Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Φίλε με όσα έχουν γίνει δεν βλέπω τίποτα αδύνατο πια. Απλά απορώ αν έχει κάποιο τέλος όλο αυτό.
εκλεψαν τις ζωες εκατομυριων ανθρωπων..τα ονειρα νεων..πτυχιουχοι φευγουν και θα φυγουν..αλλοι πτυχιουχοι δεν θα καταφερουν να βρουν κατι στον τομεα τους και θα δουλεψουν σε κουζινες στην γερμανια και θα γινουν γκαρσονια στους ολλανδους..οπως οι σπουδαγμενοι αλβανοι που ηρθαν εδω και εβλεπες γιατρο αλβανο να δουλευει σε γυραδικο

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
«Θα κάνω ό,τι μπορώ για κυβέρνηση συνεργασίας» είπε ο Γ.Παπανδρέου στον Πρόεδρο

ααααααααααχααχχααχχααχαχαχχαχχα
πάλι στη μάπα θα τον φάτε χαιβάνια.

Έτσι ρε ΓΑΠ for ever!  :grin:

Δε γουστάρεις που με κάθε δήλωση του πρωθυπουργού μας γίνεται της πουτάνας στα διεθνή χρηματιστήρια;   :2funny:

Greece rules!  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
«Θα κάνω ό,τι μπορώ για κυβέρνηση συνεργασίας» είπε ο Γ.Παπανδρέου στον Πρόεδρο

ααααααααααχααχχααχχααχαχαχχαχχα
πάλι στη μάπα θα τον φάτε χαιβάνια.
Προχθες με εβριζες επειδη ελεγα οτι δεν πεφτει με τιποτα, και τωρα μας λες χαιβανια λεγοντας οτι θα τον φαμε στη μαπα?

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Συνταγματολόγος-καθηγητής!

"Η χώρα διήρχετο μια κρίση,αναζητούσα διέξοδον εξ ενός αδιέξοδου κλπ κλπ"

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• TYPOS.jpg
    TYPOS.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 29

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
εκλεψαν τις ζωες εκατομυριων ανθρωπων..τα ονειρα νεων..πτυχιουχοι φευγουν και θα φυγουν..αλλοι πτυχιουχοι δεν θα καταφερουν να βρουν κατι στον τομεα τους και θα δουλεψουν σε κουζινες στην γερμανια και θα γινουν γκαρσονια στους ολλανδους..οπως οι σπουδαγμενοι αλβανοι που ηρθαν εδω και εβλεπες γιατρο αλβανο να δουλευει σε γυραδικο

Όπως τα γράφεις φίλε δυστυχώς. Μισθοί πείνας , χωρίς ασφάλιση και χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
παντως πολυ πετρελαιο πρεπει να υπαρχει στην κωλοτρυπιδα του αξιοπουστα..εκει πρεπει να γινει εξορυξη..
ο χαρδαβελας ειπε οτι στην περιοχη γυρω απο τις αιμοροιδες του εχει πολλα βαρελια πετρελαιο

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
από τον πατέρα μου πήρα ΜΕ ΡΗΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ,το όνομά του!!!!!

τί έγινε δηλαδή?

μέχρι τα 40 του αβάπτιστο ήταν το ανδρείκελο?????

(υπάρχει πατερας που αφήνει με διαθήκη ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ??????....υπήρχαν δηλαδή αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο πατέρας?)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
από τον πατέρα μου πήρα ΜΕ ΡΗΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ,το όνομά του!!!!!

τί έγινε δηλαδή?

μέχρι τα 40 του αβάπτιστο ήταν το ανδρείκελο?????

(υπάρχει πατερας που αφήνει με διαθήκη ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ??????....υπήρχαν δηλαδή αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο πατέρας?)
με τον πατερα που ειχε υπαρχει αμφιβολια για ποια ειναι η μανα του μονο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προχθες με εβριζες επειδη ελεγα οτι δεν πεφτει με τιποτα, και τωρα μας λες χαιβανια λεγοντας οτι θα τον φαμε στη μαπα?

κοίτα επειδή είσαι και ολίγον βλάξ.
για μένα αποχώρηση με χειροκρότημα είναι για γέλια όπως οι απόψεις σου.
εάν δε φύγει με μάπες και κυνηγημένος δεν μου κάνει τίποτα.
πάλι εγκληματίας θα φύγει σαν κύριος.
τι ειχες γιάννη τι είχα πάντα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έτσι ρε ΓΑΠ for ever!  :grin:

Δε γουστάρεις που με κάθε δήλωση του πρωθυπουργού μας γίνεται της πουτάνας στα διεθνή χρηματιστήρια;  :2funny:

Greece rules!  :rockon:
προσωπικά θέλω πρωθυπουργό την αλέκα.
κάθε φορά που θα ανεβαίνει σοτ βήμα να πέφτει ο ντάου τζώνης 10 %

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι μου κι ο πατερας του το ιδιο κολλημενος με την καρεκλα ηταν? Δεν τον προλαβα, αλλα εχω ακουσει οτι μεχρι να ψοφησει δεν ελεγε να παραδωσει την εξουσια με τιποτα. Ισχυει?

