pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
λέτε να έχουμε επιστροφή Νο2 Καραμανλή????όπως 74????
(άμα δεν βιαζόταν να παραιτηθεί το 2009,τώρα θα βρισκόταν σε θέση ισχύος,πλήρως δικαιωμένος)
λέτε να έχουμε επιστροφή Νο2 Καραμανλή????όπως 74????
(άμα δεν βιαζόταν να παραιτηθεί το 2009,τώρα θα βρισκόταν σε θέση ισχύος,πλήρως δικαιωμένος)
ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ
Με θερμές εκδηλώσεις αλλά και ανησυχία για την πορεία της χώρας υποδέχτηκαν Έλληνες εκδρομείς που συνέπεσαν στην πτήση, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. “Σώστε την πατρίδα!”, “Διώξτε τον προδότη πριν διαλύσει την χώρα” ήταν ορισμένες από τις ατάκες που ακούστηκαν ενώ αρκετοί έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν αλλά και να χαιρετίσουν την σύζυγο του μεταφέροντας τις ευχές τους.
“Έμεινε στον χώρο παραλαβής αρκετή ώρα” όπως μας ενημέρωσε μέλος της υπηρεσίας εδάφους και συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ πολλοί τον προέτρεπαν να μιλήσει και για το παρασκήνιο της ανατροπής του όπως και για τον ρόλο του νυν πρωθυπουργού και ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί.
“Η Ελλάδα δεν θα χαθεί, δεν θα την αφήσουμε να χαθεί” ήταν η κουβέντα του πρώην πρωθυπουργού, ως απάντηση στην ανησυχία των παρευρισκομένων. “Ο κύκλος είναι φαύλος αλλά θα κλείσει σύντομα, εμείς θα τον κλείσουμε” είπε σιβυλλικά.
δωσε κανα φυστικι εσυ μπας και πηδηξεις καμια μαιμου και ασε τις ειρωνιες πασοκικο σιχαμα..
Τι πετάγεσαι μωρή καριόλα σαν την πορδή; Άντε ετοιμάσου γιατί σε λίγο θ'αρχίσουν να καταφτάνουν τα πάκια στη Συγγρού.![]()
τα φυστικια σου και τον πουλο..Τι πετάγεσαι μωρή καριόλα σαν την πορδή; Άντε ετοιμάσου γιατί σε λίγο θ'αρχίσουν να καταφτάνουν τα πάκια στη Συγγρού.![]()
δηλαδη μολις φυγανε απο το σπιτι σου?Τι πετάγεσαι μωρή καριόλα σαν την πορδή; Άντε ετοιμάσου γιατί σε λίγο θ'αρχίσουν να καταφτάνουν τα πάκια στη Συγγρού.![]()
Στα όρια της κατάρρευσης κινείται πλέον η οικονομία και μόνο η … «νεκροψία» μετά τις εκλογές θα δείξει αν ξεπέρασε τελικά τις αντοχές της ή μπορεί να αποφύγει την χρεοκοπία...
Μαύρη τρύπα 30 δισ. ευρώ έως το τέλος του έτους!
24/09/2009[size=18pt]11[/size] 00:05
Στα όρια της κατάρρευσης κινείται πλέον η οικονομία και μόνο η … «νεκροψία» μετά τις εκλογές θα δείξει αν ξεπέρασε τελικά τις αντοχές της ή μπορεί να αποφύγει την χρεοκοπία.
Τα στοιχεία για το τρίτο τρίμηνο του έτους, τα οποία συλλέγουν και επεξεργάζονται οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας Οικονομικών, είναι κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτικά. Τη θερινή ραστώνη του Αυγούστου διαδέχτηκε η προεκλογική παράλυση των μηχανισμών, με αποτέλεσμα οι εισπράξεις από κάθε πηγή (φόρους, ΦΠΑ, εισφορές, τελωνεία) να σημειώνουν κάθετη πτώση –αντί για αύξηση- σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας και σε διψήφια νούμερα.
Η εικόνα που αναδύεται είναι σχεδόν εφιαλτική, όπως την περιγράφουν αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών.
Την ερχόμενη Τετάρτη, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την μάχη των εκλογών, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος θα αποστείλει Eurostat τις αναθεωρημένες προβλέψεις για το δημοσιονομικό έλλειμμα που το περιορίζουν στην περιοχή του6[size=18pt]16[/size]% του ΑΕΠ, την ώρα όμως που όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες το ανεβάζουν σε υψηλότερα επίπεδα.
Με τα δεδομένα αυτά θα κριθεί τον Οκτώβριο το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στις Βρυξέλλες, ενώ η πραγματική εικόνα για το β’ εξάμηνο συνολικά θα αποκαλυφτεί στα απολογιστικά στοιχεία του Φεβρουαρίου του 2010[size=18pt]11[/size] –και ίσως αποδειχτεί τελικά το χειρότερο στη νεότερη Ιστορία της χώρας.
Δεν μπορει. Καπου το διαβασες αυτο.Θεέ μου φέτος μου πήρες τον αγαπημένο μου τραγουδιστή: τον Παπάζογλου.
Θεέ μου φέτος μου πήρες τον αγαπημένο μου ηθοποιό: τον Βέγγο.
Σε ενημερώνω ότι ο αγαπημένος μου πολιτικός είναι ο Παπανδρέου.
ρε παλερμο αυτος ο σταυροποδης ο ηγετης σου ο σαμαρας που μας εχεις γαμησει τα ματια κι εσυ που ειναι???????βγηκε το τομαρι το αλλο και ειπε θα κοψουμε το ρευμα σε οποιον δεν πληρωσει και ο αλλος αντι να σηκωσει τα πεζοδρομια αναποδα και να τους αρχισει στα γαμομπινελικια μεσα στο μπουρδελο ειναι στην δεθ και το παιζει πρωθυπουργος χαχανιζοντας σαν κυρατσα..σε πρόλαβαν οι εξελίξεις,φωστήρα του σάιτ
Ναι ρε συ,είπαμε είμαι ταλέντο αλλά όχι κ έτσι.Δεν μπορει. Καπου το διαβασες αυτο.
πουτάνα ζωή.......![]()