You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 759K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
σκασε
ελεεινε
πασοκικη βρωμερη κατσαριδα
σιχαμα
φου φου μην αγχωνεσαι ρε θα σε πιασει λοξυγγας
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Βοηθητικές ρόδες τωρα!!!!!!!!!!!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.436
- Πόντοι
- 5.006
Bοηθητικά μυαλά υπάρχουνε άραγε;Βοηθητικές ρόδες τωρα!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
θα σου απαντήσω σοβαράΔούλευε δηλαδή ταυτόχρονα για τους Αμερικάνους και τους Γερμανούς.
Ή αλλιώς όταν η μαλακία του Ελληναρά χτυπάει κόκκινο.![]()
άλλωστε σήμερα έχω όρεξη να διαβάσω τις μαλακίες σας χωρίς να συγχιστώ
αφού εκ του αποτελέσματος απεδείχθει πως αυτά που έλεγε και έκανε μόνο κακό έφεραν ... πρέπει να διαλέξεις
ή ήταν η επιτομή του μαλάκα (δεν το νομίζω γιατί αυτός μια χαρά την έβγαλε από την ιστορία) ή ήταν εντολοδόχος.
προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν ήταν Αμερικής ή Γερμανίας, μπορεί να ήταν όντως και των δύο
εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως δεν έχει πληρώσει για τις πουστιές του
θα σου απαντήσω σοβαρά
άλλωστε σήμερα έχω όρεξη να διαβάσω τις μαλακίες σας χωρίς να συγχιστώ
αφού εκ του αποτελέσματος απεδείχθει πως αυτά που έλεγε και έκανε μόνο κακό έφεραν ... πρέπει να διαλέξεις
ή ήταν η επιτομή του μαλάκα (δεν το νομίζω γιατί αυτός μια χαρά την έβγαλε από την ιστορία) ή ήταν εντολοδόχος.
προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν ήταν Αμερικής ή Γερμανίας, μπορεί να ήταν όντως και των δύο
εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως δεν έχει πληρώσει για τις πουστιές του
Πολύ το αναλύεις
το σκουπίδι πράκτορας έταξε
αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό
διαδήλωνε για το ασφαλιστικό
έκλαιγε από τα δακρυγόνα συμπαραστεκόμενος στους....αγρότες
και οδήγησε τελικά την κοινωνία σε ολοκαύτωμα...
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
σκεψου να βρεθει παρομοιο σκουπιδι καπου καποτε μπροστα σου να υποστηριξει τον ΓΑΠ
τον βραβευμενο του χαρβαρντ
εκει να δεις...
σ ερχονται στο μυαλο οι 2,500 αυτοκτονιες, τα δακρυα γονιων για τα παιδια τους που πεινανε και πολλα αλλα
και τον αρπαζεις απο τον λαιμο με τα 2 χερια
εκει να δεις...
σ ερχονται στο μυαλο οι 2,500 αυτοκτονιες, τα δακρυα γονιων για τα παιδια τους που πεινανε και πολλα αλλα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
κοίτα να δειςσκεψου να βρεθει παρομοιο σκουπιδι καπου καποτε μπροστα σου να υποστηριξει τον ΓΑΠ
εκει να δεις...
για μένα είναι παρόμοιο σκουπίδι όποιος μου υποστηρίζει μετα βδελυγμού το Γιωργάκη με αυτόν που μου υποστηρίζει τον Αντωνάκη τον πιτσαδόρο.
και δεν χρειάζεται να μου υποστηρίξει έτσι μπροστά μου κανένας το Γιωργάκη
στο ίδιο ψυχολογικό αποτέλεσμα θα έφτανα αν έβλεπα μπροστά μου κάποιον να πηγαίνει να του δώσει το χέρι για χαιρετισμό σε κανένα νησί όπως έγινε στη Ρόδο
επαναλαμβάνω γιατί εγώ κωλοτούμπας δεν είμαι πως συγκεκριμένη κατάσταση δεν λύνεται με δημοκρατικές διαδικασίες - δηλαδή με εκλογές
και όσο πιστεύει ο κόσμος πως αυτό θα τα λύσει όλα, τόσο απλά γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις των πούστηδων.
επίσης επαναλαμβάνω πως το να καταφύγεις σε αυτές τις διαδικασίες δεν είναι το στυλ μου - το αντίθετο
όπως επίσης πως αυτό θα φέρει ανυπολόγιστες ζημιές στη χώρα, το λαό κλπ, αλλά θα καθαρίσουμε τουλάχιστον από μια φάρα πούστηδων που παίζει στις πλάτες μας
και ναι, ίσως να έρθουνε χειρότεροι. Αλλά ίσως να έρθουνε και καλύτεροι.
Σε κάθε περίπτωση αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος που βλέπω εγώ για να πληρώσουνε αυτοί που φέρανε τη χώρα εδώ που την φέρανε.
και δεν είναι ένα κόμμα. Είναι όλα τα κομματόσκυλα.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μη μιλάς πολύΠολύ το αναλύεις
το σκουπίδι πράκτορας έταξε
αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό
διαδήλωνε για το ασφαλιστικό
έκλαιγε από τα δακρυγόνα συμπαραστεκόμενος στους....αγρότες
και οδήγησε τελικά την κοινωνία σε ολοκαύτωμα...
και ο πιτσαδόρος που μας είχες πρήξει τα αρχίδια με την προπαγάνδα σου υπέρ του έταξε και δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει
και ο Τσίπρας (που κατά δήλωσή σου ψήφισες) έταξε πράγματα που είναι ανέφικτα και δεν πραγματοποιούνται.
Οπότε είσαι στην ίδια συνομοταξία
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αυτό είναι το πρόβλημαΒοηθητικές ρόδες τωρα!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
αντί να μαζευτούνε στο ΚΑΤ να του σπάσουνε και τα υπόλοιπα χέρια και πόδια... το ρίχνουνε όλοι στην πλάκα
δεν λες πάλι καλά που δεν μαζεύτηκαν έξω από το ΚΑΤ να κάνουνε έρανο να του πάρουνε καινούργιο ποδήλατο γιατί αυτό του το έχουνε σαμποτάρει οι Ελοχίμ...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τελικά θα μας πεις πόσα παίρνεις για το κάθε ποστ;τελειωσε η κασετα και αρχισε απο την αρχη
είπαμε...βοήθα λιγάκι τους καημένους τους άνεργους νέους με το να τους δώσεις νέα κανάλια εργασίας...
τι σοσιαλιστικό μποτ είσαι;
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
τα ιδια σκατα ειναι και ο πιτσας
με την μονη διαφορα οτι ο ενας ανοιξε την πορτα και ο αλλος καλοσωριζει την δυστυχια
Πασοκ και Νδ ειναι η ιδια εταιρεια
με την μονη διαφορα οτι ο ενας ανοιξε την πορτα και ο αλλος καλοσωριζει την δυστυχια
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
η δική σου δεν ακούγεται ούτως ή άλλωςκαντε μια αντιγραφη στην κασετα γιατι απο την πολλη χρηση στο τελος δεν θα ακουγεται
στο 10% ακουστική είναι
στο 0% περιμένεις να φτάσει για να την πετάξεις;
πες μου τώρα σοβαρά.... πόσα παίρνεις ρε συ το ποστάρισμα; κάνεις καλή δουλειά..δεν πιστεύω να σε ρίχνουνε, έτσι; σε ρώτάω γιατί ξέρω τα καλά ποσά...μην τυχόν ρε μαλέα και σε έχουνε πιάσει κότσο
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και ο Τσίπρας σου λέει σε ποιο τοίχο να χτυπήσεις το κεφάλι σου για να το σπάσεις να μην πονάει ...τα ιδια σκατα ειναι και ο πιτσας
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
και ο Τσίπρας σου λέει σε ποιο τοίχο να χτυπήσεις το κεφάλι σου για να το σπάσεις να μην πονάει ...
καμια σωτηρια
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
η δική σου δεν ακούγεται ούτως ή άλλως
στο 10% ακουστική είναι
στο 0% περιμένεις να φτάσει για να την πετάξεις;
πες μου τώρα σοβαρά.... πόσα παίρνεις ρε συ το ποστάρισμα; κάνεις καλή δουλειά..δεν πιστεύω να σε ρίχνουνε, έτσι; σε ρώτάω γιατί ξέρω τα καλά ποσά...μην τυχόν ρε μαλέα και σε έχουνε πιάσει κότσο
με αυτες τις εξυπναδες εχεις φτασει τα 14 χιλ
πρεπει να πεις πιο πολλες να φτασεις τον κυπριο
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε θα μας πεις πόσα παίρνεις στο ποστ;με αυτες τις εξυπναδες εχεις φτασει τα 14 χιλ
πρεπει να πεις πιο πολλες να φτασεις τον κυπριο![]()
![]()
![]()
φεύγει η νεολαία ρε συ... δώστους μια ελπίδα να μείνει...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αν και βάζω στοίχημα πως σε κλέβουνε.....κακοπληρωμένο θα σε έχουνε