Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 761K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

http://[URL unfurl="true"]www.giatousfilous.com/uploads/posts/2011-05/thumbs/1305546337_image016.jpg[/img[/URL]]

:tooth: :tooth: :tooth:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ΔΕΙΤΕ ΕΥΡΩΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ 47%..

Τωρα τρεχατε στις πλατειες αγανακτισμενοι...αυριο 7 ολοι συνταγμα!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Τωρα τρεχατε στις πλατειες αγανακτισμενοι...αυριο 7 ολοι συνταγμα!

θα εχει και μαλλι της γριας

Cotton_candy_%25CE%259C%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25AF_%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582_%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25AC%25CF%2582.JPG

:tooth:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ο Παπανδρέου δήλωσε ότι περιφρονεί τη λαϊκή κυριαρχία

Η δήλωση που ακολουθεί (και σε βίντεο) έγινε από τον Πρωθυπουργό στη Γερμανία, στο Συνέδριο των Γερμανών Βιομηχάνων.
Εκεί, καταχειροκροτούμενος από τη Γερμανική Οικονομική Ολιγαρχία, δήλωσε:

«και όταν πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν έχουμε την στήριξη (για τα μέτρα που παίρνουν) η πρώτη μου απάντηση είναι: «αυτό δεν είναι πρόβλημά μου», λέω πως είμαι εδώ για να δουλέψω για την χώρα, να σώσω την χώρα, να αλλάξω την χώρα, είτε επανεκλεγώ είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να σώσω την χώρα».

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο Παπανδρέου δήλωσε ότι περιφρονεί τη λαϊκή κυριαρχία

Η δήλωση που ακολουθεί (και σε βίντεο) έγινε από τον Πρωθυπουργό στη Γερμανία, στο Συνέδριο των Γερμανών Βιομηχάνων.
Εκεί, καταχειροκροτούμενος από τη Γερμανική Οικονομική Ολιγαρχία, δήλωσε:

«και όταν πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν έχουμε την στήριξη (για τα μέτρα που παίρνουν) η πρώτη μου απάντηση είναι: «αυτό δεν είναι πρόβλημά μου», λέω πως είμαι εδώ για να δουλέψω για την χώρα, να σώσω την χώρα, να αλλάξω την χώρα, είτε επανεκλεγώ είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να σώσω την χώρα».

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα φασιστάκι,θα δουλέψει για μας κ θα μας σώσει θέλουμε δεν θέλουμε ναούμε!!! :birdman:

_Kremala.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι να σώσει τη χώρα αυτός ο σκατύβλακας;Αν αυτοί οι τύποι ήταν στοιχειωδώς έξυπνοι δε θα μιλούσαν καθόλου.Οταν μιλάνε η ανεπάρκεια φαίνεται.Τους έχουν πάρει χαμπάρι.Υπάρχει το δικαίωμα στη μετριότητα αλλά τι γίνεται όταν ο άλλος είναι καρχαρίας;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι να σώσει τη χώρα αυτός ο σκατύβλακας;Αν αυτοί οι τύποι ήταν στοιχειωδώς έξυπνοι δε θα μιλούσαν καθόλου.Οταν μιλάνε η ανεπάρκεια φαίνεται.Τους έχουν πάρει χαμπάρι.Υπάρχει το δικαίωμα στη μετριότητα αλλά τι γίνεται όταν ο άλλος είναι καρχαρίας;
Τότε σε πάνε πίπα-κώλο-εμπλοκή σαν χώρα.

«Η Ελλάδα επαίτης»

Προκλητικό δημοσίευμα της Deutsche Welle
Το μπαράζ των αρνητικών δημοσιευμάτων για τη χώρα μας συνεχίζεται. Η Deutsche Welle, σε δημοσίευμά της που αναφέρεται στην κρίσιμη ψηφοφορία στη γερμανική βουλή για την έγκριση της ενίσχυσης του EFSF, έχει βάλει μία προκλητική φωτογραφία και λεζάντα για τη χώρα μας.

Ο τίτλος παραμένει σε καταγραφικούς, πολιτικούς τόνους: «Η Μέρκελ υπόσχεται βοήθεια προς την Ελλάδα εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας». Η φωτογραφία και ο υπότιτλος του άρθρου, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα προσβλητικοί για τον ελληνικό λαό και προκαλούν το κοινό αίσθημα: μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα χέρια ενός επαίτη που κρατά ένα χρυσό νόμισμα και με λεζάντα «Η Ελλάδα είναι στο έλεος των Ευρωπαίων εταίρων της».

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των προσβλητικών άρθρων και κειμένων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στη Γερμανία. Το Focus είχε κυκλοφορήσει με εξώφυλλο την Αφροδίτη της Μήλου να χειρονομεί άσεμνα στους Ευρωπαίους. Πολλά γερμανικά φύλλα είχαν βάλει στην πρώτη τους σελίδα την Ακρόπολη να πωλείται και πρόσφατα είχαμε την καμπάνια της γερμανικής SIXT να διαφημίζει «ότι δέχεται δραχμές».

Όμως το προκλητικό δημοσίευμα της Deutsche Welle γίνεται σε μία ιδιαίτερη στιγμή τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Γερμανία. Δημοσιοποιήθηκε την ώρα που ο Έλληνες Πρωθυπουργός βρισκόταν στη Γερμανία και συναντιόταν με την γερμανίδα Καγκελάριο για το πακέτο της βοήθειας προς τη χώρα μας, με προφανείς τους συνειρμούς που δημιουργεί.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, μπορεί κατά τη χθεσινή συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, η κα Μέρκελ να υποστήριξε τη χώρα μας και να υποσχέθηκε γερμανική βοήθεια, όμως, στην πραγματικότητα «η πραγματική απόφαση βρίσκεται στα χέρια των Γερμανών βουλευτών».

Και μπορεί η Γερμανίδα Καγκελάριος να δήλωσε ότι «είμαστε όλοι στενά συνδεδεμένοι μέσω του ευρώ. Και η αδυναμία ενός μέλους είναι αδυναμία όλων μας» αλλά την άποψη αυτή δεν συμμερίζονται όλα τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού της Γερμανίας, πολλώ δεν μάλλον, όλα τα κόμματα της γερμανικής βουλής.

Τον ερχόμενο μήνα, η γερμανική Bundestag θα κληθεί να ψηφίσει για την έγκριση του δεύτερου πακέτου στήριξης της χώρας μας, και μια αρνητική ψήφος κατά της ενίσχυσης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, θα ήταν ιδιαίτερα κακό προηγούμενο.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
1609 σελίδες για εναν..αντε να μην το πω και με πάνε και Ναυτοδικείο.....και δεν ειναι καιρός τωρα για κάγκελα....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
1609 σελίδες για εναν..αντε να μην το πω και με πάνε και Ναυτοδικείο.....και δεν ειναι καιρός τωρα για κάγκελα....
Ναυρχέ μου γιατί δεν κάνετε τίποτα να απαλλάξετε την χώρα από αυτόν τον έναν.... μην το πείτε κ μετά σας πάνε Ναυτοδικείο;;; :grin:

Kάντε τον τροφή για τα ψάρια κ μαζί σας!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

εχουμε εφεδρεια το γλυκο παιδι

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Ναυρχέ μου γιατί δεν κάνετε τίποτα να απαλλάξετε την χώρα από αυτόν τον έναν.... μην το πείτε κ μετά σας πάνε Ναυτοδικείο;;; :grin:

Γιατί φίλε,είμαστε ευνουχισμένοι..... Άμα δε μιλήσουν αυτοί που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ να μιλήσουν,τι να κάνω εγω?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γιατί φίλε,είμαστε ευνουχισμένοι..... Άμα δε μιλήσουν αυτοί που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ να μιλήσουν,τι να κάνω εγω?

ισα μωρή χαμούρα.. όσο έπεφτε το χρήμα και οι μιζούλες από τις προμήθειες όλα καλά ήτανε με τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαντωνιου (ναι αυτόν που έδινε τα πλασματικά φύλλα πορείας ξέρεις εσύ)... τώρα που κοπήκανε (έλλειψις χρημάτων στάσις εμπορίου) όλοι φωνάζουμε...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
ισα μωρή χαμούρα.. όσο έπεφτε το χρήμα και οι μιζούλες από τις προμήθειες όλα καλά ήτανε με τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαντωνιου (ναι αυτόν που έδινε τα πλασματικά φύλλα πορείας ξέρεις εσύ)... τώρα που κοπήκανε (έλλειψις χρημάτων στάσις εμπορίου) όλοι φωνάζουμε...
Πάψε μωρή λούγκρα...Παντού σα σφηνόπουτσα πετάγεσαι...Όλα τα ξέρεις και τα σχολιάζεις,ΞΕΡΟΛΑ!!Αντε δούλεψε πρωί πρωί...Και πηγαινε να ποσταρεις και καμια ΚΟΥΚΛΑ-λέμε και καμια μαλακια να περνάει η ώρα-Ξέρεις εσύ... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πάψε μωρή λούγκρα...Παντού σα σφηνόπουτσα πετάγεσαι...Όλα τα ξέρεις και τα σχολιάζεις,ΞΕΡΟΛΑ!!Αντε δούλεψε πρωί πρωί...Και πηγαινε να ποσταρεις και καμια ΚΟΥΚΛΑ-λέμε και καμια μαλακια να περνάει η ώρα-Ξέρεις εσύ... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επί του συγκεκριμένου γνωρίζεις ότι γνωρίζω εκ των ένδον  ;) ;)  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Καλείς ρε το Ναυτικό σε στάση;

Αμ θα σε φακελώσω κακομοίρη μου και θα σε στείλω σε τίποτε καταδρομές να τρως ρίζες για χειμερινή διαβίωση.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλείς ρε το Ναυτικό σε στάση;

Αμ θα σε φακελώσω κακομοίρη μου και θα σε στείλω σε τίποτε καταδρομές να τρως ρίζες για χειμερινή διαβίωση.
Το ένστικτο του υπογίτη βγήκε πάλι στην φόρα,δεν μπόρεσες να το συγκρατήσεις. :2funny: :2funny:

Ναι ρε μπάμια αν είναι κάποιος να κάνει στάση ας είναι το ναυτικό,είναι πολύ καλύτεροι από τους στρατόγκαυλους των τανκς!!! :birdman:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Το ένστικτο του υπογίτη βγήκε πάλι στην φόρα,δεν μπόρεσες να το συγκρατήσεις. :2funny: :2funny:

Ναι ρε μπάμια αν είναι κάποιος να κάνει στάση ας είναι το ναυτικό,είναι πολύ καλύτεροι από τους στρατόγκαυλους των τανκς!!! :birdman:
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω,αλλά ειδικά αυτήν την εποχή,όυτε catering δεν μπορούμε να στήσουμε.... :grin: :grin: :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom