pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Κοίτα εσύ το θες προφανώς έτσι:αμα ειναι ετσι.....
αστο καλυτερα...
εκεί κ αν άστο καλύτερα.....
Κοίτα εσύ το θες προφανώς έτσι:αμα ειναι ετσι.....
αστο καλυτερα...
στο 6 η βλαχα που πηγε αυστραλια το 60 μ ενα ζευγαρι παντοφλες και ενα σακουλι σταφιδες μιλαει κι αγγλικα..το παιζει ιστορια..
Ολα τα κομματα ειναι τσουτσεκια πρακτορες ρουφιανοι...των εβραιων και τουρκωνστο 6 η βλαχα που πηγε αυστραλια το 60 μ ενα ζευγαρι παντοφλες και ενα σακουλι σταφιδες μιλαει κι αγγλικα..το παιζει ιστορια..
τσουτσεκια πασοκοι
συμφωνω..Ολα τα κομματα ειναι τσουτσεκια πρακτορες ρουφιανοι...των εβραιων και τουρκων
Οποιος και να ανεβαινει στρωνει το εδαφος για τον επομενο. Τα ιδια και χειροτερα θα βιωνουμε με ΟΛΟΥΣ αυτους.συμφωνω..
οι πασοκοι ειναι φαινομενο παντως,,ενα σκαλι παραπανω στην σκαλα της διαφθορας, της υποκρισιας και του ψεματος..
οταν πεσουν θα βγαλω ελληνικη σημαια στο μπαλκονι μου
αυτο που ξερω ειναι οτι η ελλαδα ρουμανοποιειτε..ξερετε πως ζουν εκει?δεν θελετε να μαθετε..Οποιος και να ανεβαινει στρωνει το εδαφος για τον επομενο. Τα ιδια και χειροτερα θα βιωνουμε με ΟΛΟΥΣ αυτους.
Αν δεν καθαριστει ηφαρμαβουλη το ιδιο εργο και χειροτερο θα παιζεται
ρε σαλια σταματα τις ειρωνιες και τραβα στο αττικο παρκο να μαζεψεις κανα φυστικι απ αυτα που πετανε στις μαιμουδες..ξερεις εσυ..τα χρειαζεσε
προκειμενου να αφησεις τις κατσικες του γειτονα στην ησυχια τους ας μου το στερησεις.αρκετα ασχοληθηκα με την παρτυ σου κα-η-μενεΤι λες τώρα, να σου στερήσω το φαγητό;
το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα..είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ.. και δε θα πέσει παρά μόνο εκ των έσω (αν κάποιος δηλαδή αποφασίσει να γίνει Γιωργάκης στη θέση του Γιωργάκη)..κατά τη γνώμη μου στις επόμενες εκλογές θα βγει η ΝΔ, θα κάνει την παρένθεσή της και μετά ξανά ΠΑΣΟΚ..ενταξει τους μεταπειθει το ανδρεικελο..
η χασισο η παπανδρεου το ειπε εξαλλου..τελευταια φορα ψηφιζω..μετα τελος
μεγκα: πατυ
αλτερ μεταδοση συνταγμα..εκτενης αναφορα των δημοσιογραφων του στην κυβερνηση πασοκ οπου την αποκαλουσαν κυβερνηση δοσιλογων και υποταγμενων στο δντ την αμερικη και την γερμανια
το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα..είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ.. και δε θα πέσει παρά μόνο εκ των έσω (αν κάποιος δηλαδή αποφασίσει να γίνει Γιωργάκης στη θέση του Γιωργάκη)..κατά τη γνώμη μου στις επόμενες εκλογές θα βγει η ΝΔ, θα κάνει την παρένθεσή της και μετά ξανά ΠΑΣΟΚ..
Γιατί σε τελική ανάλυση αυτό μας αξίζει..