foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
οταν ανοιχθει αττικο ζωολογικο παρκο τοπικ θα το μεταφερω εκειβρε foufoute με το ξερασμα με ανακατεψες πρωι πρωι. Ας τον εβαζες στις Ανεξαρτητες εστω
οταν ανοιχθει αττικο ζωολογικο παρκο τοπικ θα το μεταφερω εκειβρε foufoute με το ξερασμα με ανακατεψες πρωι πρωι. Ας τον εβαζες στις Ανεξαρτητες εστω
οταν ανοιχθει αττικο ζωολογικο παρκο τοπικ θα το μεταφερω εκει
Παρεξηγήθηκαν οι χασοδίκες επειδή η τρόικα είπε αυτά που λέμε όλοι εμείς εδώ και τριάντα χρόνια.
Άντε, με το καλό στα πάνελ του Κόντρα και του Παπατζόνη παρέα με τον Κολλάτο και τον Καζάκη.
Εαν η δικαιοσυνη δεν ητανΠαρεξηγήθηκαν οι χασοδίκες επειδή η τρόικα είπε αυτά που λέμε όλοι εμείς εδώ και τριάντα χρόνια.
Άντε, με το καλό στα πάνελ του Κόντρα και του Παπατζόνη παρέα με τον Κολλάτο και τον Καζάκη.
τι να κανω σκυλε..ειμαι 32 και ζω για να πληρωνω εδω..για οικογενεια ουτε λογος..οσο βεβαια για δουλεια μεχρι νοεμβριο υπαρχουν projects..μετα χαος δεν διαφενετε και κατι στον οριζοντα..foufoutos σε καταφεραν να φυγεις? Το μπατσοκ-ΝΔ θα σου στειλουν καρτα: "Καλο ταξιδι"
τι να κανω σκυλε..ειμαι 32 και ζω για να πληρωνω εδω..για οικογενεια ουτε λογος..οσο βεβαια για δουλεια μεχρι νοεμβριο υπαρχουν projects..μετα χαος δεν διαφενετε και κατι στον οριζοντα..
ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥς ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΒΙΛΑΡΕΣ σασ
ΟΣΑ eyrv ΦΑΓΑΤΕ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ..ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..
ακου ρε σκύλε
να δεις τι κρίμα
στα πασοκάκια
επεσα θύμα
καρδιά δεν είχαν
στα στήθια μέσα
ήτανε ψεύτεεεεεεεεςς
δεν είχαν μπέσααααααααα
ακου ρε σκύλε
να δεις τι κρίμα
στα πασοκάκια
επεσα θύμα
καρδιά δεν είχαν
στα στήθια μέσα
ήτανε ψεύτεεεεεεεεςς
δεν είχαν μπέσααααααααα
Oσοι εργαζομενοι των 1000-1200 καταφερουν να την βγαλουν το 2012 θα ειναι ηρωεςΔεν είναι για γέλια
ΥΓ ακόμα δεν είδαμε τίποτα!!!!
τα τωρινά μέτρα θα είναι ΠΑΧΝΙΔΑΚΙ μπροστά στα επερχόμενα
Πρεπει να πεσει ο πελεκυς και στους ταγματασφαλιτες-τρομο-κρατες που φυλανε και δουλευουν για τα εβραιογιουσουφακια.ωραια η αστυνομια του γιωργακη σημερα,
ερωτω, ποτε η αστυνομια ειχε επιπεδο? ξεχνατε ποσο ζωα ηταν και ειναι ολοι με τη στολη?
αφιερωμενα τα μπατσακια στους ψηφοφορους με τη νοητικη υστερηση.