Παντως τοσο αρρωστο με την εξουσια ατομο οπως ο ΓΑΠ δεν εχω ματαδει, μιλαμε για το απολυτο junkie!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
...ΓΑΜΑΩ κάτι τελευταία ΠΑΣΟΚΙΑ που απέμειναν...
o px75 δεν θα ψηφισει πασοκ στις επερχομενες εκλογες..ψηφιζε ομως συμφωνα με τα γραφομενα του..

επομενως η ρετσινια του πουστη ή του πασοκου ακολουθει παντα καποιον

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τυποι μου κι ο πατερας του το ιδιο κολλημενος με την καρεκλα ηταν? Δεν τον προλαβα, αλλα εχω ακουσει οτι μεχρι να ψοφησει δεν ελεγε να παραδωσει την εξουσια με τιποτα. Ισχυει?

Παντως τοσο αρρωστο με την εξουσια ατομο οπως ο ΓΑΠ δεν εχω ματαδει, μιλαμε για το απολυτο junkie!
αλήθεια είναι.
πληρώναμε του γαμώπουστα εκατομμύρια στη σουίτα του Ωνασείου για μήνες μέχρι να ψοφολογήσει αλλά υπογραφη να παραιτηθεί δεν έβαζε ο σκατόπουστας.

ο πατέρας του ήταν ΤΟ τζάνκι της εξουσίας.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Δύσκολο για τους ξένους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν τις ντρίμπλες και τα παιχνίδια της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Πιο μπερδεμένος από όλους ένας Ιάπωνας δημοσιογράφος που μίλησε στο Newsit.

O δημοσιογράφος - σε σύγχυση - αναφέρει: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την κυβέρνηση. Νόμιζα ότι ο κ. Παπανδρέου θα διωχνώταν από την εξουσία αλλά... κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης και τώρα θα παραιτηθεί... αλλά δεν ξέρουμε πότε, ούτε ποιος θα τον διαδεχτεί. Δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα γίνονται στην Ελλάδα".

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ο πατέρας του ήταν ΤΟ τζάνκι της εξουσίας.

Χειροτερος κι απο το γιο του?! Γινεται κατι τετοιο  :think:   εχοντας δει το μεγεθος της αρρωστιας του Γιωργακη μου φαινεται αδυνατον!

Δύσκολο για τους ξένους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν τις ντρίμπλες και τα παιχνίδια της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Πιο μπερδεμένος από όλους ένας Ιάπωνας δημοσιογράφος που μίλησε στο Newsit.

O δημοσιογράφος - σε σύγχυση - αναφέρει: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την κυβέρνηση. Νόμιζα ότι ο κ. Παπανδρέου θα διωχνώταν από την εξουσία αλλά... κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης και τώρα θα παραιτηθεί... αλλά δεν ξέρουμε πότε, ούτε ποιος θα τον διαδεχτεί. Δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα γίνονται στην Ελλάδα".

Δεν υπαρχει περιπτωση να παραιτηθει ο Παπανδρεου. Με τιποτα. Ακομα και εκλογες να γινουν και να τις χασει, αυτος θα αρνειται να φυγει! Θα πρεπει να τον βγαλουν σηκωτο, αυτος δε φευγει. Παρακολουθηστε την πορεια του ολα αυτα τα χρονια, ειχε δειξει απο πολυ νωρις σημαδια του ποσο καρεκλοκενταυρος ειναι, απλα θυμηθειτε τις εκλογες εναντια στο Βενιζελο, τετοια παρωδια ουτε σε τριτοκοσμικα κρατη δε βλεπεις, εκλογες με εναν απο τους δυο διεκδικητες να ειναι ο νυν προεδρος και να ελεγχει ολον τον κομματικο μηχανισμο  :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συνεχιστε μουνόπανα την κοροιδία......
το ξύλο θα το φάτε όλοι μαζί στο τέλος απατεώνες.

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5[size=18pt] ότι δεν υπάρχει λόγος αλλαγής ηγεσίας αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για κυβέρνηση συνεργασίας.[/size]

Ο ίδιος επισήμανε ότι θα είχε σημασία μία κυβέρνηση και με τη συμμετοχή μικρότερων κομμάτων.

Πρόσθεσε ότι στην περίπτωση που αποτύχουν οι προσπάθειες πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές,[size=18pt] όμως μετά απο έξι μήνες, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επικύρωσης της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου.[/size]

καλά που αποφάσισε ο λαός ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ για το τι θα γίνει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χειροτερος κι απο το γιο του?! Γινεται κατι τετοιο  :think:  εχοντας δει το μεγεθος της αρρωστιας του Γιωργακη μου φαινεται αδυνατον!

επειδή δεν τον έζησες...
είχε κάνει επέμβααη ανοικτής καρδιάς τον σέρναν απ τους ώμους, δε μπορούσε ούτε να μιλήσει και ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΟ....

Επισκέπτης
κοίτα επειδή είσαι και ολίγον βλάξ.
για μένα αποχώρηση με χειροκρότημα είναι για γέλια όπως οι απόψεις σου.
εάν δε φύγει με μάπες και κυνηγημένος δεν μου κάνει τίποτα.
πάλι εγκληματίας θα φύγει σαν κύριος.
τι ειχες γιάννη τι είχα πάντα.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΕ!
ΡΕ ΑΝΑΛΓΗΤΕ!!
ΡΕ ΚΥΝΙΚΕ!!!

Εγώ κάπου εκεί με το ρολόι που κληρονόμησε, λύγισα.
Όλη νύχτα έκλαιγα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom