Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 761K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

Με θερμές εκδηλώσεις αλλά και ανησυχία για την πορεία της χώρας υποδέχτηκαν Έλληνες εκδρομείς που συνέπεσαν στην πτήση, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. “Σώστε την πατρίδα!”, “Διώξτε τον προδότη πριν διαλύσει την χώρα” ήταν ορισμένες από τις ατάκες που ακούστηκαν ενώ αρκετοί έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν αλλά και να χαιρετίσουν την σύζυγο του μεταφέροντας τις ευχές τους.

“Έμεινε στον χώρο παραλαβής αρκετή ώρα” όπως μας ενημέρωσε μέλος της υπηρεσίας εδάφους και συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ πολλοί τον προέτρεπαν να μιλήσει και για το παρασκήνιο της ανατροπής του όπως και για τον ρόλο του νυν πρωθυπουργού και ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί.

“Η Ελλάδα δεν θα χαθεί, δεν θα την αφήσουμε να χαθεί” ήταν η κουβέντα του πρώην πρωθυπουργού, ως απάντηση στην ανησυχία των παρευρισκομένων. “Ο κύκλος είναι φαύλος αλλά θα κλείσει σύντομα, εμείς θα τον κλείσουμε” είπε σιβυλλικά.

Συνημμένα

• καραμανλης.jpg
    καραμανλης.jpg
    164,5 KB · Εμφανίσεις: 23

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

Με θερμές εκδηλώσεις αλλά και ανησυχία για την πορεία της χώρας υποδέχτηκαν Έλληνες εκδρομείς που συνέπεσαν στην πτήση, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. “Σώστε την πατρίδα!”, “Διώξτε τον προδότη πριν διαλύσει την χώρα” ήταν ορισμένες από τις ατάκες που ακούστηκαν ενώ αρκετοί έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν αλλά και να χαιρετίσουν την σύζυγο του μεταφέροντας τις ευχές τους.

“Έμεινε στον χώρο παραλαβής αρκετή ώρα” όπως μας ενημέρωσε μέλος της υπηρεσίας εδάφους και συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ πολλοί τον προέτρεπαν να μιλήσει και για το παρασκήνιο της ανατροπής του όπως και για τον ρόλο του νυν πρωθυπουργού και ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί.

“Η Ελλάδα δεν θα χαθεί, δεν θα την αφήσουμε να χαθεί” ήταν η κουβέντα του πρώην πρωθυπουργού, ως απάντηση στην ανησυχία των παρευρισκομένων. “Ο κύκλος είναι φαύλος αλλά θα κλείσει σύντομα, εμείς θα τον κλείσουμε” είπε σιβυλλικά.
:rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα » ΟικονομίαRSS ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ .Τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ήρθαν το βράδυ της Τρίτης στη δημοσιότητα για δύο ζωτικού τομείς της οικονομίας δείχνουν ότι αφ΄ ενός μεν η χώρα μας θα είχε …χρεοκοπήσει εάν δεν εισέρεαν τα κοινοτικά κονδύλια καθώς και ότι οι Έλληνες...

Χρεοκοπία χωρίς τα λεφτά της Ευρώπης
23/09/2009  09:53

Τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ήρθαν το βράδυ της Τρίτης στη δημοσιότητα για δύο ζωτικού τομείς της οικονομίας δείχνουν ότι αφ΄ ενός μεν η χώρα μας θα είχε …χρεοκοπήσει εάν δεν εισέρεαν τα κοινοτικά κονδύλια καθώς και ότι οι Έλληνες πολίτες και χρεώνονται με υψηλές προμήθειες από τις τράπεζες και δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες και στα προϊόντα που παρέχουν τα ευρωπαϊκά τραπεζικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με στοιχεία της Κομισιόν, η χώρα μας έλαβε το 2008 από την ΕΕ 6,3 δισ. ευρώ περισσότερα από αυτά που έδωσε, ποσό που αντιστοιχεί στο 2,7% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος της. Αν σκεφθεί κανείς ότι η ανάπτυξη του ΑΕΠ τρέχει αυτήν την περίοδο με …μηδενικό ρυθμό και ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα οδεύει προς τα 15 δισεκατομμύρια, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα είχαμε προ πολλού πτωχεύσει και το Διεθνές Νομισματικό ταμείο θα είχε αναλάβει δουλειά, εάν δεν υπήρχαν τα λεφτά της Ευρώπης.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ακυρώνει το ταξίδι για τις ΗΠΑ ο Γ. Παπανδρέου

Στην ακύρωση του ταξιδιού του στις ΗΠΑ και τη συμμετοχή του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ προχώρησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρισκόταν από χθες στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει εκτάκτως στην Αθήνα μετά από τηλεφωνική συνομιλία με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος του μετέφερε το κλίμα δυσπιστίας των Ευρωπαίων εταίρων για την ελληνική οικονομία.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σούσι στο Λονδίνο το δυσλεκτικό ανδρείκελο

Συνημμένα

• prigipas.jpg
    prigipas.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 15
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν πρέπει να φύγει χωρίς να λογοδοτήσει
και αυτός και ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙ0-ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Στα όρια της κατάρρευσης  κινείται πλέον η οικονομία και μόνο η … «νεκροψία» μετά τις εκλογές θα δείξει αν ξεπέρασε τελικά τις αντοχές της ή μπορεί να αποφύγει την χρεοκοπία...

Μαύρη τρύπα 30 δισ. ευρώ έως το τέλος του έτους!
24/09/2009  00:05

Στα όρια της κατάρρευσης  κινείται πλέον η οικονομία και μόνο η … «νεκροψία» μετά τις εκλογές θα δείξει αν ξεπέρασε τελικά τις αντοχές της ή μπορεί να αποφύγει την χρεοκοπία.

Τα στοιχεία για  το τρίτο τρίμηνο του έτους, τα οποία συλλέγουν και επεξεργάζονται οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας Οικονομικών, είναι κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτικά. Τη θερινή ραστώνη του Αυγούστου διαδέχτηκε η προεκλογική παράλυση των μηχανισμών, με αποτέλεσμα οι εισπράξεις από κάθε πηγή (φόρους, ΦΠΑ, εισφορές, τελωνεία) να σημειώνουν κάθετη πτώση –αντί για αύξηση- σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας και σε διψήφια νούμερα.

Η εικόνα που αναδύεται  είναι σχεδόν εφιαλτική, όπως την περιγράφουν αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών. 

Την ερχόμενη Τετάρτη, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την μάχη των εκλογών, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος θα αποστείλει Eurostat τις αναθεωρημένες προβλέψεις  για το δημοσιονομικό έλλειμμα που το περιορίζουν στην περιοχή του 6% του ΑΕΠ, την ώρα όμως που όλες  οι ενδείξεις και οι πληροφορίες το ανεβάζουν σε υψηλότερα επίπεδα. 

Με τα δεδομένα αυτά θα κριθεί τον Οκτώβριο το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στις Βρυξέλλες, ενώ η πραγματική εικόνα για το β’ εξάμηνο συνολικά θα αποκαλυφτεί στα απολογιστικά στοιχεία του Φεβρουαρίου του 2010 –και ίσως αποδειχτεί τελικά το χειρότερο στη νεότερη Ιστορία της χώρας.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σε πρόλαβαν οι εξελίξεις,φωστήρα του σάιτ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ετοιμαζονται και νεα μετρα..βγηκε ο λιπαρος γλλυφτης και εκανε την αναλογη δηλωση..
βεβαια πρωτα πρεπει να τρομοκρατηθει ο κοσμακισ..και θ αρχισει το παραμυθακι παλι..

δεν τους αρκουν τα λεφτα που θα παρουν μεσω εκβιασμου διακοπης παροχης ρευματος θελουν κι αλλα! να μας εξαθλιωσουν κυριως ψυχολογικα..τα σιχαματα μας γυριζουν πισω στο 1950..μεταναστευση και σπιτια χωρις ηλεκτρικο..ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ..μετα θα ερθουν γερμανικα και γαλλικα εργοστασια,πολυεθνικες ξενοδοχεια, εγκαταστασεις με ανανεωσιμες πηγες ελλαδα οπου θα παρακαλας να δουλεψεις για 300-400 ευρω γιατι αλλες δουλειΕς ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ..αυτος ειναι ο στοχος τους..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θεέ μου φέτος μου πήρες τον αγαπημένο μου τραγουδιστή: τον Παπάζογλου.
Θεέ μου φέτος μου πήρες τον αγαπημένο μου ηθοποιό: τον Βέγγο.
Σε ενημερώνω ότι ο αγαπημένος μου πολιτικός είναι ο Παπανδρέου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πουτάνα ζωή.......  :grin:

Στα όρια της κατάρρευσης  κινείται πλέον η οικονομία και μόνο η … «νεκροψία» μετά τις εκλογές θα δείξει αν ξεπέρασε τελικά τις αντοχές της ή μπορεί να αποφύγει την χρεοκοπία...

Μαύρη τρύπα 30 δισ. ευρώ έως το τέλος του έτους!
24/09/2009[size=18pt]11[/size]  00:05    
Στα όρια της κατάρρευσης  κινείται πλέον η οικονομία και μόνο η … «νεκροψία» μετά τις εκλογές θα δείξει αν ξεπέρασε τελικά τις αντοχές της ή μπορεί να αποφύγει την χρεοκοπία.

Τα στοιχεία για  το τρίτο τρίμηνο του έτους, τα οποία συλλέγουν και επεξεργάζονται οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας Οικονομικών, είναι κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτικά. Τη θερινή ραστώνη του Αυγούστου διαδέχτηκε η προεκλογική παράλυση των μηχανισμών, με αποτέλεσμα οι εισπράξεις από κάθε πηγή (φόρους, ΦΠΑ, εισφορές, τελωνεία) να σημειώνουν κάθετη πτώση –αντί για αύξηση- σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας και σε διψήφια νούμερα.

Η εικόνα που αναδύεται  είναι σχεδόν εφιαλτική, όπως την περιγράφουν αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών.  

Την ερχόμενη Τετάρτη, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την μάχη των εκλογών, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος θα αποστείλει Eurostat τις αναθεωρημένες προβλέψεις  για το δημοσιονομικό έλλειμμα που το περιορίζουν στην περιοχή του 6[size=18pt]16[/size]% του ΑΕΠ, την ώρα όμως που όλες  οι ενδείξεις και οι πληροφορίες το ανεβάζουν σε υψηλότερα επίπεδα.  

Με τα δεδομένα αυτά θα κριθεί τον Οκτώβριο το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στις Βρυξέλλες, ενώ η πραγματική εικόνα για το β’ εξάμηνο συνολικά θα αποκαλυφτεί στα απολογιστικά στοιχεία του Φεβρουαρίου του 2010[size=18pt]11[/size] –και ίσως αποδειχτεί τελικά το χειρότερο στη νεότερη Ιστορία της χώρας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Θεέ μου φέτος μου πήρες τον αγαπημένο μου τραγουδιστή: τον Παπάζογλου.
Θεέ μου φέτος μου πήρες τον αγαπημένο μου ηθοποιό: τον Βέγγο.
Σε ενημερώνω ότι ο αγαπημένος μου πολιτικός είναι ο Παπανδρέου.
Δεν μπορει. Καπου το διαβασες αυτο.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
σε πρόλαβαν οι εξελίξεις,φωστήρα του σάιτ
ρε παλερμο αυτος ο σταυροποδης ο ηγετης σου ο σαμαρας που μας εχεις γαμησει τα ματια κι εσυ που ειναι???????βγηκε το τομαρι το αλλο και ειπε θα κοψουμε το ρευμα σε οποιον δεν πληρωσει και ο αλλος αντι να σηκωσει τα πεζοδρομια αναποδα  και να τους αρχισει στα γαμομπινελικια μεσα στο μπουρδελο ειναι στην δεθ και το παιζει πρωθυπουργος χαχανιζοντας σαν κυρατσα..
το πιο θλιβερο ολη την ιστορια ειναι οτι δεν υπαρχει εναλλακτικη λυση..γι αυτο ο κοσμακισ ειναι στο καβουκι του..δεν υπαρχει ανθρωπος να τον ξεσηκωσει για ενα καλυτερο αυριο..να του δωσει ελπιδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom