγω ειμαι σιγουρος οτι κατι υπονοουν εκει στο Πασοκ
Αλητεία,αίσχος,ο Γιωργάκης με τι θα παίζει τώρα;[/uόργανα γυμναστικής]
Τα του Γ. Παπανδρέου δόθηκαν σε ανάπηρους
Τίτλοι τέλους για το προσωπικό γυμναστήριο της Ιπποκράτους Το ΠΑΣΟΚ δώρισε το προσωπικό γυμναστήριο του Γιώργου Παπανδρέου στο Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων.
Τα ουκ ολίγα όργανα γυμναστικής δε μεταφέρθηκαν από τα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους και πάλι στην παλαιότερη βάση του, στη Χαριλάου Τρικούπη και δόθηκαν, κοινή συναινέσει της νέας ηγεσίας, σε ανάπηρους.
είσαι κακός! Δηλαδή υπονοείς ότι ΠΑΣΟΚ από εδώ και πέρα θα ψηφίζουν μόνο οι ανάπηροι;Εγω ειμαι σιγουρος οτι κατι υπονοουν εκει στο Πασοκ![]()
ο απεθαντος γκαντεμοΜητσοτακης, θα συνεχιζει για πολλα ετη να προκαλει τον κοσμακη με τις πανακριβες διακοπες του.ακομα να λιωσει σαν το κερακι αυτος ο ελλεινος ανθελληνας;τοσες καταρες εχει φαει