Επισκέπτης
ξυπνησαν και τα πασοκια?
εχει αυτη η γη ελπιδα?
εχει αυτη η γη ελπιδα?
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ
Η Κρήτη είναι μια γειτονιά που έχει δεσμούς με τον Αραβικό κόσμο
«Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.
Δεν λεω, νωρις τα ανακαλυψε αυτα ο Βαξεβανης.ισιε νομίζεις πως υπάρχουν πολλά ελληνικά ζώα που καταλαβαίνουν αυτά που παρέθεσε ο βαξεβάνης;
νομίζεις ότι υπάρχουν πολλοί έλληνες που γνωρίζουν πως αυτό το νομικό μορφωμα που λέγεται βενιζέλος σοδόμιζε υπέρ του αντρέα το σύνταγμα της ελλάδας και έκανε τον πρόεςδρο γλάστρα;
Αρα τωρα που θα γινει αρχηγος του ΠΑΣΟΚ, θα ψηφισεις κατι αλλο ε?Όταν εγώ έλεγα εδώ και χρόνια ότι ο Βενιζέλος είναι λαμόγιο και δεν θα'πρεπε να περνάει ούτε απ'έξω από υπουργείο, ο στρειτάκος και κάποιο άλλοι μυαλοπώληδες έλεγαν ότι έχω προηγούμενα μαζί του από το 2007 επειδή είμαι παπανδρεϊκός και πως πρόκειται για μεγάλη στελεχάρα.
Τώρα ξαφνικά όλοι τους ξύπνησαν.
Άντε, με το καλό παιδιά να ανακαλύψετε και ότι υπάρχουν και νονοί της νύχτας στην Ελλάδα.
ισιε νομίζεις πως υπάρχουν πολλά ελληνικά ζώα που καταλαβαίνουν αυτά που παρέθεσε ο βαξεβάνης;
νομίζεις ότι υπάρχουν πολλοί έλληνες που γνωρίζουν πως αυτό το νομικό μορφωμα που λέγεται βενιζέλος σοδόμιζε υπέρ του αντρέα το σύνταγμα της ελλάδας και έκανε τον πρόεςδρο γλάστρα;
Δεν λεω, νωρις τα ανακαλυψε αυτα ο Βαξεβανης.
25 χρονια μετα την αλλαγη του Συνταγματος και 15 χρονια μετα την ψηφιση του Ν. 2408/1996.
Όταν εγώ έλεγα εδώ και χρόνια ότι ο Βενιζέλος είναι λαμόγιο και δεν θα'πρεπε να περνάει ούτε απ'έξω από υπουργείο, ο στρειτάκος και κάποιο άλλοι μυαλοπώληδες έλεγαν ότι έχω προηγούμενα μαζί του από το 2007 επειδή είμαι παπανδρεϊκός και πως πρόκειται για μεγάλη στελεχάρα.
Άντε, με το καλό παιδιά να ανακαλύψετε και ότι υπάρχουν και νονοί της νύχτας στην Ελλάδα.
Ετσι.Θα σε γελάσω Ανεπιθύμητε...
Το σίγουρο είναι ότι το σύνταγμα είχε βιασθεί, στο πνεύμα και στο γράμμα του, χιλιάδες φορές από τους πολιτικούς αλλά ο κόσμος αγανάκτησε και το θυμήθηκε μόνο όταν σταμάτησε να πέφτει το μπαγιόκο...
Too little, too late...
Όταν εγώ έλεγα εδώ και χρόνια ότι ο Βενιζέλος είναι λαμόγιο και δεν θα'πρεπε να περνάει ούτε απ'έξω από υπουργείο, ο στρειτάκος και κάποιο άλλοι μυαλοπώληδες έλεγαν ότι έχω προηγούμενα μαζί του από το 2007 επειδή είμαι παπανδρεϊκός και πως πρόκειται για μεγάλη στελεχάρα.
Ετσι.
Γι αυτο καθε διαμαρτυρια πλεον ειναι φτηνη και αναξιοπιστη.
Και οπως διαβαζα σε ενα μπλογκ που ποσταρισε η αλιντισσα για το βιβλιο που εγραψε η πρωην συζυγος του ΓΑΠ, μια χαρα τα ελεγε ο Ανδρεας το 1957 απο το εξωτερικο: "Τι να γυρισω στην Ελλαδα, όπου κατοικούν 8 εκατομμυρια καγκουρώ?"Το σύνταγμα παραβιάστηκε με τους αρθρόους διορισμούς προ ασεπ και με τις στρατιές συμβασιούχους και σταζιάρηδων μετά...
Το σύνταγμα παραβιάστηκε και όταν όλοι υπόσχονταν αξιοκρατία, ευελικτο και μικρό κράτος, τόνωση της επιχειρηματικότητας, μείωση της γραφειοκρατίας, επανιδρύσεις και άλλα χαριτωμένα και μετά έκαναν τα ακριβώς αντίθετα...
Και οι ελληνάρες από την πολλή αγανάκτηση τους ξαναψήφιζαν...
SUPER Σκέψη Ωραίο PostΤο σύνταγμα παραβιάστηκε με τους αρθρόους διορισμούς προ ασεπ και με τις στρατιές συμβασιούχους και σταζιάρηδων μετά...
Το σύνταγμα παραβιάστηκε και όταν όλοι υπόσχονταν αξιοκρατία, ευελικτο και μικρό κράτος, τόνωση της επιχειρηματικότητας, μείωση της γραφειοκρατίας, επανιδρύσεις και άλλα χαριτωμένα και μετά έκαναν τα ακριβώς αντίθετα...
Και οι ελληνάρες από την πολλή αγανάκτηση τους ξαναψήφιζαν...
Θα σε γελάσω Ανεπιθύμητε...
Το σίγουρο είναι ότι το σύνταγμα είχε βιασθεί, στο πνεύμα και στο γράμμα του, χιλιάδες φορές από τους πολιτικούς αλλά ο κόσμος αγανάκτησε και το θυμήθηκε μόνο όταν σταμάτησε να πέφτει το μπαγιόκο...
Too little, too late...
Το μόνο καλό της κρίσης είναι ότι βγαίνουν τα γαντάκια και πέφτουν δυνατές γροθιές (δυστυχώς όχι πάντοτε μεταφορικα)...
Πριν από έναν χρόνο θυμόταν κανείς ότι ο κάρολος ήταν διασκεδαστής της μιμής και δανειστής του σιδερένιου ή ότι ως υπεξ δεν τον έλεγες και κίσινγκερ;