Επισκέπτης
Μωρή ψωλαρπάχτρα, δεν είμαι ο Μεμάς είπαμε. Σκούπισε τα χύσια από τη μάπα σου.
Μωρή ψωλαρπάχτρα, δεν είμαι ο Μεμάς είπαμε. Σκούπισε τα χύσια από τη μάπα σου.
Θα φανε ολοι τρελλη ψωλη.Βασικα δεν καταλαβαινουν τι γινεται.Τετοια μαλακιστηρια πρεπει να εχουν την τυχη που τους αρμοζει.Ο υπεροχος Βαλκανιος τσομπανης θα τους τον φορεσει για τα καλα.Μη μασατε βαρατε τους χυστε στη μαπα τους ξεσκιστε τους.Ο Θεος ισως να τους λυπηθει γιατι εμεις δεν προκειται να τους λυπηθουμε.Απεραντη μανια.Διψα καταστροφης και αιματος.
κι ομως την εβγαλε λαδι το σιχαμα..
Ευτυχώς βέβαια για τους Κουρήδες, τις Μάνιες και τους Τράγκες, πάντα θα υπάρχουν χρήσιμοι ηλίθιοι τύπου str8, περσόνα, Μεμά και Ροζαλίτσας, πρόθυμοι να παπαγαλίσουν με πάθος την κάθε παπαριά που αναπαράγουν τα κανάλια και οι πατσαβούρες τους.
[/i]
Με τις συλλήψεις φοροφυγάδων να πληθαίνουν και την Ελευθεροτυπία να οδεύει προς κλείσιμο λόγω άρνησης της Εθνικής για νέο (θαλασσο)δάνειο, καταλάβατε τώρα παιδάκια γιατί τα ΜΜΕ είχαν λυσσάξει εναντίον του ΓΑΠ;
blog για τελειωμενους πασοκουςρε μεγάλε τι είναι τούτο ?????????????
blog για τελειωμενους πασοκους
ρε μαλάκα έχω κάνει κοιλιακούς φέτες από το γέλιο...blog για τελειωμενους πασοκους
ρε συ μη διαβαζεις τετοια πραγματα.αυτα ειναι για σκληραγωγημενους σαν τον px.ρε μαλάκα έχω κάνει κοιλιακούς φέτες από το γέλιο...
τι γράφουνε ρε τα άτομα
ρε συ μη διαβαζεις τετοια πραγματα.αυτα ειναι για σκληραγωγημενους σαν τον px.
Ρε τελειωμένε, πάλι μαζί μου ασχολείσαι; Άντε να γλείψεις το Βορίδη μπας και σου δώσει καμιά άδεια ταξί.
Υ.Γ. Επί της ουσίας κοτούλα κι'εσύ, όπως οι δύο χασοδίκες.